Nέος τεχνικός διευθυντής
Re: Nέος τεχνικός διευθυντής
προτιμαω παοκτση τεχνικο διευθυντη
ο παντελης κωνσταντινιδης φαινοταν παντα οταν μιλαγε ξυπνιος ανθρωπος
και ο γεωργιαδης το ιδιο αν και νομιζω εχει στυλ προπονητη και οχι τεχνικου διευθυντη
μακρια απο ιβιτς και τετοια
ο παντελης κωνσταντινιδης φαινοταν παντα οταν μιλαγε ξυπνιος ανθρωπος
και ο γεωργιαδης το ιδιο αν και νομιζω εχει στυλ προπονητη και οχι τεχνικου διευθυντη
μακρια απο ιβιτς και τετοια
- Caballo Viejo
Όποιος και να είναι Τ.Δ., δεν θα είναι Ζήσης, δηλαδή Παοκτσής. Ας είναι τουλάχιστον καλός επαγγελματίας και όχι μανατζαραίος. Άλλωστε η γυναίκα του καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται τίμια. Έτσι, πρόεδρε...
Έχε το νου σου, διότι όπως βλέπω, ακούω, διαβάζω και πιστεύω και ο ίδιος, μεγάλο μέρος από το κεφάλαιο της εμπιστοσύνης που σου δώσαμε, το έχεις σπαταλήσει πρόεδρε.
Δες την κατάντια του Βανδή και των σχεδιασμών του, πάρε παράδειγμα και άλλαξε ρότα. Καιρός υπάρχει ακόμα αλλά και μεγάλη Παοκτσίδικη καρδιά που τα χωράει και τα συγχωράει όλα.
Κάνε λοιπόν μια καλή Παοκτσίδικη επιλογή Τ.Δ.
Έχε το νου σου, διότι όπως βλέπω, ακούω, διαβάζω και πιστεύω και ο ίδιος, μεγάλο μέρος από το κεφάλαιο της εμπιστοσύνης που σου δώσαμε, το έχεις σπαταλήσει πρόεδρε.
Δες την κατάντια του Βανδή και των σχεδιασμών του, πάρε παράδειγμα και άλλαξε ρότα. Καιρός υπάρχει ακόμα αλλά και μεγάλη Παοκτσίδικη καρδιά που τα χωράει και τα συγχωράει όλα.
Κάνε λοιπόν μια καλή Παοκτσίδικη επιλογή Τ.Δ.
Χρειάζεται ένας άνθρωπος με σχετική εμπειρία που όμως θα πρέπει να πλαισιοθεί από ένα δυό άλλους που θα δρουν ως βοηθοί του. Αυτό νομίζω θα ήταν το πιο ιδανικό.
Ο Κωστίκος έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο, μη ξεχνάτε τα χρήματα που πήρε ο ΠΑΟΚ από δικές του "ανακαλύψεις" (π.χ. Σιγκαμπάλα, Μέγκαχεντ, οικοδόμος, Μελίσσης) ή παίκτες που υπάρχουν σήμερα στο ρόστερ της ομάδας (Μαλεζάς, Μπαλάφας).
Ο Σβούρας μόνος του θα χαθεί, σα βοηθός δε θα έχει πίεση και θα μπορεί να συνηθίσει και να δουλέψει χωρίς πίεση.
Ο Ζήκος σίγουρα έχει περισσότερες διεθνείς γνωριμίες από τους δυό προαναφερόμενους, αλλά δεν είναι της "οικογένειας". Αυτό όμως είναι το μικρότερο κακό. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει το χρόνο να απαασχοληθεί ενεργά στον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που έχει κι άλλες ασχολίες.
Πρόταση δική μου: Τεχνικός Διευθυντής ο Κωστίκος και βοηθεί οι άλλοι δυό, με πιο στενό συνεργάτη το Σβούρα.
Δύσκολο το κόβω όμως με άδειο το ταμείο.
Ο Κωστίκος έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο, μη ξεχνάτε τα χρήματα που πήρε ο ΠΑΟΚ από δικές του "ανακαλύψεις" (π.χ. Σιγκαμπάλα, Μέγκαχεντ, οικοδόμος, Μελίσσης) ή παίκτες που υπάρχουν σήμερα στο ρόστερ της ομάδας (Μαλεζάς, Μπαλάφας).
