Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση

Δημοσίευση από Maximus »

Ουτε και εγώ θελω να κυνηγαω φαντασματα, αλλα ο φιλος δεν λεει κατι παραλογο...

Δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομυριο περιπτωση ο πιλαβιος να παει, ας πουμε, στον Βαλβερδε ή στον Νιομπλια ή στον Αντωνιου ή σε οποιονδηποτε αλλον εν μεσω αγωνιστικης σεζον και ενω ολα παιζονται και να του κανει μπιρι μπιρι ψηστηρι για την εθνικη! Θα επρεπε να αλλαξει χωρα μετά...

Αλλα βεβαια, εκει που τον παίρνει, τα κανει...

Απο την άλλη ομως, και ο "επαγγελματιας" Σαντος εκανε την επιλογη του... Ηθελε να φυγει και εφυγε... Οπως πολυ σωστα λες thrix...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

obanebane έγραψε:Οι ανθρωποι εκαναν την επιλογη τους,αν δεν θελουν αυτοι τον ΠΑΟΚ μια εμεις δεν πρεπει να τους θελουμε δεκα.
Αλωστε και οι δυο στις δηλωσεις τους ειπαν οτι εκλεισε ο κυκλος τους, και ετσι πρεπει να τους κρινουμε.
Πιλαβιος τωρα και επο και τριχες κατσαρες εγω ξερω οτι κανενας δεν παει με το ζορι πουθενα, γιαυτο οπως μπηκε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας ο πορτογαλος ετσι πρεπει να μπει και ο βρυζας .
Ευχαριστουμε για οτι πρσφεραν αλλα μεχρι εκει στο φιναλε γκομενες μας η γυναικες μας ειναι που μας παρατησαν για τον ομορφαντρα τον πιλαβιο.

ΠΑΟΚ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ
+++++++++++
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά ακούστηκε σε ράδιο ότι ο Santos έκανε πρόταση στον Ιωσηφίδη για την εθνική και ο Ιωσηφίδης τον σηχτίρισε.
ο πιο αγνος ΠΑΟΚτσης παντα ειχα να το λεω ο ιωσηφιδης ιδιως απο τους παλαιμαχους...με τεραστια προσφορα ανιδιοτελη και με πολυ χαμηλο προφιλ...μιας και το εφερε η κουβεντα το λεω καθως παντα ηθελα να γραψω για τον ιωσηφιδη... 8-)
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

+++ για Γιοσούφκα. Μεγάλο πουλέν από παλιά και ο μόνος που ήταν (νομίζω) και στην ομάδα '85.

Ο Σάντος μπορεί να ζητήσει και το Γιάσερ για φροντιστή. Δε θα μου κάνει εντύπωση. Και ως ένα από τα μεγαλύτερα σαντόσκυλα του φόρουμ, δικαιούμαι να πω ότι ενδεχομένως να έχουμε συνέχεια με το Σάντος.

Αφού έριξα σήμερα ταρώ, φάνηκε ξεκάθαρα ότι από την εθνική μάλλον θα φύγει πιο νωρίς απ'ότι πιστεύουμε. Εκεί δεν υπάρχει Ζαγόρ βέβαια και τα κόλπα 4-4-2 με το υλικό που διαθέτει είναι για μικρά παιδιά. Και το 4-5-1 στο οποίο σίγουρα θα καταλήξει, θέλει κάποιο σοβαρό (όπως όλοι ζήσαμε) διάστημα για να αποδώσει (πόσο μάλλον σε εθνική ομάδα). Όταν λοιπόν ο πιλάφιος του δώσει τα adidas στο χέρι, (σύμφωνα πάντα με τα ταρώ), θα κοιτάξει προς τα πάνω να δει τι παίζει. Και εκεί βέβαια, πολλοί από εμάς (και κυρίως αυτοί που με πείσμα τον στηρίξαμε, δίνοντας μάχες με τους αδερφούς μας), θα έχουμε την ευχαρίστηση να δείξουμε στο "μίστερ" την κατεύθυνση του ουέστ.

υγ.1 Τελικά ρε Σάντος, μας έφτιαξες ή σε φτιάξαμε ??
υγ.2 Αν ο Βρύζας ήθελε να γίνει προπονητής, γιατί δεν τον έκανες βοηθό από πέρισυ ??
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Νικο, και εγω την ιδια αποψη εχω...

