Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Στο ματς με τον Άγιαξ πέρασα να δω πως είναι αυτή η μπουτίκ απο περιέργεια για αυτά που λέτε.
Δεν είχα πάει ποτέ μιας και δεν είμαι απο αυτούς που θα αγοράσουν φανέλα ενώ θεωρώ αλμυρή την τιμή για ένα μπλουζάκι.
Είχα μαζί μου και ένα ξάδερφο.
Το μαγαζί ήταν μέσα γεμάτο και κόσμος μπαινόβγαινε συνεχώς και ψώνιζαν σαν παλαβοί όλοι.
Ούτε σούπερμάρκετ να ήταν.
Μου γυάλισε πολύ μια μεγάλη σημαία που είδα τελικά.
Έκανα κανά 5λεπτο σε μεγάλη ουρά να την πληρώσω.
Σαν σέρβις μια χαρά η εξυπηρέτηση ενώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και απο την σημαία που είναι αρκετά μεγάλη και πάρα πολύ όμορφη.
Το ίδιο και το μαγαζί αρκετά όμορφο αν και δεν είχα ιδέα πως ήταν πριν.
Για το θέμα φανέλας ποιότητας ευθύνεται το συμβόλαιο της Puma και του ΠΑΟΚ το οποίο αν δεν απατώμαι είχε γίνει επι Μπάτμαν.
Για τα προιόντα που λέτε είχε αρκετά δεν ήταν και άδειο μέσα.
Σίγουρα θα μπορούσε να είχε και άλλα πράγματα όμως.
Αυτό είναι θέμα υπεύθυνου μάρκετινγκ νομίζω αλλά και συμφωνιών που έχουν συνάψει.
Δεν είναι θέμα υπαλλήλων.
Ούτε Ζαγοράκη ούτε Βιολίδη ούτε Παπαδόπουλου ή άλλων μετόχων.
Και φυσικά μπορούν να τα πάνε ακόμα καλύτερα αλλά παρατήρησα ένα μαγαζί φίσκα με πολλούς τρελαμένους πελάτες μέσα να ψωνίζουν αφηνιασμένοι!
Αν τα πράγματα είναι όπως τα λέμε εδώ τότε περίμενα να δω ένα μαγαζί άδειο και κανένα να μην ψωνίζει.
Επίσης πολλοί ψώνιζαν αυτή την φανέλα που λέτε ότι είναι σε άθλια ποιότητα κλπ.
Η πρώτη μου εντύπωση ήταν θετική πάντως.
Δεν είχα πάει ποτέ μιας και δεν είμαι απο αυτούς που θα αγοράσουν φανέλα ενώ θεωρώ αλμυρή την τιμή για ένα μπλουζάκι.
Είχα μαζί μου και ένα ξάδερφο.
Το μαγαζί ήταν μέσα γεμάτο και κόσμος μπαινόβγαινε συνεχώς και ψώνιζαν σαν παλαβοί όλοι.
Ούτε σούπερμάρκετ να ήταν.
Μου γυάλισε πολύ μια μεγάλη σημαία που είδα τελικά.
Έκανα κανά 5λεπτο σε μεγάλη ουρά να την πληρώσω.
Σαν σέρβις μια χαρά η εξυπηρέτηση ενώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και απο την σημαία που είναι αρκετά μεγάλη και πάρα πολύ όμορφη.
Το ίδιο και το μαγαζί αρκετά όμορφο αν και δεν είχα ιδέα πως ήταν πριν.
Για το θέμα φανέλας ποιότητας ευθύνεται το συμβόλαιο της Puma και του ΠΑΟΚ το οποίο αν δεν απατώμαι είχε γίνει επι Μπάτμαν.
Για τα προιόντα που λέτε είχε αρκετά δεν ήταν και άδειο μέσα.
Σίγουρα θα μπορούσε να είχε και άλλα πράγματα όμως.
Αυτό είναι θέμα υπεύθυνου μάρκετινγκ νομίζω αλλά και συμφωνιών που έχουν συνάψει.
Δεν είναι θέμα υπαλλήλων.
Ούτε Ζαγοράκη ούτε Βιολίδη ούτε Παπαδόπουλου ή άλλων μετόχων.
Και φυσικά μπορούν να τα πάνε ακόμα καλύτερα αλλά παρατήρησα ένα μαγαζί φίσκα με πολλούς τρελαμένους πελάτες μέσα να ψωνίζουν αφηνιασμένοι!
Αν τα πράγματα είναι όπως τα λέμε εδώ τότε περίμενα να δω ένα μαγαζί άδειο και κανένα να μην ψωνίζει.
Επίσης πολλοί ψώνιζαν αυτή την φανέλα που λέτε ότι είναι σε άθλια ποιότητα κλπ.
Η πρώτη μου εντύπωση ήταν θετική πάντως.
