Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από shark4 »

Το αρθρο ειναι ωραιο και σωστο . Το εχω ξαναγραψει ομως οτι τετοιου ειδους αρθρα γραφονται για λαικη καταναλωση και οπου φυσικα το τοπιο ειναι " αναιμακτο " . Και εξηγουμαι. ΠΟΤΕ δεν θα δειτε τετοιο αρθρο σε φυλλαδα πανελληνιας κυκλοφοριας τυπου " ΕΞΕΔΡΑ " . ΤΕΛΟΣ.
Σε προσωπικα blog μπορει .Σε τοπικης εμβελειας ραδιοφωνα , επισης . Σε ιστοσελιδες τυπου Gazzeta μπορει αλλα σε πιο ηπια μορφη .
Αυτα και αλλα τυπου " Ζητω ο παο , ζητω ο Σπαθας " ( δεν τα ξεχασαμε αυτα ) γραφονται μονο σε χωρους καλα "στεγασμενους " οπου δεν διακινδυνευει κανεις . Ουτε η εφημεριδα να στιγματιστει , ουτε ο δημοσιογ.. να χασει το παντεσπανι του -κατα την προσφιλη εκφραση του ιδιου . ;)
Με λιγα λογια θελει " αρετη και τολμη " για να εχεις διατυπωμενη ΠΑΝΤΑ την ΙΔΙΑ αποψη και γνωμη . Αυτο δυστυχως μονο ενας -δυο στο παρελθον το εκαναν .
Οι υπολοιποι αλλα εδω , αλλα εκει , αλλα παραπερα ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Επαγγελματίας...ΤΕΛΟΣ...
Μην ασχολείστε ούτε θετικά ούτε αρνητικά...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

http://blog.paok24.com/?p=273

Μεγάλος αντίπαλος, χωρίς προσωπικότητα

Δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να πιστέψουμε πως η Φενέρ είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ.

Είναι σίγουρα μία ομάδα υψηλού επιπέδου, δύσκολος αντίπαλος αλλά όχι καλύτερος από εμάς.

Μία ομάδα που έχασε πρωτάθλημα σε εντός έδρας παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική από αδιάφορη ομάδα και αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ από μία πολύ κατώτερή της με ήττα εντός έδρας, είναι φανερό πως πάσχει σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Στη προσωπικότητα.

Εμείς από την πλευρά μας σε αυτά τα παιχνίδια που έρχονται, δεν πρέπει να φοβηθούμε να γίνουμε επιθετικοί.

Η είσοδος του Λίνο στην ομάδα, ο μεγαλύτερος βαθμός ετοιμότητας του Μπουσαϊντί, η έξοδος του Τσιρίλο από το αρχικό σχήμα και βέβαια, η καλύτερη φυσική κατάσταση όλου του συνόλου, εγγυώνται ως ένα βαθμό μία καλύτερη λειτουργία στον επιθετικό τομέα.

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να συμβιβαστεί με το ημίμετρο του Γιουρόπα Λιγκ τη στιγμή που αποδεδειγμένα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα από αυτές που αγωνίστηκαν μέχρι τώρα, που έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο.

Βλέποντας τον Ολυμπιακό στο πρώτο του παιχνίδι, νομίζω πως χρειάζεται τουλάχιστον μία διετία για να γίνει κανονική ομάδα.

Από την άλλη βέβαια είναι κακό για εμάς που αποκλείστηκε τόσο νωρίς, γιατί θα έχει το νου του μόνο στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα ο έτσι κι αλλιώς όχι ανταγωνιστικός Άρης, χρειάστηκε τον Ρουμάνο διαιτητή για να περάσει μία Γιαγκελόνια. Σε μία εμφάνιση κωμική, ο Ρουμάνος χαρίστηκε στην ίδια φάση μη δίνοντας τη δεύτερη κίτρινη μαρς στον Ναυτί, για τάκλιν με τα δύο πάνω στον αντίπαλο και στη συνέχεια έδωσε ένα πέναλτι που ούτε ο Χάμπος δεν θα το έδινε.