Οχι, οτι θα γυρισει ο Σαντος στον ΠΑΟΚ :D , αλλά το οτι ισως να φυγει πολυ νωρις απο την εθνικη... Οτι ακριβως εγραψες στο πρωτο σκελος, τα ειδα και εγω στο φλυτζανι του φασκομηλου σημερα το πρωι... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

με τα φασκομηλα δεν κανεις δουλεια καλοκαιριατικα...πιασε τα αις τι να γουσταρεις παππου... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Maximus έγραψε:Νικο, και εγω την ιδια αποψη εχω...

Οχι, οτι θα γυρισει ο Σαντος στον ΠΑΟΚ :D , αλλά το οτι ισως να φυγει πολυ νωρις απο την εθνικη... Οτι ακριβως εγραψες στο πρωτο σκελος, τα ειδα και εγω στο φλυτζανι του φασκομηλου σημερα το πρωι... :opaokara:

Μάξιμε, δεν κατάλαβες καλά. Στο 2ο σκέλος εννοώ να του δείξουμε προς τα που πέφτει το Εστορίλ.... 8-)

Sera, το tea θα τον πειράξει στα νεύρα. Με το αϊστι θα είναι βέβαια τσιτωμένος, αλλά...cool... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δεν το δα το παιχνιδι αλλα πιστευω οτι με αυτην την 11αδα παιζεται ο ρομβος ππου ηθελε...και κερδιζει στο οτι δεν εχουμε καθαρους πλαγιους....
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αφιερωμενη στον nico70 και στον sera η καρτα που θα στειλουμε στον Φερναντο Σαντος φετος τα Χριστουγεννα (ή το Πασχα, θα δειξει)...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ορίστε γιατί καλά σας έκανε ο Σάντος κύριοι και σας εξηγήθηκε αλμυρό φιστίκι και σας χαλάει τώρα!

Γιατί η αχαριστία επιστρέφεται.

Και στην τελική έγινε αυτό που γουστάρετε.

0-1 ο Σάντος μέσα στα Γιούγκο που παίξανε μουδιάλ με τσούκου τσούκου μπόλ και με τον φαλακρό προδότη να σκοράρει μάλιστα.
Και πάρε ΠΑΟΚτσή ένα 3-3 με υπέροχο θέαμα που θα μπορούσες να κερδίσεις και άνετα 6-3 μια απο τις καλύτερες ομάδες του κόσμου να χεις να το λες στα εγγόνια σου αλλά με αποκλεισμό.

Καταλάβατε ή να κάνω και κακά?

Αλλά το να συνεχίζετε να είστε αχάριστοι δεν μπορεί να συγχωρεθεί ειδικά δε απο όλους εσάς που πονάτε τον ΠΑΟΚ και συζητάτε ότι συζητάτε.

Ο Σάντος την έκανε τραλαλά τραλαλό και Ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Μάθετε πρώτα ποιος είναι ο Δερμιτζάκης και μετά πείτε την αποψάρα σας.

Αλλά το παμε δεν το παμε όλα τα ξέρουμε εμείς οι καταραμένοι για αυτό πάνε καλά τα πράγματα.
Θα τα πούμε σύντομα ξανά πρωταθλητές της ενόργανης.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

thief έγραψε:φίλε thrix, παρόλο που μου έκανες επίθεση χωρίς να διαβάσεις αναλυτικά αυτά που έγραψα, και στις 1-2 ανταπαντήσεις μου πάλι δεν μου απάντησες....

Και σε ρωτάω... ο Πιλάβιος -το γνωστό τσατσάκι του βάζελου- θα τολμούσε να τα κάνει αυτά σε μία ομάδα όπως ο βάζελος ή ο γαύρος..;;;

Ο υπάλληλος αυτός (φυτευτός) της ΕΠΟ που μας το παίζει "εξυγιαντής" δρα αλήθεια από μόνος του ή έχει "πλάτες" που τον στηρίζουν και ΚΥΡΙΩΣ τον καθοδηγούν..;;;

Αλήθεια αυτός ο υπάλληλος για πιο λόγο μετα τον αγώνα Σπανάθα-ΠΑΟΚ, και ενώ γίναν τα αίσχη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στου Χαριλάου, αντί να καυτηριάσει τα αίσχη, βιάστηκε να βγάλει ποταπή και άθλια ανακοίνωση ..!!! όπου με το περιεχόμενο της έκανε ολομέτωπη επίθεση (αόριστη μεν αλλά με ολοφάνερα δε) ενάντια στην διοίκηση του ΠΑΟΚ.!!!!

