.
..
...
....
.....
InTheMix !!!

ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι η ιστορία μίας νέας κοπέλας:
Στην κηδεία της μητέρας της, βλέπει έναν νεαρό που δεν γνώριζε. Ήταν γοητευτικότατος, ο άντρας των ονείρων της.
Τον ερωτεύτηκε τρελά. Μερικές μέρες αργότερα η νεαρή κοπέλα σκότωσε την ίδια της την αδελφή.
Ερώτηση:
Πιο κίνητρο είχε να σκοτώσει την αδελφή της ?
.........................................................
Απάντηση :
Ήλπιζε, ο νεαρός να ξανά εμφανιστεί στην κηδεία.
Εάν απαντήσατε σωστά στην ερώτηση, τότε σκέφτεστε σαν ψυχοπαθή.
Το τεστ αυτό χρησιμοποιεί ένας διάσημος αμερικανός ψυχολόγος για να εξακριβώσει εάν ένας άνθρωπος έχει δολοφονική νοοτροπία. Αρκετοί εγκληματίες που έκαναν το τεστ απάντησαν σωστά στην ερώτηση.
Εάν δεν βρήκατε την σωστή απάντηση…good for you!
Εάν οι φίλοι σας την βρήκαν… κρατήστε τις αποστάσεις σας!
RoMaN έγραψε:Γαμάτο αυτό με το τεστ!! Ευτυχώς δεν βρήκα την απάντηση..
Εμενα που μου φανηκε προφανες δηλαδη καλυτερα να παω να παραδοθω απο μονος μου...Billy4 έγραψε:Εγώ που τη βρήκα να ανυσηχώ? Με προβλημάτισες...
Να σαι καλα ρε Αποστολη. Με πεθανες.ΑποστόληςΑ έγραψε:Χθες σταμάτησα σ' ένα βενζινάδικο και ζήτησα 10 ευρώ βενζίνη.
Κι ο βενζινάς με ρώτησε:
-Είναι μεγάλος ο λεκές;
Μπορει να το ξαναβαλα, αλλα ΠΑΟΚ εισαι. Ο Αγγελακας το λοιπον εχει κανει κι αλλα πραγματα....RoMaN έγραψε:Ο Αγγελάκας ήτανε παιδί, γύρω στα 8. Τον λέει η μάνα του:
- Γιαννάκη μου, θες να δούμε ένα θρίλερ που νοίκιασα από το βίντεο κλαμπ? Ή μήπως θα φοβηθείς??
Και αυτός της απαντά:
- Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ!!!![]()
![]()
![]()
Ο Βασίλης ο Παπακωνσταντίνου βλέπει την Εθνική με την παρέα του, και όταν ο Τζόρβας κάνει έξοδο και πιάνει την μπάλα, τότε ο ροκάς σηκώνεται και φωνάζει ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΓΕΡΑ!!!!!![]()
![]()
![]()
Οδηγά στη Θεσσαλονίκη ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, και τον σταματάει ένας στο φανάρι και τον ρωτά:
- Ρε φιλαράκι, από 'δω ως τον Βόλο πόση ώρα κάνω με το αμάξι??
Και τον λέει ο Αλκίνοος:
- Κάποιος είπε πως ο δρόμος καναδυό ώρες κρατά...
Ελπίζω να δροσιστήκατε.............![]()
![]()
![]()
![]()
Βασικά είναι λιγο προφανές σε αυτή την διατύπωση. Κανονικα είναι:PAOK LEME!!! έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι η ιστορία μίας νέας κοπέλας:
Στην κηδεία της μητέρας της, βλέπει έναν νεαρό που δεν γνώριζε. Ήταν γοητευτικότατος, ο άντρας των ονείρων της.
Τον ερωτεύτηκε τρελά. Μερικές μέρες αργότερα η νεαρή κοπέλα σκότωσε την ίδια της την αδελφή.
Ερώτηση:
Πιο κίνητρο είχε να σκοτώσει την αδελφή της ?
Απάντηση :
Ήλπιζε, ο νεαρός να ξανά εμφανιστεί στην κηδεία.
Εάν απαντήσατε σωστά στην ερώτηση, τότε σκέφτεστε σαν ψυχοπαθή.
Το τεστ αυτό χρησιμοποιεί ένας διάσημος αμερικανός ψυχολόγος για να εξακριβώσει εάν ένας άνθρωπος έχει δολοφονική νοοτροπία. Αρκετοί εγκληματίες που έκαναν το τεστ απάντησαν σωστά στην ερώτηση.
Εάν δεν βρήκατε την σωστή απάντηση…good for you!
Εάν οι φίλοι σας την βρήκαν… κρατήστε τις αποστάσεις σας!RoMaN έγραψε:Γαμάτο αυτό με το τεστ!! Ευτυχώς δεν βρήκα την απάντηση..Εμενα που μου φανηκε προφανες δηλαδη καλυτερα να παω να παραδοθω απο μονος μου...Billy4 έγραψε:Εγώ που τη βρήκα να ανυσηχώ? Με προβλημάτισες...![]()
![]()