Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Maximus έγραψε:Γραφει ο ανθρωπος...

Με λιγα λογια, ας δουμε τους πραγματικους λογους που δηλωσε σε πηγαδακι δημοσιογραφων και στον περιγυρο του(οπως λεει ο ιδιος οτι ειναι 100% διασταυρωμενο) και οχι τα τυπικα και στερεοτυπα που βγαζουν στις ανακοινωσεις...

Αυτα δηλαδη που τονισες με μαυρα γραμματα δεν εχουν σχεση με την επισημη ανακοινωση...
1ον. Για πιο λόγο δεν αναφέρει καθόλου στο εν λόγω κείμενο, οτι αυτό ειπώθηκε σε πηγαδάκι και το αφήνει να αιωρείτε, υποθέτοντας εμείς οι "αργόστροφοι", πως αυτό γράφει στην ανακοίνωσή του Βρύζα πριν την διαβασουμε.

2ον. Ο καθένας μπορεί να λέει οτι αυτό ειπώθηκε σε πηγαδάκι και να το θεωρεί ως γεγονός. π.χ. εγώ άκουσα σε πηγαδάκι, οτι ο Στέλιος "τον παίρνει".

Πως σας φαίνεται αυτό;

Τελικά είμαστε αδιόρθωτοι, που τους ανεχόμαστε!

:pano:
Άβαταρ μέλους
geotoumba

Δημοσίευση από geotoumba »

http://paokland.blogspot.com/2010/08/bl ... _2888.html

Αποσπασμα αρθρου με τιτλο "Μπουρδελο η αλλαγη σελιδας..."

Ζήσης Βρύζας.

Καταρχήν μάθαμε από την ανακοίνωση που βγήκε ότι τελείωσε το συμβόλαιο του και αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί, μάλιστα. Ένας εργαζόμενος έληξε η σύμβαση του και είναι παρελθόν, αυτό ήταν ο Ζήσης! Δεν βαριέσαι που πέρσι πήρε το καράβι στους ωμούς του όταν έκανε διακοπές ο "πρόεδρος", δεν βαριέσαι που μέχρι σήμερα ήταν αντιπρόεδρος, τα πάντα τα πνίγουμε με μία μαλακισμένη ανακοίνωση που δεν λέει τίποτα και φυσικά όλα γίνονται για το καλό του ΠΑΟΚ.
Δεν μπορώ να γράψω παραπάνω πράγματα σχετικά με την φυγή του Ζήση γιατί τα έβλεπα, τα γνώριζα, τα συζητούσα με τα υπόλοιπα παιδιά του blog εκτός και δεν είχα κώλο να τα γράψω....αχ ρε γαμημένο καλό του ΠΑΟΚ. Άρα θα είμαι ρόμπα να αρχίσω να γράφω για παρασκήνια κτλ.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, Ζήση πάρε τον μπούλο σου γιατί με σένα τα έχω. Τα έχω μαζί σου γιατί δεν βγαίνεις να μιλήσεις. ΜΙΛΑ... Πες τι φταίει, τι γίνετε και τι έγινε εκεί μέσα . Αν δεν μιλήσεις είσαι συνένοχος για ότι θα ακολουθήσει........
Και στο φινάλε που πας; Πέρσι δεν ήσουν πρόεδρος; Και επί δικής σου προεδρίας δεν χρεώθηκε η ομάδα 3 μύρια; Να βάλεις αυτά που σε αναλογούν.... Είδες τι ωραία είναι να σε κράζουν Ζήση; Βγες και πεστα γιατί όλα τα παραπάνω θα τ ακούσεις. Και καλά θα σε κάνουν.
Είμαι σίγουρος πως δεν θα πεις κουβέντα όμως, δυστυχώς.
Και αυτά τα ....... , αυτά που θέλουν μαριονέτες και όχι επαγγελματίες θα κάνουν κουμάντο μια ζωή στον ΠΑΟΚ. Σε έφαγαν Ζήση αυτοί που θέλουν Σέλουκ και μανατζαραίους στον ΠΑΟΚ...
Σε έφαγαν και θα σε φορτώσουν τώρα τα πάντα. Πάγια τακτική.
Σε έφαγαν κάποιοι τραγικοί που το παίζουν ΚΑΠΟΙΟΙ με την βοήθεια των φερέφωνων.
Αλλά εσύ Ζήση μην μιλάς.... Μην πεις για τα τόσα καπελώματα που έφαγες. Αχ ρε Ζήση....
Η μαλακία είναι ότι σε εμάς ήταν κοινό μυστικό...
Στην τελική τι να πεις; Το έργο γνωστό, ήθελε να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό και φυσικά να ξεκουραστεί στην εθνική!!! Και αυτό ρε γαμώτο δεν μου κάθεται καλά, να φύγει από κάπου που ο κόσμος τον λατρεύει και τον θεωρεί ηγέτη και να πάει βοηθός του Σάντος; Εκτός και αν έψαχνε διέξοδο για να την κάνει.

