Nέος τεχνικός διευθυντής
Nέος τεχνικός διευθυντής
Μετα την αποχώρηση του Ζήση, λογικά θα υπάρξει νέος τεχν.διευθυντής.... Ονόματα ακούγονται ήδη πολλά και για να μην παραφιλολογούμε στο τόπικ του Βρύζα, ορμήξτε εδώ....
Re: Nέος τεχνικός διευθυντής
ψηφιζω Ζηκο ......καθαρα τεχνικρατικα εχει γνωριμιες σιγουρα.......κωνσταντινιδη δεν ψηνομαι ανν θελει σκαουτερ.....
ΥΓ καθε φορα που παω στο χωριο κπς φευγει.....μια ο προπονητης τωρα ο ζησης.....
ΥΓ καθε φορα που παω στο χωριο κπς φευγει.....μια ο προπονητης τωρα ο ζησης.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Πέμ 12 Αύγ 2010, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αυτοπροταθηκα με βιογραφικο 8+ ετων ως φουτμπολμανατζερικος με πολλες διακρισεις και ΠΑΟΚτσης αρρωστος...ειμαι και σαντοσκυλο...επισης εχω μια φιλη μου που δουλευει στα γραφεια...τεο ξερεις εσυ κανε την εκπληξη με μενα και δε θα το μετανιωσεις...

Προτιμω Ζηκο σοβαρος ανθρωπος με γνωση επι του θεματος (κ αν θυμαμαι καλα περυσι ελεγε καλα λογα για τν ΠΑΟΚ),ακουσα και κατι για Ντεμη ΝΙκολαιδη..αλλα δν νομιζω να ισχυει.... 

Μη τον ακουτε... τον περναω στα χρονια του μανατζερ και κανω και καλυτερες στυλιστικες επιλογες....Sera4 έγραψε:αυτοπροταθηκα με βιογραφικο 8+ ετων ως φουτμπολμανατζερικος με πολλες διακρισεις και ΠΑΟΚτσης αρρωστος...ειμαι και σαντοσκυλο...επισης εχω μια φιλη μου που δουλευει στα γραφεια...τεο ξερεις εσυ κανε την εκπληξη με μενα και δε θα το μετανιωσεις...![]()
![]()
![]()
![]()

Περα απ την πλακα αν ειναι κριτηριο για τον νεο τεχνικο διευθυντη το ΠΑΟΚτσηδιλικι την κατσαμε...
χθες ακουστηκε και ο κωστικος νοβιτο αν και δε νομιζω να ρθει......
Και γω θα στειλω το βιογραφικο μου εχω στα συν την ανακαλυψη του γκεκα στην καλλιθεα στην β ενικη στην μεγαλη ομαδα του σαλευρη με σουλογανη, μπαμπη ζελενιτσα τασο κυριακο και τα αλλα παιδια....

Και γω θα στειλω το βιογραφικο μου εχω στα συν την ανακαλυψη του γκεκα στην καλλιθεα στην β ενικη στην μεγαλη ομαδα του σαλευρη με σουλογανη, μπαμπη ζελενιτσα τασο κυριακο και τα αλλα παιδια....

μια ειναι η λυση εχω το καταληλο ατομο για την θεση του τεχν. διευθ.
ΜΑΕΒΙΟΥΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ κυριοι
ο ζηκος ειναι η καλυτερη περιπτωση απο τα ονοματα που ακουγονται
Sera....... δαγκωτό. Και θα έχεις και όλα τα τσακάλια εδώ μέσα για βοηθούς.....Μήπως να κάνουμε λίστα με υπογραφές, λέω εγώ τώραSera4 έγραψε:αυτοπροταθηκα με βιογραφικο 8+ ετων ως φουτμπολμανατζερικος με πολλες διακρισεις και ΠΑΟΚτσης αρρωστος...ειμαι και σαντοσκυλο...επισης εχω μια φιλη μου που δουλευει στα γραφεια...τεο ξερεις εσυ κανε την εκπληξη με μενα και δε θα το μετανιωσεις...![]()
![]()
![]()
![]()

ακουστηκε ο κωστικος αλλα απορριφθηκε νομιζω...επισης πουρλιοτοπουλος δε γινεται λογω ακαδημιων εγραψαν...ακουστηκε και μια ψιλη τοπαλιδης(ασχετο)...οποτε ειναι αναμεσα σε 2...
μακραν ζηκος η καλυτερη επιλογη πολυ αξιολογος...
τωρα παντελος δε νομιζω...με ποια κριτηρια δλδ??

