Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
λοιπον το οτι η ομαδα ειναι 10 επιπεδα πιο πανω σε σχεση με το 2007 δεν το αμφισβητω.
ουτε οτι εχει κανει 1000 καλα. εχει κανει ομως και αρκετα σοβαρα λαθη.
και επειδη ο ζησης τον αποκαλεσε δημοσια αδερφο θεωρω οτι το φαγωμα του ζηση ειναι το σοβαροτερο λαθος του.
πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δυνατον να νοιωθει οτι δεν εχει θεση στον ΠΑΟΚ ο βρυζας. και να μου γυρνανε εκει μεσα να μην σαν τι ορισμενοι που δεν θελω να τους χαρακτηρισω.
δεν αμφισβητω ουτε την προσωπικη του ηθικη και τιμιοτητα. δεν μου αρεσει ομως και αυτο το λαθος το ενα, λαθος το αλλο. λαθος με λαθος εχει διαφορα. ανθρωπος ειναι, δουλευει, θα κανει και λαθος. υπαρχουν ομως πραγματα που δεν ειναι απλα ενα λαθος.
στο ταμειο και εγω την μανα μου θα εβαζα. την μανα μου ομως, οχι τον κουμπαρο μου για τον οποιο ολη η ελλαδα εχει μια συγκεκριμενη αποψη. η γυναικα του καισαρα....
και φυσικα δεν τον λεω απατεωνα ουτε οτι με κοροιδευει γιατι δεν μπορει να με κοροιδεψει. ουτε με ενοχλησαν τα 40 ευρω που θα δωσω με την φενερ. ο τροπος ομως με ενοχλησε. ειναι προσβλητικος. τετοιες μαρκετιστικες σαχλαμαρες δεν τις αξιζει ο κοσμος του ΠΑΟΚ. απο εναν προεδρο που στηριζει και θεωρει οτι ειναι δικος του ανθρωπος.
κραταω ιδιες τις τιμες αλλα σου βγαζω εξω ενα ματς που σιγουρα θα επαιζα και στο βαζω 40 ευρω. σε λιγο θα μας βγαζει εισητηρια στην 5 και θα τα δινει 39,99. ελεος. εχεις αναγκη απο φραγκα για την ομαδα? εχεις ανοιγμα? θελεις να αυξησεις το μπατζετ? βγες και πες το και βαλε μου το διαρκειας μου 400 ευρω. οχι 350+40 για την φενερ.
και σπιτι μου δεν θα κατσω. ας κατσει αυτος εαν δεν αντεχει την κριτικη.
ουτε οτι εχει κανει 1000 καλα. εχει κανει ομως και αρκετα σοβαρα λαθη.
και επειδη ο ζησης τον αποκαλεσε δημοσια αδερφο θεωρω οτι το φαγωμα του ζηση ειναι το σοβαροτερο λαθος του.
πως να το κανουμε δηλαδη. δεν ειναι δυνατον να νοιωθει οτι δεν εχει θεση στον ΠΑΟΚ ο βρυζας. και να μου γυρνανε εκει μεσα να μην σαν τι ορισμενοι που δεν θελω να τους χαρακτηρισω.
δεν αμφισβητω ουτε την προσωπικη του ηθικη και τιμιοτητα. δεν μου αρεσει ομως και αυτο το λαθος το ενα, λαθος το αλλο. λαθος με λαθος εχει διαφορα. ανθρωπος ειναι, δουλευει, θα κανει και λαθος. υπαρχουν ομως πραγματα που δεν ειναι απλα ενα λαθος.
στο ταμειο και εγω την μανα μου θα εβαζα. την μανα μου ομως, οχι τον κουμπαρο μου για τον οποιο ολη η ελλαδα εχει μια συγκεκριμενη αποψη. η γυναικα του καισαρα....
