19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Τον τεραστιο σωτο μπαλαφα που θα παιξει στο σουκρου σαρατσογλου στη θεση του βιτολο (βοηθα παναγια μου και μη χειροτερα που λεει και το ασμα
)
- ΑποστόληςΑ
Στη Πόλη ευελπιστώ ότι θα είναι στην αποστολή. Ίσως μάλιστα να του ανατεθεί "ειδικός ρόλος".
(όπως ο Ομπάμα ανέθεσε στο ΓΑΠ).
(όπως ο Ομπάμα ανέθεσε στο ΓΑΠ).
Ρε Βασιλάκη...
όχι μόνο τον έκοψες τον τουρκαλά μέσα στην περιοχή μας αλλά την έδιωξες και με τακουνάκι...
πόσα θες να μας τρελάνεις;

όχι μόνο τον έκοψες τον τουρκαλά μέσα στην περιοχή μας αλλά την έδιωξες και με τακουνάκι...
πόσα θες να μας τρελάνεις;
- ΑποστόληςΑ
Ναι, του ανετέθη ο ειδικός ρόλος της ανακατωσούρας της αντίπαλης άμυνας, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα κατάφερε ο μικρός. Σαν τραγί έτρεχε, εκμεταλλευόταν τους κενούς χώρους, αλλά στο τετ-α-τετ δεν είχε τη δύναμη να κάνει την υπέρβαση. Εξακολουθεί να χρειάζεται μυική ενδυνάμωση, πέραν της νοητικής.
Νομίζω αυτός πρώτος χάνει την εκπληκτική ευκαιρία στο β΄μέρος της παράτασης, όταν βάλαμε τελικά το γκολ αλλά ακυρώθηκε ως off-side.
Στη φάση πάντως που λέει ο Θόδωρας έκανε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μια υπέρβαση. Έχει κάποιες εκλάμψεις που σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι δεν είναι τελικά αυτό που δείχνει, αλλά κάτι καλύτερο...
Νομίζω αυτός πρώτος χάνει την εκπληκτική ευκαιρία στο β΄μέρος της παράτασης, όταν βάλαμε τελικά το γκολ αλλά ακυρώθηκε ως off-side.
Στη φάση πάντως που λέει ο Θόδωρας έκανε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μια υπέρβαση. Έχει κάποιες εκλάμψεις που σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι δεν είναι τελικά αυτό που δείχνει, αλλά κάτι καλύτερο...
ο επαγγελματιας τη χανει και νομιζω ο μπιλυ χρεωνεται σε θεση οφσαιντ γι αυτο δε μετρησε το γκολ του ζλαταν...αν και ετσι οπως ημασταν εκεινη τη στιγμη μπορει να κανω και λαθος... :ugeek: :ugeek:
- ΑποστόληςΑ
Είχα την εντύπωση ότι πρώτος τη χάνει ο Λαρισαίος και μετά ο Πόντιος. Υπάρχει πουθενά κάποιο βιντεάκι; Γιατί αυτό που υπάρχει στο φόρουμ δεν τη δείχνει τη φάση!
- Caballo Viejo
Ρε Βασίλη αγόρι μου, αφού το έχεις το αθληματάκι, σκότωσέ το επιτέλους αυτό γ@μημένο το γατάκι που έχεις μέσα σου. Άντε πασά μου, έχουμε απελπιστεί να σε περιμένουμε...
Τον έβαλε στα βαθιά ο Paul και χέστικε ο Βασιλάκης αλλά ήταν ο μόνος γρήγορος στον πάγκο οπότε έπρεπε να μπει!!
Και γενικά δεν ήταν κακός έκανε αυτό που έπρεπε εκτός του ότι δεν κράτησε τη μπάλα σε μια φάση αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί πήγε για την ασίστ που θα τέλειωνε το ματς!!
Καλή αρχή στα δύσκολα και μην τρελαίνεσαι!!!

Και γενικά δεν ήταν κακός έκανε αυτό που έπρεπε εκτός του ότι δεν κράτησε τη μπάλα σε μια φάση αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί πήγε για την ασίστ που θα τέλειωνε το ματς!!
Καλή αρχή στα δύσκολα και μην τρελαίνεσαι!!!
Ηταν ακομπλεξάριστος, και θετικός στο σύνολο της η παρουσία του. Μια παρουσία που εάν ηταν ο Δον θα την έβλεπε μόσο εφόσον όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ήταν τραυματίες.
