Πέφτει η νύχτα στο Palermo...
Re: Πέφτει η νύχτα στο Palermo...
εχω σταμπαρει τον ιντεραντ...ελα πες την αληθεια εφαρμοσες το ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ σε λαθος ταιμινγκ ε??? 
- xrhstos_volos4
novito έγραψε:κανεις δεν επεζησε για να διαφωνησει βεβαια...Paokintepo έγραψε:σα δεν ντρεπεστε βρε εκφυλοι νεολαιοι που θα λετε τετοια για τις μακαροναδες μου!!!
πρεπει να σας αφησω... καληνυχτα σε ολους..... αααααααααα και οι δολοφονοι να προσεχουν.... καραδοκει το Γ.Ε.Δ.Ρ.
Για μακαρονάδες δεν ξέρω αλλά το τσουρέκι που μας έφερε ήταν γαμάτο... Κι ας έγραφε Τερκενλής πάνω...novito έγραψε:κανεις δεν επεζησε για να διαφωνησει βεβαια...Paokintepo έγραψε:σα δεν ντρεπεστε βρε εκφυλοι νεολαιοι που θα λετε τετοια για τις μακαροναδες μου!!!
αυτους θα τους καρφωσουν οι ρουφιανοι της παπαναστασιου...DC έγραψε:Εκτός από τους δολοφόνους, για τους ρουφιάνους δεν θα κάνουμε poll;
Πάλι στον αφρό θα την βγάλουν οι σκατορούφιανοι;
DC έγραψε:Εκτός από τους δολοφόνους, για τους ρουφιάνους δεν θα κάνουμε poll;
Εμφανίστηκε και άλλος ένας που διψάει για αίμα
- Paokintepo
ελπιζω ο ρουφ να ναι αναμεσα μας και να παιζει!!και εχω καποιον στο μυαλο μου...
Σου λέει μην την πληρώσω μόνο εγώ σαν δολοφώνος να πάρω κι άλλους μαζί μου...gash04 έγραψε:DC έγραψε:Εκτός από τους δολοφόνους, για τους ρουφιάνους δεν θα κάνουμε poll;
Εμφανίστηκε και άλλος ένας που διψάει για αίμα
- Paokintepo
τι να πω ?τι να πω??εδω σκοτωσαν τον δημαρχο και εσεις μιλατε για την ανεπαναληπτη κουζινα μου??xrhstos_volos4 έγραψε:novito έγραψε:κανεις δεν επεζησε για να διαφωνησει βεβαια...Paokintepo έγραψε:σα δεν ντρεπεστε βρε εκφυλοι νεολαιοι που θα λετε τετοια για τις μακαροναδες μου!!!![]()
![]()
![]()
![]()
+100000000000000
γκικα λες οτι ο γκας ειναι??καλο το σκεπτικο σου θα συμφωνησω!!σαν να καφωθηκε ο γκασ..
λοιπον,αποχωρω για σημερα αλλα ειμαι σιγουρος πιο εκανε το θεμα...
μηπως ψαχνεις τον ρουφιανο για να τον καθαρισδεις και αυτον????DC έγραψε:Εκτός από τους δολοφόνους, για τους ρουφιάνους δεν θα κάνουμε poll;
Καλά ρε Νοβίτο κόλλησες και ταμπελάκια μπλε στον Χρήστο
απαγορεύονται οι παραθέσεις κλπ
Πάντως και αυτό ύποπτο.
απαγορεύονται οι παραθέσεις κλπ
Πάντως και αυτό ύποπτο.
μπα... αν δεν ήσουν ΕΣΥ και ο οπλαρχηγός, θα το είχα κόψει το άθλημα (το ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ντε)Sera4 έγραψε:εχω σταμπαρει τον ιντεραντ...ελα πες την αληθεια εφαρμοσες το ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ σε λαθος ταιμινγκ ε???
αλλά για πάρτη σας θα κάτσω μετά το ντόρτι που θα ρίξουμε την Πέμπτη να ετοιμάσω κι άλλο
(υ.γ. Πάρτα μωρή σκοτεινούλα Φενέρ)