Γενικά η ΟΥΕΦΑ λειτουργεί πολύ άδικα. Δηλαδή δεν γίνεται μία ομάδα που έπαιξε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκε με δύο ισοπαλίες από τον Άγιαξ, να μπαίνει στο ίδιο γκρουπ με ομάδες χωριά όπως ο Άρης, που σπρώχτηκε χυδαία για να περάσει τους Πολωνούς.

Οι ομάδες που έρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να μπαίνουν αυτομάτως στους δυνατούς της φάσης των πλέι οφς του Γιουρόπα, έτσι ώστε να εισπράττουν κάτι από την καλή τους παρουσία στο πρωτάθλημα που πέρασε.

Από εκεί και πέρα, ξέχωρα από το αγωνιστικό, στην ομάδα μας βλέπω να γίνονται αλλαγές και μάλιστα άμεσα. Αγωνιστικές, διοικητικές… πολλές, λίγες, σημαντικές, ασήμαντες, ο καιρός θα δείξει.

----------------------------------------------------------

πολύ καλό άρθρο του σταυρακα
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Kolokotronis_4 έγραψε:http://blog.paok24.com/?p=273

...... Από εκεί και πέρα, ξέχωρα από το αγωνιστικό, στην ομάδα μας βλέπω να γίνονται αλλαγές και μάλιστα άμεσα. Αγωνιστικές, διοικητικές… πολλές, λίγες, σημαντικές, ασήμαντες, ο καιρός θα δείξει.

----------------------------------------------------------

πολύ καλό άρθρο του σταυρακα
Tι εννοεί ο ποιητής ??? Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Γιατι ξερει ο ιδιος νομιζεις Νικο ? ..Μια μαλκια πεταξε απο κατι που ακουσε...

ΥΓ. Να μας πει π.χ γιατι ηρθε ο μανατζερ του Βιτολο...Για το προστιμο.?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Επανήλθε από.. Χαλκιδική μεριά!!
Το αναγκαστικό «φιλτράρισμα» της κατά λάθος ανανέωσης

Σιγά μην έκανα ανέμελες διακοπές. Σιγά μην δεν υπήρχε στιγμή που το τηλέφωνό μου δεν θα έπαιρνε φωτιά.

Η αλήθεια είναι πως από το προηγούμενο κείμενό μου σε αυτό το μπλογκ έχω προειδοποιήσει για κάποιες αλλαγές, άρα αντιλαμβάνεστε πως είχα αρκετές ημέρες στην διάθεσή μου να το φιλοσοφήσω το πράγμα και να καταλήξω σε συμπεράσματα.

Ο Βρύζας παραιτήθηκε γιατί δεν μπορούσε άλλο να λειτουργήσει όπως θα ήθελε. Όταν λοιπόν συμβαίνει αυτό, αποχωρείς. Δεν έχει σημασία το πότε θα το κάνεις. Όποτε και να έρθει μία κακή απόφαση για έναν μηχανισμό, θα παραμείνει κακή.

Το αν φταίει ο Βρύζας ή ο Ζαγοράκης για την φυγή του πρώτου, είναι κάτι που θα το γράψει η ιστορία. Αρκεί να αφήσουμε την ιστορία να γραφτεί και να μη προτρέξουμε, να μη προσπαθήσουμε να εκβιάσουμε καταστάσεις και να προσφέρουμε επιπλέον πίεση σε έναν πιεσμένο διοικητικό μηχανισμό. Ο οποίος δεν περνάει και χρυσές ημέρες.

Αν παραθέσουμε τα γεγονότα, θα κατανοήσουμε πως από την άνοιξη μέχρι τώρα, ο ΠΑΟΚ δεν διαθέτει τους Φερνάντο Σάντος, Ζήση Βρύζα και Θόδωρο Ελευθεριάδη. Σίγουρα τον τρίτο δεν τον υπολογίζουμε εξίσου με τους άλλους δύο, αλλά δεν παύει να είναι ένα σημαντικό γεγονός η αποχώρησή του.

