Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
thrix

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση

Δημοσίευση από thrix »

Φίλε μου αν ο Βρύζας και ο Σάντος είναι πρόβατα που τους παίρνει τα μυαλά η εθνική τότε να πάνε στο καλό,

εχθρούς όμως όπου σταθώ κι όπου βρεθώ δεν βλέπω.

Ενα σύνθημα τύπου πιασάρικο δεν μου λέει τίποτα. Ούτε η 4 ούτε η 34 ούτε η 2224 έχει το αλάθητο του πάπα. Ούτε καν ο πάπας ο ίδιος.
Άβαταρ μέλους
geotoumba

Δημοσίευση από geotoumba »

Αντε μωρε μη μας ζαλιζετε με την εθνικη.Πριν το 2004 κανεις δεν ασχολουνταν.Εθνικη Αθηνων τη λεγατε και τωρα σας επιασε η εθνικοφροσυνη

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ,ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
thief

Δημοσίευση από thief »

thrix έγραψε:Φίλε μου αν ο Βρύζας και ο Σάντος είναι πρόβατα που τους παίρνει τα μυαλά η εθνική τότε να πάνε στο καλό,

εχθρούς όμως όπου σταθώ κι όπου βρεθώ δεν βλέπω.

Ενα σύνθημα τύπου πιασάρικο δεν μου λέει τίποτα. Ούτε η 4 ούτε η 34 ούτε η 2224 έχει το αλάθητο του πάπα. Ούτε καν ο πάπας ο ίδιος.

ρε φίλε δεν σου λέω ότι είναι ο ΒΑΣΙΚΟΣ λόγος αλλά είναι ΛΟΓΟΣ.....εκτός αν ζεις στο κόσμο σου και νομίζεις ότι το μπλα μπλα, το ψυστήρι, το τάξιμο κ.λ.π. δεν παίζουν ρόλο ...
Άβαταρ μέλους
geotoumba

Δημοσίευση από geotoumba »

Μη ξεχνατε και τον Γ.Χ.
thief

Δημοσίευση από thief »

geotoumba έγραψε:Μη ξεχνατε και τον Γ.Χ.

τι ρόλο έχει ο Γ.Χ με αυτό που λέμε... αυτά που γράφω τα γράφω 100% γιατί τα πιστεύω όπως τα πιστεύει και τα 99% του κόσμου.

Και ρωτάω ο Πιλάβιος αυτές τις μαγκιές θα τις έκανε στον Βαρδινογιάννη ή στον Κόκκαλη ή θα τον γαμούσαν πατόκορφα..;;;
Θα τολμούσε να πλησιάσει νυν προπονητή ή παράγοντα του βάζελου ή γαυρου..;;;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οι ανθρωποι εκαναν την επιλογη τους,αν δεν θελουν αυτοι τον ΠΑΟΚ μια εμεις δεν πρεπει να τους θελουμε δεκα.
Αλωστε και οι δυο στις δηλωσεις τους ειπαν οτι εκλεισε ο κυκλος τους, και ετσι πρεπει να τους κρινουμε.
Πιλαβιος τωρα και επο και τριχες κατσαρες εγω ξερω οτι κανενας δεν παει με το ζορι πουθενα, γιαυτο οπως μπηκε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας ο πορτογαλος ετσι πρεπει να μπει και ο βρυζας .
Ευχαριστουμε για οτι πρσφεραν αλλα μεχρι εκει στο φιναλε γκομενες μας η γυναικες μας ειναι που μας παρατησαν για τον ομορφαντρα τον πιλαβιο.

ΠΑΟΚ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

+ ...

Στα ριπαπά μας και η εθνική ρε. Ποια εθνική? Δε φτάνει που ήταν αντιπαθητική, τώρα μας "κλέβει" και τους δικούς μας.. Ουρτ!

Καλά λέει ο "παλαβός" από την Κομοτηνή, η μόνη εθνική αγαπάμε είναι η εθνική οδός που μας φέρνει στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Σωστά έχεις δίκιο Γιάννη. Μπήκε μέσα στο σπίτι μας ένας τύπος που τον λέγαν ο Εθνικής και μας έκλεψε τα δισκοπότηρα.
Κι αυτά τα ρημάδια τα δισκοπότηρα να μην αντισταθούν καθόλου βρε παιδί μου... περίεργο πράγμα.