καταρχήν φίλε είσαι οφ τόπικ... να πας και να το ποστάρεις στο τόπικ της μπουτίκ
το λοιπόν... επειδή τα έχω σκάσει ουκ ολίγες φορές έχω να σε παρατηρήσω τα εξής:
1. το μέγεθος της μπουτίκ και η ποικιλία είναι φορ τδε ντικ ον δε ραϊντ... μια βόλτα στη μπουτίκ του σκατίγαυρου στο κοκκαλισκάκη και θα σου φύγει η πυτιρίδα... όσο είναι τα δοκιμαστήριά τους είναι όλη μας η μπουτίκ... και από προϊόντα βρίσκεις από μια καρφίτσα μέχρι ένα ελικόφτερο (με όλα τα ενδιάμεσα) και φυσικά ΟΧΙ ΜΟΝΟ PUMA προϊόντα...
2. οι του ΠΟΚ έχουν ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΠΟΥΤΙΚ και όχι μόνο μια... ακόμα και η μπουτίκ του βάζελου στο Περιστέρι είναι πολύ πιο εντυπωσιακή από τη μια και μοναδική δικιά μας...
3. τα περισσότερα προϊόντα είναι αρκετά χαμηλής ποιότητας και ειδικά σε σχέση με την τιμή πώλησης ακόμα ποιο χάλια... ενδεικτικά: ένα t-shirt μεσαίας ποιότητας (που το φτιάχνουμε εμείς με κανά 10ευρω) το πουλάνε 20 με 25 ευρά!!! πιπίλες (που έχω πάρει αρκετές) έχουν 10 με 12 ευρώ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ κλπ όταν μια επώνυμη (NUK κλπ) ορθοδοντική κλπ κάνει μέχρι 8 ευρώ
επίσης δεν έχει καθόλου ποικιλία από ποιο οικονομικά προϊόντα... π.χ. αν έβγαιναν τα ρούχα προπόνησης (με αρκετά χαμηλότερες τιμές φυσικά από την επίσημη φανέλα) θα γινόταν της πόρνης... (δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι θέμα της PUMA κλπ). Γενικά για να καταλάβεις τη χαοτική διαφορά, πρέπει να μπεις σε μπουτίκ άλλων ομάδων (καλά δε μιλάω για club του εξωτερικού που η βασική τους μπουτίκ είναι μικρά mall)
4. το ότι είδες τόσο κόσμο να τα σκάει είναι αυτό που θα έπρεπε να μας προβληματίζει ακόμα περισσότερο... φαντάσου να υπήρχαν τα παραπάνω που περιγράφω, να υπήρχαν μπουτίκ και σε άλλα σημεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και ένα καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι δεν μπορούμε να κατηγορούμε το Ζαγοράκη κλπ ΚΑΙ για αυτό... ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι αυτά τα θέματα τα τρέχει το αρμόδιο τμήμα ( marketing? ) Ο Ζαγοράκης απλά πρέπει να ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ όλα τα τμήματα δουλεύουν σωστά και αν αποδίδουν τα μέγιστα σε συνάρτηση με το μέγεθος της ομάδας μας...

το λοιπόν... επειδή τα έχω σκάσει ουκ ολίγες φορές έχω να σε παρατηρήσω τα εξής:
1. το μέγεθος της μπουτίκ και η ποικιλία είναι φορ τδε ντικ ον δε ραϊντ... μια βόλτα στη μπουτίκ του σκατίγαυρου στο κοκκαλισκάκη και θα σου φύγει η πυτιρίδα... όσο είναι τα δοκιμαστήριά τους είναι όλη μας η μπουτίκ... και από προϊόντα βρίσκεις από μια καρφίτσα μέχρι ένα ελικόφτερο (με όλα τα ενδιάμεσα) και φυσικά ΟΧΙ ΜΟΝΟ PUMA προϊόντα...
2. οι του ΠΟΚ έχουν ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΠΟΥΤΙΚ και όχι μόνο μια... ακόμα και η μπουτίκ του βάζελου στο Περιστέρι είναι πολύ πιο εντυπωσιακή από τη μια και μοναδική δικιά μας...
3. τα περισσότερα προϊόντα είναι αρκετά χαμηλής ποιότητας και ειδικά σε σχέση με την τιμή πώλησης ακόμα ποιο χάλια... ενδεικτικά: ένα t-shirt μεσαίας ποιότητας (που το φτιάχνουμε εμείς με κανά 10ευρω) το πουλάνε 20 με 25 ευρά!!! πιπίλες (που έχω πάρει αρκετές) έχουν 10 με 12 ευρώ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ κλπ όταν μια επώνυμη (NUK κλπ) ορθοδοντική κλπ κάνει μέχρι 8 ευρώ
επίσης δεν έχει καθόλου ποικιλία από ποιο οικονομικά προϊόντα... π.χ. αν έβγαιναν τα ρούχα προπόνησης (με αρκετά χαμηλότερες τιμές φυσικά από την επίσημη φανέλα) θα γινόταν της πόρνης... (δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι θέμα της PUMA κλπ). Γενικά για να καταλάβεις τη χαοτική διαφορά, πρέπει να μπεις σε μπουτίκ άλλων ομάδων (καλά δε μιλάω για club του εξωτερικού που η βασική τους μπουτίκ είναι μικρά mall)
4. το ότι είδες τόσο κόσμο να τα σκάει είναι αυτό που θα έπρεπε να μας προβληματίζει ακόμα περισσότερο... φαντάσου να υπήρχαν τα παραπάνω που περιγράφω, να υπήρχαν μπουτίκ και σε άλλα σημεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και ένα καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι δεν μπορούμε να κατηγορούμε το Ζαγοράκη κλπ ΚΑΙ για αυτό... ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι αυτά τα θέματα τα τρέχει το αρμόδιο τμήμα ( marketing? ) Ο Ζαγοράκης απλά πρέπει να ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ όλα τα τμήματα δουλεύουν σωστά και αν αποδίδουν τα μέγιστα σε συνάρτηση με το μέγεθος της ομάδας μας...