πιστευω ο ζηκος θα αναλαβει παντως..
Για ονομα του Θεου οχι ο παντελης.Καποιον με λιγακι ποιο ανοιχτο μυαλο, να εχει καποιες εμπειριες εξωτερικου, 5-10 γνωριμιες.Αν ερθει και τεχνικος διευθυντης στυλ σβουρα, δεν θα ειναι διοικηση αυτη, ομαδα παλαιμαχων πρωην συμπαικτων του Τεο θα ειναι.Καλες οι γνωριμιες αλλα οκ επιπεδου σβουρα και πουρλιοτοπουλου ειναι, οχι zidane και μακελελε για να εχουν θεση ολοι μεσα σε μια παε.Ο Ζηκος απο οσους εχουν ακουστει ακουγεται ο πιο ενδιαφερον.Οσο και για τον Κωστικο αρκετα αιωνια ταλεντα μας γεμισε οχι αλλους μπαλαφες και ηλιαδηδες οσο συμπαθητικος και αν ειναι.Δωξα το Θεο τα τελευταια χρονια υπαρχουν πολλοι ανθρωποι στην Ελλαδα που να εχουν ζησει και εμπειριες εκτος ψαροκωσταινας.Μην επιστρεφουμε στην εσωστρεφεια των γνωστων και φιλων.
Για φώτησέ με Marley, γιατί έχω μεσάνυχτα...Μαέβιους Παχατουρίδης?marley 4 έγραψε:μια ειναι η λυση εχω το καταληλο ατομο για την θεση του τεχν. διευθ.
βλεπω ολοι φωναζουμε Ζικο ...και κεινος απαντα ας το διαλο πια ζικο και ζικο...
Καλα ποτε προλαβαν και ακουστηκαν ολοι αυτοι ρε σεις??
Αν οντως ειναι αναμεσα σε Ζηκο και σβουρα σιγουρα ο Ζηκος αποτελει την ιδανικοτερη επιλογη... Απ ολες τις αποψεις: εμπειρια, γνωριμιες, ποδοσφ.παραστασεις....
υ.γ. αν σε λιγο δε μπορειτε να μπειτε στο φορουμ μην τρομαξετε... η στηριξη στον Sera θα φταιει... απλα και δημοκρατικα...

Αν οντως ειναι αναμεσα σε Ζηκο και σβουρα σιγουρα ο Ζηκος αποτελει την ιδανικοτερη επιλογη... Απ ολες τις αποψεις: εμπειρια, γνωριμιες, ποδοσφ.παραστασεις....
προτιματε Sera κυριε... καλα...niko70 έγραψε:Sera....... δαγκωτό. Και θα έχεις και όλα τα τσακάλια εδώ μέσα για βοηθούς.....Μήπως να κάνουμε λίστα με υπογραφές, λέω εγώ τώραSera4 έγραψε:αυτοπροταθηκα με βιογραφικο 8+ ετων ως φουτμπολμανατζερικος με πολλες διακρισεις και ΠΑΟΚτσης αρρωστος...ειμαι και σαντοσκυλο...επισης εχω μια φιλη μου που δουλευει στα γραφεια...τεο ξερεις εσυ κανε την εκπληξη με μενα και δε θα το μετανιωσεις...![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. αν σε λιγο δε μπορειτε να μπειτε στο φορουμ μην τρομαξετε... η στηριξη στον Sera θα φταιει... απλα και δημοκρατικα...

- Kouniados
- Επικοινωνία:
Όπως τον Ιανουάριο του 2008 που ένας 34χρονος κρέμασε τα παπούτσια του και ανέλαβε το πόστο, όπως το Νοέμβριο του 2009 όταν επίσης ένας 34χρονος κρέμασε τα παπούτσια του και ανέλαβε το πόστο, έτσι και τον Σεπτέμβριο, ο 34χρονος Πάμπλο Γκαρσία, ας κρεμάσει τα παπούτσια του και ας αναλάβει τεχνικός διευθυντής...