ΠΑΟΚ - Fenerbahçe 19/8 21:30 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: ΠΑΟΚ - Fenerbahçe 19/8 21:30 nova1

Δημοσίευση από Sera4 »

olivares έγραψε:Sera από την Πόλη μαθαίνω ότι η Roma έκανε προσφορά για τον Lugano στα 5 χαρτιά και είναι φευγάτος ενώ για τον Stoch τα δικαιώματα του είναι σίγουρα στην εταιρεία συμφερόντων του Αβράμοβιτς. Για τον Kazim μπορεί να έχεις δίκιο θα το τσεκάρω.
για τον καζιμ ειναι σιγουρο αν κοιταξεις 2-3 σελιδες πριν ποσταρα και το αρθρο σημερα εμεινε ελευθερος...για τον στοχ ξερω οτι εδωσαν 5 μυρια απο εκει και περα δεν ξερω τι παιζει να πω την αληθεια...για το λουγκανο το ξερω και νομιζα δε θα παιξει αλλα απο την αλλη ειδα οτι τελικα επαιξε στον τελευταιο αγωνα πρωταθληματος και σημερα διαβασα οτι υπαρχει θεμα τραμπας μπαπτιστα μπουρντισο μεταξυ ρομα και ιντερ... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Δεν πρεπει να σταματησει ο λαος να φναζει. ΣΤΟΠ
Πρεπει να κανουμε την καλυτερη ηχητικη κερκιδα της ιστοριας μας. ΣΤΟΠ
Οι τουρκοι πρεπει να χεστουνε απο τα αποδυτηρια.
Και αφου βγουν να τους γαμησουμε. ΝΟΝ ΣΤΟΠ
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

MALEF έγραψε:Eυθυμης για σενα οπλαρχηγε μου! ;)
Kοiτα ξερεις και ξερω τι φρουτα κυκλοφορουν στη 4 αλλα και γω τωρα που το λες δεν πιστευω να ειμαστε και μεις τοσο μαλ@κες! :roll:
Αλλα καλυτερα πιστευω να προνοεις και να το φωναζουμε απο τωρα,παρα να βρεθουμε προ εκπληξεως! ;)
ποιος ευθύμης? :o ο γνωστός, αυτός που αποκάλεσα μαϊντανό των fm? :shock:
ελά ρε μη μου κάνεις πλάκα! :mrgreen:
και να σε ρωτήσω, πόσα δίνεις στα τηλέφωνα? πλούσιους τους έκανες! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιξε σοβαρα και δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα...
Θελει φωνη και καλη παρουσια της ομαδας...
Βεβαια θελει και τυχη...
Παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

Kolokotronis_4 έγραψε:
MALEF έγραψε:Eυθυμης για σενα οπλαρχηγε μου! ;)
Kοiτα ξερεις και ξερω τι φρουτα κυκλοφορουν στη 4 αλλα και γω τωρα που το λες δεν πιστευω να ειμαστε και μεις τοσο μαλ@κες! :roll:
Αλλα καλυτερα πιστευω να προνοεις και να το φωναζουμε απο τωρα,παρα να βρεθουμε προ εκπληξεως! ;)
ποιος ευθύμης? :o ο γνωστός, αυτός που αποκάλεσα μαϊντανό των fm? :shock:
ελά ρε μη μου κάνεις πλάκα! :mrgreen:
και να σε ρωτήσω, πόσα δίνεις στα τηλέφωνα? πλούσιους τους έκανες! :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Οχι μπος δεν ειμαι αυτος! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ωραίος! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: ΠΑΟΚ - Fenerbahçe 19/8 21:30

Δημοσίευση από free4 »

interad έγραψε:Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

ΛΑΙΜΑΙ
Σάλτα και μαμήσου ρε..
Μόνο εγώ λέω για 4..
Τώρα ήρθες κι εσύ?
"O ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα"

Ο επικεφαλής του "Turkishsoccer" και ειδικός στο τουρκικό ποδόσφαιρο, Αχμέτ Τουργκούτ αναλύει για λογαριασμό του Sport24.gr την Φενέρμπαχτσε τονίζοντας πως θα περάσει δύσκολες στιγμές στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.Ο πεπειραμένος ρεπόρτερ δεν έχει πεισθεί από όσα έχει δει μέχρι στιγμής από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης εντοπίζοντας τα αδύνατα σημεία της.Σύμφωνα με του Τουργκούτ, ο νεοφερμένος επιθετικός Μαμαντού Νιάνγκ (πρώτος σκόρερ στο γαλλικό πρωτάθλημα την περυσινή σεζόν) εάν πάρει χρόνο συμμετοχής είναι ικανός να κρίνει τον αγώνα.