Άρα υπάρχει κάτι που πρέπει ο Θοδωρής Ζαγοράκης να «διαβάσει» καλά για να προστατέψει τον εαυτό του και τον ΠΑΟΚ.

Εύκολα αναθεματίζεις τον Σάντος που τα βρήκε με τον Πιλάβιο, αλλά επί της ουσίας ένας δικός σου άνθρωπος έφυγε για κάποιον που ακόμη και σήμερα αμφισβητώ ότι συμπαθεί.

Την στιγμή που είσαι έτοιμος να ανανεώσεις τον Ελευθεριάδη, κάνοντάς του μία αξιόλογη πρόταση, αυτός προτιμά να μοιράσει μία γραπτή δήλωση παραίτησης σε δημοσιογράφους υπερπηδώντας το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ.

Τη στιγμή που έχεις μία ομάδα στρωμένη και ικανή για μεγάλα πράγματα, σου φεύγει ο νούμερο 2 της ιεραρχίας. Άρα θα είναι αστείο να θεωρήσουμε πως κάτι δεν έχει διαβαστεί λάθος. Είναι ξεκάθαρο πως η ρότα πρέπει να αλλάξει και να βρεθούν πιο καλά πατήματα στον διοικητικό μηχανισμό.

Αν βέβαια μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάπως διαφορετικά,σκεπτόμενος θετικά, θα πω το εξής. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει έναν μηχανισμό ολιγομελή, που είναι λογικό στο πέρασμα του χρόνου να φθαρεί. Τα στελέχη του να κορεστούν, να μην έχουν την… καύλα να δουλέψουν στα επίπεδα που επιβάλλει ο ΠΑΟΚ του 2010. Όταν κάνει κάτι χωρίς κέρδος ή με ελάχιστο κέρδος, αλλάζοντας δραματικά την καθημερινότητά του, ο χρόνος τον λυγίζει.

Ίσως αυτή η κατά λάθος ανανέωση που επιχειρείται στον ΠΑΟΚ τον οδηγήσει σε μία εξέλιξη μη προβλέψιμη αυτή τη στιγμή. Ίσως αυτός που θα αντικαταστήσει τον Βρύζα, αυτός που αντικατέστησε τον Σάντος και ο πιο πιεσμένος για αποτελέσματα πρόεδρος, να προσθέσουν την όρεξή τους, τη φιλοδοξία τους και να προκύψει κάτι καλό. Ποτέ στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι για τίποτα σίγουρος. Και το θέμα κόπωσης, ήταν υπαρκτό. Και είναι…

Κατά τα άλλα, χωρίς να είμαι στη Θεσσαλονίκη, είμαι σίγουρος πως υπάρχει ένας διαγωνισμός αναθεματισμού του ενός ή του άλλου.

Η ουσία είναι πως και οι δύο από το πρωί που η απόφαση παραίτησης του Βρύζα είναι μη αναστρέψιμη είναι κανονική κηδεία. Είναι μία απόφαση που έπρεπε να παρθεί γιατί τα σημεία μεταξύ τους επαφής ήταν ελάχιστα πλέον. Και οι δύο γνωρίζουν πως για να φτάσουν εδώ φέρουν ο καθένας το ποσοστό ευθύνης. Το να μπαίνουμε στη διαδικασία να μοιράσουμε ευθύνες, μόνο προσβλητικό απέναντι στον σύλλογο και τους Ζαγοράκη – Βρύζα μπορεί να είναι. Ποτέ σε μία σχέση που διαλύεται δεν φταίει μόνο ο ένας. Είναι κάτι που η ζωή μας έχει διδάξει όλους.