Ο ιδανικός μας κόσμος είναι ένας κόσμος μόνο με ΠΑΟΚ και χωρίς κανέναν άλλο γύρο γύρο. Η εθνική πρέπει να πάψει να υπάρχει, δε λεώ μόνο για της ελλάδας αλλά και της αγκόλας που μας τραυμάτισε το παλικάρι μας και της βοσνίας που δεν βάζει το άλλο μας παληκάρι βασικό (αλλά αν τύχει και μας το τραυματίσει θα την πάρει και θα την σηκώσει και αυτή) και της Χιλής που και αυτή κοτζαμαν παυλάρα αρχηγάρα μβπ και δεν τον βάζει να παιξει ο μπινές ο εθνικάριος ο χιλιανός.
ότι να ναι λέμε έτσι κι αλλιώς
yiannisPAOKitalia

Mπορώ να μη γουστάρω την εθνική? Έχω αυτό το δικαίωμα? Ή θα πρέπει να δίνω λόγο για το αν μου αρέσει ή όχι?

Το αν τα δισκοπότηρα αντιστέκονται ή όχι, με αφήνει αδιάφορο. Το αποτέλεσμα κοιτάω.
Όσο για το κλέβει, μάλλον πρέπει να το γράψω έτσι για είναι ξεκάθαρο, "κλέβει"!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Μπορείς να μη γουστάρεις ότι δε γουστάρεις, είναι φυσικά δικαίωμά σου.
Δεν σου είπα ότι τη γουστάρω τρελά κι εγώ.
Απ αυτό όμως μέχρι το ότι φταίει η εθνική που έφυγε ο Ζήσης και ο Σάντος έχει μεγάλη απόσταση. Εσένα σε αφήνει αδιάφορο αν αντιστάθηκαν εμένα όμως μου λέει πολλά γι αυτούς και για το πόσο σημαντικός είναι ο ΠΑΟΚ γι αυτούς.
Η εθνική και η κάθε εθνική είναι η αφορμή κι ο εύκολος στόχος.

Πάω για ύπνο. Απόκαμα σήμερα να διαβάζω ιστορίες.
yiannisPAOKitalia

Ακριβώς γι'αυτό το λόγο, λαίμαι και ξαναλαίμαι ότι ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ουδείς αναντικατάστατος. Εγώ δεν είπα ότι φταίει η εθνική, είπα ότι ήταν που ήταν αντιπαθητική, τώρα έδεσε το γλυκό.

Στο καλό, και τους κουνάω και ασπρόμαυρο μαντήλι.

Σε λίγο θα καταλήξουμε στο ότι ο τρελοΝικόλας έχει δίκιο...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Μπράβο ρε Εθνικάρα, αλλά στα @@ μας στο φινάλε!

0-1 μπορώ να νικήσω μέσα στη Πόλη με γκολ του κοντού στο 44? Αυτό με καίει!
yiannisPAOKitalia

Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά ακούστηκε σε ράδιο ότι ο Santos έκανε πρόταση στον Ιωσηφίδη για την εθνική και ο Ιωσηφίδης τον σηχτίρισε.
thief

Δημοσίευση από thief »

φίλε thrix, παρόλο που μου έκανες επίθεση χωρίς να διαβάσεις αναλυτικά αυτά που έγραψα, και στις 1-2 ανταπαντήσεις μου πάλι δεν μου απάντησες....

Και σε ρωτάω... ο Πιλάβιος -το γνωστό τσατσάκι του βάζελου- θα τολμούσε να τα κάνει αυτά σε μία ομάδα όπως ο βάζελος ή ο γαύρος..;;;

Ο υπάλληλος αυτός (φυτευτός) της ΕΠΟ που μας το παίζει "εξυγιαντής" δρα αλήθεια από μόνος του ή έχει "πλάτες" που τον στηρίζουν και ΚΥΡΙΩΣ τον καθοδηγούν..;;;

Αλήθεια αυτός ο υπάλληλος για πιο λόγο μετα τον αγώνα Σπανάθα-ΠΑΟΚ, και ενώ γίναν τα αίσχη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στου Χαριλάου, αντί να καυτηριάσει τα αίσχη, βιάστηκε να βγάλει ποταπή και άθλια ανακοίνωση ..!!! όπου με το περιεχόμενο της έκανε ολομέτωπη επίθεση (αόριστη μεν αλλά με ολοφάνερα δε) ενάντια στην διοίκηση του ΠΑΟΚ.!!!!

Αν εσύ νομίζεις ότι παίζουμε μόνοι μας, καλά κάνεις και μην βλέπεις φαντάσματα....αλλά μην μας την λες ρε φίλε και από πάνω....

Περιμένω αύριο αδερφέ απάντηση, αν και το χειρότερο είναι το μόνο που καταφέρνουμε είναι να μαλώνουμε και αποδυναμονομαστε και να γινόμαστε ακόμη πιο ευάλωτοι στον κάθε καραγκιόζη αλλόθρησκο που χαίρετε με αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Πέμ 12 Αύγ 2010, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά ακούστηκε σε ράδιο ότι ο Santos έκανε πρόταση στον Ιωσηφίδη για την εθνική και ο Ιωσηφίδης τον σηχτίρισε.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Τον φαντάζομαι να του λέει: "Go village, go home watermelon man"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”