και φυσικα δεν τον λεω απατεωνα ουτε οτι με κοροιδευει γιατι δεν μπορει να με κοροιδεψει. ουτε με ενοχλησαν τα 40 ευρω που θα δωσω με την φενερ. ο τροπος ομως με ενοχλησε. ειναι προσβλητικος. τετοιες μαρκετιστικες σαχλαμαρες δεν τις αξιζει ο κοσμος του ΠΑΟΚ. απο εναν προεδρο που στηριζει και θεωρει οτι ειναι δικος του ανθρωπος.
κραταω ιδιες τις τιμες αλλα σου βγαζω εξω ενα ματς που σιγουρα θα επαιζα και στο βαζω 40 ευρω. σε λιγο θα μας βγαζει εισητηρια στην 5 και θα τα δινει 39,99. ελεος. εχεις αναγκη απο φραγκα για την ομαδα? εχεις ανοιγμα? θελεις να αυξησεις το μπατζετ? βγες και πες το και βαλε μου το διαρκειας μου 400 ευρω. οχι 350+40 για την φενερ.
και σπιτι μου δεν θα κατσω. ας κατσει αυτος εαν δεν αντεχει την κριτικη.
ρε παιδια ολη η μαλακια εγινε απο το αδειασμα του βρυζα το χειμωνα τα πραγματα πηραν την φυσιολογικη τους πορεια μετα φταει ο ζαγορ με τα φευγω ερχομαι αλλα δεν ηταν προθεση του να φαει τον βρυζα λαθος εκανε αλλα να του χρεωνουμε αυτα που εκανε και οχι ολα
ασχετο αλλα καλη επιλογη ο ζηκος παντα ομως στο δογμα εμπιστευομαι οσους γνωριζω και μονο αυτους
ασχετο αλλα καλη επιλογη ο ζηκος παντα ομως στο δογμα εμπιστευομαι οσους γνωριζω και μονο αυτους
Είσαι σίγουρος οτί φαγώθηκε? Γιατί κι εγώ έτσι πιστεύω, αν αύριο όμως ανακοινωθεί στην εθνική θα μου μπουν ψύλλοι στ αυτιά...
Όσο για τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε για λίγο (πολύ λίγο, 15 μερούλες μόνο) στην άκρη, γιατί...
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΗ" ΜΑΣ ΘΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΕΙ
ΞΑΝΑ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ
Όσο για τα υπόλοιπα ας τα αφήσουμε για λίγο (πολύ λίγο, 15 μερούλες μόνο) στην άκρη, γιατί...
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΗ" ΜΑΣ ΘΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΕΙ
ΞΑΝΑ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ
κακως φιλε μου σου μπηκαν ψυλλοι στα αυτια. αν και πιστευω οτι μερικοι δυσαρεστηθηκαν απο αυτην την επιλογη.
τι θα θελατε δηλαδη να κανει? να παει σε κανεναν γαβροβαζελο ή να κατσει σπιτι?
εκανε την μοναδικη επιλογη με την οποια δεν θα εχει την παραμικρη φθορα απεναντι στον κοσμο του ΠΑΟΚ.
βλεπει πολυ μπροστα ο ζησης. τυχαια τον γουσταρουμε???
τι θα θελατε δηλαδη να κανει? να παει σε κανεναν γαβροβαζελο ή να κατσει σπιτι?
εκανε την μοναδικη επιλογη με την οποια δεν θα εχει την παραμικρη φθορα απεναντι στον κοσμο του ΠΑΟΚ.
βλεπει πολυ μπροστα ο ζησης. τυχαια τον γουσταρουμε???
Οι ψύλλοι στα αυτιά έχουν να κάνουν με την έτοιμη λύση που είχε, όχι με το ποιόν του Ζήση. Προφανώς δηλαδή η συμφωνία προϋπήρξε (αν γίνει τελικά). Τες πα... θα δούμε...
Α και πού σαι kos, σεβασμός στον παλιό ε? σου ρίχνω μια μέρα στο Paokmania...