Από αύριο, η καθημερινότητα του ΠΑΟΚ έχει μόλις μία προσωπικότητα που μπορεί να βάλει τη σφραγίδα της και αυτή ονομάζεται Θοδωρής Ζαγοράκης. Για να τα καταφέρει, θα πρέπει να μπορέσει σε πρώτη φάση να ξεκαθαρίσει τι πήγε στραβά. Και επειδή πιστεύω πως θα το κάνει, ανησυχώ λιγότερο απ όταν κατάλαβα που οδηγείται το πράγμα.

http://blog.paok24.com/?p=283
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σκέψεις από την παραλία

Αρκετά πράγματα είναι στο μυαλό μου τις τελευταίες ημέρες, αλλά προσπαθώ να μη πανικοβληθώ, γιατί πιστεύω πως μέσα από τον προβληματισμό που εμφανίζεται, θα προκύψει κάτι καλό. Ίσως, ο υγιής προβληματισμός ήταν ένα στοιχείο που έλλειψε από τον ΠΑΟΚ.

Η απώλεια Βρύζα είναι σημαντική, πόσο μάλλον αν καταλήξει στην αντιπαθητική σε εμάς τους ΠΑΟΚτσήδες μέχρι πρότινος, εθνική Ελλάδος. Ίσως η άρνηση που βγάζουμε, έχει μετριαστεί από την ημέρα που πήγε εκεί ο Σάντος, αλλά όπως και να χει, δεν είναι και η καλύτερή μας τα στελέχη μας να πηγαίνουν να δουλέψουν για τον Πιλάβιο.

Έναν Πιλάβιο, που με περίσσιο θράσος σκέφτεται να επαναφέρει στους πίνακες τον Σπάθα, παρότι είχε βάλει τα παπαγαλάκια του να μας πείσουν πως δεν πρόκειται να ξανασφυρίξει ο προκλητικός Πειραιώτης. Ο οποίος εφόσον σφυρίξει ξανά, θα πρόκειται για μία τεράστια προσβολή απέναντι σε όσους καταλαβαίνουν.

Ο Βρύζας έφυγε γιατί απλά δεν μπορούσε να δουλέψει έτσι όπως θα ήθελε. Οι σχέσεις του με τον Ζαγοράκη είχαν διαταραχτεί, άρα συνήθως ο ένας έπεφτε πάνω στον άλλο.

Η απώλεια Βρύζα δεν είναι κάτι μικρό για τον ΠΑΟΚ και σίγουρα αυτό που θα μετριάσει τη χασούρα ή και θα την εξαφανίσει, είναι η επιλογή του αντικαταστάτη του.

Το όνομα του Άκη Ζήκου παίζει δυνατά και αυτό έχει τεράστια λογική. Είναι σύγχρονος ποδοσφαιράνθρωπος, με γνώση στην αγορά της Δυτικής Ευρώπης, χαμηλών τόνων, μία κουλτούρα κοντινή σε αυτή του Ζήση, δεν έχει ποδοσφαιρική στέγη παρά μόνο άλλες δραστηριότητες που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ποδόσφαιρο και βέβαια, είναι πολύ καλός φίλος του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Συνεργάστηκαν πρόσφατα στη προετοιμασία, ενώ υπήρχαν μεταξύ τους συχνές επαφές για διάφορα θέματα.

Για εμένα η επιλογή Ζήκου είναι αυτή που σίγουρα θα προτιμούσα και επειδή νομίζω πως παιδιά σαν και αυτόν πολύ δύσκολα θα παραμείνουν μάνατζερ για πολύ καιρό, καλό θα είναι να κάνει τη στροφή στη καριέρα του τώρα, χωρίς να κλείσει την πόρτα στις τρέχουσες δραστηριότητές του.

Δεν είναι εύκολο όταν είσαι κανονικός ποδοσφαιράνθρωπος να συννενοηθείς με τους έλληνες παράγοντες για μία μεταγραφή. Είναι θέμα χρόνου να σιχαθείς τον εαυτό σου και να μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που ασχολήθηκες με αυτό το πράγμα. Μου το έχουν πει αρκετοί αυτό το πράγμα και έχοντας γνώση για την ποιότητα των ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, είμαι σε θέση να τους καταλάβω.

