Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
thrix

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από thrix »

marley 4 έγραψε:φιλαρακι μυαλο εχεις να δεις την αληθεια και μονο σου απλα δεν θελεις να την αποδεχτεις τωρα αν ρωτας κατι συγκεκριμενο πες το
Πίστεψέμε είμαι πρόθυμος να αποδεχθώ τα πάντα, αρκεί να τα γνωρίζω με μια σχετική σιγουριά και όχι κουβέντες του αέρα.
Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν κάποιος έχει βάλει χέρι στα λεφτά της ομάδας για να τα παντελονιάσει. Αυτό είναι το μόνο σημαντικό για μένα γιατί όλοι ξέρουμε την ιστορία της ομάδας.
Αν τώρα τα πράγματα που θα μάθουμε όταν σκάσει η "βόμβα" είναι για διαφωνίες σε θέματα παιχτών προσώπων κλπ δεν με απασχολεί το θέμα. Στο φινάλε λάθη κάνουν όλοι, εγώ θέλω να ξέρω αν κάποιος έχει κλέψει. Αυτό ξέρεις να μου το απαντήσεις?
s-c-a

Δημοσίευση από s-c-a »

marley 4 για το χοντρό μιλάς?
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

MPAFE KAI GIKA

ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΔΩ. ΒΙΟΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΚΙΚΑ. ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α-Ω ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν και τόση ώρα στέλνω πμ, αφού το πήγες δημόσια, το συνεχίζω εδώ.

Ο Ζαγοράκης ξέρει ή όχι; Και αν ναι γιατί το καλύπτει;;;;;;;;

Άρα φταίει και αυτός;;; Ή μου διαφεύγει κανά στοιχείο και οδηγήθηκα σε λάθος συμπέρασμα;
s-c-a

Δημοσίευση από s-c-a »

Τί να πει ρε gika αν τα χώνει από πίσω που και που, για να πεί είναι.
marley 4 διαφώτισέ μας..
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εαν,φιλε marley,η ενοτητα του ΠΑΟΚ κινδυνευει απο οποιονδηποτε Βιολιδη τοτε να το κλεισουμε το "μαγαζι"και να παμε σπιτια μας!!!

Και μια παρακληση προς ολους...μπορουμε να διακοψουμε ΕΔΩ αυτο το τοσο σημαντικο θεμα και να το συνεχισουμε μετα τις 27 του μηνα???

ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ και μαλιστα πολυ κρισιμο για την μετεπειτα πορεια μας!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

επειδή κάποιοι και εδώ και σε άλλο φόρουμ λένε έμμεσα
κλέφτη τον βιολιδη και απορούν γιατί τον καλύπτει
ο ζαγορ βγεστε ρε μιληστε σαν άνδρες και αφήστε
τα μισολογα καιαπο οτι καταλαβαίνω αυτά βγαίνουν
απο μερίδα του συνδεσμιακου χώρου ..
μιληστε με στοιχεία αλλιώς μην μιλάτε καθόλου
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπάφε, όποιος δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σε δύο θέματα ταυτόχρονα ας πάει στο άλλο τόπικ.... Αλλά αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει η πρόσκαιρη ευτυχία σε περίπτωση πρόκρισης αλλά η διοικητική ηρεμία.

Και αν όντως μπαίνει χέρι στα ταμεία, καλύτερα να μην περάσουμε, να εμφανιστούν όλα τα στοιχεία για την οικονομική τρύπα, να καθαρίσει το τοπίο, να πουληθεί και κανάς παίκτης να καλυφθεί η ζημιά και σιγά σιγά θα ξαναανέβουμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

marley 4 έγραψε:MPAFE KAI GIKA

ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΔΩ. ΒΙΟΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΚΙΚΑ. ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α-Ω ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ
ασε φιλε μην μιλάς για Παπαδόπουλο γιατί τον
θεωρώ τον μεγαλύτερο λεζαντακια και εχθρό
του ζαγορ με δίψα για εξουσια ο κύριος χαρβαρντ
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ Ο ΒΙΟΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΑΛΛΑ ΦΗΜΟΛΟΓΗΤΕ ΟΤΙ ΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΖΑ ΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩς

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΔΡΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΡΙΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟΛΙΔΗ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

eorptol έγραψε:επειδή κάποιοι και εδώ και σε άλλο φόρουμ λένε έμμεσα
κλέφτη τον βιολιδη και απορούν γιατί τον καλύπτει
ο ζαγορ βγεστε ρε μιληστε σαν άνδρες και αφήστε
τα μισολογα καιαπο οτι καταλαβαίνω αυτά βγαίνουν
απο μερίδα του συνδεσμιακου χώρου ..
μιληστε με στοιχεία αλλιώς μην μιλάτε καθόλου
Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει.