"Πιστεύω πως στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα. Η Φενέρμπαχτσε παρότι κέρδισε με 4-0 την Αντάλιασπορ στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος έδειξε πως έχει ακόμα αρκετά προβλήματα τα οποία πρέπει να επιλύσει. Πάντως η προσθήκη του Νιάνγκ είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Εάν παίξει είναι σε θέση να κάνει την μεγάλη διαφορά. Επρόκειτο μάλιστα να γίνει σε ειδική τελετή η παρουσίαση του στο 'Σουκρού Σαράτσογλου'.

Ο γκολκίπερ Βολκάν Ντεμιρέλ ενδεχομένως να μην είναι έτοιμος αφού αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό. Εάν τον χρησιμοποιήσουν ενδεχομένως να πάθει υποτροπή! Επίσης αμφίβολος είναι μέχρι αυτή την στιγμή ο Μεχμέτ Τοπούζ. Έχουν και οι δύο ομάδες τις πιθανότητες τους.

"Πρόβλημα στην άμυνα"

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Αϊκούτ Κοτσαμάν εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Φενέρμπαχτσε θα αποκλείσει τον ΠΑΟΚ, όμως δεν νομίζω πως είναι εύκολο για αυτή την ομάδα της Φενέρμπαχτσε.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της είναι η άμυνα. Την ίδια στιγμή δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποιο μεγάλο πλεονέκτημα. Όπως σου είπα ο Νιάνγκ είναι αυτός που μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά".

"Εξαιτίας του Κοτσαμάν έχασε εκατομμύρια ευρώ η Φενέρ"

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη του Τούρκου δημοσιογράφου για τον τεχνικό των "καναρινιών" Αϊκούτ Κοτσαμάν για τον οποίο εκφράζει τις επιφυλάξεις του.

"Δεν είμαι φαν του Κοτσαμάν. Μπορεί να ήταν σπουδαίος ως ποδοσφαιριστής, όμως δεν είχε καθοδηγήσει μεγάλους συλλόγους στην καριέρα του. Πιστεύω ανέλαβε πρόωρα τη Φενέρμπαχτσε!

Έχει καθίσει στον πάγκο μικρών ομάδων. Η Φενέρμπαχτσε είναι διαφορετική περίπτωση. Εάν εδώ χάσει τρία-τέσσερα παιχνίδια έχει βρεθεί εκτός!

Πιστεύω πως εξαιτίας του Κοτσαμάν η Φενέρμπαχτσε έχασε εκατομμύρια ευρώ αφού αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ".

http://sport24.gr/football/EuropaLeague ... 69701.html
Άβαταρ μέλους
paprica

Δημοσίευση από paprica »

Ο Δερμιτζάκης σκέφτεται να ξεκινήσει στην επίθεση με Βιεϊρίνια Σαλπιγγίδη στα άκρα και Μουσλι στην κορυφή.Θα είναι η πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.Μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Π-Ξ-Σ για να μου κάνετε την νυχτερινή βάρδια στο γαμωξενοδοχίο ευχάριστη ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ γ@μα τα μουνιά και σε ενα μήνα ανεβαίνω ξανά Σαλόνικα :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

