Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
marley 4

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από marley 4 »

eorpol
ναι υποπτος ο ρολος παπαδοπουλου αλλα με την υποθεση βρυζα δεν εχει σχεση

γκικα

μπορει να μην εκλεψε (σου ειπα δεν ξερω) αλλα αν πηρε πισω τα λεφτα δικαιολογει το ανοιγμα και δεν επιτρεπεται να παρεις πισω τα λεφτα
οταν ξεκινησε ο ζαγορ απο τοσους και τοσους που του υποσχεθηκαν οικονομικα βοηθεια μονο 2 το εκαναν πραξη ο βιολιδης και ο σαχπατζιδης τον βιολιδη τον πιστευει ο ζαγορ σχεδον τυφλα τι να κανει δηλαδη...
παιχνιδια εξουσιας σου ειπα παιζει που ειναι χειροτερα απο την κακοδιαχειρηση ακομα και απο την βουτα
δεν θα μαθουμε ποτε πως επεισε τον βρυζα να δεχτει την επιστροφη ζαγορ χωρις να παραιτηθη θυμησου ποσες ανοιχτες υποθεσεις μς χρωστουμενα ειχες τι ηθελες να κανει ο ζαγορακης να παιζει κορονα-γραμματα;
για μενα ο ανθρωπος αυτος ειναι επικυνδινος
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

gika.....Ξεχασες να γραψεις πως και ενας κομητης κατευθυνεται προς τη γη και θα πεσει στην Τουμπα,οποτε δεν θα εχουμε και γηπεδο.......

Και τη Φενερ θα την αποκλεισουμε! :evil:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κάποιος με αρχίδια για να μας βγάλει από την κρίση υπάρχει;;;
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αυτα ας τα κανονισει ο Ζαγορακης. Αυτος ειναι υπευθυνος οχι εγω...
Εγω ξερω πως ενας ενας ολοι την κοπανανε..Τωρα φταινε ,δεν φταινε δεν με νοιαζει την πραγματικοτητα κοιταω...
Ακομα και αυτος ο Παπαδοπουλος που ολοι τωρα βριζουμε ,ηταν το δεξι του χερι, κολλητος του στα οικονομικα της ΠΑΕ και ξαφνικα μεσα σε μια νυχτα γυρισαν τα μυαλα του....
Σαν πολλες οι συμπτωσεις δεν ειναι..?
Εχουμε δηλ την πολυτελεια να διωχνουμε ακομα και αν διαφωνουμε...?
Λιγο νερο στο κρασι κανενας δεν μπορει να βαλει ..?
Τι σκατα ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ και λοιπες μλκιες θα ακουμε ακομα.?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

mpafos4 έγραψε:gika.....Ξεχασες να γραψεις πως και ενας κομητης κατευθυνεται προς τη γη και θα πεσει στην Τουμπα,οποτε δεν θα εχουμε και γηπεδο.......

Και τη Φενερ θα την αποκλεισουμε! :evil:
Δυστυχώς πρέπει να σκεφτόμαστε και το worst case scenario που συγκεντρώνει και πολλές πιθανοτητες... Αν δεν περάσουμε το άνοιγμα άνετα φτάνει τα 5 εκατομμύρια (εκτός αν βρούμε καμιά χορηγία για μπροστά αλλά και πάλι το άνοιγμα θα μεγαλώσει). Του χρόνου άμα μας κάτσει καμιά Λίβερπουλ και Ατλέτικο με την βαθμολογία που θα έχουμε το άνοιγμα θα πάει +1,5 με 2 εκατομμύρια κτλ... Οδηγούμαστε μαθηματικά στην χρεοκοπεία. Άρα ή πρέπει να γίνει μείωση των εξόδων ή αύξηση των εσόδων. Όσο δεν υπάρχει επενδυτής, μόνη λύση μένει η Ευρώπη και αυτό όλο και θα δυσκολεύει αν δεν περάσουμε... Άρα προτείνω να πάμε σε μείωση των εξόδων (με πιθανή αποδέσμευση ώστε να μην ανεβαίνει το έλειμα) ή ακόμα καλύτερα σε κάποια πώληση που και τα έξοδα θα μικρύνουν και τα έσοδα θα αυξηθούν...
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

moican4 έγραψε:Αυτα ας τα κανονισει ο Ζαγορακης. Αυτος ειναι υπευθυνος οχι εγω...
Εγω ξερω πως ενας ενας ολοι την κοπανανε..Τωρα φταινε ,δεν φταινε δεν με νοιαζει την πραγματικοτητα κοιταω...
Ακομα και αυτος ο Παπαδοπουλος που ολοι τωρα βριζουμε ,ηταν το δεξι του χερι, κολλητος του στα οικονομικα της ΠΑΕ και ξαφνικα μεσα σε μια νυχτα γυρισαν τα μυαλα του....
Σαν πολλες οι συμπτωσεις δεν ειναι..?
Εχουμε δηλ την πολυτελεια να διωχνουμε ακομα και αν διαφωνουμε...?
Λιγο νερο στο κρασι κανενας δεν μπορει να βαλει ..?
Τι σκατα ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ και λοιπες μλκιες θα ακουμε ακομα.?
+1
Ολοι σιγα σιγα πηδανε απο το καραβι. Συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση. Μηπως καποιος παρακαλουσε να αποτυχει ο Μπερετα? Μηπως καποιος χρωσταει ακομα απαντησεις γιατι εφυγε? Μηπως.. μηπως...
μηπως... Για βιολιδη και βουτες δεν ξερω. Παντως τοσος πολυς καπνος... Ποσα καπνογονα πεταχτηκαν πια?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μοικανε μπορεις να πεις για οποιον θες αλλα οχι για τον παπαδοπουλο πλζ...δεν γυρισαν τα μυαλα του παπαδοπουλου τα μυαλα της διοικησης γυρισαν και δεν παραιτηθηκε σουτ εφαγε...