Αμάν και συ τέκνο μου Βρούτε!
Μπρε c
+ σε όσα λες αλλά κάνεις κάτι συγκρίσεις απίστευτες.
Μήπως θυμάσαι που πηγαίναν τα χρήματα της μπουτίκ πριν 3 έτη?
Θυμάσαι τον ρόλο που έγινε αυτή η Τούμπα ΕΠΕ και γιατί?
Ή αν θές που ήταν ο ΠΑΟΚ πριν 3 χρόνια?
Και μου κάνεις συγκρίσεις με ομάδες που δεν έχουν ούτε το 1/100 των προβλημάτων σου?
Για το θέμα φανέλας αυτό τονίζω και όλοι προσπερνάνε εδώ μέσα.
ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΕΤΖΗΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε κατηγορηματικά ότι εως 3 σχέδια μπορούν να βγάλουν αυστηρά αυστηρότατα σχέδια που είναι ΦΙΞ και όχι ότι θέλουμε εμείς και ζωγραφίζουμε εδώ μέσα αυτά είναι έτοιμα απο τις εταιρείες όπως και αν λέγονται αυτές.
Ακόμα και η Nike που πολύ λιγουρεύονται δίνουν τυποποιημένα στις ομάδες εως 3-4 το πολύ και απο αυτά διαλέγουν οι ομάδες ποια θεωρούν καλύτερα.
Για τις τιμές καθορίζονται απο την εταιρεία που προμηθεύονται τα ρούχα και στην συγκεκριμένη περίπτωση απο την Puma δεν βαράει η μπουτίκ ότι τις κατέβει στο κεφάλι.
Τέλος κάπου είπε ότι μόνο με μικρές εταιρίες (σαν αυτή που έκλεισε το ερπετό) μπορούν να παίξουν και να κάνουν ότι θέλουν.
υγ
Εδώ ζήτησαν απο την Ουέφα να βάλουν το 100 για τα 100 παιχνίδια μας στην Ευρώπη εορταστικό και η Ουέφα αρνήθηκε!
Είναι αυστηρές οι προδιαγραφές απο την Ουέφα στις εταιρίες δεν μπορείς να βάλεις τράιμπαλ αν θέλεις.
Μπρε c
+ σε όσα λες αλλά κάνεις κάτι συγκρίσεις απίστευτες.
Μήπως θυμάσαι που πηγαίναν τα χρήματα της μπουτίκ πριν 3 έτη?
Θυμάσαι τον ρόλο που έγινε αυτή η Τούμπα ΕΠΕ και γιατί?
Και μου κάνεις συγκρίσεις με ομάδες που δεν έχουν ούτε το 1/100 των προβλημάτων σου?
Για το θέμα φανέλας αυτό τονίζω και όλοι προσπερνάνε εδώ μέσα.
ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΕΤΖΗΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε κατηγορηματικά ότι εως 3 σχέδια μπορούν να βγάλουν αυστηρά αυστηρότατα σχέδια που είναι ΦΙΞ και όχι ότι θέλουμε εμείς και ζωγραφίζουμε εδώ μέσα αυτά είναι έτοιμα απο τις εταιρείες όπως και αν λέγονται αυτές.
Ακόμα και η Nike που πολύ λιγουρεύονται δίνουν τυποποιημένα στις ομάδες εως 3-4 το πολύ και απο αυτά διαλέγουν οι ομάδες ποια θεωρούν καλύτερα.
Για τις τιμές καθορίζονται απο την εταιρεία που προμηθεύονται τα ρούχα και στην συγκεκριμένη περίπτωση απο την Puma δεν βαράει η μπουτίκ ότι τις κατέβει στο κεφάλι.
Τέλος κάπου είπε ότι μόνο με μικρές εταιρίες (σαν αυτή που έκλεισε το ερπετό) μπορούν να παίξουν και να κάνουν ότι θέλουν.
υγ
Εδώ ζήτησαν απο την Ουέφα να βάλουν το 100 για τα 100 παιχνίδια μας στην Ευρώπη εορταστικό και η Ουέφα αρνήθηκε!
Είναι αυστηρές οι προδιαγραφές απο την Ουέφα στις εταιρίες δεν μπορείς να βάλεις τράιμπαλ αν θέλεις.