paprica έγραψε:Ο Δερμιτζάκης σκέφτεται να ξεκινήσει στην επίθεση με Βιεϊρίνια Σαλπιγγίδη στα άκρα και Μουσλι στην κορυφή.Θα είναι η πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.Μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, για να δούμε.
Το διδυμο Βιειρινια-Σαλπι στα πλαγια δεν ειναι ασχημο αλλα γιατι ρε παιδια Μουσλι κορυφη;;; Ειμαι ο μονος που πιστευω οτι ο Φιλομενο ειναι καλυτερος απο τον Βοσνιο;;; Πιστευω οτι μεχρι τον Οκτωβρη ο Λουσιο θα εχειφαει τη θεση του Μουσλιμοβιτς.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο καλος ζλαταν ειναι σε θεση να βοηθησει πολυ την ομαδα...
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Θελουμε τον Ζλαταν των πλευ-ωχ!!! Και γενικως οχι μονο τον Μουσλι αλλα ολη την ομαδα θελουμε να παιξει οπως στα πλευ-ωχ και στα παιχνιδια με τον Αιαντα (δευτερο ημ. Αμστερνταμ-πρωτο ημ. Τουμπας).Εγω παντως επιμενω για Φιλομενο.Δεν μπορει ο ανθρωπος να ξεχασε τοσο γρηγορα την μπαλα που επαιζε στον Αστερα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω ότι το σχήμα με Άγιαξ είναι το καλύτερο δυνατό αυτή τη στιγμή. Προτιμώ να έχουμε καλή κυκλοφορία μπάλας, επομένως 4 χαφ που θα αλλάζουν μπαλιές και θα αναπτύσσουν το παιχνίδι και με κάθετες μπαλιές θα βγάζουν τους γρήγορους Βιερι και Σάλπι σε θέσεις βολής. Επειδή οι Τούρκοι δεν είναι δυνατοί αμυντικά (όπως και ο Άγιαξ) πιστεύω ότι μπορούμε να τους τρυπήσουμε την άμυνα πιο εύκολα με γρήγορες, καθετες μπαλιές. Από την άλλη, επειδή αν χάσουμε πάλι την πρόκριση θα την χάσουμε λόγω μη καλής αλληλοκάλυψης, θα πρέπει οι Garcia και Vitolo, με την βοήθεια του Sorlin να κλέισουν όλες τις τρύπες έξω από την περιοχή, ώστε να μην έχουμε τους αιφνιδιασμούς που είχαμε με τον Άγιαξ. Να μην ξεχνάμε ότι ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ στόχος είναι η νίκη με μηδέν παθητικό. Δεν ξέρω κατά πόσον η Φενέρ είναι πιο δύσκολη από τον Άγιαξ, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να μην ζήσουμε τις τραγικές αμυντικές στιγμές που βιώσαμε με τους Ολλανδούς. Η άμυνα χρειάζεται ενίσχυση και αυτό θα συμβεί αν παίξουμε το γνωστό 4-4-2 με Garcia, Vitolo και Sorlin, με επιθετικές αιχμές του Σάλπι και Βιερι και λίγο πιο πίσω τον Ivic.
Τον Ζλαταν δεν τον έχω σε εκτίμηση. Είναι το μοναδικό φορ που δεν μπορεί να σκοράρει με το κεφάλι και έχω την εντύπωση πως δεν μπορεί να συνδιαστεί εύκολα με τους υπόλοιπους. Αν είναι το παιχνίδι να γυρίσει σε γιουρούσια απελπισίας (ψηλές σέντρες μέσα στην περιοχή) πιο κατάλληλος είναι ο Σάκης.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

+ στον αδερφό σέρα αλλα ΜΟΝΟ ο καλός Ζλάταν αν ειναι σε άσχημη μέρα ο Ζλάταν παίζουμε με 10 αν και διαβάζω οτι στις προπονήσεις πάει καλά για να δούμε εμένα ποιο πολύ με νοιάζει στην άμυνα ποίοι θα πάιξουν και κυρίως το κεντρικό δύδιμο που ελπίζω να είναι το Κοντρέρας Μαλεζάς...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ειναι ευχαριστο να εχει ο προπονητης ολους τους παιχτες ετομοπολεμους και να παλευουν μεχρι τελευταια στιγμη για την 11αδα...ετσι πρεπει να γινεται...τωρα το τι θα προτιμησει ειναι αναλογα με το πως θα το δει το ματς...με τον ζλαταν παμε για φουλ επιθεση ενω με τον σορλεν παμε για πιο κοντρολαρισμενα πραγματα...αριστερα θα ειμαστε καλυτερα γιατι πλεον θα υπαρχει ο λινο που σε αντιθεση με σναουτσερ ανεβαινει ολη την πτερυγα και ετσι μπορει να υπαρξει επιθετικη αναπτυξη και απο εκει...στην αμυνα πιστευω τελικα θα δωθει μια αυκαιρια στο μαλεζα ενω ο μονος γριφος για μενα ειναι το δεξι ακρο με σναουτσερ ή ανις που ειναι οπως στην περιπτωση ζλαταν-σορλεν...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”