Τι να συγκρινεις τωρα..

Αδερφέ κατά την γνώμη μου κάνεις λάθος.Η puma είναι χορηγός στο ντύσιμο της ομάδας.Δεν δίνει η ΠΑΕ λεφτά στην Puma για να μας ντύσει.Ούτε για να γεμίσει την μπουτίκ.Οι εταιρίες κάνουν πρόταση σε μια ομάδα,και η ομάδα βλέπει ποια συμφέρει περισσότερο και κλείνει την συμφωνία.Όπως έγραψε και κάποιος εδώ κανά 2-3 σελίδες ποιο πίσω,πως μια εταιρία πλησίασε την ΠΑΕ για να μας ντύσει μετά το τέλος του συμβολαίου με την Puma.Μπορεί να φταίει σε ένα μέρος και η ΠΑΕ για την σημερινή κατάσταση της Μπουτίκ,αλλά την συμφωνία με την puma την υπέγραψε ο Γούμενος.Οπότε καταλαβαίνουμε τι συμφωνία θα ήταν αυτή.Εδώ τα 2 πρώτα χρόνια το σήμα της ομάδας ήταν ένα απλό αυτοκόλλητο....brigate4 έγραψε:Αν δε κάνω λάθος για να έρθει εμπόρευμα πρέπει να δώσει κανα φράγκο και η ΠΑΕ μας...
Αν και δεν είναι της ώρας επειδή έχουμε μπροστά μας τα 2 πολύ κρίσιμα παιχνίδια με την Φενέρ,αλλά πιστέυω πως μετά από αυτά τα ματς,θα μπορούσαμε να στείλουμε απανωτά mail στην ΠΑΕ και στην puma ή να γράψουμε μία επιστολή και να την υπογράψουν όσοι περισσότεροι γίνεται και να διαμαρτυρηθούμε τουλάχιστον για την ριγέ.Να αναγκάσουμε την ΠΑΕ να πιέσει την Puma για μια νέα γαμάτη ριγέ.pagotatzis έγραψε:http://www.sport-fm.gr/article/287764
έτσι είναι .άλλες ομάδες όταν κάνουν τις φανέλες τους σκέφτονται και κάτι!
οι δικοί μας είναι mpoufides!
παιδιά πάρτε το χαμπάρι δεν φταίει η εταιρία!
και εγώ θα προτιμούσα adidas nike και umbro,θα πρέπει όμως να αλλάξουμε και τους υπευθυνους σε αυτόν τον τομέα !
είναι δυνατόν να μην έχουμε μια από τις καινούργιες να την κάνουμε σε ριγέ?
πως θα πουλήσει η mpoutik @@@@@ το κέρατο μου!
μας έδωσαν την μαύρη με αυτόν τον γιακά,εμενα σαν φανέλα μου αρέσει .θα μπορούσε να είναι πολύ ωραία με μερικά μαραφέτια σε ασημι i γκρι!
Για το ρουχισμό της ομάδας ναι, αλλά για τη μπουτίκ πρέπει κι ο ΠΑΟΚ να παραγγέλνει απ τη πούμαfofanaserres έγραψε:Αδερφέ κατά την γνώμη μου κάνεις λάθος.Η puma είναι χορηγός στο ντύσιμο της ομάδας.Δεν δίνει η ΠΑΕ λεφτά στην Puma για να μας ντύσει.Ούτε για να γεμίσει την μπουτίκ.Οι εταιρίες κάνουν πρόταση σε μια ομάδα,και η ομάδα βλέπει ποια συμφέρει περισσότερο και κλείνει την συμφωνία.Όπως έγραψε και κάποιος εδώ κανά 2-3 σελίδες ποιο πίσω,πως μια εταιρία πλησίασε την ΠΑΕ για να μας ντύσει μετά το τέλος του συμβολαίου με την Puma.Μπορεί να φταίει σε ένα μέρος και η ΠΑΕ για την σημερινή κατάσταση της Μπουτίκ,αλλά την συμφωνία με την puma την υπέγραψε ο Γούμενος.Οπότε καταλαβαίνουμε τι συμφωνία θα ήταν αυτή.Εδώ τα 2 πρώτα χρόνια το σήμα της ομάδας ήταν ένα απλό αυτοκόλλητο....brigate4 έγραψε:Αν δε κάνω λάθος για να έρθει εμπόρευμα πρέπει να δώσει κανα φράγκο και η ΠΑΕ μας...
Μπράβο!!!Πολύ καλή ιδέα αυτό με τα mails!!fofanaserres έγραψε:Αν και δεν είναι της ώρας επειδή έχουμε μπροστά μας τα 2 πολύ κρίσιμα παιχνίδια με την Φενέρ,αλλά πιστέυω πως μετά από αυτά τα ματς,θα μπορούσαμε να στείλουμε απανωτά mail στην ΠΑΕ και στην puma ή να γράψουμε μία επιστολή και να την υπογράψουν όσοι περισσότεροι γίνεται και να διαμαρτυρηθούμε τουλάχιστον για την ριγέ.Να αναγκάσουμε την ΠΑΕ να πιέσει την Puma για μια νέα γαμάτη ριγέ.pagotatzis έγραψε:http://www.sport-fm.gr/article/287764
έτσι είναι .άλλες ομάδες όταν κάνουν τις φανέλες τους σκέφτονται και κάτι!
οι δικοί μας είναι mpoufides!
παιδιά πάρτε το χαμπάρι δεν φταίει η εταιρία!
και εγώ θα προτιμούσα adidas nike και umbro,θα πρέπει όμως να αλλάξουμε και τους υπευθυνους σε αυτόν τον τομέα !
είναι δυνατόν να μην έχουμε μια από τις καινούργιες να την κάνουμε σε ριγέ?
πως θα πουλήσει η mpoutik @@@@@ το κέρατο μου!
μας έδωσαν την μαύρη με αυτόν τον γιακά,εμενα σαν φανέλα μου αρέσει .θα μπορούσε να είναι πολύ ωραία με μερικά μαραφέτια σε ασημι i γκρι!
Είναι τραγικότατο να έχουμε την ίδια ριγέ πάλι.