Thx, Admin Team
ωχ και εγω ο λαλακας νομιζα οτι εγραφα στα νεα-αρθρα σχολια για αλλες ομαδες...

απο την αλλη για τη 2η ομαδα λαιμαι

άκυρη η ερώτηση γιατί αφορά τις ακαδημίες μας :ugeek:novito έγραψε:Να ρωτησω τι σχεση εχουν ολα αυτα με τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ, που ειναι το θεμα του τοπικ...?
Ποιος.. ούστης?Bono έγραψε:Για το bigaroon άλλος έβγαλε τη βρώμα...αλλά μη μασάς,είμαι υπέρ της ελευθερίας στις σεξουαλικές προτιμήσεις
Sera4 έγραψε:.
...ο τσεζναουσκις λιγος ρε συ ηταν το φορ οντως καλο φανηκε...αλλα οχι και βελτιωμενος πισω με τον οριο και τον μασιελ εχει πολυ γελιο...ο ρουλης ειναι χειροτερος απο περυσι αυτο πιστευω...
Συμφωνώ κι εγώ. Και είναι ενδεικτικό της φετινής πτωχής μεταγραφικά σεζόν, ότι οι ακαδημίες μας ΔΕΝ έδωσαν κάποιον παίκτη. Εκείνο το ξανθό σέντερ-μπακ τους φαινόταν (Nasuti) να είναι καλός παίκτης...Bono έγραψε:άκυρη η ερώτηση γιατί αφορά τις ακαδημίες μας :ugeek:novito έγραψε:Να ρωτησω τι σχεση εχουν ολα αυτα με τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ, που ειναι το θεμα του τοπικ...?
Που ξέρεις, μέχρι την τελευταία μέρα κάποιος μπορεί να....φύγειnovito έγραψε:α... κανονισε θα σ αλλαξω παλι το ονομα... και θυμασαι την τελευταια φορα τι ωραια περασαμε...![]()
![]()
![]()
υ.γ. ξερετε βεβαια οτι δε το κλειδωνουμε το τοπικ μονο και μονο γιατι θα ξεσηκωσετε τον κοσμο με τις γκρινιες σας?? Αφου μεταγραφη γιοκ για φετος....