Η επιλογή Ζήκου είναι εξαιρετική, αλλά θα πρέπει να υποστηριχτεί και με έναν ακόμη άνθρωπο. Ένα στέλεχος τύπου Παντελή Κωνσταντινίδη ή Γιώργου Κωστίκου, οι οποίοι ξέρουν τον ΠΑΟΚ και γνωρίζουν πώς να αποφορτίσουν τον επόμενο τεχνικό διευθυντή και να υποστηρίξουν το έργο του.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Βρύζα άλλωστε ήταν η μοναξιά του γύρω από τον ρόλο που είχε. Υπήρχαν στιγμές που το κινητό του χτυπούσε τόσες φορές, που έφτανε στο σημείο καμιά φορά να μην καταλαβαίνει με ποιον μιλάει.

Έκανα μια γύρα τις προάλλες στο διαδίκτυο κοιτώντας ομάδες κατώτερης δυναμικής από τον ΠΑΟΚ, για να συγκρίνω τη στελέχωσή τους. Με θλίψη διαπίστωσα πως η Κατάνια είχε τεχνικό διευθυντή και … έξι βοηθούς του.

Κάτι το οποίο ναι μεν δεν μπορεί να συμβεί στον ΠΑΟΚ λόγω χρημάτων, αλλά σίγουρα είναι ένας οδηγός για να αποφευχθεί η μοναξιά του αντικαταστάτη του Βρύζα.

Πάμε σε κάποια άλλα θέματα που κυκλοφορούν στο κεφάλι μου. Σε εφημερίδα που δούλεψα και ουδέποτε αναφέρθηκα αρνητικά δημοσίως, στη SportDay, σε μία στήλη που διάβαζα, διαβάζω και πιθανότατα θα διαβάζω αυτή του Στέφανου Χάρη, διαπιστώνω με θλίψη πως επιχειρείται μία προσπάθεια προσβολής μου όποτε αναφέρονται σε εμένα. Κυρίως όταν γράφει εκείνο το κοντό χωρίς λαιμό πράγμα.

Καλό θα ήταν το κοντό χωρίς λαιμό πράγμα, να πιάνεται με το όνομά μου όταν έχει τη δυνατότητα να κάνει ποιοτικό χιούμορ και όχι όταν θέλει να βγάλει εμπάθεια επειδή τον θεωρώ έναν από τους κορυφαίους αεριτζήδες του πλανήτη.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα αυτοσαρκασμού, απλά όταν υπάρχει μία προσεκτική μετροσέξουαλ στρατηγική εις βάρος μου, απλά ενημερώνω πως γίνεται αντιληπτή.

Βέβαια, η κατάντια του αθλητικού Τύπου, είναι πως τύποι σαν και αυτόν λογίζονται ως ειδικοί και έχουν το αλάθητο του πάπα. Δεν κρίνονται παρά μόνο κρίνουν από τον καναπέ του σπιτιού τους, δεν δίνουν λόγο σε κανέναν διευθυντή μέσου, αφού εκμεταλλεύονται τον έξυπνο τρόπο που πούλησαν τον εαυτό τους και κάνουν συνεχώς πολιτική που εξυπηρετεί μόνο τους φίλους τους. Ποιος θα τους πει το οτιδήποτε άλλωστε…

Έχουμε και τον τεράστιο Λάμπρο Σκόρδα, ο οποίος ασχολήθηκε στο πρωτοσέλιδό του με δημοσίευμα που εμφανίστηκε σε ένα ανεπίσημο σάιτ που ασχολείται με την ΑΕ Λεμεσού.

Βρέθηκε ένας να υποθέσω διανοητικά καθυστερημένος και έγραψε πως ο Μουσλίμοβιτς αυτοπροτάθηκε στον Άρη. Το πήρε ο Λάμπρος και το έκανε πρώτο θέμα στην εφημερίδα του.