Α και πού σαι kos, σεβασμός στον παλιό ε? σου ρίχνω μια μέρα στο Paokmania...

Θέλω έναν να μου πείτε σε όλη την ιστορία του ΠΑΟΚ, που αγάπησε τόσο την ομάδα... Και να συσπειρώνει τον κόσμο.
Έναν. Όχι δυο... Έναν!!!
Στο χείλος του γκρεμού ήταν ο ΠΑΟΚ. Στο χείλος ορε τα ακούτε.
Απαράδεκτη η στάση μας εναντίον του Ζαγορακη.
Με λύπη με δάκρυα στα ματιά βλέπω αδερφους να μοιράζουν ευθύνες.
Σήκωσε ανάστημα ορε ΠΑΟΚτση. Γι αυτό είσαι ΠΑΟΚ.
Με Την ατέλειωτη αγάπη για τον ΠΑΟΚ και να κοιτάζει στα ματιά τον κόσμο... Φτάσαμε στην πηγή του πρωταθλήματος. Κάποιοι άλλοι κακοί παράγοντες της σαπιλας που κυβερνούν το ποδόσφαιρο δεν ηπιαμε από την πηγή. Ορε ΠΑΟΚτση εδώ προστατευεις την ομάδα σου. Όχι στην ισοπαλία... Αλλά στην ήττα. Για στην νίκη όλοι μας χοροπηδαμε. Τα γεγονότα μας λένε για αποχώρηση. Ο βρυζας της καρδιάς μας... Θα είναι πάντα εκεί. Ο ΠΑΟΚ μας είναι αυτό που μας ενώνει. Κανένας Ζήσης κανένας Ζαγορακης.
Σεβασμός και.... Ο ΠΑΟΚ πάνω απ´ όλα!!!!
Έναν. Όχι δυο... Έναν!!!
Στο χείλος του γκρεμού ήταν ο ΠΑΟΚ. Στο χείλος ορε τα ακούτε.
Απαράδεκτη η στάση μας εναντίον του Ζαγορακη.
Με λύπη με δάκρυα στα ματιά βλέπω αδερφους να μοιράζουν ευθύνες.
Σήκωσε ανάστημα ορε ΠΑΟΚτση. Γι αυτό είσαι ΠΑΟΚ.
Με Την ατέλειωτη αγάπη για τον ΠΑΟΚ και να κοιτάζει στα ματιά τον κόσμο... Φτάσαμε στην πηγή του πρωταθλήματος. Κάποιοι άλλοι κακοί παράγοντες της σαπιλας που κυβερνούν το ποδόσφαιρο δεν ηπιαμε από την πηγή. Ορε ΠΑΟΚτση εδώ προστατευεις την ομάδα σου. Όχι στην ισοπαλία... Αλλά στην ήττα. Για στην νίκη όλοι μας χοροπηδαμε. Τα γεγονότα μας λένε για αποχώρηση. Ο βρυζας της καρδιάς μας... Θα είναι πάντα εκεί. Ο ΠΑΟΚ μας είναι αυτό που μας ενώνει. Κανένας Ζήσης κανένας Ζαγορακης.
Σεβασμός και.... Ο ΠΑΟΚ πάνω απ´ όλα!!!!
- Caballo Viejo
Μπαίνω στο σαιτ μετά από δυο μέρες χωρίς υπολογιστή, βλέπω ότι έφυγε; ο Ζήσης και μου έρχονται τα εγκεφαλικά απανωτά.
Έχω μείνει εντελώς μ@λ@κ@ς και δεν γράφω κάτι άλλο. Μόνο μια παράκληση στους admin θα κάνω: Αδέρφια ανοίξτε το τόπικ του Ζήση.