Αυτή τη στιγμή ακούω δύο αδέρφια μου να μου λένε αυτά για τον Βιολίδη. Δεν είναι επαληθευμένα και φυσικά δεν μπορώ να τα εστερνιστώ. Συζητάμε για την τυφλή εμπιστοσύνη του Ζαγόρ στον Βιολίδη που οδήγεί μαθηματικά σε ναυάγιο. Δεν θα κάνω και εγώ το ίδιο λάθος. Αλλά όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται και φυσικά δεν γίνεται να παρουσιαστούν στοιχεία σε ένα φόρουμ από 2 ανώνυμα ΠΑΟΚτσάκια. Ο χρόνος θα δείξει!

Μακαρι να βρεθεί λύση κι ας μην μάθω καν το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Gika ξερεις τι λες..? Καλυτερα να μην περασουμε ,να πουλησουμε κανενα παικτη ..?
Καναμε τοσα χρονια να μιεωσουμε το ελλειμα και ξαφνικα φτου και απο την αρχη ..?
Γιατι δλη.?
Τα γαμησιατικα παλι εμεις θα τα πληρωσουμε.?
Τι ειμαστε κουλα 44 ή μηπως ειμαστε.? :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 11 Αύγ 2010, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Η ηρεμια θα ερθει καταρχην με την προκριση.Και τοτε θα υπαρχει ο χρονος να συζητηθουν ολα!

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ,τη στιγμη που μιλαμε,ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!!!Ολα τα αλλα μπορουν να περιμενουν,αυτη ΟΧΙ!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

marley 4 έγραψε:ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ Ο ΒΙΟΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΑΛΛΑ ΦΗΜΟΛΟΓΗΤΕ ΟΤΙ ΠΕΣΑΝ ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΖΑ ΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩς

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΔΡΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΡΙΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟΛΙΔΗ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ
Άρα ούτε ο Βιολίδης κλέβει....

Ε τότε γιατί έφυγε ο άλλος ο παπάρας;;;;;; :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Ρε που κολάνε όλα αυτά με τον Ζήσαρο;;;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

moican4 έγραψε:Gika ξερεις τι λες..? Καλυτερα να μην περασουμε ,να πουλησουμε κανενα παικτη ..?
Καναμε τοσα χρονια να μιεωσουμε το ελλειμα και ξαφνικα φτου και απο την αρχη ..?
Γιατι δλη.?
Τα γαμησιατικα παλι εμεις θα τα πληρωσουμε.?
Τι ειμαστε κουλα 44 ή μηπως ειμαστε.? :roll:
Από την αρχή έλεγα να πέσουμε στη Δ και να σβηστούν τα χρέη. Περσυ έλεγα να πουλήσουμε Κοντρέρας, Γκαρσία, Ζλάταν κτλ ώστε να σβηστούν τα χρέη. Επίσης ήλπιζα σε πρόκριση στο ΟΥΕΦΑ ώστε να χαλαρώσουμε και να γλιτώσουμε τις άμεσες πωλήσεις. Φέτος ήλπιζα σε Τσου Λου ή σε ΟΥΕΦΑ αλλά δυστυχώς με τέτοιες κληρώσεις δεν θα πάμε πουθενά.

Από του χρόνου δεν θα μετράει η χρονιά 05-06 στην ΟΥΕΦΑ και θα είμαστε κατά πααααααααρα πολύ στους αδύναμους αν δεν περάσουμε φέτος. Οπότε γεια σας και του χρόνου. Κι επειδή όσο έχουμε χρέη άνοιγματα,μεταγραφές για καλή ομάδα δεν μπορεί να γίνουν, ναι θέλω πώληση παίκτη.

Ειδάλως θα είμαστε παγιδευμένοι στην 3άδα του πρωταθλήματος αλλά χωρίς Ευρώπη και χορηγούς τα χρέη όλο και θα μεγαλώνουν. Ας πάμε δύο βήματα πίσω να πάρουμε φόρα για να πάμε ακόμα πιο πολλά μπροστά. Αλλιώς είμαστε σε μία ατέρμωνη μάχη που μόνο με τύχη (που δεν έχουμε και πολλή) θα γλιτώσουμε από την καταστροφή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”