Τι κι αν ο ατζέντης του Μουσλίμοβιτς από εχθές το βράδυ δήλωνε πως «ο Μουσλίμοβιτς πρώτα θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και μετά θα παίξει στον Άρη». Για τον Λάμπρο αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Ο άνθρωπος που ως πρόεδρος του Άρη, αλλά ακόμη και τώρα, έκανε μαθήματα δεοντολογίας στους δημοσιογράφους, βγάζει μία εφημερίδα όχι για να ενημερώνει, αλλά για να καλύπτει τις φαντασιώσεις του. Δεν είναι κακό. Ίσα – ίσα, καλύπτει μια πολύ ουσιαστική ανθρώπινη ανάγκη.

Και εγώ φαντάζομαι πολλές φορές διάφορα. Πως αρρώστησα και ήρθε τριάντα νοσοκόμες σπίτι μου, με τέλειες αναλογίες και αντί να μου βάλουν υπόθετο ξεντύνονται και παίζουν μπουγιέλο, βγάζοντας αργά αλλά σταθερά, τα λίγα τους ρούχα. Και εγώ μετά, κάνω α – μπε – μπα – μπλομ για να διαλέξω την πρώτη πεντάδα που θα με κάνει ακόμη πιο καλά.

Αλλά η ζωή τα έχει φέρει έτσι, που εγώ δεν μπορώ να μετρήσω τριάντα νοσοκόμες στο δωμάτιό μου, αλλά ούτε και Λάμπρος μπορεί να ζήσει τη στιγμή που ο αγαπημένος του Άρης θα μπορέσει να αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ έστω έναν ημιβασικό ποδοσφαιριστή. Και να ευχαριστεί τον καλό θεούλη, που δεν έχουμε μία 300άρα χιλιάδες στο ταμείο, να πάρουμε και τον Κάμπορα που παρακαλάει να έρθει στην ομάδα. Έναν Κάμπορα, που πριν τον υπογράψει ο ίδιος στον Άρη, έτρωγε σε σπίτι παράγοντα του ΠΑΟΚ ο οποίος του είπε πως πήγαινε εκεί και αν τα πας καλά, εδώ είμαστε.

Αυτά τα ολίγα, συνεχίζω τις διακοπές μου….

http://admin.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/item/97170
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Και με τη βούλα... "εχθρός"

Είναι ξεκάθαρο πως οι αγώνες με τη Φενερμπαχτσέ θα μετρήσουν πάρα πολύ για τη βιωσιμότητα του ΠΑΟΚ και τη διατήρηση των ισορροπιών εντός και εκτός αγωνιστικού τμήματος και καλό είναι να το γνωρίζουμε αυτό.

Όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να σχολιάζουμε κάποια άλλα θέματα που περνάνε από μπροστά μας σαν φλασάκια και πρωταγωνιστούν άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ. Όμως τον επηρεάζουν.

Την ημέρα που ο Ζήσης Βρύζας παραιτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, δεν πέρασε ούτε ώρα που το γραφείο Τύπου της ΕΠΟ, διοχέτευσε στους κυβερνητικούς ρεπόρτερ πως ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, πηγαίνει στην εθνική ως βοηθός του Σάντος.

Κίνηση, που σε μεγάλο βαθμό εμφανίζει και το πόσο – δεν – σέβονται στην ΕΠΟ ούτε τον ΠΑΟΚ, ούτε τον Ζαγοράκη που πήγε και σήκωσε εκείνο τον μαστραπά στην Πορτογαλία και βέβαια τον ίδιο τον πρωταγωνιστή της διαρροής, τον Ζήση Βρύζα.

Ο Βρύζας για τον ΠΑΟΚτσή δεν είναι σίγουρα ένα τυχαίο πρόσωπο και το να τον βάζεις στον τάκο αφήνοντας να εννοηθεί πως έφυγε γιατί είχε συμφωνήσει με τον Πιλάβιο, είναι προσβλητικό για τον ίδιο, τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την αλήθεια, αφού ο λόγος φυγής του δεν ήταν σίγουρα η εθνική ομάδα, αλλά η διαφορά ιδεών με τον Ζαγοράκη. Και καμία ΕΠΟ δεν έχει δικαίωμα να αλλοιώνει την αλήθεια του ΠΑΟΚ μέσα από αστείες επικοινωνιακές προσεγγίσεις.

