Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Άβαταρ μέλους
Makis4444

Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Δημοσίευση από Makis4444 »

Οσκαρ Γραφικοτητας για το σημερινο πρωτοσελιδο......Κυριως για το κομματι που αποκαλει το διαιτητη απεσταλμενο της Μερκελ!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Παρ 20 Αύγ 2010, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ναι εγω απλα θα τον ελεγα π@υτανας γιο... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Πως αλλιως θα πουλησουμε στα κοροιδα..? Κατα τα αλλα ο σκορδρας ειναι αστειος ενω αυτος ...σοβαρος..!! :? :?
PaokArxis

Δημοσίευση από PaokArxis »

ακούστε μετρουλάκιδες και πληρώστε εφημερίδες αθηναίων και δώστε click σε αθηναικά site.....

Δεν φτάνει που υπάρχει ένας σταθμός, ένα site, μια εφημερίδα που ασχολείται μόνο ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Ε καλά δε τα ξές παοκάρχη?
Όλα μας πείράζουν ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...

Γλύψιμο, κράξιμο, αγάπη, μίσος, εμπάθεια, στήριξη, άποψη, όλα στο ίδιο καζάνι τάχουμε βάλει.

Γενικά θα έπρεπε ο καθένας εδω μέσα να έχει τη δική του εφημερίδα και blog για να ειμαστε οκ.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

ουτε ενα ευρω σε κανεναν pousti..δεν εχω αναγκη ουτε τα ραδιοφωνα για να ενημερωθω ..Ξερω που και πως..!!
Τα "σαλια" αρεσουν ομως σε καποιους...Πουλανε....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Παρ 20 Αύγ 2010, 12:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
thief

Δημοσίευση από thief »

χίλιες φορές πάντως Σπορ του Βορρά παρά Μετρουλάκη ή άλλες κωλοφυλλάδες...

και συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον eortpol για αυτά που λέει για τον κάθε βλακοκαμορα και βλακοραπτο...για ένα sms παραπάνω ξεφτιλίζουν τους πάντες, κονομάνε πάνω στο μπρίζωμα και στο μπάχαλο και ο κάθε πικραμένος και ζάβλακας βρίσκει ευκαιρία να ξεφουρνήσει ότι μαλακία έχει στο μυαλό του...
PaokArxis

Δημοσίευση από PaokArxis »

moican4 έγραψε:ουτε ενα ευρω σε κανεναν pousti..δεν εχω αναγκη ουτε τα ραδιοφωνα για να ενημερωθω ..Ξερω που και πως..!!
και απο που ενημερώνεσε ρε αδερφέ;
thief

Δημοσίευση από thief »

o moican θελει να μας πει ότι μόνο τα Σπορ σαλιαρίζουν, λες και μιλάμε για αστροφυσική και θέλουμε να διαβάζουμε ανάλυση επιπέδου χάρβαρντ, και όχι ποδόσφαιρο όπου όλες οι αθλητικές εφημερίδες απευθύνονται σε οπαδούς...
και εγώ έχω κόψει να αγοράζω εφημερίδες εδώ και 2 χρόνια αλλά όταν είναι να αγοράσω θα πάρω Σπορ...και από 20 και βάλε σελιδες αν στέκεσαι σε μία ή δύο άστοχες αναφορές έ αυτό σημαίνει ότι απλώς ψάχνεσαι να επιτεθείς...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Τ Ι Σ σε ολο της το Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο!καποιοι φιλοι εχουν αντιθετη γνωμη,απολυτα σεβαστη."εμεις" εχουμε διαφορετικη.προκειται ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ για Α Σ Τ Ε Ι Ο Υ Σ,που λαϊκιζουν ασυστολα.το οτι παιζουν μονο ΠΑΟΚ ενδεχομενως ειναι αρκετο για καποιους για να τους καταταξουν στη συνειδηση τους ως κατι το ποιοτικα διαφορετικο απο τους υπολοιπους.γνωμη μου,ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ.κι ο τσουκαλας ασχολειται μονο με τα του γαυρου αλλά δε νομιζω να'ναι σημαινον προσωπο ο εν λογω στην ενημερωση του καθε γαυρουμαλακα .....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Κάπου συμφωνώ και με τις 2 τάσεις σχετικά με τα Σπορ. Η θέση μου είναι κάπου στη μέση.
- από τη μια ναι είναι γραφικοί ώρες ώρες και ταϊζουν παπά στον κόσμο (π.χ. πρωτοσέλιδο με κάμπορα)
- από την άλλη είναι σαφώς προτιμότερο να διαβάζω ΠΑΟΚτσήδες παρά σκουλήκια και αλλόθρησκους μπινέδες.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

