Χάντμπολ 2010-2011
Re: Χάντμπολ 2010-2011
αδερφε, εσυ που λες οτι οι 7 παιχτες πληρωθηκαν μερος των δεδουλευμενων, εχεις ονοματεπωνυμο???
ποιον νομιζεις οτι κοροιδευεις???
τα παιδια ειναι ΟΛΑ (και τα 7) απληρωτα...
ποιος σε βαζει να τα γραφεις αυτα?
την αληθεια πες....
σημερα τους απειλησαν οτι δεν θα παρουν τιποτα, και δεν τους νοιαζει αν ειναι απληρωτοι.....
ποιον νομιζεις οτι κοροιδευεις???
τα παιδια ειναι ΟΛΑ (και τα 7) απληρωτα...
ποιος σε βαζει να τα γραφεις αυτα?
την αληθεια πες....
σημερα τους απειλησαν οτι δεν θα παρουν τιποτα, και δεν τους νοιαζει αν ειναι απληρωτοι.....
πειτε ολοι απο που εχετε τις "πληροφοριες" και αφηστε τα σχολια ο ενας για τον αλλον.....
εσυ c-kk-77 εχεις ονοματεπωνυμο ? τι θιχτηκες ? ανωνυμα λεει καποιος οτι πηραν μερος των οφειλομενων ανωνυμα
κραζεις και εσυ ....λες και εσυ ΔΕΝ πληρωθηκες .....
εσυ c-kk-77 εχεις ονοματεπωνυμο ? τι θιχτηκες ? ανωνυμα λεει καποιος οτι πηραν μερος των οφειλομενων ανωνυμα
κραζεις και εσυ ....λες και εσυ ΔΕΝ πληρωθηκες .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 16 Αύγ 2010, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το ονομα μου ειναι στη διαθεση των παιδιων που εχουν το site... τα παιδια ειναι οι περισσοτεροι φιλοι, Συκεωτες, παλιοι παιχτες του ΒΑΟ... Σαουλιδης, Τσακιρης, Κοκκωνης, Γουργουμης, Αποστολιδης, Μισυρλης... Ολοι φιλοι....
για τον Κοκκώνη το ξέρω κι εγώ
άρα και για τους υπόλοιπους μάλλον το ίδιο ισχύει
κρίμα πάντως ρε φούστη κατσαρίδα
κρίμα τα παιδιά...
άρα και για τους υπόλοιπους μάλλον το ίδιο ισχύει
κρίμα πάντως ρε φούστη κατσαρίδα
κρίμα τα παιδιά...
ελα ρε συ interad ας τ αφησουμε αυτο με τον κατσαριδα... οχι οτι ειναι και αγιος, αλλα δε γινεται να φταιει μια ζωη για ολα μονο αυτος 

ποιος είναι υπεύθυνος για τις πληρωμές ρε συ;;;
αν είναι άλλος, να ζητήσω συγγνώμη...
αν είναι άλλος, να ζητήσω συγγνώμη...
για να πληρωσεις πρεπει να εχεις κιολας... αν δεν ερχονται τα εσοδα που περιμενεις, με τι να τους πληρωσεις??
να βάλεις κάτω το ρημάδι το ξεροκέφαλό σου και να σκεφτείς λύσεις για έσοδα
έχω μια οικογενειακή φίλη στο Δήμο Συκεών (φίλη του Κοκκώνη)
καφετέρια που δούλευε είναι (ήταν) χορηγός στο τμήμα (φαντάσου)
πρότειναν να μαζευτούν 4-5 κορίτσια ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ και να στήσουν σταντ έξω από την Τούμπα την περίοδο που πουλιόνταν τα διαρκείας της ΠΑΕ και να πουλάνε διαρκείας του χάντμπολ (40 ευρώπουλα έχουν)
δεν έγινε ποτέ..
εσύ τι λες;;; από τους 19.200 δε θα υπήρχαν ΑΡΚΕΤΟΙ να δώσουν και ένα 40αράκι για το τμήμα;;;
εγώ είμαι σίγουρος πως ναι...
και 500 άτομα να το έκαναν (ποσοστό μόλις 2,5% ) θα είχαν μαζέψει ένα 20χίλιαρο
(δε σου μιλάω για τρελά μαρκετίστικα κόλπα και ιδέες... για μπακαλίστικα που μάλιστα τους τα πρότειναν κιόλας άλλοι)
έχω μια οικογενειακή φίλη στο Δήμο Συκεών (φίλη του Κοκκώνη)
καφετέρια που δούλευε είναι (ήταν) χορηγός στο τμήμα (φαντάσου)
πρότειναν να μαζευτούν 4-5 κορίτσια ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ και να στήσουν σταντ έξω από την Τούμπα την περίοδο που πουλιόνταν τα διαρκείας της ΠΑΕ και να πουλάνε διαρκείας του χάντμπολ (40 ευρώπουλα έχουν)
δεν έγινε ποτέ..
εσύ τι λες;;; από τους 19.200 δε θα υπήρχαν ΑΡΚΕΤΟΙ να δώσουν και ένα 40αράκι για το τμήμα;;;
εγώ είμαι σίγουρος πως ναι...
και 500 άτομα να το έκαναν (ποσοστό μόλις 2,5% ) θα είχαν μαζέψει ένα 20χίλιαρο
(δε σου μιλάω για τρελά μαρκετίστικα κόλπα και ιδέες... για μπακαλίστικα που μάλιστα τους τα πρότειναν κιόλας άλλοι)
ειδικα σ αυτο αστο... εδω μεσα περσι παρακαλουσαμε για διαρκειας και ζητημα να πηραν 5-6 ατομα... εδω ειμασταν και για 1.5 μηνα λεγαμε καθε μερα για διαρκειας και διαρκειας... 

οταν κοιταχτουμε στον καθρεφτη και αποφασισουμε αν ειμαστε οπαδοι του ΠΑΟΚ ή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα βρουμε και την απαντηση...