Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εντάξει! Δε λέω οτι κρύβονται απο πίσω Μασόνοι και Ιλουμινάτι, αλλά ο τρόπος που "κάθονται" οι στραβές η μια μετά την άλλη, μου φαίνεται κάπως περίεργος. Μη τυχαίος. Ίσως είμαι υπερβολικά καχύποπτος... Ίσως παρακολουθώ πολύ Λιακόπουλο... Ίσως να είναι απλά ο ήλιος...
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Δεν είμαι σίγουρος αν είναι το σωστό topic αυτό για να γράψω αυτά που θέλω ωστόσο μιας και η κουβέντα γίνεται ως επι το πλειστον εδω, θα τα μοιραστώ εδώ...
Θεωρώ ότι μετά την ολοκλήρωση του 3ετους πλάνου με το Σάντος το οποίο κρίνεται επιτυχές (βραχυπρόθεσμα) μιας και καταφέραμε απο την αφάνεια που ήμασταν να φτιάξουμε ομάδα ιδιαίτερα ενοχλητική στα συμφέροντα του ΠΟΚ -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- , με την αποχώρηση του Ζήση ολοκληρώνεται άλλος ένας κύκλος και βρισκόμαστε πλέον σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας.
Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Βρύζας προσπάθησε εκμεταλευόμενος τις προσωπικές του σχέσεις να φέρει παίκτες προσωπικότητες στην ομάδα, παίκτες που στις δηλώσεις τους τονίζαν τον καταλητικό ρόλο που έπαιξε στην απόφασή τους η παρουσία του...
Με τη αποχώρηση του μακάρι να διαψευστώ αλλά νομίζω ότι αυτοί οι παίκτες(Κοντρέρας-Γκαρσία-Μουσλίμοβιτς) αργά η γρήγορα θα αποτελέσουν παρελθόν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μιας και θεωρώ ότι δε θα δείχνουν πια τόση υπομονή σε θέματα πληρωμών...
Είτε φύγουν είτε μείνουν όμως θεωρώ ότι αυτά τα 3 χρόνια (γιαυτό και έγραψα παραπάνω βραχυπρόθεσμα) χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να βγάλουμε 3-4 παίκτες νεαρούς (πέρα του Μαλεζά) με χαμηλά συμβόλαια που έχοντας πάρει κάποια παιχνίδια και έχοντας αποκτήσει εμπειρία αλλά και προσωπικότητα δίπλα σε τέτοιους παίκτες θα μπορούσαν φέτος να λογίζονται βασικοί...
Σίγουρα η πορεία πρωταθλητισμού που κάναμε ειδικά τη περσινή χρονιά δε μας άφηνε να σκεφτούμε κάτι τέτοιο όμως αφού τα οικονομικά μας ήταν γνωστά θα έπρεπε να δουλεύουμε και προς αυτη τη κατεύθυνση και να μη τα ποντάραμε όλα στη ζαριά του C.L.
Θεωρώ εξαιρετικά δύσκόλο να μπορέσουμε να προσελκύσουμε αντίστοιχους παίκτες του χρόνου οπότε η στροφή σε ένα παιδομάζομα από νεαρούς ταλαντούχους (σε καμία περίπτωση πάντως "φτάσμενους" τύπου Κουσιανικούλη,μανιάτη κτλ που οι ομάδες τους ζητάνε λαγούς με πετραχίλια) ίσως είναι η μόνη λύση πλέον για τη βιωσιμότητα της ομάδας στα επόμενα χρόνια και ελπίζω ο Ζαγοράκης να το δεί και να κινηθεί οργανώνοντας ένα σοβαρό τμήμα scouting και προσλαμβάνοντας άτομα που μπορούν να δουλέψουν και να εξελήξουν νεαρούς παίκτες.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Αυτό, θεωρώ πως ο Ζαγόρ το έχει καταλάβει εδώ και καιρό. Γι' αυτό και έδειξε τόσο ενδιαφέρον για το προπονητικό το οποίο, αν δεν κάνω λάθος, χρησιμοποιούν ήδη οι μικροτερες ομάδες.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δε χρωστάει τίποτα σε κανένα μας. Άμα θέλαμε ας αναλαμβάναμε εμείς πριν 3 χρόνια να τα κάναμε όλα ταναπού. Είμαστε ΠΑΟΚ και αφού ο Ζαγόρ έμεινε στον ΠΑΟΚ είμαστε μαζί του και τον στηρίζουμε μέχρι ψόφου. Το ίδιο λέγαμε και για το Ζήση όταν έφυγε ο Τέο. Ζήση ευχαριστούμε για όλα.

ΥΓ. Τώρα όποτε διαφωνούμε για παίκτες και μεταγραφές ποιος θα λέμε ότι "ξέρει ο ..." για να τα βρίσκουμε και να μη μαλώνουμε??
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Tolaros έγραψε:Δε χρωστάει τίποτα σε κανένα μας. Άμα θέλαμε ας αναλαμβάναμε εμείς πριν 3 χρόνια να τα κάναμε όλα ταναπού. Είμαστε ΠΑΟΚ και αφού ο Ζαγόρ έμεινε στον ΠΑΟΚ είμαστε μαζί του και τον στηρίζουμε μέχρι ψόφου. Το ίδιο λέγαμε και για το Ζήση όταν έφυγε ο Τέο. Ζήση ευχαριστούμε για όλα.

