Θεόδωρος Ζαγοράκης
- sourmenetes
- Moderator
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
O pepermint μου φαινεται απαντησε εστω και με αυτον τον τροπο σε ολα...
Δεν εχω γραψει απο το παιχνιδι με τον αγιαξ,εχουνε γινει ολα αυτα αλλα πιστευω οτι αμα και αυτη η ομαδα δεν εχει μελλον τοτε να παμε να γαμ...
Παμε φετος για τρελα γουστα.Δεν ξερω τι εχει γινει αλλα δεν θα ασχοληθω.Ναι καποιος φταιει αλλα εμεις πρεπει να κοιταξουμε τον ΠΑΟΚ μας...
Πιστη και ελπιδα στο ονειρο μας..
Δεν εχω γραψει απο το παιχνιδι με τον αγιαξ,εχουνε γινει ολα αυτα αλλα πιστευω οτι αμα και αυτη η ομαδα δεν εχει μελλον τοτε να παμε να γαμ...
Παμε φετος για τρελα γουστα.Δεν ξερω τι εχει γινει αλλα δεν θα ασχοληθω.Ναι καποιος φταιει αλλα εμεις πρεπει να κοιταξουμε τον ΠΑΟΚ μας...
Πιστη και ελπιδα στο ονειρο μας..
- sourmenetes
- Moderator
Μην ανησυχεις οπλαρχηγε...COPY-PASTE εχουνε κανει ολες οι εφημεριδες...Κοιταξε τες μια προς μια τα ιδια γραφουνε...
Χαθηκε ενα πολυ σημαντικο κεφαλαιο για την ομαδα και καποιοι αντιμετωπιζουν την κατασταση λες και δεν εγινε τιποτα......Kolokotronis_4 έγραψε:
Εγώ δεν τάσσομαι με κανένα πρόσωπο. Εγώ τάσσομαι με όποιον είναι στον ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας έφυγε τέλος.
Το έργο του Ζαγόρ το κρίνω στο σύνολό του και όχι ανά τρίμηνο σα να παίρνει έλεγχο στο Δημοτικό.moican4 έγραψε:λες και οτι δεν βλεπετε οτι τα εχει κανει σκατα διοικητικα απο τον Απριλιο αλλα εξακολουθειτε να δημιουργειτε κλιμα οτι ταχα καποιοι ειναι κατα του..
Για τα υπολοιπα που γράφεις εσύ, ο navi και οι συμφρονούντες, "ουδέν κακόν αμιγές καλού". Να πέφτουνε σιγά σιγά οι μάσκες ...
+ εις την ν.Pepermint έγραψε:Καλημέρα σε όλες και όλους (Μάξιμε bro...που χάθηκες ?)
Νέο ισχυρό πλήγμα...κλονίζει το τριετές οικοδόμημα μπαόκ
.
.
.
μπλα μπλα μπλα κλπ κλπ κλπ
.
.
.
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ
Οι μασκες φορανε οι ντεμεκ..Αυτοι που δεν θελουν να φανουν..
Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα οταν κατι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να το πω..Αν εσυ θεωρεις οτι φοραω μασκα τοτε μπορω εγω να πω για σενα οτι ζεις μεσα σε μια γυαλινη σφαιρα...
Ετσι ειναι αυτα στις διαφωνιες,
Καταστασεις που θελουν "γιατρεια" να της ωραιοποιω με το ετσι θελω ,δεν γινεται..Τουλαχιστον απο εμενα..
ΥΓ. Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο λενε. (αν εχει μεινει τιποτα να ξυρισουν).
ΥΓ.2 Επειδη πεφτει πολυ περεξηγηση, τονιζω οτι δεν αναφερηθηκα ποτε σε οτι εχει να κανει με τα οικονομικα της ΠΑΕ, οπως και καμια αιχμη δεν εχει αναφερθει απο εμενα στην διοικηση γι αυτο το θεμα. Μιλαμε καθαρα για τις επιλογες και τους χειρισμους του ζαγορακη γιατι εχουμε μπερδεξει το πεος με το πινελο να μην πω κατι πιο βαρυ... .Ουτε αντιφρονουντες ,ουτε συμφρονουντες η ξερω και εγω τι αλλο..
Το να εχουν γινει ή γινονται ατασθαλιες που δεν το πιστευω με τιποτα ,θα φανουν στην πορεια και σε βαθος χρονου αν θα δικαιοθουν οσοι το ισχυριζονται...
Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα οταν κατι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να το πω..Αν εσυ θεωρεις οτι φοραω μασκα τοτε μπορω εγω να πω για σενα οτι ζεις μεσα σε μια γυαλινη σφαιρα...
Ετσι ειναι αυτα στις διαφωνιες,
Καταστασεις που θελουν "γιατρεια" να της ωραιοποιω με το ετσι θελω ,δεν γινεται..Τουλαχιστον απο εμενα..
ΥΓ. Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο λενε. (αν εχει μεινει τιποτα να ξυρισουν).

ΥΓ.2 Επειδη πεφτει πολυ περεξηγηση, τονιζω οτι δεν αναφερηθηκα ποτε σε οτι εχει να κανει με τα οικονομικα της ΠΑΕ, οπως και καμια αιχμη δεν εχει αναφερθει απο εμενα στην διοικηση γι αυτο το θεμα. Μιλαμε καθαρα για τις επιλογες και τους χειρισμους του ζαγορακη γιατι εχουμε μπερδεξει το πεος με το πινελο να μην πω κατι πιο βαρυ... .Ουτε αντιφρονουντες ,ουτε συμφρονουντες η ξερω και εγω τι αλλο..
Το να εχουν γινει ή γινονται ατασθαλιες που δεν το πιστευω με τιποτα ,θα φανουν στην πορεια και σε βαθος χρονου αν θα δικαιοθουν οσοι το ισχυριζονται...
Σιγουρα η απωλεια ειναι μεγαλη..Makis4444 έγραψε:Χαθηκε ενα πολυ σημαντικο κεφαλαιο για την ομαδα και καποιοι αντιμετωπιζουν την κατασταση λες και δεν εγινε τιποτα......Kolokotronis_4 έγραψε:
Εγώ δεν τάσσομαι με κανένα πρόσωπο. Εγώ τάσσομαι με όποιον είναι στον ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας έφυγε τέλος.
Σιγουρα κατι πηγε στραβα.. Αλλα απο το να καθομαστε να κλαψουριζουμε και να φερνουμε την καταστροφη επειδη εφυγε ο Βρυζας και ο καθε Βρυζας καλυτερα να αντιμετωπιζουμε την κατασταση καπως ετσι.. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι κανενας Βρυζας και κανενας Ζαγορακης. Δεν θα κρεμομαστε απο τα @@ κανενος και κανεναν δεν θα κατσουμε να τον παρακαλεσουμε.. Ειναι μεγαλη τους τιμη που καταφεραν να υπηρετησουν αυτον τον τεραστιο συλλογο αλλα ως εκει.. Ουδεις αναντικαταστατος!
Σιγουρα πρεπει να τους κανουμε σκληρη (αλλα δικαιη) κριτικη..
Απαγορευεται ομως να απαξιωνουμε και να μειωνουμε ετσι, ανθρωπους οι οποιοι ειναι κεφαλαια για αυτην την ομαδα..

Δεν είναι καθόλου έτσι στις διαφωνίες.moican4 έγραψε:Οι μασκες φορανε οι ντεμεκ..Αυτοι που δεν θελουν να φανουν..
Ετσι ειναι αυτα στις διαφωνιες
Υπάρχουν και επικοδομιτικές διαφωνίες. Διαφωνίες που έχουν ένα τέρμα ή οδηγούν κάπου. Και τέτοια ΔΕΝ είναι η δικιά μας, μιας και διακρίνω κακοπιστία σε σένα, μαζί με τάσεις διάσπασης.
Και είναι κάτι που δεν το περίμενα από εσένα. Ίσως κάτι κατάλαβα λάθος. Χλωμό όμως.
Υ.Γ. Μάσκες φορούν αυτοί που θέλουν να κρυφτούν από κάτι. Όμως, ο Παύλος στο άβατάρ σου, μια τέτοια φοράει, ενώ θα μπορούσες να τον είχες χωρίς αυτή.
Κοιταξε δεν θα το παμε επι προσωπικου γιατι δεν βγαινει νοημα οπως το "κακοπιστια , τασεις διασπασης"....Πιο πανω εξηγω τι ακριβως αλλα δεν εγινα κατανοητος μαλλον..
Σε πληροφορω φιλτατε πως ουτε υπαλληλος ειμαι, ουτε ημουν ποτε ,ουτε θα ηθελα να γινω , ουτε μου εδω σε ποτε ψωμι η ΠΑΕ ,ουτε θα μου δωσει ποτε για να μου φορτωσεις αυτες τις λεξεις...
γιατι ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι επαγγελμα .Δοξα τον Θεο εχω δουλεια και ειμαι πολυ καλα...
