Θεόδωρος Ζαγοράκης
- 4NIKOS1986
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Ο ζαγοράκης χρωστάει πάρα πολλές εξηγήσεις και έχει ακόμα περισσότερα ανοιχτά μέτωπα.Γιατί έφυγε?Γιατί ξαναγύρισε?Πώς γίνεται με τόσα έσοδα τα 3 τελευταία χρόνια να είμαστε μέσα?Το προπονητικό πότε επιτέλους θα τελιώσει?Για τα χρέη γιατί δεν πιέζει?Για το νέο γήπεδο γιατί δεν ψάχνεται?Επενδυτές γιατί δεν ψάχνει να βρεί?Χορηγία για τη φανέλα ακόμα να βρεί?Στο μάτς της χρονιάς που παιζότανε το πρωτάθλημα γιατί άφησε την ομάδα απροστάτευτη και δεν τα έκανε όλα ταναπού....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...?Θα δεχτεί να μας ξαναπαίξει ο σπανάθας και φέτος?Όσο δεν μιλάει όλο και πιο πολύ θα τον αμφισβητούν.Και μετά απο 3 χρόνια είμαι κ εγώ ένας απο αυτούς.
κατσε ρε νικο τι ειναι ο ζαγορακης το παιδι για ολες τις δουλειες; δουλεια του ζαγορακη δεν ειναι να σου βρει χογηρο οι αλλοι και κυριως ο χοντρος τι θα κανουν δηλαδη ταβλι-φραπε-τσιγαρο;
- 4NIKOS1986
γιατί ρε moican έχω άδικο σε αυτά που γράφω?πα'ιρνω κάθε χρόνο διαρκείας,έβαλα λεφτά και στις 2 α.μ.κ. και έχω κάνει για πάρτη του 40 εκδρομές περίπου απο αθήνα τα 3 τελευταία χρόνια.Και μας έχει στο σκοτάδι.Και μου φέρνει και τον μεγαλύτερο υπάλληλο του καρκίνου το γκαγκάτση και πάλι δν λέει τπτmoican4 έγραψε:Μην τον πιεζεις ρε Νικο και φυγει και αυτος και εχουμε αλλα μετα..!!
καλά για χορηγία εδώ δεν βλέπεις τι γίνετε οικονομικά ;
για επενδυτές που ξέρεις οτι δεν ψάχνει ; το θέμα είναι
πολιτικό στο θέμα επενδυτή δεν έρχονται εδώ πάνω
επενδυτές παρά μόνο λαμόγια δυστυχώς του στυλ καμπανη...
για τα χρέη τον κοροιδεψαν οι αλογοσκουφηδες κλπ
ο αγώνας συνεχίζετε αυτά που κάνανε τα 3 χρόνια
ενώ μας παρέλαβε διαλυμενους είναι παρά πολλά
μηνειμαστε αχάριστοι ....
- 4NIKOS1986
να ξυπνήσει και να πιέσει σαν ζαγοράκης για χορηγούς.Να πάει στη νετ και να απαιτήσει οι άλλοι είναι πιο μάγκες δηλ?Να πεί στον οπαπ αφού μου κόβεις τα λεφτά και εγώ σου ξηλώνω όλες τις διαφημιστικές και βάζω ξένες εταιρείες.Και στην τελική να μας πεί ποιοί πάνε κόντρα στην ομάδα και μόνο τάζουνmarley 4 έγραψε:κατσε ρε νικο τι ειναι ο ζαγορακης το παιδι για ολες τις δουλειες; δουλεια του ζαγορακη δεν ειναι να σου βρει χογηρο οι αλλοι και κυριως ο χοντρος τι θα κανουν δηλαδη ταβλι-φραπε-τσιγαρο;
- 4NIKOS1986
Παίρναμε 1,3 εκ απο δεπα ας τους κάνει να ανανεώσουν η αφού έχει κρίση ας βρεί έστω με 1 εκeorptol έγραψε:καλά για χορηγία εδώ δεν βλέπεις τι γίνετε οικονομικά ;
ο μόνος πρόεδρος που κάνει συνέντευξη τύπου4NIKOS1986 έγραψε:γιατί ρε moican έχω άδικο σε αυτά που γράφω?πα'ιρνω κάθε χρόνο διαρκείας,έβαλα λεφτά και στις 2 α.μ.κ. και έχω κάνει για πάρτη του 40 εκδρομές περίπου απο αθήνα τα 3 τελευταία χρόνια.Και μας έχει στο σκοτάδι.Και μου φέρνει και τον μεγαλύτερο υπάλληλο του καρκίνου το γκαγκάτση και πάλι δν λέει τπτmoican4 έγραψε:Μην τον πιεζεις ρε Νικο και φυγει και αυτος και εχουμε αλλα μετα..!!
