Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MALEF

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από MALEF »

Πφφ δεν ξερω ρε παιδες παντως εγω κανω προσευχες το επομενο συμβολαιο να γινει με την αντιντας!
Τι να συγκρινεις τωρα.. :( :roll:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πιθανόν να μην φταίει η μάρκα, αλλά η συμφωνία που γίνεται (κόστος ανά φανέλλα).
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

http://www.sport-fm.gr/article/287764
έτσι είναι .άλλες ομάδες όταν κάνουν τις φανέλες τους σκέφτονται και κάτι!
οι δικοί μας είναι mpoufides!
παιδιά πάρτε το χαμπάρι δεν φταίει η εταιρία!

και εγώ θα προτιμούσα adidas nike και umbro,θα πρέπει όμως να αλλάξουμε και τους υπευθυνους σε αυτόν τον τομέα !

είναι δυνατόν να μην έχουμε μια από τις καινούργιες να την κάνουμε σε ριγέ?
πως θα πουλήσει η mpoutik @@@@@ το κέρατο μου!
μας έδωσαν την μαύρη με αυτόν τον γιακά,εμενα σαν φανέλα μου αρέσει .θα μπορούσε να είναι πολύ ωραία με μερικά μαραφέτια σε ασημι i γκρι!
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

brigate4 έγραψε:Αν δε κάνω λάθος για να έρθει εμπόρευμα πρέπει να δώσει κανα φράγκο και η ΠΑΕ μας...
Αδερφέ κατά την γνώμη μου κάνεις λάθος.Η puma είναι χορηγός στο ντύσιμο της ομάδας.Δεν δίνει η ΠΑΕ λεφτά στην Puma για να μας ντύσει.Ούτε για να γεμίσει την μπουτίκ.Οι εταιρίες κάνουν πρόταση σε μια ομάδα,και η ομάδα βλέπει ποια συμφέρει περισσότερο και κλείνει την συμφωνία.Όπως έγραψε και κάποιος εδώ κανά 2-3 σελίδες ποιο πίσω,πως μια εταιρία πλησίασε την ΠΑΕ για να μας ντύσει μετά το τέλος του συμβολαίου με την Puma.Μπορεί να φταίει σε ένα μέρος και η ΠΑΕ για την σημερινή κατάσταση της Μπουτίκ,αλλά την συμφωνία με την puma την υπέγραψε ο Γούμενος.Οπότε καταλαβαίνουμε τι συμφωνία θα ήταν αυτή.Εδώ τα 2 πρώτα χρόνια το σήμα της ομάδας ήταν ένα απλό αυτοκόλλητο....
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

pagotatzis έγραψε:http://www.sport-fm.gr/article/287764

και εγώ θα προτιμούσα adidas nike και umbro,θα πρέπει όμως να αλλάξουμε και τους υπευθυνους σε αυτόν τον τομέα !

μας έδωσαν την μαύρη με αυτόν τον γιακά,εμενα σαν φανέλα μου αρέσει .θα μπορούσε να είναι πολύ ωραία με μερικά μαραφέτια σε ασημι i γκρι!
Αν και δεν είναι της ώρας επειδή έχουμε μπροστά μας τα 2 πολύ κρίσιμα παιχνίδια με την Φενέρ,αλλά πιστέυω πως μετά από αυτά τα ματς,θα μπορούσαμε να στείλουμε απανωτά mail στην ΠΑΕ και στην puma ή να γράψουμε μία επιστολή και να την υπογράψουν όσοι περισσότεροι γίνεται και να διαμαρτυρηθούμε τουλάχιστον για την ριγέ.Να αναγκάσουμε την ΠΑΕ να πιέσει την Puma για μια νέα γαμάτη ριγέ.
Είναι τραγικότατο να έχουμε την ίδια ριγέ πάλι.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αυτοκόλλητο σήμα? :o

:roll:
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Ναι γκας....Αυτοκόλλητο...Οχι όπως οι περσυνές και οι φετινές που ήταν ραμμένο το σήμα.Αυτοκόλλητο.Η απόλυτη ξεφτίλα...
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

To αυτοκόλητο άρχισε με αντίντας.
fofanaserres έγραψε:
brigate4 έγραψε:Αν δε κάνω λάθος για να έρθει εμπόρευμα πρέπει να δώσει κανα φράγκο και η ΠΑΕ μας...
Αδερφέ κατά την γνώμη μου κάνεις λάθος.Η puma είναι χορηγός στο ντύσιμο της ομάδας.Δεν δίνει η ΠΑΕ λεφτά στην Puma για να μας ντύσει.Ούτε για να γεμίσει την μπουτίκ.Οι εταιρίες κάνουν πρόταση σε μια ομάδα,και η ομάδα βλέπει ποια συμφέρει περισσότερο και κλείνει την συμφωνία.Όπως έγραψε και κάποιος εδώ κανά 2-3 σελίδες ποιο πίσω,πως μια εταιρία πλησίασε την ΠΑΕ για να μας ντύσει μετά το τέλος του συμβολαίου με την Puma.Μπορεί να φταίει σε ένα μέρος και η ΠΑΕ για την σημερινή κατάσταση της Μπουτίκ,αλλά την συμφωνία με την puma την υπέγραψε ο Γούμενος.Οπότε καταλαβαίνουμε τι συμφωνία θα ήταν αυτή.Εδώ τα 2 πρώτα χρόνια το σήμα της ομάδας ήταν ένα απλό αυτοκόλλητο....
Για το ρουχισμό της ομάδας ναι, αλλά για τη μπουτίκ πρέπει κι ο ΠΑΟΚ να παραγγέλνει απ τη πούμα
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