ΥΓ. Τώρα όποτε διαφωνούμε για παίκτες και μεταγραφές ποιος θα λέμε ότι "ξέρει ο ..." για να τα βρίσκουμε και να μη μαλώνουμε??
Ωραίος παλικαρε, ειδικά το YS....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι αυτο με το βρυζα μας σοκαρε....πιθανον να εφυγε απο τον μπερρτα .....η να ηξερε οτι κατι θα συμβει στο μελλον της ομααδος.....παντως γ να εφυγε πρεπει να τσακωθηκαν πολυ ασχημα......
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Πάντα ήθελα να γίνω συγγραφέας αλλά θες οι ανάγκες της ζωής, θες το ταλέντο που δεν είχα, θες το ότι είμαι παθολογικά ανορθόγραφος κι ας είχα μάνα δασκάλα ...δεν έγινα.

Σήμερα όμως βλέπω ξανά μπορστά μου την ευκαιρία της ζωής μου να γίνω αυτό που πάντα ονειρευόμουνα. Μυθιστοριογράφος.

Με τόσο υλικό που έχει παίξει σήμερα μιλάμε γράφω ότι γουστάρεις ...ποιός κώδικας ντα βίντσι και μαλακίες τώρα. Με αυτά που διάβασα σήμερα θα γράψω το υπερ μπεστ σελερ των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών (για να μην ξεχνάμε και με ποιόν παίζουμε σε λίγες μέρες)

Να στε καλά όλοι, μου φτιάξατε τη μέρα.

Α! και μην ξεχάσετε να το πείτε και στους μασώνους ότι περάσανε κι αυτοί απ έξω από το σημερινό τρελοκομείο.

Για μένα ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλα ακόμα... για σας (όχι για όλους) δεν είμαι και πολύ βέβαιος. :pano:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Το γράφω εδώ γιατί δεν πρόλαβα να το γράψω στου Βρύζα.

O έρωτας με έρωτα περνάει..

Ο Ζήκος δε μου κάθεται καθόλου άσχημα, μα καθόλου όμως. Και δεν τα πάει καλά και με την εθνική.. ;)
Άβαταρ μέλους
geotoumba

Δημοσίευση από geotoumba »

yiannisPAOKitalia έγραψε: Ο Ζήκος δε μου κάθεται καθόλου άσχημα, μα καθόλου όμως. Και δεν τα πάει καλά και με την εθνική.. ;)
Κλεινει και καλα γηπεδα για προετοιμασια :mrgreen:
yiannisPAOKitalia

Ναι, με 35 βαθμούς θερμοκρασία...
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε: Ο Ζήκος δε μου κάθεται καθόλου άσχημα, μα καθόλου όμως. Και δεν τα πάει καλά και με την εθνική.. ;)
Ποιος Ζήκος ρε παιδιά? Αυτός?
Εικόνα

Θα μπορούμε να ρίχνουμε και καμιά φάπα όταν θα είμαστε στρεσαρισμένοι? Γιατί τώρα τελευταία πολλά ζόρια...
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

http://www.sportnet.gr/report.php?id=233119

Ο Ζήσης Βρύζας αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και ο Θοδωρής Ζαγοράκης κατέληξε στον Ακη Ζήκο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SPORTNET, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και της Μονακό βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας για να αναλάβει την θέση που άφησε κενή την Τετάρτη ο Ζήσης Βρύζας.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν άργησε πολύ για να καλύψει τη θέση που άφησε κενή ο Ζήσης Βρύζας και ήρθε σε επαφή με τον Ακη Ζήκο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην ΑΕΚ και την Εθνική και διατηρούν φιλία ετών. Ο Ζήκος εξάλλου έχει βρεθεί πολλές φορές στο γήπεδο της Τούμπας, προσκεκλημένος του Θοδωρή Ζαγοράκη για να παρακολουθήσει αγώνες του ΠΑΟΚ.

Οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα, από την Πέμπτη κιόλας για να υπάρξει η διαδοχή στο πόστο του τεχνικού διευθυντή και ο Ακης Ζήκος να αναλάβει κι επισήμως τα καθήκοντά του στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Δεν με χαλάει η επιλογή. Τι λέτε? Και έχει μεγάλο θετικό ότι ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ για να μπορούμε κι εμείς να κρίνουμε αντικειμενικά...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

1) Θόδωρε διώξε τους αυλοκόλακες και τους αρδ που σε περιστοιχίζουν. Σου κάνουν τεράστιο κακό. Μπροστά σου όλο γλύκες και χαρές και πίσω σου, σου σκάβουν καθημερινά τον λάκο. Κανείς δημοσιογράφος δεν πρέπει να έχει την αποκλειστικότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τον πούλο όλοι.

2) Ξεκαθάρισε τη κατάσταση με συγκεκριμένους συνδέσμους που σου κάνουν εμφανώς άγριο πόλεμο, εδώ και αρκετό καιρό. Πέταξέ τους έξω. Τώρα που όλα είναι ζεστά. Δεν θα το κάνουμε εδώ Αρη και Σούπερ3. Αν θέλουν να διοικήσουν κάποιοι να πάνε αλλού. Δεν θάχουμε Πρόεδρο του ΠΑΟΚ έναν "ΣΗΚΩΚΑΤΣΕ".

3) Τελείωνε με το προπονητικό και άνοιξε τον φάκελο "Νέο Γήπεδο ΠΑΟΚ". Τώρα που είναι νωπά όλα. Πρέσσαρε τον παππού Κατσαρή μεχρί εκεί που δεν πάει. Δεν κάνει τίποτα, κωλοβαράει και έτσι όπως πάμε γήπεδο θα δούμε τη 2α παρουσία, και άμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Τετ 11 Αύγ 2010, 23:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yiannisPAOKitalia

Billy4 έγραψε:Και έχει μεγάλο θετικό ότι ΔΕΝ είναι ΠΑΟΚ για να μπορούμε κι εμείς να κρίνουμε αντικειμενικά...
yiannisPAOKitalia έγραψε:Και δεν τα πάει καλά και με την εθνική.. ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”