Ο Σβούρας μόνος του θα χαθεί, σα βοηθός δε θα έχει πίεση και θα μπορεί να συνηθίσει και να δουλέψει χωρίς πίεση.
Ο Ζήκος σίγουρα έχει περισσότερες διεθνείς γνωριμίες από τους δυό προαναφερόμενους, αλλά δεν είναι της "οικογένειας". Αυτό όμως είναι το μικρότερο κακό. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει το χρόνο να απαασχοληθεί ενεργά στον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που έχει κι άλλες ασχολίες.
Πρόταση δική μου: Τεχνικός Διευθυντής ο Κωστίκος και βοηθεί οι άλλοι δυό, με πιο στενό συνεργάτη το Σβούρα.
Δύσκολο το κόβω όμως με άδειο το ταμείο.
πραγματικα απορω πως υπαρχει θεμα συγκρισης βανδη με τον ζαγορ????μιλαμε για εντελως ανομοια πραγματα...
Αναφέρουμε πρόσωπα, χωρίς κανείς να έχει ξεκαθαρίσει τα προσόντα που χρειάζεται η θέση. Έτσι πάμε ανάποδα...Ας καθορίσουμε τι ακριβώς ζητάμε για να ξέρουμε ποιός ανταποκρίνεται σε αυτά...Ο Ζαγόρ πάντως θα πάρει κάποιον που εμπιστεύεται, μια και αυτό το προσόν θα έχει περισσότερα μόρια.... 
ο κωστικος εφερε και μιετσελ που ηταν μεγαλο φορ,ηθελε διακαως τον γκεκα πριν γινει γνωστος,εφερε τον σικαμπαλα εναν απο τους μεγαλυτερους παιχτες που εχουν ερθει στον ΠΑΟΚ,εφερε μελιση απο β εθνικη και μετα πουληθηκε 2 εκατομυριαPlaton έγραψε:
γενικα εγω τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση σαν τεχνικο διευθηντη
- paok kerkyra
Kάποιος ανέφερε για τέχνικο διευθυντή τον Πάμπλο Γκάρσια νομίζω στις αρχές του τόπικ συμφωνώ με χίλια αυτόν θέλω εγω για τεχνικό διευθυντή αν δεν θέλει τότε μόνο και μόνο λόγο διασυνδέσεων τον Ζήκο
- krik the greek
Για Κωστίκο και Ζήκο δεν θα έλεγα όχι θα μπορούσαν και οι δύο να καλύψουν την φυγή του Ζήση για τον σβούρα δεν ξέρω αν και παοκτσάκι στην συγκεκριμένη θέση δεν μου γεμίζει το μάτι(ίσως επειδή είναι πολύ κοντός
). Το θέμα είναι ότι από το ξενέρωμα που φάγαμε με τον Ζήση έχουμε ξεχάσει ότι σε μια εβδομάδα παίζουμε ένα κρίσιμο ματσ για την συνέχεια της ομάδας ελπίζω να μην επηρεάσει και τους παίχτες
εισαι σιγουρος οτι θελεις να κανουμε συζητηση για τα προσοντα που λαμβανει υποψιν του ο ζαγορακης οταν κανει προσληψεις?niko70 έγραψε:Αναφέρουμε πρόσωπα, χωρίς κανείς να έχει ξεκαθαρίσει τα προσόντα που χρειάζεται η θέση. Έτσι πάμε ανάποδα...Ας καθορίσουμε τι ακριβώς ζητάμε για να ξέρουμε ποιός ανταποκρίνεται σε αυτά...Ο Ζαγόρ πάντως θα πάρει κάποιον που εμπιστεύεται, μια και αυτό το προσόν θα έχει περισσότερα μόρια....
Τι λέτε ρε παιδιά για Γκαρσία...ΤΩΡΑ το θέλουμε τον Τ.Δ...
Εκτός εάν πούμε στο Γκαρσία, ξέρεις, παίξε δύο παιχνιδάκια ακομα και μετά βάζεις κουστούμι. Όσον αφορά στη δομή και λειτουργία της ομάδος στο αγωνιστικό, ξεχάσαμε να το δούμε αυτό το θέμα, αλλά δεν πειράζει, κάτι θα γίνει και εκεί.
