Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
kos

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από kos »

gash04 έγραψε:Στο ματς με τον Άγιαξ πέρασα να δω πως είναι αυτή η μπουτίκ απο περιέργεια για αυτά που λέτε.

Δεν είχα πάει ποτέ μιας και δεν είμαι απο αυτούς που θα αγοράσουν φανέλα ενώ θεωρώ αλμυρή την τιμή για ένα μπλουζάκι.
Είχα μαζί μου και ένα ξάδερφο.

Το μαγαζί ήταν μέσα γεμάτο και κόσμος μπαινόβγαινε συνεχώς και ψώνιζαν σαν παλαβοί όλοι.
Ούτε σούπερμάρκετ να ήταν.
το μαγαζι ειναι μικρο. το σοβαροτερο προβλημα απο ολα ειναι αυτο. υπαρχει κοσμος που δεν παει γιατι δεν μπορει να περπατησει καν μεσα. μπορει να ηταν γεματο οπως λες αλλα σιγουρα εαν ο χωρος ηταν μεγαλυτερος θα ειχε περισσοτερο κοσμο και θα ηταν πιο ανετος. εκτος απο αυτο, μεχρι περυσι ο κλιματισμος ηταν ανυπακρτος. δεν ξερω τι εκαναν φετος αλλα οσες φορες πηγα εγινα μουσκεμα. οποτε το εκοψα ακομη και σαν βολτα.

νομιζω οτι ιδανικη λυση θα ηταν να υπηρχε και δευτερος οροφος αλλα δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι αυτο. να βαλεις στον οροφο τα προιοντα της πουμα και να αφησεις στο ισογειο τα υπολοιπα που αφηνουν και το καλο κερδος.

οσο για την φανελα, αυτη που εχουμε ειναι και μαπα και πανακριβη. επειδη τα φραγκα ειναι λιγα θα προτιμουσα την νεα χρονια να εχουμε μια ποιοτικα ιδια με την πουμα αλλα σε αρκετα χαμηλοτερη τιμη. και εγω αντιντας γουσταρω και μαλιστα τρελα αλλα ποιος δινει σημερα 70 ευρα για μια φανελα? και αν τα δωσει θα την φοραει για καμια 5ετια.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Εγω πηρα φετος μια μερα πριν απο το παιχνιδι με τον Αγιαξ μια φανελα Κοντρερας και ουτε δυο εβδομαδες δεν εχουν περασει και ηδη εχουν αρχισει να ξεβαφουν τα νουμερα!!! Μιλαμε για μεγαλη ψευτια οι φανελες της Πουμα!!! Ενω την Αντιντας του 2003-2004 την εχω ακομα και δεν εχει φθαρει καθολου!!! Ειναι και επικαιρη (Σαλπιγγιδης 9)!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

η ποιοτητα σε σχεση και με την τιμη ειναι απαραδεκτες αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι πανω σε αυτο...απο το καλοκαιρι και μετα θα απαλαγουμε...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

kos για τον κλιματισμό ήταν μια χαρά στο ματς με Άγιαξ.

Για την φανέλα πάντως είναι ποιο ακριβή απο ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα τι να λέμε τώρα....
Και η ποιότητα πανηγύρι.
thief

Δημοσίευση από thief »

Παιδιά από μία παλαιότερη τοποθέτηση ενός ανθρώπου μας (...μου διαφεύγει το όνομα του) είχε πει ότι η φανέλα μας είναι ακριβή λόγο κακής και ασύμφορης συμφωνίας που είχε κλείσει ο Γούμενους με την Puma.

To ξέρουν και αυτοί ότι η τιμή είναι ακριβή. Όπως φαντάζομαι να ξέρουν ότι και η ποιότητα και ο σχεδιασμός είναι εξίσου μάπα...
Κάτι ακούγεται ότι του χρόνου που λήγει το συμβόλαιο μας με την εν λόγω εταιρία, λόγω δυσαρέσκειας θα στραφούμε αλλού, για να δούμε....
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Μιας που ανεφερε και ο Γκας τη φανελα της Μπαρτσα... Αγορασα πριν 1 εβδομαδα απο καταστημα στο κεντρο του Μοναχου τις αυθεντικες της Μπαρτσα και την Εθν. Γερμανιας. Η πρωτη κοστιζε 50 ευρω και η δευτερη 70. Απο ποιοτητα δεν το συζηταμε. Αξεπεραστη. Αυτο που μου κανει τρομερα αρνητικη εντυπωση ειναι οτι σε μια χωρα με σαφεστατα καλυτερο βιοτικο επιπεδο απο την Ελλαδα, οι φανελες πωλουνται σε αντιστοιχες και χαμηλοτερες τιμες. Και τονιζω οτι δεν πηγα σε μπουτικ αλλα σε καταστημα αθλητικων ειδων που αυτοματως σημαινει οτι υπαρχει τουλαχιστον ακόμη ένας μεσαζωντας (το καταστημα) πριν τον τελικο καταναλωτη.

