το μαγαζι ειναι μικρο. το σοβαροτερο προβλημα απο ολα ειναι αυτο. υπαρχει κοσμος που δεν παει γιατι δεν μπορει να περπατησει καν μεσα. μπορει να ηταν γεματο οπως λες αλλα σιγουρα εαν ο χωρος ηταν μεγαλυτερος θα ειχε περισσοτερο κοσμο και θα ηταν πιο ανετος. εκτος απο αυτο, μεχρι περυσι ο κλιματισμος ηταν ανυπακρτος. δεν ξερω τι εκαναν φετος αλλα οσες φορες πηγα εγινα μουσκεμα. οποτε το εκοψα ακομη και σαν βολτα.gash04 έγραψε:Στο ματς με τον Άγιαξ πέρασα να δω πως είναι αυτή η μπουτίκ απο περιέργεια για αυτά που λέτε.
Δεν είχα πάει ποτέ μιας και δεν είμαι απο αυτούς που θα αγοράσουν φανέλα ενώ θεωρώ αλμυρή την τιμή για ένα μπλουζάκι.
Είχα μαζί μου και ένα ξάδερφο.
Το μαγαζί ήταν μέσα γεμάτο και κόσμος μπαινόβγαινε συνεχώς και ψώνιζαν σαν παλαβοί όλοι.
Ούτε σούπερμάρκετ να ήταν.
νομιζω οτι ιδανικη λυση θα ηταν να υπηρχε και δευτερος οροφος αλλα δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι αυτο. να βαλεις στον οροφο τα προιοντα της πουμα και να αφησεις στο ισογειο τα υπολοιπα που αφηνουν και το καλο κερδος.
οσο για την φανελα, αυτη που εχουμε ειναι και μαπα και πανακριβη. επειδη τα φραγκα ειναι λιγα θα προτιμουσα την νεα χρονια να εχουμε μια ποιοτικα ιδια με την πουμα αλλα σε αρκετα χαμηλοτερη τιμη. και εγω αντιντας γουσταρω και μαλιστα τρελα αλλα ποιος δινει σημερα 70 ευρα για μια φανελα? και αν τα δωσει θα την φοραει για καμια 5ετια.