Οκ ρε παίδες, να εκφράσουμε προτιμήσεις, αλλά μην πετάμε ονόματα όπως να ναι, απλά επειδή γουστάρουμε κάποιον ως παίκτη. Το Γκαρσία το ρώτησε κανείς??
Anyway, θα μάθουμε σύντομα.
Όσον αφορά σε αυτό που λέει ο Κος...άστο φίλε...άστο καλύτερα...
Εγώ λέω να κάνουμε κανά μπάνιο όσοι μπορούμε και να δούμε τις ματσάρες που έχουμε, γιατί θα κρίνουν πολλά, αν όχι τα πάντα, και μου φαίνεται οτι τις έχουμε ξεχάσει, ελπίζω να είμαστε οι μόνοι...
Εκτός εάν πούμε στο Γκαρσία, ξέρεις, παίξε δύο παιχνιδάκια ακομα και μετά βάζεις κουστούμι. Όσον αφορά στη δομή και λειτουργία της ομάδος στο αγωνιστικό, ξεχάσαμε να το δούμε αυτό το θέμα, αλλά δεν πειράζει, κάτι θα γίνει και εκεί.
Οκ ρε παίδες, να εκφράσουμε προτιμήσεις, αλλά μην πετάμε ονόματα όπως να ναι, απλά επειδή γουστάρουμε κάποιον ως παίκτη. Το Γκαρσία το ρώτησε κανείς??
Anyway, θα μάθουμε σύντομα.
Όσον αφορά σε αυτό που λέει ο Κος...άστο φίλε...άστο καλύτερα...
Εγώ λέω να κάνουμε κανά μπάνιο όσοι μπορούμε και να δούμε τις ματσάρες που έχουμε, γιατί θα κρίνουν πολλά, αν όχι τα πάντα, και μου φαίνεται οτι τις έχουμε ξεχάσει, ελπίζω να είμαστε οι μόνοι...
Kos ,αστο φιλε, μην το κανεις σαν τους αλλους που λεγανε ολα στην διαφανεια ,ολες οι προκυρηξεις για την στελεχωση των υπουργειων θα γινουν στο ιντερνετ, για να μαθει ο κοσμος, και ο κοσμος εμαθε ΜΕΤΑ οτι την ωρα που βολοδερνε να στειλει βιογραφικο στο ιντερνετ οι αλλοι εβαζαν ανηψιους θειες ,ξαδερφια ,μπατζανακια στα υπουργεια...
Καπως ετσι...

Καπως ετσι...
Πέστα ρε kos...πέστα γιατί κάποιοι (δεν εννοώ το Νίκο) ζουν ακόμη στα παραμύθια με τους δράκους και τις νεράιδες.kos έγραψε:εισαι σιγουρος οτι θελεις να κανουμε συζητηση για τα προσοντα που λαμβανει υποψιν του ο ζαγορακης οταν κανει προσληψεις?niko70 έγραψε:Αναφέρουμε πρόσωπα, χωρίς κανείς να έχει ξεκαθαρίσει τα προσόντα που χρειάζεται η θέση. Έτσι πάμε ανάποδα...Ας καθορίσουμε τι ακριβώς ζητάμε για να ξέρουμε ποιός ανταποκρίνεται σε αυτά...Ο Ζαγόρ πάντως θα πάρει κάποιον που εμπιστεύεται, μια και αυτό το προσόν θα έχει περισσότερα μόρια....
Και εγώ σαν παίχτη τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση τον Κωστίκο. Σαν τεχνικό διευθυντή υποκλίνομαι στην επιλογή και επιμονή Σικαμπάλα και σε κάποιες επιλογές του από Ελλάδα. Αλλά τα μωρά του δεν βγήκαν... Για Ελλάδα καλός είναι...για έξω από τα σύνορα θες ένα πιο σύγχρονο και πιο έξυπνο... Προσωπικά θεωρώ ότι ο εξυπνότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής παραμένει για εμένα ο Γ.Χ....έχει απίστευτες παραστάσεις και ξέρει πολλά καντάρια μπάλα...
Σαν πρώτη επιλογή έχω τον Γ.Χ. με προοπτική μετά από δύο χρόνια να γίνει προπονητής έχοντας κάνει δικές του επιλογές.
