Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Sera4 »

τη γυναικα του τη λενε λιλη στο επιθετο...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αν είναι να βλέπω το "λίλης" εδώ μέσα, πείτε το μου να μπαίνω προετοιμασμένος... Τραγικό να αναπαράγονται τέτοιες ανοησίες εδώ ακόμα και αν κάποιος έχει 200% δίκαιο. Δε λέω τίποτε άλλο, κάντε ό,τι νομίζετε, είπα άλλωστε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά, είμαστε για ξύλο. Όλοι μας. Κι εγώ μαζί.

Διευκρίνηση: με το θέμα Ζαγοράκης-Βρύζας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Παρ 13 Αύγ 2010, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καλα πηγασε σε τετοιες γραφικοτητες ειμαστε πρωτοι...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

ρε παιδια, ειρωνικα το λεει, για εκεινους που μεχρι προσφατα ηταν ετοιμοι να "σκοτωσουν" για το Ζαγορ και τωρα τον πανε για σταυρωμα
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Sera4 έγραψε:τη γυναικα του τη λενε λιλη στο επιθετο...

Αυτό αδερφέ το ξέρω παρόλο που είμαι αλεργικός στα κοσμικά.
Τι σημαίνει "Λίλης" ρώτησα, ποιο είναι το βαθύτερο νόημα που θέλει να περάσει ο ποιητής?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν το λεω για τον μπονο το εγραψε και αλλος...και δεν ηταν ειρωνικο... :geek: :geek:
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

8emis4 έγραψε:ρε παιδια, ειρωνικα το λεει, για εκεινους που μεχρι προσφατα ηταν ετοιμοι να "σκοτωσουν" για το Ζαγορ και τωρα τον πανε για σταυρωμα
Τότε πάω πάσο. και :yellowcard: σε μένα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

thrix έγραψε:
Sera4 έγραψε:τη γυναικα του τη λενε λιλη στο επιθετο...

Αυτό αδερφέ το ξέρω παρόλο που είμαι αλεργικός στα κοσμικά.
Τι σημαίνει "Λίλης" ρώτησα, ποιο είναι το βαθύτερο νόημα που θέλει να περάσει ο ποιητής?
ειναι ειρωνικο ουσιαστικα μειωνεις το ατομο πως οι οριτζιναλ φωναζαν τον νικολαγιδι ''ο βανδης''...καπως ετσι..τεσπα ας μην το αναπαραγουμε...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ναι το κατάλαβα ότι είναι ειρωνικό αλλά ουδέποτε έγινε χρήση της συγκεκριμένης λέξης σε αυτό το φόρουμ οπότε πάλι είναι υπερβολή. Μόνο οπαδούς άλλων ομάδων έχω ακούσει να τη χρησιμοποιούν. Δεν υπονοώ κάτι για τον Bono, απλά θα μπορούσε να πει αυτό που θέλει, και καλά κάνει και το λέει για να μην παρεξηγηθούμε, με άλλον τρόπο.

Ξέρω ότι "ΠΑΟΚτσήδες" στην πραγματική ζωή φέρονται σαν κατίνες και χρησιμοποιούν καμιά φορά το επίθετο της γυναίκας του αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι στο παραπάνω σκεπτικό...

Το βαθύτερο νόημα... Τελοσπάντων. Πείτε ότι εγώ είμαι ο παράξενος και τελειώνει το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Μη με βάζετε στον πειρασμό να βρώ τα ανάλογα πόστ και για τους 3 χαρακτηρισμούς που ανέφερα και που φυσικά δεν τους ασπάζομαι αλλά χρησιμοποίησα λόγια άλλων....αν πρέπει να ζητήσω συγνώμη για την απλή αναπαραγωγή τους,
κανένα πρόβλημα από μένα.
Τα πόστ υπάρχουν όπως υπάρχουν και άλλα αναλόγου ύφους και χαρακτηρισμών γι' αυτό Πήγασε να είσαι σίγουρος.
Και κάποτε έπεφταν μπαν,όταν δε σ' άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας.....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

τελικα τιθεται το ερωτημα αν ευθυς εξ αρχης το ηξερε καλα το μαθημα.η απαντηση τοτε ηταν ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΧΙ,μονο που απο τοτε περασαν 3 χρονια.παραδοξως,ενω αποφευγονταν οι πατατες στην αρχη,ο "προεδρος" βρισκεται τωρα σε κατασταση νευρικης κρισης!αυτο απο μονο του ειναι ανησυχητικο.

