Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Sera4 »

ο ΠΑΟΚτσης παντα ηταν των ακρων...ή υποστηριζει τυφλα ή αφοριζει...αυτο ειναι δεδομενο...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

το χειροτερο που θα μπορουσες να μου πεις ηταν οτι ειμαι καικιτρινης αποχρωσης απογονος της σιχαμενης φυλης του Αυναν . Το εκλαμβανω ομως ως αστειο .
Απο εκει και περα - και τα γραπτα υπαρχουν απο την εποχη που ο θοδωρος εκανε διαλειμμα - δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει να βγει να μιλησει .
Αλλαξε τον προπονητη μολις τελέιωσε την βασικη προετοιμασια ( τον οποιο 2 μερες πριν στηριζε αναφανδον) , εφερε εναν αλλο , ποιος στοχος , ποιο πλανο κανεις δεν ξερει .
Ενα ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ και μεχρι πριν απο ενα χρονο κολλητος του φευγει με την αφορμη της Εθνικης . Και δεν καταλαβα γιατι δεν επρεπε να μαθουμε γιατι εκανε διαλειμμα 3 μηνων ???
Το αλαθητο εχει ???? Και οσο για δηλωσεις κατι " τυπου τα θελω και τα μπορω " κατι τετοια θυμαμαι .
Δεν καταλαβαινω γιατι μου την πεφτετε ????
Και δεν ειναι μονο αυτα . Ειναι το οικονομικο , οι χορηγοι και αλλα πολλα. Τελος παντων τα υπολοιπα αυριο .
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αυτό εννοούσα σε γενικές γραμμές κι εγώ, αλλά πέσανε όλοι να με φάνε γιατί πρόσβαλα την "ιερή αγελάδα" μας το Ζαγοράκη. Δεν αμφισβητώ την εντιμότητά του και το ότι θέλει το καλό του ΠΑΟΚ αλλά ο άνθρωπος δεν είναι παράγοντας κι ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει (το παραδέχθηκε κι ο ίδιος άλλωστε). Από εκεί και πέρα διαφωνώ με τους χειρισμούς του σε αρκετά θέματα όπως όμως κι συμφωνώ και σε ορισμένες άλλες.

Επί της παρούσης διαφωνώ μαζί του στο ότι εξανάγκασε το Βρύζα σε παραίτηση!!! Κι έχει μαζέψει γύρω του συγγενείς και φίλους γιατί μόνο αυτούς εμπιστεύεται. Κι αυτό είναι λάθος κατά τη γνώμη μου. Το "ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα" δεν ισχύει για το Ζαγοράκη, παρά μόνο το εγώ πάνω απ' όλους κι απ' όλα κι απ' τον ΠΑΟΚ.

Δε θέλω να επεκταθώ περαιτέρω, νομίζω ότι αυτοί που θέλουν καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Πάντως η χθεσινή κίνηση μας έριξε τρία χρόνια πίσω!!!
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

κατσε ρε ΠΛΑΤΩΝ μην τα γαματε ολα ακου ο ζαγορακης ενδιαφερεται μονο για την παρτη του νταξει εκνευρισμενοι ειστε κεραμιδα επεσε αλλα χαλαρωστε λιγο
kos

Δημοσίευση από kos »

Sera4 έγραψε:δε βγαινει να μιλησει τα ακουει βγαινει να μιλησει λετε μισολογα παλι τα ακουει...ε τοτε ρε γκαρντασια γιατι μας τα τουμπανιασατε τοσο καιρο να βγει να μιλησει???(με το συμπαθιο κιολας)

καποια πραγματα καταντουν γραφικοτητες εγω αυτο λεω...
πρωτη φορα που συμφωνουμε. ειναι λιγο παπαρια να θεωρεις εκ των προτερων οτι δεν θα πει την αληθεια αλλα ταυτοχρονα να απαιτεις να μιλησει.

για αυτο δεν εχω τετοιες απαιτησεις.

ασε που μεχρι στιγμης ολες του οι συνεντευξεις τυπου ηταν σουπα. στις πρωτες φοβονταν να τον ρωτησουν και στις υπολοιπες που πηραν το κολλαει του εκαναν πασες και αστειες ερωτησεις. δεν συναντησε ποτε την παραμικρη αντιδραση σε αυτα που ελεγε.