η NIKE ειναι αλλη ιστορια φιλε.εχει μονον μια ομαδα σε καθε χωρα συνηθως, και στις φανελες δινει τεραστια σημασια.η
puma στην ελλαδα εκπροσωπειται απτον γκλου που δεν παει καθολου καλα. αρα μην εχετε απαιτησεις. απτα χριστουγεννα και μετα το στορυ αλλαζει
puma στην ελλαδα εκπροσωπειται απτον γκλου που δεν παει καθολου καλα. αρα μην εχετε απαιτησεις. απτα χριστουγεννα και μετα το στορυ αλλαζει
- pagotatzis
όλα σωστά αυτά που λες gash,αλλα γιατί να έχουμε τι σεζόν 2010 2011 φανέλα και σχέδιο του έτος 2008 2009?
και εννοώ την ριγέ !
δηλαδή ποιος ο λόγος να μην έχουμε p.x το σχέδιο τις newcastle η και του γαύρου?
δεν θέλουμε να πουλήσουμε?
πως θα μπούνε χρήματα στο ταμείο?
Τραγική κατάσταση αδέρφια.
kαι θα πρέπει να μας ενοχλεί όλους αυτό το θέμα και ιδιαιτερα την διοίκηση και οποιος είναι υπεύθυνος !
Ai σιχτίρ πια
και εννοώ την ριγέ !
δηλαδή ποιος ο λόγος να μην έχουμε p.x το σχέδιο τις newcastle η και του γαύρου?
δεν θέλουμε να πουλήσουμε?
πως θα μπούνε χρήματα στο ταμείο?
Τραγική κατάσταση αδέρφια.
kαι θα πρέπει να μας ενοχλεί όλους αυτό το θέμα και ιδιαιτερα την διοίκηση και οποιος είναι υπεύθυνος !
Ai σιχτίρ πια
- fofanaserres
Αυτό έλειπε σε ένα τέτοιο ματς να μην ήταν γεμάτη η μπουτίκ...gash04 έγραψε:Στο ματς με τον Άγιαξ πέρασα να δω πως είναι αυτή η μπουτίκ απο περιέργεια για αυτά που λέτε.
Πολλοί είναι αυτοί όπως και εγώ,που δεν τους νοιάζει η ποιότητα,αλλα το ότι είναι φανέλα του ΠΑΟΚ φτάνει.Για μένα προσωπικά οι περσυνές φανέλες σαν σχέδιο ήταν ωραίες και οι 3.Αλλά από ποιότητα άστα να πάνε.Την προπέρσυνη που πήρα έχει διαλυθεί.Και στο πρώτο πλύσιμο έφυγαν νούμερα,χορηγοί,όνομα....Ενώ κάτι adidas που έχω,τις ριγέ 97-98 98-99 01-02 04-05 δεν έχουν πάθει το παραμικρό και νομίζεις ακόμα και τώρα ότι είναι καινούργιες.gash04 έγραψε:Επίσης πολλοί ψώνιζαν αυτή την φανέλα που λέτε ότι είναι σε άθλια ποιότητα κλπ.
Φτάνει πλέον με αυτή την καραμέλα.Αυτή η σύγκριση μας έχει φάει.Ειδικά τον τελευταίο 1-1,5 χρόνο.Οπως και να χει είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τότε.Αλλά αυτό τι σημαίνει?Οτι θα μείνουμε στάσιμοι?Δηλ θα κοιτάμε πως ήμασταν πριν 3 χρόνια,και θα λέμε...Α!Εντάξει.Είμαστε καλύτερα τώρα?Καιρός είναι πλέον να φτύσουμε αυτή την καραμέλα.Κάθε χρόνο πρέπει να βλέπουμε πως ήμασταν πέρσυ,και να κοιτάμε τι πρέπει να κάνουμε για να μαστε καλύτεροι φέτος.Έτσι ώστε κάθε χρόνο να μαστε καλύτεροι σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.Και όχι με το πως ήμασταν πριν αναλάβει ο Ζαγοράκης.Έλεος...gash04 έγραψε:Μήπως θυμάσαι που πηγαίναν τα χρήματα της μπουτίκ πριν 3 έτη?
Τις δηλώσεις αυτές δεν τις προσπερνάει κανείς.Και αν θυμάσαι δεν είπε αυτό ακριβώς.Είπε πως για φέτος θα χουμε 3 σχέδια.Άσπρη,μαύρη και ριγέ.Και δεν είναι αυστηρά 3 σχέδια.Ας πούμε ο γαύρος έχει ριγέ,άσπρη κόκκινη και μαύρη.gash04 έγραψε:ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΕΤΖΗΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε κατηγορηματικά ότι εως 3 σχέδια μπορούν να βγάλουν αυστηρά αυστηρότατα σχέδια που είναι ΦΙΞ και όχι ότι θέλουμε εμείς
Είπε ακόμα πως,μία ομάδα μπορεί να επέμβει σε 2-3 πράγματα στην φανέλα αλλά σε λεπτομέρειες όπως η ημερομηνία από τα αδέρφια στον γιακά.Αλλά όπως και να χει είναι τραγικό να χουμε την ίδια ριγέ με πέρσυ,που είναι και σχέδιο 08-09.΄Τραγικότατο.Είχα διαβάσει σε ένα ρεπορτάζ γύρω στο Πάσχα αν θυμάμαι καλά.Και το ρεπορτάζ έλεγε πως ειδικά η ριγέ,θα εξαρτηθεί από ποια θέση θα κατακτήσει ο ΠΑΟΚ.Δηλ άλλη ριγέ αν τερματίσουμε 2οι και παίξουμε προκριματικά,και άλλη ριγέ αν τερματίσουμε 3οι και παίξουμε προκριματικά Europa.Και τελικά έχουμε την ίδια ριγέ.Την άσπρη δεν την έχω δει ακόμα,αλλά η μαύρη που την είδαμε,δεν θυμίζει σε τίποτα φανέλα ομάδας.Άθλια τελείως φανέλα.