Θελω να πιστευω πως μετα την ΠΡΟΚΡΙΣΗ στο ΓΛ θα ειναι σε θεση η ΠΑΕ να διεκδικησει καλυτερους ορους. Αν οχι στην τιμη τουλαχιστον στην ποιότητα....
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Μάγκες, εμένα αυτό που με ενοχλεί δεν είναι τόσο η ακριβή τιμή της φανέλας -αφού με οποιαδήποτε εταιρία κάτω από 60 ευρώ δεν θα χει- αλλά το ότι Αύγουστο μήνα και ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει παίξει 2 μεγάλα παιχνίδια η μπουτίκ μας είναι τελείως άδεια (τουλάχιστον πέρσι τέτοιο καιρό είχαν έρθει τα καινούρια προ'ι'όντα).Αυτό είναι καθαρά ευθύνη της ΠΑΕ.Τι θα πει ''τέλη Αυγούστου και αν...'' κυρία Λίλη?
Όσο για τη ποιότητα δεν είναι άσχημη,μην τη σιδερώνετε απ τη μεριά της στάμπας ή του αριθμού για να μη βγει δεν φταίει η puma σ΄αυτό :D
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Τα βασικα του νοικοκυριου τα ξερουμε!!! :D :D Απλως δεν μπορουμε να μην παιζουμε μπαλα με τη φανελα η να μην την πλενουμε! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Brigate εμένα αδερφέ όλες οι στάμπες έφυγαν στο δεύτερο πλύσιμο....Που να την σιδέρωνα κι όλας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

βρε ας μενει ο δικεφαλος τουλαχιστον... :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

Εγω που πηρα περσι την ριγε και μου αρεσε παρα πολυ(με το γιακα λεω)εχει φαει του πο@στη τις πλυσεις κι τωεα ειδα λιγο ξεφοριασμα μπροστα στο χορηγο!Μια χαρα δλδ! :?
Μπορει να επεσα σε περιπτωση! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

απλα ξερεις να πλενεις και να σιδερωνεις σωστα... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

MALEF έγραψε:Εγω που πηρα περσι την ριγε και μου αρεσε παρα πολυ(με το γιακα λεω)εχει φαει του πο@στη τις πλυσεις κι τωεα ειδα λιγο ξεφοριασμα μπροστα στο χορηγο!Μια χαρα δλδ! :?
Και εγω αυτην εχω αλλα οπως ειπα παραπανω εχουν αρχισει να φευγουν τα νουμερα!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: Επεσες σε κελεπουρι!!! Περιπτωσαρα!!! :D :D
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

σε οποια εταιρία και να ήταν η ομάδα ο κόσμος θα τις έπαιρνε!εγώ έχω κάνει συλλογή μεγάλη με φανέλες και συνεχίζω να αγοράζω φανέλες όχι μονο του ΠΑΟΚ .δεν είναι τα 70 euro που θα δώσω αλλα με εκνευρίζουν αλλα πράγματα πιο πολλή.
το ότι δεν έχουμε νέα ριγέ είναι τραγικό
και δεν μπορώ να φανταστώ με τίποτα ότι η puma δεν μας έδωσε
πιο πολλή pisetbo ότι δεν τους άρεσε το σχέδιο και γιαυτο αποφάσισαν να κρατήσουν την περσινή.
αυτή η απόφαση είναι γελοία
άσχημη είναι τις NEWCASTLE?
Εικόνα
έτσι δεν θα πουλήσουν σχεδόν τίποτα διότι ο κόσμος την έχει πάρει πέρσι?
αληθινά δεν καταλαβαίνω το Γιατί?
μπορεί να μου το εξηγήσει κανεις?

το έχω ξαναγράψει ότι το μεγαλύτερο μερίδιο τις ευθύνης προσωπικά πιστεύω οφείλεται στην παε και το τμήμα marketing! :redcard:
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:
MALEF έγραψε:Εγω που πηρα περσι την ριγε και μου αρεσε παρα πολυ(με το γιακα λεω)εχει φαει του πο@στη τις πλυσεις κι τωεα ειδα λιγο ξεφοριασμα μπροστα στο χορηγο!Μια χαρα δλδ! :?
Και εγω αυτην εχω αλλα οπως ειπα παραπανω εχουν αρχισει να φευγουν τα νουμερα!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: Επεσες σε κελεπουρι!!! Περιπτωσαρα!!! :D :D
:opaokara: Πηρα χωρις να γραφει παιχτη γι αυτο μυ φαινεται μια χαρα! :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”