καθε 6 μήνες είναι αυτός έχεις δει τους Εβραίους
με την δήθεν λαϊκή βαση να ενημερώνουν τον κόσμο τους ;
συνέντευξη πιστεύω θα δώσει μετά τα ματς με την φενερ
ΝΙΚΟ
ασχημες εποχες για να ζητας λεφτα απο το κρατος αλλα και ασχημες να μην ηταν εσυ δεν επαιρνες....
για τον οπαπ δεν γινεται τα μουνια ειναι καλυμενα νομικα
πως να απαιτησεις χορηγια πως;;;;;;;;;;;;;;;;;
αυτα επρεπε να γινουν απο περσι οταν αναγκαζεσε να πας στον μυτηλιναιο τετοια στιγμη γαμησετα
αυτο που επρεπε να κανει(γνωμη μου ) ειναι να σουταρει κοσμο για νταηλικια και τα ρεστα δεν ειναι ο χαρακτηρας του
ποια ονοματα να πει ρε αδερφε πλακα κανεις;
ασχημες εποχες για να ζητας λεφτα απο το κρατος αλλα και ασχημες να μην ηταν εσυ δεν επαιρνες....
για τον οπαπ δεν γινεται τα μουνια ειναι καλυμενα νομικα
πως να απαιτησεις χορηγια πως;;;;;;;;;;;;;;;;;
αυτα επρεπε να γινουν απο περσι οταν αναγκαζεσε να πας στον μυτηλιναιο τετοια στιγμη γαμησετα
αυτο που επρεπε να κανει(γνωμη μου ) ειναι να σουταρει κοσμο για νταηλικια και τα ρεστα δεν ειναι ο χαρακτηρας του
ποια ονοματα να πει ρε αδερφε πλακα κανεις;
Απο τη στιγμη που επικαλεστηκε προσωπικους λογους, δε θα επρεπε να μας ενδιαφερει. Το θεμα θεωρειται ληξαν, η τουλαχιστον θα επρεπε, αν επικρατουσε η λογικη.4NIKOS1986 έγραψε:Γιατί έφυγε?Γιατί ξαναγύρισε?
Ο ισολογισμος της ΠΑΕ ειναι διαθεσιμος σε ολους στο επισημο σαιτ. Αυξηθηκε το μπατζετ περσι και δεν περασαμε στους ομιλους του Ουεφα. Τοσο απλα. Γιατι χρειαζεται να υπαρχει καποια συνωμοσια πισω απο ολα?4NIKOS1986 έγραψε:Πώς γίνεται με τόσα έσοδα τα 3 τελευταία χρόνια να είμαστε μέσα?
Αυτο το εχω και εγω απορια. Μαλλον οταν τελειωσουν οι δοσεις στον Εργοτελη για τη μεταγραφη Κουτσιανικουλη.4NIKOS1986 έγραψε:Το προπονητικό πότε επιτέλους θα τελιώσει?
Αυτο πως το ξερεις? Και αν πιεζει, γιατι θα επρεπε να το ξερεις?4NIKOS1986 έγραψε:Για τα χρέη γιατί δεν πιέζει?
Δεν ειναι δουλεια της ΠΑΕ. Ψαξου προς ΑΣ μερια γιατι δεν ξεκινανε οι διαδικασιες για το γηπεδο.4NIKOS1986 έγραψε:Για το νέο γήπεδο γιατί δεν ψάχνεται?
Αυτο πως το ξερεις? Και αν ψαχνει, γιατι θα επρεπε να το ξερεις?4NIKOS1986 έγραψε:Επενδυτές γιατί δεν ψάχνει να βρεί?
Προφανως για να μην εχει βρεθει μεχρι τωρα, δεν υπαρχει καποιος αξιοπιστος.
Σε αυτα συμφωνουμε, ειδικα στο οτι εχει να μιλησει πολυ καιρο. Πιστευω οτι αν βγει να πει καποια πραγματα, θα ηρεμησουμε ολοι,4NIKOS1986 έγραψε:Χορηγία για τη φανέλα ακόμα να βρεί? Στο μάτς της χρονιάς που παιζότανε το πρωτάθλημα γιατί άφησε την ομάδα απροστάτευτη και δεν τα έκανε όλα ταναπού....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...?Θα δεχτεί να μας ξαναπαίξει ο σπανάθας και φέτος?Όσο δεν μιλάει όλο και πιο πολύ θα τον αμφισβητούν.Και μετά απο 3 χρόνια είμαι κ εγώ ένας απο αυτούς.