Όλες οι εταιρίες κάθε χρονιά έχουν το πολύ 3-4 νέα σχέδια.Όλες οι εταιρίες και κάθε χρονιά.gash04 έγραψε:Ακόμα και η Nike που πολύ λιγουρεύονται δίνουν τυποποιημένα στις ομάδες εως 3-4 το πολύ και απο αυτά διαλέγουν οι ομάδες ποια θεωρούν καλύτερα.
Και αυτό που λέμε εδώ μέσα είναι ότι στην Puma και τα σχέδια αλλά και η ποιότητα είναι τραγικά και άθλια...
Τι εννοείς αδερφέ?Δηλ υπάρχει περίπτωση να ξεφορτωθούμε την puma και από τα Χριστούγεννα?Γιατί νομίζω πως πλέον δεν την έχει την Puma ο Γλου.Και κάνει κουμάντο η ίδια η Puma στην Ελλάδα.Όσο για την ΝΙΚΕ γνωρίζω πως επειδή δεν έχει κάποια ομάδα στην Ελλάδα,ψάχνει για να μπει και εδώ.Αν και δεν συμφωνώ πως έχει μόνο μία ομάδα σε κάθε χώρα.Αλλά σε κάθε χώρα έχει τουλάχιστον μία μεγάλη ομάδα.Πχ Ιταλία Ιντερ και Γιούβε.Ισπανία Μπάρτσα,Αγγλία Μάντσεστερ και Άρσεναλ...Taseos έγραψε:η NIKE ειναι αλλη ιστορια φιλε.εχει μονον μια ομαδα σε καθε χωρα συνηθως, και στις φανελες δινει τεραστια σημασια.η
Φοφανα καλά κάνεις και θίγεις το θέμα γιατί εμπορικά είναι ένα απο τα ποιο σημαντικά κομμάτια που προσωπικά αγνοώ αλλά πονάνε την ομάδα.
Είμαι συλλέκτης μόνο ΚΑΣΚΟΛ κυρίως απο ξένες ομάδες και όχι σε φανέλες.
Ίσως κάποια στιγμή όταν πέσουν οι τιμές ασχοληθώ και με αυτό χομπίστικα.
Συνεπώς η γνώμη μου δεν είναι και η καλύτερη μιας και ιδέα δεν έχω για την μπουτίκ πως ήταν και τι παίζει.
Έχεις δίκιο όμως για αυτά που λες περί καραμέλας κλπ.
Κάποτε πρέπει να σταματήσει απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η κοροιδία προς εμάς σε αυτό το θέμα ειδικά για το ζήτημα ποιότητας αλλά και τιμών.
Πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς τον πελάτη και όχι να πουλάει σκουπίδια σαν απο το πανέρι της λαικής για ΠΑΟΚ μιλάμε και τον θέλουμε αξιοπρεπή σε όλα.
Απλά αυτό που πιστεύω είναι ότι υπεύθυνος της μπουτίκ είναι ο Μάνατζερ Μάρκετινγκ της ΠΑΕ και όχι οι μέτοχοι της Τούμπα ΕΠΕ γιατί και ο Βιολίδης ακούστηκε πάλι ότι φταίει.
Ο Μαρκετίστας δεν είναι αυτός που κάνει κουμάντο για έσοδα κλπ απο την εμπορική εκμετάλλευση του σήματος ΠΑΟΚ?
Και όντως πέρασαν και 3 χρόνια.
Σαν άλλοθι βέβαια δίνω μόνο την δέσμευση με συμβόλαιο της ΠΑΕ με την Puma.
Που όπως είπες χθες αν δεν κάνω λάθος επιτέλους τελειώνει αυτή την χρονιά.
Και άλλο ένα άρθρο που βρήκα στο παρακάτω λινκ
http://www.sportouvorra.gr/index.php?op ... &Itemid=81
Για τις τιμές γνωρίζω ότι καθορίζονται απο την Puma.
Σαν σχέση τιμής/ποιότητας η κατάσταση είναι τραγικά απαράδεκτη σύμφωνα με όσα λέγονται εδώ μέσα.
Ευελπιστώ να το έχουν διορθώσει του χρόνου αυτό με την φανέλα ακόμα και με συμβόλαιο με μια ποιο μικρή εταιρεία.
