Πέφτει η νύχτα στο Palermo...
Re: Πέφτει η νύχτα στο Palermo...
ααααααααα και o Dorvalino Alves Maciel "Lino" ... υποπτος κι αυτος.....

Με είπες συμπάθια;;;Paokintepo έγραψε:gika έγραψε:Με το που αρχίσαμε να παίζουμε κάποια βγήκε! Χώρια που ήταν η πρώτη που κατηγόρησε κάποιον....
Χμμμ...
εμενα λες ρε συμπαθεια?
Ιούδα..... (τουλάχιστον φίλα με κι όλας...
Λέτε να είμαι δολοφώνος και η συμπάθεια ο ρούφους;;
- xrhstos_volos4
moican4 έγραψε:μου φαινεται φιλενάδα το αρωμα σου σε προδωσε.
μοικανε,ομολογεις τις φιλιες σου με "ρουφ"? υποπτο...μπας κ εισαι στο κυκλωμα κ εσυ?
Σαν λάτρης του γυναικείου φίλου (ε μας διαβάζει και το ελινάκι, τι να κάνουμε......), είμαι μαζί σου!!Paokintepo έγραψε:μαλλον επειδη ειμαι γυναικα αντιπροσωπευω το γυναικειο φυλο και βρηκατε τωρα ολοι και βαρατε!!!ακαρδα αγορια![]()
- Paokintepo
με μπερδεψατε γαμωτο τωρα...εδψ βλεπω τον γκας σαν πολυ να καιγεται και να κατηγορει σχεδον τους παντες...ρε γκας μπας και εισαι εσυ και προσπαθεις να παρεις τα βλεμματα απο πανω σ?

Ε Γκίκα αφού σε διαβάζει το Ελινάκι γράψτε γρήγορα διάφορα να αλλάξουμε σελίδα να χαθούν τα προηγούμενα που είπες στην Ντεπιότισα.
Καλά ο μόνος που θα μείνει ζωντανός θα είναι ο free που μπαίνει τις ποιο άκυρες νυχτερινές ώρες
Καλά ο μόνος που θα μείνει ζωντανός θα είναι ο free που μπαίνει τις ποιο άκυρες νυχτερινές ώρες
αισχος!δολιοφθορά ...gika έγραψε:Σαν λάτρης του γυναικείου φίλου (ε μας διαβάζει και το ελινάκι, τι να κάνουμε......), είμαι μαζί σου!!Paokintepo έγραψε:μαλλον επειδη ειμαι γυναικα αντιπροσωπευω το γυναικειο φυλο και βρηκατε τωρα ολοι και βαρατε!!!ακαρδα αγορια![]()
- Paokintepo
να τος ο γκας τωρα παει να βαλει και λογια στον γκικα!να τος κι ο μοικαν!!!χμ....λεω να σκεφτω λιγο τι παιζει στις τελευταιες σελιδες και να γραψω σε λιγο παλι γτ πολυ μπερδεγουει γιναμε
- xrhstos_volos4
Paokintepo έγραψε:να τος ο γκας τωρα παει να βαλει και λογια στον γκικα!να τος κι ο μοικαν!!!χμ....λεω να σκεφτω λιγο τι παιζει στις τελευταιες σελιδες και να γραψω σε λιγο παλι γτ πολυ μπερδεγουει γιναμε
ναι καν'την τωρα με ελαφρα μιας κ εισαι πολυ κοντα στην αποκαλυψη σου! :Ρ
Σαν τίμιος άνθρωπος προσπαθώ να ανακαλύψω ποιος έφαγε τον δήμαρχο μπας και επιβιώσουμε κιόλας εδώ μέσα.
Αν και μέχρι στιγμής ο Poyman έχει λίγα ποστ και αυτό είναι ύποπτο στην αρχή για κάθε νέο μέλος!
Αν και μέχρι στιγμής ο Poyman έχει λίγα ποστ και αυτό είναι ύποπτο στην αρχή για κάθε νέο μέλος!
xrhstos_volos4 έγραψε:Paokintepo έγραψε:να τος ο γκας τωρα παει να βαλει και λογια στον γκικα!να τος κι ο μοικαν!!!χμ....λεω να σκεφτω λιγο τι παιζει στις τελευταιες σελιδες και να γραψω σε λιγο παλι γτ πολυ μπερδεγουει γιναμε
ναι καν'την τωρα με ελαφρα μιας κ εισαι πολυ κοντα στην αποκαλυψη σου! :Ρ
πωπωπωπωπω ρουφιανια...... επ!!!!! τι εχουμε εδω.......