Ένα κομμάτι του ΠΑΟΚ σήμερα πέθανε και περιμένω τους πρώτους που θα πουν μην κάνετε κριτική στην διοίκηση, στον Ζαγοράκη, στους συγκάτοικους, στους φίλους, στους κουμπάρους και σε όλη την Καβάλα γιατί θα κάνουμε κακό στον ΠΑΟΚ. Πάνω απ όλα λοιπόν η μούγκα και ότι πει ο διαχειριστής.

Πάρτε το χαμπάρι αυτός που έστησε την ομάδα είναι παρελθόν και δύσκολες μέρες έρχονται....

Διοίκηση.

Επιτέλους ήρθε η ώρα να μιλήσει και η διοίκηση. Γιατί πολλά έγιναν μαζεύτηκαν χωρίς απαντήσεις εδώ και ένα χρόνο+. Πολλά έχουμε φορτώσει στο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα, στο για το καλό του ΠΑΟΚ και στο προσωπικοί λόγοι. Ως εδώ, όλα στο φως επιτέλους. Δεν γουστάρω άλλο μασημένα λόγια. Αν είναι έτσι δεν σας γουστάρω άλλο.
Θέλω απαντήσεις σταράτες και επειδή πολλά μαζεύτηκαν ας γράψω μερικές απορίες;