- 4NIKOS1986
Τον κατσαρή το λαμόγιο τότε γιατί τον στηρίζει?4NIKOS1986 έγραψε:Για το νέο γήπεδο γιατί δεν ψάχνεται?
4NIKOS1986 έγραψε:γιατί ρε moican έχω άδικο σε αυτά που γράφω?πα'ιρνω κάθε χρόνο διαρκείας,έβαλα λεφτά και στις 2 α.μ.κ. και έχω κάνει για πάρτη του 40 εκδρομές περίπου απο αθήνα τα 3 τελευταία χρόνια.Και μας έχει στο σκοτάδι.Και μου φέρνει και τον μεγαλύτερο υπάλληλο του καρκίνου το γκαγκάτση και πάλι δν λέει τπτmoican4 έγραψε:Μην τον πιεζεις ρε Νικο και φυγει και αυτος και εχουμε αλλα μετα..!!
Οχι δεν εχεις αδικο...Ο Ζησης ετρεχε για ολα μα για ολα..Ελπιζω να μην φανει η "γυμνια" της ομαδας τωρα γιατι το βαρος ειναι τεραστιο...Θα το αντεξει.?
Παντως και τα πραγματα μεσα στην ομαδα ταραγμενα ειναι εδω και καιρο...Ας πουμε και καμια αληθεια φτανει ...
Νίκο αγόρι μου θα στο πω απλά. Μου έχει πρήξει τα συκώτια αυτή η παπαριά των τελευταίων μηνών, με αυτές τις ηλίθιες ντεμεκ ερωτήσεις που έχουν αποστηθίσει όλοι οι παπαροπαοκτσήδες και τις λένε συνέχεια σα ποιηματάκι για να το παίξουν αντιφρονούντες. Τράβα βρες χορηγία κι επενδυτή εσύ σε μια χώρα που το Σεπτέμβρη θα σκάνε οι πτωχεύσεις η μια πίσω απ την άλλη, κι έλα μετά να με πείς οτι έφταιγε ο Ζαγόρ, λες και μας παρέστησε ποτέ τον μέγα οικονομολόγο - μάνατζερ. Αμα γουστάρεις να κράξεις για τη φυγή Ζήση, στείλτους επιστολή και κράξε, η γράψε εδώ τελοσπάντων, σχετικά με εκείνο όμως το ζήτημα. Που στο διάολο κολάνε τώρα το γήπεδο και οι χορηγοί. ΓΙα τους χορηγούς ξέρω απόλυτα οτι ψάχνουμε και υπάρχουν επαφές με συγκεκριμένες εταιρίες οι οποίες όμως δυσκολεύονται γιατί δεν υπάρχει φράγκο στην ΕΛλαδίτσα. Γκέγκε; Μήπως φταίει και για το ΔΝΤ ο Ζαγόρ;
Δεν θα επεκταθώ στα υπόλοιπα αστεία ερωτήματα σου, θα σ πώ όμως οτι κουτσά στραβά σε κάνα δυο χρονάκια μια χαρά θα περπατάς στο γρασίδι της Μεσήμβριας, σε ένα προπονητικό που σ έκανε ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ο Ζαγόρ, όσο πιθανότατα εσύ αναρωτιόσουν γιατί να είναι τόσο μ@λ@κ@ς ο Σάντος και δεν παίζει με δύο επιθετικούς.
Α κ που είσαι, αν ο Ζαγόρ βάρεσε μπιέλα πριν λίγους μήνες και ίσως ξαναβαρέσει σε λίγο καιρό, είναι γιατί του τρώει τα σωθικά η υποχρέωση που νιώθει να είναι σωστός απέναντι μας και απέναντι στην ιστορία αυτού του συλλόγου, σε μια κοινωνία που έχει γεμίσει ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ, κλέφτες και απατεώνες. Πρώτους υπεύθυνους για τη φυγή του Ζαγόρ πέρσι και τώρα του Ζήση, θεωρώ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Για τις υστερίες που κάνανε τόσα χρόνια, για τη μηδαμινή υπομονή, για τα ψέμματα που εκτοξεύουν προς λαικισμό, γιατί ρίχνουν αδελφικές μαχαιριές και λέγανε τόσα και τόσα πέρσι το καλοκαίρι. Θαρρείς και έχει κάνα νταλκά ο Τέο να βγάλει λεφτά απ τον ΠΑΟΚ. Τι να σε λέω, αυτό ήταν το όνειρο του στα 35 του να παρατήσει εθνικές, μετάλλια και χορηγούς και γνωριμίες στην ΟΥΕΦΑ και χίλια δυο άλλα, και να ρθεί να κυνηγάει να πληρώσει το ρεύμα στο ερείπιο της Τούμπας. Το βρήκατε ρε τσακαλάκια, μπράβο.