Δεύτερη τον Omari Tetradze με προοπτική μετά από δύο χρόνια να γίνει προπονητής έχοντας κάνει δικές του επιλογές.
Και Τρίτη τον Κωστίκο με προοπτική μετά από δύο χρόνια να γίνει προπονητής έχοντας κάνει δικές του επιλογές.
Θες και προπονητή για τα επόμενα δύο χρόνια...είδη σε πολλούς παίχτες τους λείπει ο Σάντος λένε...και το δείχνουν αυτό από τις δηλώσεις που κάνουν....άσε που μερικοί βγαίνουν και δηλώνουν τώρα ότι δεν είχαν πρόβλημα με τον Μπερέτα...
Ο μικρός ο Γκαγκάτσης πρέπει να φύγει από διευθυντής γραφείων και να πάρει ένα καλό πόστο με την βοήθεια του μπαμπά του σε κάποια εταιρεία του ομίλου Intracom. Θα του ταίριαζε καλύτερα.
Πρέπει να αναλάβει την ΠΑΕ ο Γιάννης Παπαδόπουλος με δικό του σχήμα με τεχνοκράτες και ικανούς ανθρώπους με πολλές γνώσεις.
Ο Βιολίδης μπορεί να αναλάβει τα κυλικεία της ΠΑΕ μιας και έχει εμπειρία από καφετέριες.
Ο Ζαγοράκης μπορεί να γίνει γενικός αρχηγός της ομάδας στην θέση του Ιωσηφίδη.
Από μάνατζερς τα κονέ με Φερέρ και ο Σελουκ είναι καλή επιλογή για αρχή.
Αυτά.

Σαν πρώτη επιλογή έχω τον Γ.Χ. με προοπτική μετά από δύο χρόνια να γίνει προπονητής έχοντας κάνει δικές του επιλογές.
Δεύτερη τον Omari Tetradze με προοπτική μετά από δύο χρόνια να γίνει προπονητής έχοντας κάνει δικές του επιλογές.
Και Τρίτη τον Κωστίκο με προοπτική μετά από δύο χρόνια να γίνει προπονητής έχοντας κάνει δικές του επιλογές.
Θες και προπονητή για τα επόμενα δύο χρόνια...είδη σε πολλούς παίχτες τους λείπει ο Σάντος λένε...και το δείχνουν αυτό από τις δηλώσεις που κάνουν....άσε που μερικοί βγαίνουν και δηλώνουν τώρα ότι δεν είχαν πρόβλημα με τον Μπερέτα...
Ο μικρός ο Γκαγκάτσης πρέπει να φύγει από διευθυντής γραφείων και να πάρει ένα καλό πόστο με την βοήθεια του μπαμπά του σε κάποια εταιρεία του ομίλου Intracom. Θα του ταίριαζε καλύτερα.
Πρέπει να αναλάβει την ΠΑΕ ο Γιάννης Παπαδόπουλος με δικό του σχήμα με τεχνοκράτες και ικανούς ανθρώπους με πολλές γνώσεις.
Ο Βιολίδης μπορεί να αναλάβει τα κυλικεία της ΠΑΕ μιας και έχει εμπειρία από καφετέριες.
Ο Ζαγοράκης μπορεί να γίνει γενικός αρχηγός της ομάδας στην θέση του Ιωσηφίδη.
Από μάνατζερς τα κονέ με Φερέρ και ο Σελουκ είναι καλή επιλογή για αρχή.
Αυτά.
- pagotatzis
βρε παιδιά ?τι θα πει να είναι παοκτσής ?
εγώ δεν θέλω να είναι παοκτσής ,θέλω αυτός που να έρθει να κάνει σωστή δουλειά.
θέλω επίσης κάποιον να πάρει τις μετοχές και να κοιτάξει την τσέπη tou.na είναι σωστός επαγγελματίας.γιατί μονο αν πάει καλά η ομάδα θα έχει και αυτός κέρδος!
Θέλουμε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ !
εγώ δεν θέλω να είναι παοκτσής ,θέλω αυτός που να έρθει να κάνει σωστή δουλειά.
θέλω επίσης κάποιον να πάρει τις μετοχές και να κοιτάξει την τσέπη tou.na είναι σωστός επαγγελματίας.γιατί μονο αν πάει καλά η ομάδα θα έχει και αυτός κέρδος!
Θέλουμε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ !