Να σε ζήσει ο γιος και να τον χαίρεσαι!Σε εύχομαι ολόψυχα να τον καμαρώσεις μέσα στην Νέα Τούμπα με την Ασπρόμαυρη Φανέλα!
geoavr έγραψε:Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναγράψω μέχρι το παιχνίδι με τους Τούρκους αλλά με αυτά που διαβάζω από 4-5 άτομα συγκεκριμένα δεν άντεξα άλλο.Τα συγκεκριμένα αυτά άτομα δεν ξέρουν η δεν θέλουν να μάθουν την έννοια του γνωμικού '' Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ'' και διαδίδουν ψέμματα η μισές αλήθειες στο Forum.
Καλύτερο παράδειγμα το παραπάνω post που γιά κάποιον που δεν ξέρει είναι αιτία έντονου προβληματισμού.
''Καλά έφυγαν αυτά τα άτομα που πρόσφεραν και δεν αντικαταστάθηκαν επαρκώς η δεν αντικαταστάθηκαν καθόλου?''
Λοιπόν φίλε Νίκο διάβασε να μάθεις γιά το τι πραγματικά έγινε και όχι στο περίπου και στο ίσως και στις μέσες άκρες.
Γιάννης Παπαδόπουλος - Αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Φαρλαλή έναν πολύ καλό οικονομολόγο που είναι και μέλος του Δ.Σ. Έχει την εποπτεία των οικονομικών και καθαρά συμβουλευτικό ρόλο.Δεν χαράσσει πορεία ,δεν ασκεί βέτο όπως προσπάθησε να κάνει ο προκάτοχος του. Αυτά τα θέματα είναι ξεκάθαρα δουλειά του Δ.Σ.
Ανδρέας Μανδρίνος- Παραιτήθηκε επί προεδρίας Ζήση πέρσι τον Νοέμβριο.Είναι καθαρή περίπτωση ''Λίγο να ασχοληθώ ρε παιδιά και με την δουλειά μου που την έχω παρατήσει.Εγώ δίπλα σας είμαι'' και το έχει αποδείξει πολλές φορές από τότε.Ήταν και στο Άμστερνταμ μαζί με την διοίκηση.Κάποια στιγμή τον βλέπω να επανέρχεται με λιγότερες αρμοδιότητες πάντως.
Θεόδωρος Ελευθεριάδης-Αντικαταστάθηκε από τον Θόδωρο Σαββίδη.Ο Ελευθεριάδης είχε πολύ καλές συστατικές από τα μικρά του Ηρακλή αλλά στον ΠΑΟΚ το έργο του κρίθηκε καλό μεν αλλά αποσπασματικό.Δεν ''ένωνε''τις μικρές ομάδες μεταξύ τους(γιατί κάθε ομάδα είναι ακριβώς η συνέχεια της προηγούμενης πχ 95αρηδες-96αρηδες-97αρηδες κοκ Κ-17 Κ-20) πράγμα γιά το οποίο έφταιγαν και οι προπονητές της κάθε μιας από αυτές.Έτσι έκρινε η διοίκηση να απομακρύνει κάποιους από αυτούς(Αλεξίου,Γκιτσιούδη,Μαλιούφα,Θ.Θεοδωρίδη,Λαγωνίδη,Σιωπίδη )και να τους αντικαταστήσει με τους Κολομπούρδα,Μουσιάρη και με εκατέροθεν αλλαγές προπονητών μέσα στις ομάδες.Η διοίκηση με αυτές τις αλλαγές θα έχει μιά εξοικονόμηση περίπου 300000 ευρώ και αναμένει μιά καλύτερη λειτουργία των μικρών ομάδων με απτά αποτελέσματα( είσοδος παικτών στην Α' ομάδα).
Όσον αφορά τον Σαββίδη διαβάστε στο παρακάτω λινκ γιατι αποφάσισαν να τον φέρουν.
http://paokacademy2010.blogspot.com/201 ... st_05.html
Ο Σαββίδης εκτός από τεχνικός υπεύθυνος σε όλα τα τμήματα Υποδομής της Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ θα είναι και ο προπονητής της Κ-17 δείχνοντας ότι αυτή η ομάδα είναι η πιό σημαντική και εκεί πρέπει να παρθούν οι μεγάλες αποφάσεις γιά το ποιά παιδιά πρέπει να συνεχίσουν παραπάνω και ποιά όχι.Και αυτό το κρίσιμο έργο δεν το άφησε σε κανέναν άλλο.
Ο Πουρλιοτόπουλος θα είναι απλά ο άνθρωπος της διοίκησης στα τμήματα υποδομής έργο που είχε αναλάβει ο ΓΧ πριν πάει στην Εθνική.Τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο.
Σάντος-Μπερέτα - Αντικαταστάτης ο Δερμιτζάκης.Εδώ δεν μπορώ να είμαι υποκειμενικός και το ξέρετε όλοι.Απλά αν δοθεί στον Παύλο το 1/100 της στήριξης από διοίκηση και κόσμο που δόθηκε στον καρπουζά τότε οι πιτσιρικάδες που πάνε στο γήπεδο τα τελευταία 10-15 χρόνια θα τρίβουν τα μάτια τους με αυτά που θα βλέπουν.Και θα δουν και ''μπάλα'' και ''ποδόσφαιρο'' και ότι άλλο γ@μημένο βλέπαμε εμείς παλιά.
Χώρια από το γεγονός ότι με τον Παύλο θα δούμε πολύ σύντομα και τους μικρούς στην Α' Ομάδα πχ Κωνσταντινίδης 16χρ.-φιλικό Παρτιζάν.Παίκτη που δεν μετείχε καν στην προετοιμάσια με τους μεγάλους στο Bruckenau ο ΔΟΝ δεν θα τον έβαζε ούτε στο διπλό στην προπόνηση.Απλώς θέλει υπομονή και πίστωση χρόνου.Από τον επόμενο χρόνο θα φανεί η δουλειά του Παύλου.
Και πάμε και στον τελευταίο.Βρύζας.Εδώ μου έχει κολλήσει κάτι που είχε πει ο Ζήσης στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την επάνοδο του Ζαγοράκη στην προεδρία.
''Δεν είμαι το τσατσάκι κανενός''
Και αυτό μάλλον του τριβέλιζε το μυαλό τόσο καιρό.Γιατί η διαδοχή έγινε με άκομψο και άγαρμπο τρόπο την συγκεκριμένη στιγμή.Ίσως θα έπρεπε να γίνει στο τέλος της περιόδου.Δεν τον κακολογώ,και εγώ στη θέση του το ίδιο θα σκεφτόμουν.Έγιναν και τα τραγελαφικά με Κονσεισάο-Κόστα-Μπερέτα που τα χρεώνεται ο Ζήσης και ίσως ο Ζαγοράκης του έριξε και κανένα μπινελικάκι.
Μπορεί να πάει στην Εθνική μπορεί να πάει στην Ξάνθη αλλά ο λαός του ΠΑΟΚ πάντα θα τον περιμένει να γυρίσει πίσω.
Νέος τεχνικός διευθυντής - Δεν με ενδιαφέρει.Ούτως η άλλως τεχνικός διευθυντής που πάει κάθε μέρα προπόνηση και κάθεται στον πάγκο της ομάδας σε κάθε παιχνίδι δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.Ο Ζήσης το έκανε γιατί απλά ήταν ο Ζήσης.Γιά αυτή την θέση χρειάζονται 2-3 άτομα(άλλος καθημερινά δίπλα στην ομάδα.άλλος στα γραφεία και στα ταξίδια γιά κλείσιμο συμφωνιών με παίκτες και μάνατζερ,και άλλος για εξαντλητικό σκάουτινγκ γιά να μην κάνουμε μεταγραφές από το you tube όπως στην ''συνοικία''.
Αυτά τα ολίγα γιά μερικούς που γράφουν 24 ώρες το 24ωρο και δεν ξέρουν ούτε τα βασικά.Ηρεμήστε,κάντε λίγο υπομονή και θα δούμε όλοι μαζί τις εξελίξεις.
Στηρίξτε την ομάδα (διοίκηση-προπονητή-παίκτες) χωρίς γκρίνια,μίρλα και μιζέρια και ίσως αυτή η ομάδα σας καταπλήξει και πάει πολύ καλά.
Υ.Γ. Να σου ζήσει ο αγόραρος Θόδωρε.Το ξέρω το συναίσθημα γιατί πριν 50 μέρες απόκτησα και γω έναν.Αλλά ο δικός μου θα παίξει ΣΙΓΟΥΡΑ στον ΠΑΟΚ και μάλιστα θα γίνει και αρχηγός μετά από καμμιά 25αρια χρόνια.Γιά τον δικό σου δεν ξέρω![]()
![]()
interad έγραψε:Πρόεδρε,
να σου... ΖΗΣΗ![]()
![]()
Γιάννης Παπαδόπουλος - Αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Φαρλαλή έναν πολύ καλό οικονομολόγο που είναι και μέλος του Δ.Σ. Έχει την εποπτεία των οικονομικών και καθαρά συμβουλευτικό ρόλο.Δεν χαράσσει πορεία ,δεν ασκεί βέτο όπως προσπάθησε να κάνει ο προκάτοχος του. Αυτά τα θέματα είναι ξεκάθαρα δουλειά του Δ.Σ.