Σε αυτό που είπε νωρίτερα ο Interad έχω δει σοκολάτες ομάδων των Αθηνών στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου και πάντα αναρωτιέμαι με την φτωχή πραγματικά επιλογή σε προϊόντα της μπουτίκ πέρα απο την φανέλα.
Ελπίζω και αυτό να διορθωθεί μελλοντικά.
Το είχα κάνει και ερώτηση το θέμα κυρίως για αλκοόλ σε μια συνέντευξη που είχε πάρει το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ απο τον υπεύθυνο της μπουτίκ ο οποίος δεν θυμάμαι αν ήταν ο κύριος Τζέτζης αλλά είδα ότι είχε στην μπουτίκ πλεον και συνεπώς ηρέμησα για αυτά που με ενδιαφέρουν.
υγ
Αν και έχω δει αλκοολούχα προιόντα χαμουτζίδικων ομάδων σε σούπερ μάρκετ των Αθηνών.
Αυτά είναι καλά έσοδα και όχι μόνο απο την μπουτίκ.
Είμαι συλλέκτης μόνο ΚΑΣΚΟΛ κυρίως απο ξένες ομάδες και όχι σε φανέλες.
Ίσως κάποια στιγμή όταν πέσουν οι τιμές ασχοληθώ και με αυτό χομπίστικα.
Συνεπώς η γνώμη μου δεν είναι και η καλύτερη μιας και ιδέα δεν έχω για την μπουτίκ πως ήταν και τι παίζει.
Έχεις δίκιο όμως για αυτά που λες περί καραμέλας κλπ.
Κάποτε πρέπει να σταματήσει απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η κοροιδία προς εμάς σε αυτό το θέμα ειδικά για το ζήτημα ποιότητας αλλά και τιμών.
Πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς τον πελάτη και όχι να πουλάει σκουπίδια σαν απο το πανέρι της λαικής για ΠΑΟΚ μιλάμε και τον θέλουμε αξιοπρεπή σε όλα.
Απλά αυτό που πιστεύω είναι ότι υπεύθυνος της μπουτίκ είναι ο Μάνατζερ Μάρκετινγκ της ΠΑΕ και όχι οι μέτοχοι της Τούμπα ΕΠΕ γιατί και ο Βιολίδης ακούστηκε πάλι ότι φταίει.

Ο Μαρκετίστας δεν είναι αυτός που κάνει κουμάντο για έσοδα κλπ απο την εμπορική εκμετάλλευση του σήματος ΠΑΟΚ?
Και όντως πέρασαν και 3 χρόνια.
Σαν άλλοθι βέβαια δίνω μόνο την δέσμευση με συμβόλαιο της ΠΑΕ με την Puma.
Που όπως είπες χθες αν δεν κάνω λάθος επιτέλους τελειώνει αυτή την χρονιά.
GI4NNEN4 έγραψε:- Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, η Puma
- Όσο αφορά τα σχέδια θα θυμίσω τις πρόσφατες δηλώσεις του Διευθυντή τoυ Τμήματος Μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου Τζέτζη:
"Για το φετινό σχέδιο έχουμε ενημερωθεί από πέρυσι. Η PUMA είναι αυτή που καθορίζει το σχέδιο της φανέλας και δίνει στον σύλλογο 2 ή 3 επιλογές. Οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να σχεδιάσουν και να προτείνουν στην εταιρία ένα δικό τους σχέδιο. Μπορούν να παρέμβουν, αλλά ελάχιστα σε κάποιες λεπτομέρειες. Αυτό το έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέρυσι, όπου έβαλε στο γιακά της φανέλας την ημερομηνία (4/10/1999) κατά την οποία χάθηκαν τα παιδιά στα Τέμπη και από τη μέσα πλευρά της φανέλας την ένδειξη paokfc".
Τώρα τι ακριβώς παίζει, ο Θεός, ο Τζέτζης και η Puma ξέρουν...![]()
![]()
Και άλλο ένα άρθρο που βρήκα στο παρακάτω λινκ
http://www.sportouvorra.gr/index.php?op ... &Itemid=81
Για τις τιμές γνωρίζω ότι καθορίζονται απο την Puma.
Σαν σχέση τιμής/ποιότητας η κατάσταση είναι τραγικά απαράδεκτη σύμφωνα με όσα λέγονται εδώ μέσα.
Ευελπιστώ να το έχουν διορθώσει του χρόνου αυτό με την φανέλα ακόμα και με συμβόλαιο με μια ποιο μικρή εταιρεία.
Σε αυτό που είπε νωρίτερα ο Interad έχω δει σοκολάτες ομάδων των Αθηνών στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς μου και πάντα αναρωτιέμαι με την φτωχή πραγματικά επιλογή σε προϊόντα της μπουτίκ πέρα απο την φανέλα.
Ελπίζω και αυτό να διορθωθεί μελλοντικά.