Μεχρι στιγμης γινεται το αντιθετο εδω και πολλα χρονια οχι απο εμενα απο χιλιαδες κοσμου που αγωνια και αντιδρα για καποιες κινησεις..
Μαλλον ουτε εσυ ,ουτε και καποιοι αλλοι εχετε καταλαβει πρι τινος συζηταμε και κανετε λες και δεν ξερω και πως..
Μπορει να κανω λαθος ..Χλωμο ομως...
Συγνωμη αν σε απογοητευσα αλλα καποιοι ενεργουμε βαση συναισθηματος και εκφραζομαστε και οχι της ψυχρης λογικης που επιτασσει η σκεψη...
ΥΓ. Μπορει ο Γκαρσια να φοραει κουκουλα οπως λες ,τα ΜΑΤΙΑ του ομως δειχνουν πως η σκεψη του ειναι ξεκαθαρη και οχι μπερδεμενη. Το θεωρω αν θελεις πιο ουσιαστικο απο εναν αλλον που τα ενα ματι κοιταει την ανατολη και το αλλο την δυση...
. Τον εναν μπορεις να τον κοιταξεις στα ματια ,τον αλλον μπορεις.? (αυτα περι αβαταρ)
..Τα ματια ειναι ο καθρεπτης της ψυχης λενε......και νομιζω το εχεις ακουσει..
Σε πληροφορω φιλτατε πως ουτε υπαλληλος ειμαι, ουτε ημουν ποτε ,ουτε θα ηθελα να γινω , ουτε μου εδω σε ποτε ψωμι η ΠΑΕ ,ουτε θα μου δωσει ποτε για να μου φορτωσεις αυτες τις λεξεις...
γιατι ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι επαγγελμα .Δοξα τον Θεο εχω δουλεια και ειμαι πολυ καλα...
Μεχρι στιγμης γινεται το αντιθετο εδω και πολλα χρονια οχι απο εμενα απο χιλιαδες κοσμου που αγωνια και αντιδρα για καποιες κινησεις..
Μαλλον ουτε εσυ ,ουτε και καποιοι αλλοι εχετε καταλαβει πρι τινος συζηταμε και κανετε λες και δεν ξερω και πως..
Μπορει να κανω λαθος ..Χλωμο ομως...
Συγνωμη αν σε απογοητευσα αλλα καποιοι ενεργουμε βαση συναισθηματος και εκφραζομαστε και οχι της ψυχρης λογικης που επιτασσει η σκεψη...
ΥΓ. Μπορει ο Γκαρσια να φοραει κουκουλα οπως λες ,τα ΜΑΤΙΑ του ομως δειχνουν πως η σκεψη του ειναι ξεκαθαρη και οχι μπερδεμενη. Το θεωρω αν θελεις πιο ουσιαστικο απο εναν αλλον που τα ενα ματι κοιταει την ανατολη και το αλλο την δυση...

..Τα ματια ειναι ο καθρεπτης της ψυχης λενε......και νομιζω το εχεις ακουσει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Παρ 13 Αύγ 2010, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλε Ρετζι,δεν ξερω αν μιλας προσωπικα για εμενα.......Αν το κανεις ομως,νομιζω οτι εισαι λαθος......Ουδεποτε απαξιωσα το Ζαγορακη η το Βρυζα.....Σιγουρα πρεπει να κοιταμε μπροστα αλλα αν δε βλεπουμε τα σημαντικοτατα λαθη που γινονται και δεν ασχολουμαστε με αυτα τοτε ειναι βεβαιο οτι στο μελλον θα χασουμε τελειως την μπαλα.....Κατα τα αλλα,ειναι δεδομενο οτι ο ΠΑΟΚ δε σταματα σε κανενα προσωπο.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Παρ 13 Αύγ 2010, 13:46, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
...θα παθω εγκεφαλικο!!! αρχιζω να συμφωνω με τον μαχιμους... Φασκομηλο για 2 αδερφε...
Οτι και να λεμε...ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗ... την χρειαζομαστε ακομη περισσοτερο...
υγ. πριν απο λιγο με πηρε ο κολλητος τηλ., η παρεα 5 ατομων που ακολουθει την ομαδα σε... συνεχομενα ετη διαρκειας (και οχι στα φθηνα, για να παιρνει η ομαδα περισσοτερα...) , 2 ΑΜΚ κλπ κλπ δωρακια απο μπουτικ κλπ κλπ ... αρχιζει να χωριζετε... αρχιζουν να μας πειραζουν γιατι τα 60 ευρω , οταν να πας κ να ερθεις τουρκια + εισητηριο εχει 70 ευρω κλπ... γιατι αυτο, γιατι εκεινο... ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ...