Τουλάχιστον να πούμε εκεί να γεια στο Ζήση για όσα πρόσφερε στην ομάδα. Ίσως κάποια στιγμή να καθίσει να το διαβάσει. Μόνο και μόνο γι' αυτό αξίζει να το ανοίξετε πάλι.
Έχω μείνει εντελώς μ@λ@κ@ς και δεν γράφω κάτι άλλο. Μόνο μια παράκληση στους admin θα κάνω: Αδέρφια ανοίξτε το τόπικ του Ζήση.
Τουλάχιστον να πούμε εκεί να γεια στο Ζήση για όσα πρόσφερε στην ομάδα. Ίσως κάποια στιγμή να καθίσει να το διαβάσει. Μόνο και μόνο γι' αυτό αξίζει να το ανοίξετε πάλι.
Ρε Ζαγόρ, μιας κι έχεις μαζέψει εκεί στην ΠΑΕ φίλους, γνωστούς και συγγενείς... Δεν έχει καμιά θεσούλα και για την Ιωάννα; Δε κάνω πλάκα. Σε κανένα πόστο επικοινωνιακού χαρακτήρα (Μάρκετινγκ, Δημόσιες Σχέσεις κτλ) θα τα κατάφερνε πολύ καλύτερα απο όσους κατσαπλιάδες έχεις μαζέψει εκεί.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Εσύ τώρα τι θέλεις και ρίχνεις λάδι στη φωτιά?
Είστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ρε πστ μου!
Εβαλε λέει φίλους και γνωστούς ο Ζαγοράκης!
ΚΑΙ Ο ΒΡΥΖΑΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ?
ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ?
Είστε μίρλες και κατινίτσες! Απορώ που την βρίσκετε την όρεξη να φτυαρίζετε τον Ζαγοράκη!
.....ένας Γούμενος σας αξίζει, εκεί να δεις το γέλιο της αρκούδας, ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΑΤΕ!
Είστε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ρε πστ μου!
Εβαλε λέει φίλους και γνωστούς ο Ζαγοράκης!
ΚΑΙ Ο ΒΡΥΖΑΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ?
ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ?
Είστε μίρλες και κατινίτσες! Απορώ που την βρίσκετε την όρεξη να φτυαρίζετε τον Ζαγοράκη!
.....ένας Γούμενος σας αξίζει, εκεί να δεις το γέλιο της αρκούδας, ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΑΤΕ!
Όχι ρε φίλε. Δεν το λέω για να φέρω αναστάτωση. Σοβαρά το λέω. Η ΠΑΕ έχει τ-ε-ρ-ά-σ-τ-ι-ο κενό στον επικοινωνιακό τομέα. Μια γυναίκα πιστεύω πως θα τα κατάφερνε καλύτερα.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Μακάρι με την ίδια θέρμη που κρίνεις τον Ζαγοράκη, να αφήσεις το λαρύγγι σου στον αγώνα με την φενέρ.
------------------
Ζαγοράκη η μεγάλη σου μαλακία ήταν η πρώτη σου υποχώρηση σαν Πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Και αναφέρομαι στο θέμα γκαγκάτση. Εκεί ήθελε Θόδωρε πυγμή και τσαμπουκά. Δική σου απόφαση ήτανε και δεν έπρεπε να κάνεις πίσω. Μετά από αυτό, άνοιξε η όρεξη πολλών, γιατί ξέρεις κάτι?......ζητοκράυγαζαν ότι κάτω από την πίεση και την κριτική υποχώρησες και πήρες την "σωστή" απόφαση. Γιατί με αυτό τον τρόπο έδωσες λαβή στους κριτικάντζες να θεωρούν εαυτούς διαμορφωτές της πολιτικής του ΠΑΟΚ. Σου λέει πολύ soft o Ζαγόρ, με λίγη πίεση λυγίζει και αλλάζει γνώμη.