Το είχα κάνει και ερώτηση το θέμα κυρίως για αλκοόλ σε μια συνέντευξη που είχε πάρει το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ απο τον υπεύθυνο της μπουτίκ ο οποίος δεν θυμάμαι αν ήταν ο κύριος Τζέτζης αλλά είδα ότι είχε στην μπουτίκ πλεον και συνεπώς ηρέμησα για αυτά που με ενδιαφέρουν.

υγ
Αν και έχω δει αλκοολούχα προιόντα χαμουτζίδικων ομάδων σε σούπερ μάρκετ των Αθηνών.
Αυτά είναι καλά έσοδα και όχι μόνο απο την μπουτίκ.

- fofanaserres
Η λειτουργία της μπουτίκ είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα.Γιατί μετά τα διαρκείας και τα εισιτήρια είναι η δεύτερη μεγάλη πηγή εσόδων για μία ομάδα.Μεγάλες ομάδες της Ευρώπης,κάνουν απόσβεση στις οικονομικά τεράστιες μεταγραφές,μόνο από τις φανέλες.Κι αυτό δεν το λέω ως μέτρο σύγκρισης,απλά ως παράδειγμα.Αν με μία σωστή και ωραία φανέλα,και 70 ευρώ να χει,την πάρουν 10.000 κόσμος αμέσως αμέσως τα έσοδα είναι 700.000.....Και υπάρχει κόσμος ο οποίος δεν θα πάρει μόνο μία φανέλα.Κάποιοι που έχουν την οικονομική άνεση θα πάρουν και τις 3 πχ,θα πάρουν και φόρμα,και σημαίες και κασκόλ κτλ κτλ κτλ.Οπότε καταλαβαίνουμε πως από την μπουτίκ μπορούν να ρθουν μεγάλα έσοδα.
Αυτό που με τσάτισε πολύ είναι και το προσωπικό.Όταν πήγα για το διαρκείας,και μπήκα μέσα,ρώτησα πότε θα ρθουν τα νέα προιόντα και μου είπαν,φέτος δεν ξέρουμε αν θα ρθουν νέα προιόντα,κι αν έρθουν θα ρθουν μετά το Σεπτέμβρη...
Προχθές που ρώτησα μία υπάλληλο μου είπε πως μάλλον θα ρθουν μέχρι τέλος του μηνός.
Ενώ πέρσυ τα νέα προιόντα ήρθαν λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς στην Τούμπα...
Και για το αν θα έχουμε καινούργια ριγέ ξέρεις τι μου είπε και έμεινα μλκς?
Δείτε κουβέντα...
Εγώ : Καλησπέρα.Να σας κάνω μία ερώτηση?
Υπάλ: Ναι βέβαια.
Εγώ :Φέτος θα έχουμε πάλι την ίδια ριγέ τελικά όπως φορέσαμε με τον Άγιαξ,ή θα μας κάνουν καινούργια?
Υπάλ: Όχι όχι...Φέτος θα είναι λίγο διαφορετική...(Χάρηκα κι εγώ και είπα ωραία θα χουμε καινούργια).
Εγώ :Δηλαδή όταν λες διαφορετική?
Υπάλ: Να.Όπως ήταν η περσυνή αλλά λίγο διαφορετική !!!
Εγώ :Nαι το καταλαβαίνω.Αλλά μήπως γνωρίζεις ας πούμε πάνω κάτω το σχέδιο...
Υπαλ : Nα.....Θα είναι η περσυνή αλλά χωρίς τους χορηγούς............!!!

Αυτό που με τσάτισε πολύ είναι και το προσωπικό.Όταν πήγα για το διαρκείας,και μπήκα μέσα,ρώτησα πότε θα ρθουν τα νέα προιόντα και μου είπαν,φέτος δεν ξέρουμε αν θα ρθουν νέα προιόντα,κι αν έρθουν θα ρθουν μετά το Σεπτέμβρη...

Προχθές που ρώτησα μία υπάλληλο μου είπε πως μάλλον θα ρθουν μέχρι τέλος του μηνός.
Ενώ πέρσυ τα νέα προιόντα ήρθαν λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς στην Τούμπα...
Και για το αν θα έχουμε καινούργια ριγέ ξέρεις τι μου είπε και έμεινα μλκς?
Δείτε κουβέντα...
Εγώ : Καλησπέρα.Να σας κάνω μία ερώτηση?
Υπάλ: Ναι βέβαια.
Εγώ :Φέτος θα έχουμε πάλι την ίδια ριγέ τελικά όπως φορέσαμε με τον Άγιαξ,ή θα μας κάνουν καινούργια?
Υπάλ: Όχι όχι...Φέτος θα είναι λίγο διαφορετική...(Χάρηκα κι εγώ και είπα ωραία θα χουμε καινούργια).
Εγώ :Δηλαδή όταν λες διαφορετική?
Υπάλ: Να.Όπως ήταν η περσυνή αλλά λίγο διαφορετική !!!
Εγώ :Nαι το καταλαβαίνω.Αλλά μήπως γνωρίζεις ας πούμε πάνω κάτω το σχέδιο...
Υπαλ : Nα.....Θα είναι η περσυνή αλλά χωρίς τους χορηγούς............!!!