ΖΑΓΟΡ, προλαβε την κατασταση...
παρα τις διαφωνειες μου σε καποια... τις ανασφαλειες που αρχισες να μου δημιουργης....
ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ...
ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑ ΤΥΦΛΑ...
ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ
ΣΚΥΛΕ, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΟΡΑΜΑ
Οτι και να λεμε...ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗ... την χρειαζομαστε ακομη περισσοτερο...
υγ. πριν απο λιγο με πηρε ο κολλητος τηλ., η παρεα 5 ατομων που ακολουθει την ομαδα σε... συνεχομενα ετη διαρκειας (και οχι στα φθηνα, για να παιρνει η ομαδα περισσοτερα...) , 2 ΑΜΚ κλπ κλπ δωρακια απο μπουτικ κλπ κλπ ... αρχιζει να χωριζετε... αρχιζουν να μας πειραζουν γιατι τα 60 ευρω , οταν να πας κ να ερθεις τουρκια + εισητηριο εχει 70 ευρω κλπ... γιατι αυτο, γιατι εκεινο... ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ...
ΖΑΓΟΡ, προλαβε την κατασταση...
παρα τις διαφωνειες μου σε καποια... τις ανασφαλειες που αρχισες να μου δημιουργης....
ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ...
ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑ ΤΥΦΛΑ...
ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ
ΣΚΥΛΕ, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΟΡΑΜΑ
Ειμαι σιγουρος οτι ηρθε η ωρα να αναλαβει ενας νεος γουμενος τον ΠΑΟΚ για να ισσοροπησει η ολη κατασταση... καληνυχτα
Μπα,τι μας λες??Σου φορτώνονται λέξεις??Οπως άνοιγες το στοματάκι σου με περισσή ευκολία και φόρτωνες εσύ?moican4 έγραψε: Σε πληροφορω φιλτατε πως ουτε υπαλληλος ειμαι, ουτε ημουν ποτε ,ουτε θα ηθελα να γινω , ουτε μου εδω σε ποτε ψωμι η ΠΑΕ ,ουτε θα μου δωσει ποτε για να μου φορτωσεις αυτες τις λεξεις...
αλλα καποιοι ενεργουμε βαση συναισθηματος και εκφραζομαστε και οχι της ψυχρης λογικης που επιτασσει η σκεψη...
Αυτοί που εξέφραζαν κάποτε κάποια διαφορετική άποψη(σωστή ή λάθος δεν έχει σημασία) είτε για τον προπονητή είτε για οτιδήποτε άλλο,έπεφτες να τους ξεσκίζεις και να τους ειρωνεύεσαι επειδή ήταν υπάλληλοι της ΠΑΕ ή μήπως επειδή ήταν άνεργοι??
Που είτε γράφαμε κάτι,είτε όχι να τα πικρόχολα σχόλια και να οι μπηχτές κατρά συρροή...μέχρι και υπογραφή σου κατέβασε η κούτρα να κάνεις για κωλοτούμπες με το νου σου.
Σε μένα απαγορευότανε ακόμα και το ψέλισμα για τον καρπουζά,ενώ εσάς πλέον σας έχει κυριεύσει τόσο το άγχος και το συναίσθημα για τον ΠΑΟΚ που τα σχόλια πότε για τη Λίλη και πότε για το πως έκλασε ο Δερμιτζάκης πάνε και έρχονται.
Αυτά πλέον δεν είναι κακεντρρέχειες, είναι καλόπιστα και κρύβουν αγωνίες...
- Kouniados
- Επικοινωνία:
Kolokotronis_4 έγραψε:Επίσημο όργανο του gay να βάζει πρωτοσέλιδο ανακοίνωση της Θ4
Υ.Γ. όταν ο "εχθρός" συμφωνεί μαζί σου, ψάξου καλύτερα......
Κανείς "εχθρός" δε συμφώνησε μαζί σου. Απλά, οι λύκοι, στην αναμπουμπούλα χαίρονται.
Bono έγραψε:Μπα,τι μας λες??Σου φορτώνονται λέξεις??Οπως άνοιγες το στοματάκι σου με περισσή ευκολία και φόρτωνες εσύ?moican4 έγραψε: Σε πληροφορω φιλτατε πως ουτε υπαλληλος ειμαι, ουτε ημουν ποτε ,ουτε θα ηθελα να γινω , ουτε μου εδω σε ποτε ψωμι η ΠΑΕ ,ουτε θα μου δωσει ποτε για να μου φορτωσεις αυτες τις λεξεις...