Γιατί έφυγε ο Ζαγοράκης και γιατί γύρισε (τέρμα τα μαύρα πανιά);
Γιατί έγινε διευθύνων σύμβουλος ο Βιολίδης και όχι ο Βρύζας μετά το καπέλωμα που έφαγε όταν επέστρεψε ο Ζαγοράκης; Τρέχει κάτι με τον βασιλιά της νύχτας ή όχι;
Γιατί φεύγει τώρα ο Βρύζας;
Γιατί ήρθε και έφυγε σε μία νύχτα ο κουμπάρος , τι εξυπηρέτησε και σε τι εξυπηρετήθηκε;
Γιατί έφυγε ο Ελευθεριάδης, ο καλύτερος στο είδος του όπως λέγατε στην Ελλάδα;
Τι γίνετε στην μπουτίκ; Ποιος-ποια κάνει κομάντο; Ποιος-ποια κάνει κουμάντο στο μάρκετινγκ της ΠΑΕ;Γιατί ο φίλος Πουρλιοτόπουλος είναι αναγκαίος στον ΠΑΟΚ και ψάχνουμε θέσεις για να δικαιολογήσουμε τα χρήματα που παίρνει;
Γιατί πριν από ένα κρίσιμο αγώνα διώχνουμε έναν προπονητή(ας μου αποδείξει κάποιος ότι με τον προηγούμενο θα αποκλειόμασταν, κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν, ξέρουμε μόνο τι έγινε) και πριν από έναν άλλον εξίσου κρίσιμο φεύγει και ο Ζήσης Βρύζας;
Γιατί όλοι όσοι φεύγουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πηγαίνουν στην Εθνική Ελλάδος; Γεωργιάδης, Σάντος, Βρύζας;; Τι δίαυλος επικοινωνίας υπάρχει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την αγαπημένη ομάδα του "προέδρου"; Κ εσύ ρε μπαγλαμά Ζήση από ηγετικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βοηθός του χέστη;
Γιατί μπήκε η ομάδα μέσα και δημιούργησε τουλάχιστον 3 εκατομμύρια χρέη σε εποχή εξυγίανσης;
Γιατί έφυγε ο Παπαδόπουλος, ο Μανδρίνος; προσωπικοί λόγοι; Όταν μιλάμε μάγκες για τον ΠΑΟΚ, προσωπικοί λόγοι τέλος, αν ήταν έτσι να μην μπλέκατε.
Γιατί επέστρεψε το δεκανίκι του προηγούμενου εξυγιαντή; Γιατί τόσο πείσμα να γυρίσει και οργανώσατε ολόκληρο σχέδιο πλύσιμο εγκεφάλου του κόσμου ενώ υπάρχει ο κίνδυνος διχασμού;
Τι είδους σχέση υπάρχει(αν υπάρχει) με διάφορους δημοσιογράφους και με διάφορους διοικούντες;
Τι παίχτηκε στην ανταλλαγή, Αναστασάκου και λοιπών ώστε να μας κάτσει στον σβέρκο ο παικταράς Μπράις Μουν;
Γιατί στο κρισιμότερο παιχνίδι των τελευταίων χρόνων στο χαριλάου η ομάδα πήγε απροστάτευτη ενώ βούιζε ο τόπος και γιατί η αποστολή πήγε χωρίς κανένα φουσκωτό(δώρο ταξίδι στην Ταϊλάνδη είχαν κάποιοι) με αποτέλεσμα τους γνωστούς τραμπουκισμούς;
Γιατί στα παιχνίδια με τον Άγιαξ δεν υπήρχε χορηγία και τι γίνετε γενικώς με τις χορηγίες(με τους Τούρκους;);
Τι έγινε πέρσι πριν το παιχνίδι με τα Γιάννενα στο κύπελλο και ποιος ήταν ο ποντικός στην ομάδα; Γιατί τον καλύψατε;
Και μία τελευταία, ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???

Όλα τα ερωτήματα είναι καλοπροαίρετα (αν θέλετε το πιστεύετε) ότι και να πείτε θα σας πιστέψουμε(δεν βαριέσαι!), απλά μιλήστε. Τοποθετηθείτε τουλάχιστον για τα τελευταία γεγονότα, όχι άλλη "Μαρία της σιωπής".

Ήρθε η ώρα να ειπωθούν όλα. Δεν τρώω πριν από κρίσιμους αγώνες και από τέτοια. Οι κρίσιμοι αγώνες για τον ΠΑΟΚ δεν θα σταματήσουν ποτέ. Και ας μου αποδείξει κάποιος ότι αυτή την στιγμή κάνουμε κακό και όχι καλό.

υγ Kαι αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν μπορέσατε να διαχειριστείτε μία επιτυχία..
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

http://paokland.blogspot.com/2010/08/bl ... _2888.html

Γιατί δεν πάτε να διοικήσετε εσείς θα μας πείτε?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ο πιο γνωστός Καμερουνέζος στην Πολωνία

Η πολωνική ιστοσελίδα "onet.pl" κατατάσσει τον Αρμάντο Φουτσίνι στην πρώτη λίστα των Καμερουνέζων που αγωνίστηκαν στη χώρα

Την τιμητική του έχει ο Αρμάντο Φουτσίνι σε αφιέρωμα που κάνει η πολωνική ιστοσελίδα "onet.pl" στους Καμερουνέζους ποδοσφαιριστές. Αφού, αρχικά, γίνεται μία αναφορά στο γεγονός ότι ελάχιστοι ήταν οι Καμερουνέζοι παίκτες που μπόρεσαν να σταθούν στο πολωνικό ποδόσφαιρο, στη συνέχεια παρατίθενται περιπτώσεις που αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα.

Στο Νο1 της λίστας βρίσκεται ο Αρμάντο Φουτσίνι με 14 ματς και τρία γκολ στην Βίσλα Κρακοβίας τη σεζόν 1996-1997. Ακολουθεί αναφορά στο πέρασμά του από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ (171 ματς και 20 γκολ), τη Σεντ Γκάλεν και στη συνέχεια στον Διαγόρα και τον νέο σταθμό της καριέρας του την γαλλική Κολμάρ.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Φουτσίνι χαρακτηρίζεται ως ο 33χρονος μέσος, ενώ στις 18 Νοεμβρίου θα κλείσει τα 34 χρόνια του

olapaok

ακομα κλαιω...ακου εκει 33... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Λυκειο πηγαινα και τριανταριζε ο Φουτσινι... ελεος ρεεεε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μαλλον ηθελαν να πουν οτι περασαν 33 χρονια απο την ενηλικιωση του... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

γινεσαι κακος ρε συ Σερα... :lol: :lol:
αιωνιος εφηβος ειναι ο Αρμάντο... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ναι αυτος και ο κοκκαλης :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εχω ακομα την αφισα που εγραφε μπλακ ματζικ με τον φουτσινι τον καφε αμπονσα και ατον πριγκηψ ουντεζε.....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

να σαι καλα ρε μανιακε παλι καλα δεν προλαβανε να βαλουνε και τα αδερφια αμαεφουλε.... :lol: :lol: :lol: :lol:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

MANIAKOS έγραψε:εχω ακομα την αφισα που εγραφε μπλακ ματζικ με τον φουτσινι τον καφε αμπονσα και ατον πριγκηψ ουντεζε.....
απο το PAOK Magazine... :opaokara:
μεσα σε ενα λυχναρι.... :D :D

εδω κραταω και το αλησμονητο ασπρο γουμενοκαπελακι σσσσ... τεντωνει!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γεια σου ρε αιώνιε έφηβε!
γιε του μάγου των μασάϊ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Οι βασικοί μου προβληματισμοί

Είναι λογικό όταν δεν πιέζεσαι από την εργασία σου, να μπορείς να κάνεις πιο καθαρές σκέψεις. Έτσι σκέφτηκα διάφορα αυτές τις ημέρες, διαβάζοντας και τους δικούς σας προβληματισμούς μέσα στα μπλογκ όλων μας εδώ στο PAOK24.

Γενικά, πλησιάζοντας τα 36 μου χρόνια θεωρώ πως έχω δει πολλά πράγματα στη ζωή μου και πλέον δύσκολα πανικοβάλλομαι.

Το ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή είναι ένα γεγονός. Το ότι μπορεί να έχει μία χρονιά μέτρια είναι κάτι που τριγυρνά στο μυαλό μου συνεχώς. Αλλά βρείτε μου μία ομάδα που δεν έτυχε να κάνει μέτρια χρονιά ενώ υπολόγιζε κάτι διαφορετικό.

Το ποδόσφαιρο είναι κατά πολύ συγκυρία και το βασικό πρόβλημα κατ εμέ στον ΠΑΟΚ, είναι πως άφησε τη συγκυρία να μετρήσει περισσότερο απ ότι θα έπρεπε.

Όταν για παράδειγμα έλεγα από την άνοιξη πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να πουλήσει παίκτες, φωτογραφίζοντας τον Κοντρέρας και τον Μουσλίμοβιτς, πολλοί ήταν αυτοί που έγραφαν πως θέλω να προετοιμάσω κλίμα. Κλασική ανωριμότητα αναγνωστών – ακροατών που πολλές φορές αντιμετωπίζω.

Η πώληση όταν γίνει στο σωστό τάιμινγκ, ως σύλλογος εισπράττεις την υπεραξία που έδωσες στον ποδοσφαιριστή, έχεις τον χρόνο να τον αντικαταστήσεις επάξια και βέβαια, βάζεις και χρήματα στο ταμείο.

Ο ΠΑΟΚ προφανώς δεν κατάλαβε πως εγώ προετοιμάζω το κλίμα για να πουλήσει παίκτες και δεν πούλησε. Το αποτέλεσμα; Να παίζει στους αγώνες με τη Φενέρ, την βιωσιμότητα του. Αν αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι αναγκασμένος να πουλήσει χωρίς να έχει κάνει μάλιστα και την απαιτούμενη προεργασία; Παρακαλάτε λοιπόν να μην αποκλειστεί. Α… και εγώ τώρα είμαι κατά της πώλησης, το ξεκαθαρίζω.