Αν εσύ νομίζεις ότι παίζουμε μόνοι μας, καλά κάνεις και μην βλέπεις φαντάσματα....αλλά μην μας την λες ρε φίλε και από πάνω....

Περιμένω αύριο αδερφέ απάντηση, αν και το χειρότερο είναι το μόνο που καταφέρνουμε είναι να μαλώνουμε και αποδυναμονομαστε και να γινόμαστε ακόμη πιο ευάλωτοι στον κάθε καραγκιόζη αλλόθρησκο που χαίρετε με αυτά.
Αδερφέ δεν σου απάντησα γιατί δεν τραβάω κανα ζόρι να έχω τον τελευταίο λόγο ούτε καμιά καψούρα έχω να ταπώνω τα αδέρφια μου εδώ μέσα. (δεν τα λέω για σένα αυτά).
Απλά είπες τη γνώμη σου είπα τη δική μου και για μένα τέλος. Επίσης δεν σου επιτέθηκα. Άλλο επίθεση άλλο διαφωνία. Το ίδιο ισχύει και στο σχόλιό σου ότι σου τη λέω.
Κάνεις μια υπόθεση ότι ο πιλάβιος ή όποιος άλλος σκατάς αποφάσισε να πάρει τον σάντος στην εθνική το έκανε για να αποδυναμώσει τον ΠΑΟΚ. Απλά δεν το πιστεύω. Πειράζει? Αν το πιστεύεις εσύ δικαίωμά σου, τι να κάνω τώρα.

Επίσης κάτι ακόμα και δεν το λέω κατ ανάγκη για σένα. Παρακολουθώ αρκετούς από εδώ που ήταν σε αυτούς που κράζανε τον "καρπουζα" και ζήταγαν να φύγει και τώρα ξαφνικά έχει πέσει τόσος έρωτας για τον σάντος με αφορμή το ότι πήγε στην εθνική.
Ο ίδιος δήλωσε ότι η πρόταση του έγινε μετά το παιχνίδι με την αργεντινή και ότι η απόφαση να φύγει είχε παρθεί πολλούς μήνες πριν και καμιά σχέση δεν είχε με την εθνική.
Ή λέει αλήθεια οπότε η θεωρία σου δεν στέκει ή είναι ψέφτουρας οπότε δεν τον θέλω χίλιες φορές και ας πάει στην εθνική καμπότζης αμα γουστάρει.
Κάτι ανάμεσα δεν υπάρχει για μένα.

ΥΓ ήμουν απ αυτούς που τον στήριζαν. Πίσω όμως δεν κοιτάω ποτέ. Όποιος φεύγει το κάνει με δική του απόφαση και αυτόν κρίνω, όχι αυτόν που πιθανώς να του έχει κάνει πρόταση για κάτι άλλο.
Αν μου πει εμένα κάποιος να μην είμαι πια ΠΑΟΚ αλλά να είμαι ξερωγω γαύρος (φτου φτου φτου, τι με βάζεις και λέω βραδιάτικα) και εγώ τον ακούσω και μασήσω στα μεγαλεία ποιος θα φταίει, εγώ ή ο γαύρος?
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

sport24.gr

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού και συμπεριελήφθησαν στη λίστα προεπιλογής της Εθνικής Ανδρών για τα ματς με Γεωργία και Κροατία για τα προκριματικά του EURO 2012.

Στα αξιοσημείωτα φυσικά από τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού είναι η πρώτη κλήση στον Παναγιώτη Κονέ, καθώς και το γεγονός ότι κλήθηκαν οι Χαριστέας, Τζιόλης και Μόρας που δεν ήταν στην αποστολή για το φιλικό με τη Σερβία.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Και πάνω που είπαμε ότι απαλλαχθήκαμε νάτος παλι??/
Τι σκ@τ@ μάνατζερ έχει?? :evil:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Την ίδια απορία έχω και εγώ! :shock:

Δεν θα το αντέξω να τον ξαναδώ του μπουζουξή ξανά.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Απίστευτα πράγματα...Κονέ και Χαριστέας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”