PaokArxis έγραψε:
moican4 έγραψε:ουτε ενα ευρω σε κανεναν pousti..δεν εχω αναγκη ουτε τα ραδιοφωνα για να ενημερωθω ..Ξερω που και πως..!!
και απο που ενημερώνεσε ρε αδερφέ;
Οχι παντως απο αυτους..Γενικως κανεναν...
thief έγραψε:o moican θελει να μας πει ότι μόνο τα Σπορ σαλιαρίζουν, λες και μιλάμε για αστροφυσική και θέλουμε να διαβάζουμε ανάλυση επιπέδου χάρβαρντ, και όχι ποδόσφαιρο όπου όλες οι αθλητικές εφημερίδες απευθύνονται σε οπαδούς...
και εγώ έχω κόψει να αγοράζω εφημερίδες εδώ και 2 χρόνια αλλά όταν είναι να αγοράσω θα πάρω Σπορ...και από 20 και βάλε σελιδες αν στέκεσαι σε μία ή δύο άστοχες αναφορές έ αυτό σημαίνει ότι απλώς ψάχνεσαι να επιτεθείς...

Δεν ειπα οτι σαλιαριζουν ΜΟΝΟ αυτοι αλλοι ολοι..Ποιο πολυ ομως αυτοι που ασχολουνται καθημερινα με τα του Π.Α.Ο.Κ κα ιστο τελος επειδη δεν εχουν κατι να πουν σαλιαριζουν..Και εγω στην Σκοπελο μια εβδομαδα ,τις 3 ημερες(και πολυ ηταν) αυτους πηρα να διαβασω (ας πουμε) ..

ΥΓ. Navi , συμφωνω...
kos

Δημοσίευση από kos »

συγνωμη που θα το πω αλλα ο βασιλοπουλος ειναι οτι πιο αθλιο κυκλοφορει στην πιατσα.
εβαλα λιγο τον σταθμο οταν γυρισα σπιτι και πραγματικα επαθα πλακα με τον τυπο.
"ο ΠΑΟΚ πηρε την προκριση οχι απεναντι σε 11 αλλα και στην προκλητικη 3αδα των ιταλων διατητων" και κατι τετοια αστεια-αθλια. ολοι οι αλλοι ειχαν πανυγηρια και ο χοντρος το βιολι του για την κακη διατησια (η οποια ηταν αψογη).

και βεβαια το πρωτοσελιδο σημερα επρεπε να απαγορευτει να κυκλοφορησει. τι αθλιοτητες ειναι αυτες για "τουρκικα σκυλια", εφημεριδα βγαζεις ρε χοντρομπαλα δεν γραφεις το προσωπικο σου ημερολογιο. και φυσικα δεν εχω καμια θετικη αποψη για τα μεμετια αλλα δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι αλλο αυτο που λες στην παρεα με τους φιλους οταν κανεις χαβαλε και αλλο αυτο που γραφεις σε εφημεριδα. ελεος δηλαδη με τον μακεδονομαχο του γλυκου νερου.

αρκετα με τις γενικοτητες. συγκεκριμενα πραγματα. βασιλοπουλε εισαι ο καρκινος του ΠΑΟΚ. ζαγορακη αγορι μου κανε τον στην ακρη κανει ζημια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

απλα γραφικος ειναι ιδιως με τους διαιτητες που ενταξει μπορει να εδωσαν 2-3 σπορακια αλλα ηταν εξαιρετικοι σε μια δυσκολη εδρα...στους αθλιους εχω του ραπτοπουλους,τζατζαραδες,ζαγορες και πολλα ακομα πουλια...ενταξει απο αυτους ειναι ενα σκαλοπατι πανω... 8-)
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Εικόνα

Τι έγινε ρε παιδιά? Έχω χάσει επεισόδια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Billy4 την Κυρ 29 Αύγ 2010, 01:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εφημερίδες”