Στο διοικητικό σκέλος είναι λογικό να προβληματιζόμαστε όλοι. Υπάρχει στασιμότητα, απόρροια κατ εμέ, της κόπωσης των βασικών συνεργατών του Ζαγοράκη, αλλά και του ιδίου.

Το κακό στην προκειμένη περίπτωση, είναι πως δύο σημαντικοί άνθρωποι που τον βοηθούσαν να δει και άλλες οπτικές από αυτές που ο ίδιος είχε, αποχώρησαν. Εμένα δεν με φοβίζει τόσο η απουσία του προπονητή Σάντος ή του τεχνικού διευθυντή Βρύζα.

Με φοβίζει το γεγονός της φυγής δύο ανθρώπων διαφορετικής κουλτούρας από τους υπόλοιπους συνεργάτες του Ζαγοράκη. Ο πρόεδρος άλλωστε, πάντα «αγοράζει» δεξιά κι αριστερά για να καταλήξει στις τελικές του αποφάσεις. Απ ότι φαίνεται, ξέμεινε από … πωλητές διαφορετικής κοπής.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που προτιμώ τον Άκη Ζήκο για αντικαταστάτη του Βρύζα. Είναι ανάλογης κουλτούρας και σίγουρα με τον Κωνσταντινίδη μαζί θα μπορούσαν να αποφορτίσουν τον πιεσμένο αυτή την εποχή Ζαγοράκη. Όμως το θέμα αυτό πρέπει να περιμένει.

Επίσης, είναι τουλάχιστον άδικο να κατηγορείται για τα πάντα ο Ζαγοράκης. Το ότι έχει δώσει δικαιώματα είναι ένα γεγονός, το ότι έχει καταφέρει και πάρα πολλά είναι ένα ακόμη ισχυρότερο γεγονός.

Ο κύκλος των πρώτων πετυχημένων επιλογών του – Σάντος, Βρύζας – έκλεισε και άνοιξε ο δεύτερος. Ο Δερμιτζάκης αντί του Σάντος, κάποιος άλλος αντί του Βρύζα, ίσως κάποιες προσθήκες στο διοικητικό κομμάτι που κατ εμέ χρειάζεται ανανέωση, σίγουρα ο πρόεδρος έχει κερδίσει το δικαίωμα σε αυτόν τον δεύτερο κύκλο.

Βλέπω κάτι πιτσιρικάδες να συγκρίνουν τον Ζαγοράκη με τον Μπατατούδη και μου σηκώνεται η τρίχα. Μάλλον δεν έζησαν την εποχή της λιγούρας και φιγούρας όπως πετυχημένα έγραφε το πανό της ΘΥΡΑ 4 που αναρτήθηκε τότε.

Μία θύρα 4 που τοποθετήθηκε σοφά θεωρώ στη τελευταία της ανακοίνωση, απαιτώντας ουσιαστικά το αυτονόητο. Όπως και το αυτονόητο ζητάνε όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα και την στήριξαν κανονικά. Και εννοώ κανονικά, γιατί στον ΠΑΟΚ υπάρχει και το εικονικά.

Εικονικός παραδείγματος χάριν, είναι ο ΠΑΟΚ των ραδιοφώνων. Ποτέ το κλίμα των ερτζιανών ή των μπλογκ δεν επικράτησε στη Τούμπα. Όταν η Τούμπα θα αντιδράσει για κάτι, θα είναι επειδή υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Και ελπίζω, ο Ζαγοράκης σε αυτή τη δύσκολη καμπή της προεδρίας του, να προλάβει την αντίδραση της Τούμπας.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ποιος τα γράφει αυτα?
Να και το κακό με την έλλειψη λινκ!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ηταν περασμενη η ωρα και δεν πηγε καν το μυαλο.ο κολκας τα γραφει ....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”