παραδειγμα
ερωτηση: προεδρο με ποιο σκεπτικο προσλαβατε στον ΠΑΟΚ τον κ. βασιλη γκαγκατση?
απαντηση: δεν ειμαι παραγοντας και ηθελα εναν ανθρωπο που εχω εμπιστοσυνη για να εκπροσωπει τον ΠΑΟΚ στην αθηνα.
επομενη ερωτηση: προεδρε πως παει το προπονητικο?

κανενας μπαγλαμας με @@ δεν βρεθηκε να του πει οτι ειναι ο μοναδικος ελληνας, μπορει και ευρωπαιος, που εχει εμπιστοσυνη στον συγκεκριμενο τυπο.

οποτε εαν ειναι να μιλησει ετσι καλυτερα να μην μιλησει.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

marley 4 έγραψε:κατσε ρε ΠΛΑΤΩΝ μην τα γαματε ολα ακου ο ζαγορακης ενδιαφερεται μονο για την παρτη του νταξει εκνευρισμενοι ειστε κεραμιδα επεσε αλλα χαλαρωστε λιγο
Χαλαροί είμαστε αδερφέ, χαλαροί και προβληματισμένοι... Τόσο γι' αυτά που έγιναν, όσο και γι' αυτά που θ' ακολουθήσουν. Μη θίγεσαι.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Platon έγραψε:
marley 4 έγραψε:κατσε ρε ΠΛΑΤΩΝ μην τα γαματε ολα ακου ο ζαγορακης ενδιαφερεται μονο για την παρτη του νταξει εκνευρισμενοι ειστε κεραμιδα επεσε αλλα χαλαρωστε λιγο
Χαλαροί είμαστε αδερφέ, χαλαροί και προβληματισμένοι... Τόσο γι' αυτά που έγιναν, όσο και γι' αυτά που θ' ακολουθήσουν. Μη θίγεσαι.
δεν θιγομαι αδελφε δεν υπαρχει λογος για κατι τετοιο απλα λεω την γνωμη μου που ειναι πως τοσο καιρο δεν τολμουσαμε να πουμε κατι αρνητικο για τον ζαγορακη και πεφτανε να μας φανε μην φτασουμε τωρα στην αλλη πλευρα δηλ να μην μπορουμε να πουμε κατι θετικο
εμενα περα απο ολα τα αλλα με προβλιματιζει πως ο βιολιδης παει να την γλιτωσεις και κυριως η σταση των αρδ εκει ειναι το ζουμι αυτα τα καθικια θα ζητησουν και αλλα ανταλαγματα για τις υπηρεσιες που προσφερουν διαγωνισμο προτασεων για παιχτες θα εχουμε
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ε ρε και να ερθει η προκριση μεσα στην Πολη κωλοτουμπες που εχουν να γινουν.. Ε ρε τι εχουν να δουν τα ματια μας..! Ποσοι θα ναι αυτοι που ενω τωρα απαξιωνουν με τοση ευκολια, τον ανθρωπο που ουσιαστικα ηταν εμπνευστης της ολης προσπαθειας μετα θα τον αποθεωνουν.. Ποσοι θα ναι αυτοι που ενω τωρα φερνουν την καταστροφη και την εικονα διαλυσης της ομαδας θα θριαμβολογουν και θα λενε για πρωταθληματα και νταμπλ.. Πραγματικα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Καμία κωλοτούμπα δεν έχει να γίνει...από δω και πέρα να είναι πιο προσεκτικός...

Πάνω από όλα το καλό του ΠΑΟΚ.

Η πρόκριση και το καλό του ΠΑΟΚ δεν έχει να κάνει με τον ίδιο ... ούτε ο ίδιος θα παίξει μπάλα...ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί γιατί πρέπει να κάνει το αυτονόητο για την ιστορία και τον λαό του...αυτό έλειπε να αποκλειστούμε και από το ΟΥΕΦΑ...στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ έπαιζα και με χειρότερες διοικήσεις...Ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί ακόμα και αν χρειαστεί να ματώσει. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει το αυτονόητο.

«Τελειώνει η ρομαντική περίοδος»

Από δω και πέρα μόνο το καλό του ΠΑΟΚ...

[youtube]9GCBMvLRRiA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Fantomas έγραψε:στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ έπαιζα και με χειρότερες διοικήσεις...
Θύμισέ με ρε φαντομα, επειδή έχω μνήμη χρυσόψαρου, πριν από το παιχνίδι με την Βαλερέγκα πόσα χρόνια είχαν να μας βγάλουν οι χειρότερες διοικήσεις στο ΟΥΕΦΑ; Πόσα χρόνια χάσαμε βαθμολογικά;

Γιατί κρύβεις την μισή αλήθεια; Αν ο ΠΑΟΚ έβγαινε (με τις χειρότερες διοικήσεις που λες) Ευρώπη, δεν θα έχανε μια βαθμολογική τετραετία και δεν θα είμαστα τώρα κάτω από τ' αρχίδια του σκουληκιού (στην Ευρωπαϊκή βαθμολογία) και δεν θα παίζαμε με Άγιαξ και Φενέρ αλλά με κανελόνια και κωλοπετεινίτσα.
Γιατί .... αλλιώς κάνεις το "αυτονόητο" απέναντι στον έναν και αλλιώς απέναντι στον άλλον.
Αν έχω λάθος με διορθώνεις.
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

Retzi έγραψε:Ε ρε και να ερθει η προκριση μεσα στην Πολη κωλοτουμπες που εχουν να γινουν.. Ε ρε τι εχουν να δουν τα ματια μας..! Ποσοι θα ναι αυτοι που ενω τωρα απαξιωνουν με τοση ευκολια, τον ανθρωπο που ουσιαστικα ηταν εμπνευστης της ολης προσπαθειας μετα θα τον αποθεωνουν.. Ποσοι θα ναι αυτοι που ενω τωρα φερνουν την καταστροφη και την εικονα διαλυσης της ομαδας θα θριαμβολογουν και θα λενε για πρωταθληματα και νταμπλ.. Πραγματικα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...
Φιλε Retzi αυτοί θα χαθούν και θα εμφανιστουν στην επόμενη στραβή δεν τους έμαθες πια
Δεν ειμαι εναντίον της κριτικής αλλά μη το ξεφτιλίζουμε κιόλας κάποιοι εδώ μέσα έχουν φτάσει στα όρια της παράκρουσης τόσο μένος για το Θοδωρή πραγματικά δεν το περίμενα

Fantoma αν παραθέτεις αυτό το βίντεο για να παρομοιάσεις τον Θόδωρο με τον Νικολαϊδη είσαι τουλάχιστον ... άστοχος
Εγώ είμαι ΠΑΟΚ αλλά ρε γαμώτο το άδικο δεν το χωράει ο νους μου δεν αξίζει στο Θόδωρο αυτή η συμπεριφορά απο μερικούς εδω μέσα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μα φίλε μου, η ιστορία έχει διδάξει ότι η κερκόπορτα από μέσα θα ανοίξει.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

να σου θυμίσω και εγώ πως με τις ίδιες διοικήσεις γίναμε η μόνη ομάδα από το ελλάντα που δεν παίξαμε ευρώπη λόγω οικονομικών θεμάτων.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σόρρυ αλλά τι θέλατε ρε παιδιά? Να πάρει ο Ζαγόρ πέντε τύπους με μεταπτυχιακά για να διοικούν;;; Ο άνθρωπος πήρε δίπλα αυτούς που εμπιστεύεται...

Αν ήσασταν υπάλληλος μιας εταιρίας και σας λέγανε πάρτε 5 ανθρώπους και διοικήστε, θα διαλέγατε πέντε άτομα που τόσο καιρό ήταν συνεργάτες στην εταιρία, έμπιστοι και φίλοι σας ή πέντε άγνωστους με πτυχία;

Φυσικά και εμπιστεύεται μόνο αυτούς που ξέρει. Είδαμε και με κάτι μη κολλητούς του που είχαμε και ζητάνε ελέγχους τώρα που πήραν μπούλο.... :evil:
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

Fantomas έγραψε:στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ έπαιζα και με χειρότερες διοικήσεις...
:shock: :shock: :shock: :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”