Δεν θα επεκταθώ στα υπόλοιπα αστεία ερωτήματα σου, θα σ πώ όμως οτι κουτσά στραβά σε κάνα δυο χρονάκια μια χαρά θα περπατάς στο γρασίδι της Μεσήμβριας, σε ένα προπονητικό που σ έκανε ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ο Ζαγόρ, όσο πιθανότατα εσύ αναρωτιόσουν γιατί να είναι τόσο μ@λ@κ@ς ο Σάντος και δεν παίζει με δύο επιθετικούς.
Α κ που είσαι, αν ο Ζαγόρ βάρεσε μπιέλα πριν λίγους μήνες και ίσως ξαναβαρέσει σε λίγο καιρό, είναι γιατί του τρώει τα σωθικά η υποχρέωση που νιώθει να είναι σωστός απέναντι μας και απέναντι στην ιστορία αυτού του συλλόγου, σε μια κοινωνία που έχει γεμίσει ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ, κλέφτες και απατεώνες. Πρώτους υπεύθυνους για τη φυγή του Ζαγόρ πέρσι και τώρα του Ζήση, θεωρώ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Για τις υστερίες που κάνανε τόσα χρόνια, για τη μηδαμινή υπομονή, για τα ψέμματα που εκτοξεύουν προς λαικισμό, γιατί ρίχνουν αδελφικές μαχαιριές και λέγανε τόσα και τόσα πέρσι το καλοκαίρι. Θαρρείς και έχει κάνα νταλκά ο Τέο να βγάλει λεφτά απ τον ΠΑΟΚ. Τι να σε λέω, αυτό ήταν το όνειρο του στα 35 του να παρατήσει εθνικές, μετάλλια και χορηγούς και γνωριμίες στην ΟΥΕΦΑ και χίλια δυο άλλα, και να ρθεί να κυνηγάει να πληρώσει το ρεύμα στο ερείπιο της Τούμπας. Το βρήκατε ρε τσακαλάκια, μπράβο.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Δεν χρωστάει καμμιά εξήγηση σε κανένα. Δεν είμαστε κατινίτσες. Και όποιοι τον αμφισβητούν los poulos!4NIKOS1986 έγραψε:Ο ζαγοράκης χρωστάει πάρα πολλές εξηγήσεις και έχει ακόμα περισσότερα ανοιχτά μέτωπα.Γιατί έφυγε?Γιατί ξαναγύρισε?Πώς γίνεται με τόσα έσοδα τα 3 τελευταία χρόνια να είμαστε μέσα?Το προπονητικό πότε επιτέλους θα τελιώσει?Για τα χρέη γιατί δεν πιέζει?Για το νέο γήπεδο γιατί δεν ψάχνεται?Επενδυτές γιατί δεν ψάχνει να βρεί?Χορηγία για τη φανέλα ακόμα να βρεί?Στο μάτς της χρονιάς που παιζότανε το πρωτάθλημα γιατί άφησε την ομάδα απροστάτευτη και δεν τα έκανε όλα ταναπού....ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...?Θα δεχτεί να μας ξαναπαίξει ο σπανάθας και φέτος?Όσο δεν μιλάει όλο και πιο πολύ θα τον αμφισβητούν.Και μετά απο 3 χρόνια είμαι κ εγώ ένας απο αυτούς.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ!
+100000000000000
Μου γίνανε όλοι άνθρωποι και απαιτούν και εξηγήσεις.
Πρόεδρος είναι, όχι υπάλληλος.
Συνέχισε μόνος σκύλε και μην ακούς κανένα.
Μου γίνανε όλοι άνθρωποι και απαιτούν και εξηγήσεις.
Πρόεδρος είναι, όχι υπάλληλος.
Συνέχισε μόνος σκύλε και μην ακούς κανένα.