Τέτοια αγωνιστικά λεπτά ανδρώνουν και χτίζουν προσωπικότητες, έχει όλα τα φοντα να πρωταγωνιστήσει και πρέπει να πάρει ευκαιρίες.
Το έχω πεί και θα το ξαναπώ. Κουτσια και Παπάζογλου δούλεψαν πολύ το καλοκαίρι (στομικά & έπειτα ομαδικά), με 3 ανοιχτά αγνωστικά μέτωπα τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, είναι η χρονιά τους.
Τέτοια αγωνιστικά λεπτά ανδρώνουν και χτίζουν προσωπικότητες, έχει όλα τα φοντα να πρωταγωνιστήσει και πρέπει να πάρει ευκαιρίες.
Το έχω πεί και θα το ξαναπώ. Κουτσια και Παπάζογλου δούλεψαν πολύ το καλοκαίρι (στομικά & έπειτα ομαδικά), με 3 ανοιχτά αγνωστικά μέτωπα τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, είναι η χρονιά τους.
- sourmenetes
- Moderator
Να πω την ταπεινη μου γνωμη...Η αλλαγη του κουτσια αλλαξε ολο τον αγωνα...
Απελευθερωθηκε και κατεβασε μπαλα ο βιειρινια,ο κουτσια τραβηξε παιχτες απανω του και πηρε τις μπαλιες ο μουσλι...Μου αρεσε αν και καποιες στιγμες μας τρελαινε λιγο αλλα γουσταρα και το δερμιτζακη που τον εριξε στα βαθια αλλα και το μπιλυ που κατ'εμε δεν κολωσε..Μπορει να θολωσε λιγο αλλα δεν κολωσε..
Τετοια ματς του δινουν και ωθηση και πιστη οτι "αφου το χω"...
Απελευθερωθηκε και κατεβασε μπαλα ο βιειρινια,ο κουτσια τραβηξε παιχτες απανω του και πηρε τις μπαλιες ο μουσλι...Μου αρεσε αν και καποιες στιγμες μας τρελαινε λιγο αλλα γουσταρα και το δερμιτζακη που τον εριξε στα βαθια αλλα και το μπιλυ που κατ'εμε δεν κολωσε..Μπορει να θολωσε λιγο αλλα δεν κολωσε..
Τετοια ματς του δινουν και ωθηση και πιστη οτι "αφου το χω"...
eliask έγραψε: Το έχω πεί και θα το ξαναπώ. Κουτσια και Παπάζογλου δούλεψαν πολύ το καλοκαίρι (στομικά & έπειτα ομαδικά), με 3 ανοιχτά αγνωστικά μέτωπα τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, είναι η χρονιά τους.
Αληθεια ειναι ...Αυτο ακριβως..
Λιγο μονο ο Μπιλλυ την σκεψη να "ξεκαθαρισει"..Ακομα ειναι λιγο μπερδεμενος στο τι θελει να κανει στο εναν με εναν..Αλλα εχει βελτιωθει, μπορει και αλλο ομως..
ρε παιδιά χαλαρώστε... τι χέστηκε και παπαριες?
μια χαρά τα πήγε... έχει αλλάξει από πέρσι και φέτος θα είναι η χρονιά του!
μια χαρά τα πήγε... έχει αλλάξει από πέρσι και φέτος θα είναι η χρονιά του!
Η σκέψη να μπει ήταν καλή. Καθώς ο ξεκούραστος γρήγορος Κούτσια έτρεξε τα μπακ τους όσο χρειαζόταν για να τα ψοφήσει. Μπήκε σαν τρίτη σαΐτα και μπροστά στους κουρασμένους αμυντικούς έμοιαζε να είναι πάνω σε παπάκι. Και στους χώρους κινήθηκε, και στις φάσεις ήτανε, και μπάλα ζήτησε. Καθαρή σκέψη δεν έχει ακόμα αλλά θα έρθει με τα παιχνίδια φαντάζομαι (και ελπίζω). Τα πήγε καλά.
ωραίος ήταν ο Βασιλάκης
δείχνει πλέον να το πιστεύει και καλό είναι να τον πιστέψουμε κι εμείς
μόνο καλο θα κάνει αυτό και σε αυτόν και σε μας
δείχνει πλέον να το πιστεύει και καλό είναι να τον πιστέψουμε κι εμείς
μόνο καλο θα κάνει αυτό και σε αυτόν και σε μας