gika έγραψε:Κάποιος με αρχίδια για να μας βγάλει από την κρίση υπάρχει;;;
εχω @@λεφτα δεν εχω...κανω??? :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Ο Παπαδοπουλος ομως ειναι αυτος που ξεκινησε τα οικονομικα της ΠΑΕ και τα ξερει σαν την παλαμη του. Αφου εχει λυσσαξει να γινει ελεγχος γιατι η ΠΑΕ δεν το κανει για να του βουλωσει το στομα?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κοίτα μαν και εγώ έχω... Αλλά δεν ξέρω αν αρκούν... Μας λείπει το ωραίο όνομα (έλα τώρα που το γκίκα δεν είναι πιο πιασάρικο :lol: ) και η αποδοχή του κοινού (αν φέρω μερικές φίλες, να ντυθούν μαζορέτες και να φωνάζουν ρυθμικά γκίκα, πιάνεται;;) :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ελεγχος γινεται...και οταν ηθελαν οι συνδεσμοι πηγαν και εμαθαν χωρις τυμπανοκρουσιες και φαμφαρες...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

τι εγινε ρε????
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Sera4 έγραψε:μοικανε μπορεις να πεις για οποιον θες αλλα οχι για τον παπαδοπουλο πλζ...δεν γυρισαν τα μυαλα του παπαδοπουλου τα μυαλα της διοικησης γυρισαν και δεν παραιτηθηκε σουτ εφαγε...
Εστω φιλε σουτ...Δεν διαφωνω..Ο ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ και αυτος σουτ γιατι.? ο Αλεξιου και αυτος , ο Λαγωνιδης και αυτος ο Ελευθεριαδης δεν προλαβαν ,παραιτηθηκε, Ο κονσεισαο ,ο Ζησης και παμε για τον επομενο αν εχει μεινει...
Παντως καποιοι παραμενουν σταθερα οτι και να γινει...
Ο παπ ηταν το δεξι του χερι και αυτος που ξεκινησε τα οικονομικα στην πρωτη χρονια...Αυτο ειναι αληθεια παντως..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ρε συ μοικανε τι μπερδευεις καταστασεις??ο μανδρινος ειχε πεοσωπικα θεματα ακομα αν χρειαστει βοηθαει και ειναι κοντα στην ομαδα...και παρα την παραιτηση του ηταν εκει στη συνεντευξη τυπου...οι προπονητες εφυγαν λογω περικοπων τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο...ο κονσεισαο περισσευε και ετρωγε το βρυζα...τωρα ζαγορακης και βρυζας δε θα μαθουμε ποτε γιατι εφυγαν πιστευω...

αν και για τον βρυζα θυμαμαι που στην παρουσιαση του δερμιτζακη ολοι θυμομαστε τα λογια του οταν ρωτηθηκε για παραιτηση για να μην αναφερθω σε παλιοτερες συνεντευξεις...εγω ειμαι πιστος στρατιωτης δε θα παρατησω το καραβι κλπ...και μετα ερχεται εθνικη...εκει κρυβεται ολη η ουσια...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Οχι φιλε μην ξαχνουμε εξιλαστηρια θυματα..Τι εθνικη ..Εδω υπηρχε προβλημα στις σχεσεις....
Οταν δεν βλεπουν παιχνιδια μαζι ,οταν δεν μιλανε για την ομαδα οταν δεν υπολογιζεται τι περιμενεις,,?
Ασε την εθνικη ,αυτα ειναι για μικρα παιδια..
Ανεργος δεν θα μεινει ,εχει ακρες ο Βρυζας...
Αλλα ο ενας "προσωπικα προβληματα" ,οι αλλοι περικοπες , ο κονσεισαο περισσευε, ελα τωρα μονο εκει που μας συμφερει υπαρχει δικαιολογια για τους αλλους ομως ολα καλα....

Μεχρι στιγμης δεν εχει φερει ουτε μια χορηγια..Με προσωπικη επαφη εννοω. Οχι δεπα και μλκιες..Εγω αυτο ξερω..Ωραια εφυγε ο Βρυζας ,λυθηκαν ολααα τα προβληματα...
Απο εδω και περα( αν αντεξει)

Ψεμα ψεμα ψεμα...Στηριζω τον Μπερετα λέει, τον διωχνει, ολα καλα με Βρυζα λεει , φευγει...Ασε εμαθα πλεον...
Άβαταρ μέλους
krik the greek

Δημοσίευση από krik the greek »

Τι να πω ρε γαμώτο κατραπακιά μου ήρθε. Σε ευχαριστούμε ρε Ζήση πάντως για ότι έκανες :cry:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”