fofanaserres έγραψε:
pagotatzis έγραψε:http://www.sport-fm.gr/article/287764

Αν και δεν είναι της ώρας επειδή έχουμε μπροστά μας τα 2 πολύ κρίσιμα παιχνίδια με την Φενέρ,αλλά πιστέυω πως μετά από αυτά τα ματς,θα μπορούσαμε να στείλουμε απανωτά mail στην ΠΑΕ και στην puma ή να γράψουμε μία επιστολή και να την υπογράψουν όσοι περισσότεροι γίνεται και να διαμαρτυρηθούμε τουλάχιστον για την ριγέ.Να αναγκάσουμε την ΠΑΕ να πιέσει την Puma για μια νέα γαμάτη ριγέ.
Είναι τραγικότατο να έχουμε την ίδια ριγέ πάλι.
Μπράβο!!!Πολύ καλή ιδέα αυτό με τα mails!! :idea: :idea: :idea:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Παιδια δεν νομιζω να καταφερουμε κατι αλλα δεν βλαπτει μια προσπαθεια.Τα αποτελεσματα παντως θα φανουν απο Γεναρη και μετα αν ειναι γιατι αυτες οι συμφωνιες κλεινουν μηνες πριν.Καθιστε να βρουμε χορηγο για τη φανελα πρωτα και μετα...βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

έχουμε την χειρότερη ever ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα στην ευρώπη!
Και την πουλάνε οι αθεόφοβοι 70€ !!!!!! Για πόσα κορόϊδα ψάχνουν?
ΝΤΡΟΠΗ ρε πούμα, είσαι λίγη

εγώ για αυτό τον λόγο έχω σταματήσει να παίρνω οποιοδήποτε προϊόν της εν λόγω εταιρείας.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Με ριγέ ο ΠΑΟΚ

Αύριο στις 10.30 το πρωί θα γίνει η καθιερωμένη σύσκεψη, πριν από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, στην οποία τακτοποιούνται τα διαδικαστικά και ήδη είναι γνωστό στο αυριανό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και πάλι με την κλασική ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα.

Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, σε αντίθεση μ΄ αυτά της Σούπερ Λίγκας, εμφάνιση διαλέγει πάντα ο γηπεδούχος κι έτσι ο ΠΑΟΚ επέλεξε να αγωνιστεί με την ριγέ. Αυτό, σημαίνει ότι η Φενέρμπαχτσε θα αγωνιστεί πιθανότητα με μπλε εμφανίσεις, αυτές, που χρησιμοποίησε και στα δύο παιχνίδια με την Γιουνγκ Μπόις.

Βέβαια, η ριγέ εμφάνιση, που είναι αυτή, που φορούσε ο ΠΑΟΚ και πέρσυ,, δεν έχει ενθουσιάσει τον κόσμο, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να την χρησιμοποιεί τουλάχιστο μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε και αναμένεται να τους παραδοθεί νέα εμφάνιση από την εταιρία ιματισμού, με την οποία είναι συμβεβλημένος.

Αυτό το καλοκαίρι, η συγκεκριμένη εταιρία δεν φρόντισε να δημιουργήσει μία καινούρια ριγέ φανέλα για τον ΠΑΟΚ (όπως έκανε για τον Ολυμπιακό), άλλαξε απλά ελαφρώς την λευκή και την μαύρη εμφάνιση και κράτησε ίδια την ριγέ...

Aπό το PAOK24. http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1698

Μέχρι τον Ιανουάριο?Έχετε δει ποτέ ομάδα να αλλάζει φανέλα μέσα στην χρονιά?Και στην ίδια εταιρία?Πλάκα μας κάνουν εκεί στην Puma?Τον μπούλο ρε.
Ας ελπίσουμε από τον Ιανουάριο πως θα έχουμε νέα εταιρία που θα μας κάνει νέα ριγέ.Και όχι η puma.Αν είναι έτσι να μην μας κάνουν καθόλου.Δεν σας θέλουμε.Να φύγετε.Να πάτε αλλού.Καινούργια ριγέ μια και μια με την νέα εταιρία.Γ@μώ την pouma.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

η μπαγερν αλλαξε μεσα στη χρονια επαναφεροντας ρετρο εμφανιση αλλα εκει η αντιντας τους βγαζει παντα τις καλυτερες φανελες... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Το ξέρω φίλε ότι τους άλλαξαν φανέλα στην Μπάγερν.Αλλά στο ξεκίνημα της χρονιάς τους είχε καινούργια φανέλα.Δεν τους άφησε με τις ίδιες φανέλες και μετά τους τις άλλαξε.Κάτι ανάλογο με τον βάζελο.Τους είχαν κάνει καλοκαίρι καινούργιες φανέλες,και τον χειμώνα τους έκαναν τις συλλεκτικές για τα 100 τους χρόνια.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Η Λιβερπουλ και η Τσελσι,τους το χε κανει την ιδια σεζον ενδιαμεσα η αντιντας!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”