Το μόνο που συνέβη λοιπόν την ημέρα της παραίτησης, ήταν ένα τηλεφώνημα του Τάκη Φύσα στον Βρύζα και από εκεί και πέρα, η διαρροή της ΕΠΟ η οποία έφτασε στο σημείο να μιλήσει ακόμη και για προφορική συμφωνία. Δεδομένο τον είχαν τον Βρύζα.

Όχι πως δεν έγινε πρόταση, όχι πως ο Βρύζας δεν την σκέφτεται, αλλά είναι τουλάχιστον κωμικό να πιστεύει κάποιος πως η διαρροή αυτή δεν είναι απόρροια κόμπλεξ της ΕΠΟ προς τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, η σημερινή ΕΠΟ είναι αυτή που συνεχίζει να θεωρεί τον ΠΑΟΚ ομάδα του Γκαγκάτση, παρότι ο πρώην πρόεδρός της έχει φύγει από την ΠΑΕ εδώ και σχεδόν έντεκα μήνες.

Το ότι ο Πιλάβιος προσέλαβε τον Σάντος, δεν σημαίνει πως έκανε κάτι αθέμιτο. Αλλά επειδή ποτέ δεν θα είχε το σθένος να κάνει κάτι ανάλογο στον Ολυμπιακό για τον Βαλβέρδε ή στον Παναθηναϊκό για τον Νιόμπλια, όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται άμεσα και με τον Βρύζα αρχίζει να γίνεται εκνευριστικός.

Αν προσθέσουμε και το ότι ο Πιλάβιος σκέφτεται να ξαναβάλει τον Σπάθα στους πίνακες, αν δεν το έχει κάνει ήδη, τότε νομιμοποιούμαστε στο να καταλήξουμε πως ο τύπος αυτός είναι εχθρός και πρέπει να επιδιώκουμε το – παραγοντικό του – κακό γιατί προκαλεί όσο κανένας άλλος στο παρελθόν.

Βέβαια, την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ – επισήμως – δεν έχει αναφερθεί ποτέ στα καμώματα του Πιλάβιου. Θα μου πεις κάποιος και πότε αναφέρθηκε σε κάτι και θα του δώσω εν μέρει δίκιο. Εξίσου εκνευριστική με τον Πιλάβιο, έχει γίνει και η εσωστρέφεια του ΠΑΟΚ. Είναι σαν να ανήκεις σε μία ροκ εν ρολ μπάντα και να τραγουδάει σε αυτή ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου το «θες να κάνουμε σχέση». Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουνε σήμερα… ότι επιθυμείτε…

ΥΓ Παρότι δεν είναι δικό μου θέμα, δηλαδή του ΠΑΟΚ, αισθάνομαι την ανάγκη να σχολιάσω την περίπτωση Ντιόγκο. Ο ποδοσφαιριστής δεν φταίει σε τίποτα για την κατάντια του. Ο Βραζιλιάνος τελείωσε ποδοσφαιρικά όταν λειτουργώντας αστεία, είχε την αμέριστη επικοινωνιακή στήριξη του μηχανισμού του Ολυμπιακού. Όταν έπαιζε με τους αγκώνες ένα χρόνο και έκανε βουτιές που θα ζήλευε και ο Λουγκάνις, ο Βραζιλιάνος πήρε τα εύσημα όλων. Όταν όμως τα κόζια άλλαξαν, φάνηκε και το κακό που έγινε όταν η ρότα έδειξε λάθος. Αν κάποιοι του έβαζαν τα γκάζια όταν έπρεπε, ίσως η επένδυση του Ολυμπιακού να είχε σωθεί. Κάτι πολύ εύκολο αν δεν υπήρχε συναγωνισμός στα μίντια για το ποιος θα πιπιλίσει πιο όμορφα τα αχαμνά του.. λαού. Λες και ο κάθε λαός αποτελείται μόνο από διανοητικά καθυστερημένους.

http://www.gazzetta.gr/bloggers/kolkas/ ... F%8C%CF%82
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Κόλκας ξεχνάει όμως ότι και ο Θοδωρής Ζαγοράκης σκεφτόταν να γίνει πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ με τις ευλογίες του Πιλάβιου.

