3. Anis Boussaidi
Re: 3. Anis Boussaidi
Πολύ ανεβασμένος και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ το παιδί!
Μπράβο του που προσπαθεί πολύ!!!!!!
Μπράβο του που προσπαθεί πολύ!!!!!!
παρα πολυ καλος
γρηγορος και με καλη σεντρα
θα ειναι ενα απο τα δυνατα γραναζια της μηχανης του ΠΑΟΚ φετος
γρηγορος και με καλη σεντρα
θα ειναι ενα απο τα δυνατα γραναζια της μηχανης του ΠΑΟΚ φετος
ηταν απο το μονο απο τα παιχνιδια μας που δεν ημασταν μονοδιαστατη πολυ σημαντικο γτ ο αντιπαλος δεν μπορει να καλυψη ολους του χωρους και βρησκεις κενες ζωνες για να περασει η μπαλα.
Re: Anis Boussaidi
ΣΑΣΤΑΛΕΓΑABOLEYTOI έγραψε:navigator11 έγραψε:ABOLEYTOI έγραψε:Αν ισχυουν τα 800 που επαιρνε στην Αυστρια θα πρεπει να συγκρινεται με τον κοντρερας οχι με τον Αραμπατζη
θα τον θεωρησεις δλδ πετυχημενη για τα λεφτα του επιλογη μονο αν σαν δεξι μπακ αποδοσει καλυτερα απο τον κοντρερας των πλει-οφς?
Μιλάω γενικά σαν παίχτης. Κάποιος που παίρνει 800 χιλιάρικα σε αυστριακή ομάδα και είναι παίχτης εθνικής δεν θα πρέπει να είναι επιπέδου Κοντρέρας;
Το πιο πιθανό είναι τον Ιούνιο ο παίχτης να πάρει μεταγραφή σε πρωτάθλημα από τα "πρώτα". Μέχρι τότε θα έχουμε καταλάβει ότι δεν θα μπορούσαμε να τον φέρουμε στον ΠΑΟΚ με "κανονική" μεταγραφή. Με 2 λόγια θα είναι μια περίπτωση Κονσεισάο (που ήρθε στον ΠΑΟΚ λόγω ειδικών συνθηκών).
Εντάξει, υπερβάλλω μην πέσετε να με φάτε (ακόμα).
Και πάνω που τον κράζω γιατί βρέθηκε σε κάποια στιγμή αρκετά μέσα στο κέντρο της περιοχής και χάνει αντίπαλο κάνει την άνοδο και βγάζει εκείνη την σέντρα και με κάνει ρόμπα.
Πλάκα πλάκα πάντως αν ήταν μαύρος θα τον μπέρδευα με τον Λίνο και θα νόμιζα ότι παίζει ο Λίνο απο τα δεξιά.
Που να πάρει και παιχνίδια ο άνθρωπος που έχει να παίξει 1 χρόνο.
Μπράβο Ανίς συνέχισε έτσι αγόρι μου και ο Αλλάχ μαζί μας.
Πλάκα πλάκα πάντως αν ήταν μαύρος θα τον μπέρδευα με τον Λίνο και θα νόμιζα ότι παίζει ο Λίνο απο τα δεξιά.
Που να πάρει και παιχνίδια ο άνθρωπος που έχει να παίξει 1 χρόνο.
Μπράβο Ανίς συνέχισε έτσι αγόρι μου και ο Αλλάχ μαζί μας.
μια κερδιζει πεναλτι μια βγαζει σεντρα και βαζουμε γκολ δλδ//////τι περιμενουμε και δεν τον ανανεωνουμε...?

- sourmenetes
- Moderator
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Σε έκραξα αλλά σήμερα με έβγαλες μαλάκα.
Μπράβο καμηλιέρη μου!
ΕΥΓΕ!
υ.γ. καλά εντάξει εσείς οι υποστηριχτές του, ούτε μυγα στο σπάθί σας! το καλό το λέμε δεν είμαστε κομπλεξάρες.
Μπράβο καμηλιέρη μου!
ΕΥΓΕ!
υ.γ. καλά εντάξει εσείς οι υποστηριχτές του, ούτε μυγα στο σπάθί σας! το καλό το λέμε δεν είμαστε κομπλεξάρες.
δεν εχει να κανει με υποστηριχτες οπλαρχηγε...εχει να κανει με το γεγονος οτι οταν ηρθε ενω λεγαμε να τον δουμε η πλειοψηφια μιλουσε για αχρηστο παιχτη που επαιζε σε ερασιτεχνες και που ειναι ο χοσεμι και ο σελουκ που κανουμε μπιζνες μαζι του κλπ...τον ειχαν δλδ τελειωμενο πριν τον δουν...και ο παιχτης δεν ειναι τυχαιος εγω το ειπα απο την αρχη...
- sourmenetes
- Moderator
Φάνηκε απ'την πρώτη στιγμή ότι είναι καλύτερος από Αραμπατζή και πιο ισορροπημένος στο ισοζύγιο "άμυνα-επίθεση" από Σνάουτσνερ. Σήμερα το πιστοποίησε! Συμπέρασμα; Καλή μεταγραφή...
Φυσικά κρατάμε πισινή και για τα επόμενα ματς, αλλά πάντως τα πρώτα δείγματα είναι θετικά.
Φυσικά κρατάμε πισινή και για τα επόμενα ματς, αλλά πάντως τα πρώτα δείγματα είναι θετικά.
- ΑποστόληςΑ
Αν αυτός ο παίκτης δεν ήταν Τυνήσιος, αλλά Ισπανός, ή Δανός, θα άξιζε τα τριπλά.
- PaOkArAsIrAkLiO
Εγω το ειχα πει απο την αρχη οτι οταν παρει προπονησεις στα ποδια του θα γινει καλυτερος απο Σναουτσνερ.Οχι οτι ο Μιρο δεν ειναι καλος, απλως ο Μπους μπορει να βοηθησει και στην επιθεση.Αποκτησαμε εναν Λινο και για τα δεξια.Ελπιζω η καλη του αποδοση και φορμα να εχει διαρκεια.
- paok kerkyra
Μπακ υψηλου επιπεδου. Απο την στιγμη που οι σεντρες που προσπαθει να βγαλει ειναι απο την εσωτερικη πλευρα του αμιντικου (οποιος εχει παιξει μπαλιτσα με νοει) μου δειχνει παικτη επιπεδου τσουλου.