- PaOkArAsIrAkLiO
Χαχαχαχαχα, κι εγω τον ιδιο περιπου διαλογο ειχα με τον ,τοτε, υπαλληλο.Απο την αλλη με πιανει θλιψη γιατι ενω βγηκαμε Τσαμπιονς Λιγκ και μετα Γιουροπα και ολα καλα και ολα ωραια, ξαφνικα βγαινουμε με μια φανελα που δεν εχει ουτε ενα χορηγο επανω!!! Και δεν εχουμε και σαφεις πληροφοριες για το τι θα συμβει στο μελλον!! Νομιζω οτι μιας και εμεις ειμαστε πλεον ο βασικος χορηγος της ομαδας, θα πρεπει να γραψουν πανω στη φανελα "ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ".

- fofanaserres
Gash υπάλληλοι είναι.Αλλά γι αυτό δεν πληρώνονται?Στην μπουτίκ δουλεύουν.Αν δεν ξέρουν αυτοί τα της μπουτίκ ποιος θα τα ξέρει?Εγώ κι εσύ?Υπάλληλοι στην μπουτίκ είναι,και οφείλουν να εξυπηρετούν σωστά τον κόσμο και να γνωρίζουν για τα προιόντα που πουλάνε.Ούτε για καμιά μεταγραφή τους ρώτησα,ούτε για τα οικονομικά της ομάδας ούτε το γιατί έφυγε ο Βρύζας.Και δεν είπαμε να είναι και σαίνια.Το να μου πεί από την αρχή πως θα χουμε την ίδια ριγέ δεν νομίζω να είναι κάτι το δύσκολο,ούτε το πυθαγόρειο θεώρημα χρειάζεται να ξέρεις. 

- fofanaserres
Φίλε την ίδια κουβέντα είχαμε με ένα φιλαράκι το πρωί και του είπα το ίδιο ακριβώς.Αν δεν βρούνε στην τελική χορηγό ,ας γράψουν ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ.Αφού ούτως η άλλως είμαστε οι μόνοι που τα σκάμε κανονικά.Αν και τα μμε πριν λίγες μέρες είχανε πει πως είναι κοντά να κλείσει συμφωνία με χορηγό στα λεφτά που πέρναμε από ΔΕΠΑ.Αλλά προς το τέλος του μηνός.Δηλ απ ότι καταλαβαίνεται...αν περάσουμε την Φενέρ έχουμε χορηγό.Αν δεν περάσουμε ξέρετε τι έχουμε......PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Νομιζω οτι μιας και εμεις ειμαστε πλεον ο βασικος χορηγος της ομαδας, θα πρεπει να γραψουν πανω στη φανελα "ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ".

όσον αφορά του πολλούς χορηγούς αυτό ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από την ΟΥΕΦΑ
και πέρυσι στα 4 ευρωπαϊκα ματς (Ρέγκα - καρδούλες) αν δεν κάνω λάθος μόνο τη ΔΕΠΑ είχαμε
λογικά στο Ελ Πρωτ. θα έχουμε τους όποιος χορηγούς ΑΝ ανανέωσε κανένας
αλλά με βάση την απάντηση του υπαλλήλου στον Φοφ, παπάρια ανανέωσαν
(α ρε τμήμα μάρκετινγκ... κεντάς ΛΑΙΜΑΙ)
και πέρυσι στα 4 ευρωπαϊκα ματς (Ρέγκα - καρδούλες) αν δεν κάνω λάθος μόνο τη ΔΕΠΑ είχαμε
λογικά στο Ελ Πρωτ. θα έχουμε τους όποιος χορηγούς ΑΝ ανανέωσε κανένας
αλλά με βάση την απάντηση του υπαλλήλου στον Φοφ, παπάρια ανανέωσαν
(α ρε τμήμα μάρκετινγκ... κεντάς ΛΑΙΜΑΙ)

- fofanaserres
Να πω και κάτι που σκεφτόμουν πριν λίγες μέρες....Η ομάδα επιστρέφει στην Πόλη.Ιδιαίτερα τα παιχνίδια με την Φενέρ για μας.Επιστροφή στις ρίζες μας 84 χρόνια μετά...Θα μπορούσαν να κάνουν,η τουλάχιστον να ζητήσουν από την puma να μας κάνει μία συλλεκτική ριγέ.Αν όχι και για τα 2 ματς,τουλάχιστον για τον ματς στην Πόλη να φορούσαμε μία συλλεκτική φανέλα.Κάτι τέτοιο πιστεύω πως θα μπορούσε να γίνει.Και ο βάζελος και η γριά ζήτησαν από την adidas και από την puma συλλεκτική φανέλα για τα 100 τους χρόνια.Με την μόνη διαφορά πως ο βάζελος την φορούσε για 1.5 χρόνο ενώ η γριά για ένα ματς.Πιστεύω πως σε κάτι τέτοιο δεν θα λεγε όχι η puma.Και αν την έβγαζαν και στο εμπόριο φανταστείτε πόσοι θα την έπαιρναν.Όλοι μήπως?Για τρελά έσοδα μιλάμε....Αλλά που μυαλά....