ΟΧΙ ΡΕ! Επρεπε με το γκαγκάτση να δουλέψεις, αφου την πήρες την π@υτάνα την απόφαση, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ρε!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΑ @@ σου ΟΛΟΥΣ τους "ΠΑΟΚάρχες και ΠΑΟΚστρατάρχες". ΣΤΑ @@ σου κανονικά!
Εχουν ήδη αρχίσει να αφήνουν υπονούμενα για το ήθος και την εντιμότητά σου. Λίγο ακόμα και θα (ξανα)-ακουστεί, ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με @@δια..και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Για εκεί πάμε.
ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ και ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
------------------
Ζαγοράκη η μεγάλη σου μαλακία ήταν η πρώτη σου υποχώρηση σαν Πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Και αναφέρομαι στο θέμα γκαγκάτση. Εκεί ήθελε Θόδωρε πυγμή και τσαμπουκά. Δική σου απόφαση ήτανε και δεν έπρεπε να κάνεις πίσω. Μετά από αυτό, άνοιξε η όρεξη πολλών, γιατί ξέρεις κάτι?......ζητοκράυγαζαν ότι κάτω από την πίεση και την κριτική υποχώρησες και πήρες την "σωστή" απόφαση. Γιατί με αυτό τον τρόπο έδωσες λαβή στους κριτικάντζες να θεωρούν εαυτούς διαμορφωτές της πολιτικής του ΠΑΟΚ. Σου λέει πολύ soft o Ζαγόρ, με λίγη πίεση λυγίζει και αλλάζει γνώμη.
ΟΧΙ ΡΕ! Επρεπε με το γκαγκάτση να δουλέψεις, αφου την πήρες την π@υτάνα την απόφαση, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ρε!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΑ @@ σου ΟΛΟΥΣ τους "ΠΑΟΚάρχες και ΠΑΟΚστρατάρχες". ΣΤΑ @@ σου κανονικά!
Εχουν ήδη αρχίσει να αφήνουν υπονούμενα για το ήθος και την εντιμότητά σου. Λίγο ακόμα και θα (ξανα)-ακουστεί, ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με @@δια..και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Για εκεί πάμε.
ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ και ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Πέμ 12 Αύγ 2010, 08:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...είδες άμα σκέπτεσαι καθαρά bro1) Θόδωρε διώξε τους αυλοκόλακες και τους αρδ που σε περιστοιχίζουν. Σου κάνουν τεράστιο κακό. Μπροστά σου όλο γλύκες και χαρές και πίσω σου, σου σκάβουν καθημερινά τον λάκο. Κανείς δημοσιογράφος δεν πρέπει να έχει την αποκλειστικότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τον πούλο όλοι.
2) Ξεκαθάρισε τη κατάσταση με συγκεκριμένους συνδέσμους που σου κάνουν εμφανώς άγριο πόλεμο, εδώ και αρκετό καιρό. Πέταξέ τους έξω. Τώρα που όλα είναι ζεστά. Δεν θα το κάνουμε εδώ Αρη και Σούπερ3. Αν θέλουν να διοικήσουν κάποιοι να πάνε αλλού. Δεν θάχουμε Πρόεδρο του ΠΑΟΚ έναν "ΣΗΚΩΚΑΤΣΕ".
3) Τελείωνε με το προπονητικό και άνοιξε τον φάκελο "Νέο Γήπεδο ΠΑΟΚ". Τώρα που είναι νωπά όλα. Πρέσσαρε τον παππού Κατσαρή μεχρί εκεί που δεν πάει. Δεν κάνει τίποτα, κωλοβαράει και έτσι όπως πάμε γήπεδο θα δούμε τη 2α παρουσία, και άμα.
++++++++
Καλημέρα σε όλες και όλους
...κάτσε να ετοιμάσουμε κανά τσιτάτο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Πέμ 12 Αύγ 2010, 08:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Μόνο please Pepermint μην γράψεις κανένα σεντόνι! Με την τσίμπλα στο μάτι είμαστε, λυπήσου μας!