οσο για τις κουμπαριες και τα κολλητιλικια του "προεδρου",προσωπικα ουδολως θα με πειραζαν αν στη ..... λιστα των εχοντων την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ συγκαταλεγονταν ονοματα αντιστοιχου κυρους και βαρους με αυτα των αποχωρησαντων.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως απ'οτι φαινεται δε συγκαταλεγονται.γι'αυτο καλο θα'ταν να δειξει ο ζαγορ μεγαλυτερη εξωστρεφεια και εμπιστοσυνη και προς αλλους ανθρωπους περαν του κυκλου του,τους οποιους δεν τυγχανει γνωριζων ......
τα παραδειγματα νωπα.

εικοτολογω οτι υπαρχουν κι αλλοι αξιοι εν δυναμει συνεργατες στην πιατσα ......
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Μαλλον δεν το απεδωσα σωστα. Δεν ειναι θεμα προσωπικης κρισης για κινησεις και επιλογες ατομων. Μερικα πραγματα ειναι ηλιου φαεινοτερα. Οποιος και να ρθει τεχνικος διευθυντης η απομακρυνση Βρυζα δεν μπορει παρα να δηλωνει ελλειψη υγειας στην ομαδα. Οπως και τα υπολοιπα που ανεφερα παραειναι πολλα σε συνδυασμο με τον τροπο που εγιναν για να ειναι τυχαια. Τελοσπαντων

Gash θα πρεπει να ξερεις οτι τρελαινομαι για τζαμπα μπυρες. Ορισε τι θεωρεις επιτυχημενη πορεια Δερμιτζακη και το στοιχημα εφυγε. Θα παμε οταν ξανανεβεις στην αυθεντικη τσεχικη στην Τουμπα και θα πινουμε μπυρες μεχρι να αναφωνησεις "Μπερετα γυρνα πισω!!" :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ρε παιδια οταν εφυγε ο ζζαγορακης ....τοση φασαρια δεν ειχατε κανει ελεος δηλαδη...οκ τσακωθηκαν η κατι παιχτηκε οπως τοτε.....θα τα ξαναβρουν ηρεμειστε κ μη γραφετε ασκοπα ατελειωτες σελιδες...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

nikos55 έγραψε: Gash θα πρεπει να ξερεις οτι τρελαινομαι για τζαμπα μπυρες. Ορισε τι θεωρεις επιτυχημενη πορεια Δερμιτζακη και το στοιχημα εφυγε. Θα παμε οταν ξανανεβεις στην αυθεντικη τσεχικη στην Τουμπα και θα πινουμε μπυρες μεχρι να αναφωνησεις "Μπερετα γυρνα πισω!!" :opaokara: :opaokara:

Κάποτε με κάποιο μέλος αν θυμάμαι καλά έβαλα στοίχημα για τον Σάντος και για ένα αποτέλεσμα σε ένα τραπέζωμα!
Φυσικά και το έχασε το στοίχημα αλλά δεν το δέχτηκα να κεράσει μιας και δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο και ήταν κρίμα να τον βάλω να ξοδευτεί για τραπέζι με τα όλα του μέχρι και σαμπάνια!

Με την περίπτωση σου δεκτό το στοίχημα και δεν θα σου χαριστώ (μιας και σε γνωρίζω) για μαύρη μπύρα στο Τσέχικο εκείνες τις μεγάλες τις 5λιτρες και θα είναι 4 στον αριθμό! :D

Απο τώρα τάσσομαι ανοιχτά ΥΠΕΡ του Δερμιτζάκη και ότι είχε δίκιο ο πρόεδρος εξ αρχής και μάλιστα ότι θα βγεί και επιτυχημένος απο φέτος!

Πάντως προλαβαίνεις να γλυτώσεις τις μπύρες γράφοντας με κεφαλαία 3 φορές

αποτάσσομαι τον Μπερέττα

υγ

Κανείς άλλος για μπύρες για την διαφορά κλάσης μεταξύ Μπερέττα και Δερμιτζάκη απο τώρα υπάρχει ή να σας ταράξω στο τέλος της χρονιάς με αυτά που έχετε γράψει????
galanos

Δημοσίευση από galanos »

Μεσα ειμαι. μπυρες, μπυρες, μπυρες, μπυρες........ !!!!!! Παω στοιχημα οτι ο Βαλβερδε φοραει ασπρομαυρα στριγκακια, και αυνανιζεται βλεποντας ΠΑΟΚ.... 77 μπυρες στοιχημα Γκασουλινακοοο...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”