Και αν γινόταν θα ήταν και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ του Πιλάβιου αυτομάτως.

υγ

Συνεπώς το άρθρο ενώ αναφέρει γεγονότα θεωρείται ότι ποιο άκυρο για την κρίση μου.
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Συμφωνώ απολύτως.

Γενικά ο Κόλκας και ο κάθε "αθλητικός δημοσιογράφος" της trendy new age σχολής τύπου Κόλκα, έχουν καταντήσει πρωταθλητές στην κωλοτούμπα και στην υποτίμηση της νοημοσύνης μας. Τρανό παράδειγμα η επιστροφή Ζαγοράκη, όπου σχεδόν εξεφτέλιζε από το μπλόγκ του όποιον τολμούσε να αναφερθεί σε ρήξη στις σχέσεις Ζαγόρ - Βρύζα.

Καλό το σεμεσε-φεσιbook-δεξερωγωνταξ στυλάκι, αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δημοσιογράφος δε θα μας επιβάλλει την άποψή του.
Άβαταρ μέλους
Kouniados
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kouniados »

kotsos έγραψε:ΚΑΝΕΝΑΣ δημοσιογράφος δε θα μας επιβάλλει την άποψή του.
Μα, κανένας δε σου επιβάλλει την άποψή του. Ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του. Ο δημοσιογράφος απλά έχει την ευχέρεια να τη λέει δημόσια, γι' αυτό άλλωστε κρίνεται και δημόσια. Λέει/γράφει την άποψή του, τη σχολιάζεις, και η ζωή συνεχίζεται...
Άβαταρ μέλους
kotsos

Δημοσίευση από kotsos »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Κουνιαδάκι έχεις απόλυτο δίκιο αλλά με τις επιρροές που έχουν τα μίντια τα ευκόλως εννοούμενα ΔΕΝ παραλείπονται
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Με τις ευλογιες του Πιλαφιου? Ρε παιδια , προσεξτε πως διατυπωνετε τις αποψεις σας.
Υπηρχε, και ακομη δεν ξεκαθαρισε , μεγαλο θεμα με τις πολλες υποψηφιοτητες και τους απιθανους που ηθελαν να γινουν προεδροι στην S.L.
Στο προσωπο του Ζαγορακη πολλοι εναποθεσαν τις ελπιδες τους για εναν υποψηφιο κοινης αποδοχης, οπως και ηταν.
Το οτι συνεπραξε και ο Πιλαφιος δεν σημαινει οτι ειναι και ο εκλεκτος του, απλα ειδε , εκτιμησε και ταχθηκε με τον κοινης αποδοχης για να ειναι καλλυμενος.
Αλλωστε τα πεπραγμενα του καθως και αυτα που προτιθεται να κανει μονο σε αυτο το συμπερασμα δεν μας οδηγουν.
Άβαταρ μέλους
Kouniados
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kouniados »

kotsos έγραψε:Κουνιαδάκι έχεις απόλυτο δίκιο αλλά με τις επιρροές που έχουν τα μίντια τα ευκόλως εννοούμενα ΔΕΝ παραλείπονται
Το ξέρω πολύ καλά αυτό, απλά το "κανένας δημοσιογράφος δε θα μας επιβάλλει την άποψή του" ισχύει και όταν συμφωνείς και όταν διαφωνείς με τα λεγόμενα/γραφόμενα του δημοσιογράφου.

ΥΓ: Βέβαια, ανοίγουμε πάλι μια από τις ατέρμονες συζητήσεις, αλλά βλέπεις τέτοια ώρα, τέτοια μέρα, με το moto gp να μην έχει ξεκινήσει ακόμα, τι να κάνεις;
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

πως λέγεται αυτός που θέλει να φάει το αφεντικό του,ώστε να χώνει πρώτος τη μούρη του στα θέματα της ομάδας,και να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη..?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”