αλλα καποιοι ενεργουμε βαση συναισθηματος και εκφραζομαστε και οχι της ψυχρης λογικης που επιτασσει η σκεψη...
Αυτοί που εξέφραζαν κάποτε κάποια διαφορετική άποψη(σωστή ή λάθος δεν έχει σημασία) είτε για τον προπονητή είτε για οτιδήποτε άλλο,έπεφτες να τους ξεσκίζεις και να τους ειρωνεύεσαι επειδή ήταν υπάλληλοι της ΠΑΕ ή μήπως επειδή ήταν άνεργοι??
Που είτε γράφαμε κάτι,είτε όχι να τα πικρόχολα σχόλια και να οι μπηχτές κατρά συρροή...μέχρι και υπογραφή σου κατέβασε η κούτρα να κάνεις για κωλοτούμπες με το νου σου.
Σε μένα απαγορευότανε ακόμα και το ψέλισμα για τον καρπουζά,ενώ εσάς πλέον σας έχει κυριεύσει τόσο το άγχος και το συναίσθημα για τον ΠΑΟΚ που τα σχόλια πότε για τη Λίλη και πότε για το πως έκλασε ο Δερμιτζάκης πάνε και έρχονται.
Αυτά πλέον δεν είναι κακεντρρέχειες, είναι καλόπιστα και κρύβουν αγωνίες...
Εσυ πρωτον ξεπερασε το κομπλεξ με τον Σαντος που ακομα ασχολεισαι σαν καμια γκομενα και μετα πες μας...
Ποια διαφορετικη αποψη εξεφραζες?.. Μονο κομπλεξ και εμπαθεια κατι που φαινεται ακομα...Ενα επιχειρημα δεν μας ανεφερες ποτε. Ποτε...Εσυ τουλαχιζτον δεν δικαουσαι να μιλας για τον Σαντος..ΑΣΤΟ πες για την λιλη που την πιανεις στο στομα σου....
Με κομπλεξ και εμπαθεια επειδη σου ξινιζαν τα μουτρα του εκραζες οτιδηποτε εκανε ο Σαντος..Μας ελεγες δεν κερδιζει ντερμπι, αρχισε να κερδιζει μουγκα εσυ, μας ελεγες οτι κερδιζει ΜΟΝΟΝ με 1-0 ,αρχισε να κερδιζει με 2-3 γκολ ,παλι μουγκα εσυ..!!
Να θυμηθω και αλλα ? ..Πεστα καπου αλλου ..Οχι εδω μεσα...
Σε εμαθαν και οι πετρες πλεον αλλα μην μας το παιζεις τωρα υπερανω και ηρωας γιατι σε προγηουμενα ποστ κανεις σαν την Λαμπιρη για το Ζαγορακη., μιλας εσυ που ενα ολοκληρο φορουμ σε εκραζε για τις μπουρδες που μας κατεβαζες και στο τελος εξαφανιστηκες σαν τον Κοπερφιλντ και ελεγες αλλα λογια να αγαπιομαστε..
Καλα εκτιθεσαι ακομα δεν το καταλάβαινεις..?
Τοσοι και τοσοι στην ελεγαν αλλα εσυ παλι πεταχτηκες γιατι εχεις "κολλησει" με εμενα φαινεται...
Συνεχισε το παραληρημα σου και οποτες θελεις εδω θα ειμαι ,δεν θα φυγω..
Ησουν κωλοτουμπας και εξακολουθεις να εισαι και αμα θελεις την υπογραφη στην ξαναβαζω για εσενα αφου τοσο σου ελειψε.... ...
- sourmenetes
- Moderator
Παιδες ας χαλαρωσουμε λιγο...Νταξει ο καθενας εχει την αποψη του αλλα ολοι εχουμε τον ΠΑΟΚ...
Εχει αρχισει και κουραζει το πραγμα και την πεμπτη εχει ματς και μαλιστα πολυ κρισιμο...
Υ.Γ.Ειναι και της Παναγιας μεθαυριο...Καμοια προσευχουλα δε θα ταν ασχημη...

Εχει αρχισει και κουραζει το πραγμα και την πεμπτη εχει ματς και μαλιστα πολυ κρισιμο...
Υ.Γ.Ειναι και της Παναγιας μεθαυριο...Καμοια προσευχουλα δε θα ταν ασχημη...