ΠΑΟΚ - Fenerbahçe 19/8 21:30 nova1
Re: ΠΑΟΚ - Fenerbahçe 19/8
Όσο για το θέμα της εξάντλησης, μια φιλική συμβουλή:
Βάλτε το ιντερνετ στη ζωή σας,θα γίνει πιο εύκολη. Ακόμα και εσείς να μην έχετε πρόσβαση, όλο και κάποιος γνωστός, συγγενής, φίλος θα μπορεί να σας πάρει εισιτήριο με την κάρτα του (χρησιμοπιώντας το δικό σας όνομα και αριθμό ταυτότητας) και να του δώσετε το αντίτιμο. Το είχα κάνει άπειρες φορές για να βρω εισιτήριο για φίλους μου όσο ήμουν Ελλάδα και πραγματικά βοηθάει. Το μόνο που θα πρέπει να σας απασχολεί είναι το πόσο ασφαλές είναι το PC μέσω του οποίου θα γίνει η συναλλαγή.
Βάλτε το ιντερνετ στη ζωή σας,θα γίνει πιο εύκολη. Ακόμα και εσείς να μην έχετε πρόσβαση, όλο και κάποιος γνωστός, συγγενής, φίλος θα μπορεί να σας πάρει εισιτήριο με την κάρτα του (χρησιμοπιώντας το δικό σας όνομα και αριθμό ταυτότητας) και να του δώσετε το αντίτιμο. Το είχα κάνει άπειρες φορές για να βρω εισιτήριο για φίλους μου όσο ήμουν Ελλάδα και πραγματικά βοηθάει. Το μόνο που θα πρέπει να σας απασχολεί είναι το πόσο ασφαλές είναι το PC μέσω του οποίου θα γίνει η συναλλαγή.
Και στο ιντερνετ δεν υπαρχουν διαθεσιμες θεσεις στην 4 και στην 7...Μονο για κατοχους διαρκειας υπαρχουν εισητηρια...Οι υπολοιποι απλα υπομονη...
Ναι, απλά εννοώ ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες με 5 κλικ στις 9 η ώρα να βρεις για 4 ή 7. Και είναι πιο εύκολο αν εσύ δεν μπορείς 9 η ώρα να είσαι συνδεμένος να πεις ένα φίλο-γνωστό-συγγενή μπες online 10 λεπτά. Παρά να του πεις αύριο ξύπνα 7μιση, 8 να είσαι Τούμπα, να περιμένεις στην ουρά (που μόνο ουρά δεν λέγεται αυτό το πράγμα) να μου πάρεις εισιτήριο γιατί εγώ δουλεύω μέχρι τις 11.
Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας ως λαός του ΠΑΟΚ και να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να βοηθήσουμε την ομάδα μας στα παιχνίδια με την Fenerbahce. Μην αφήσουμε τα σκυλιά που εμφανίστηκαν τη συγκεκριμένη δύσκολη στιγμή να φάνε τις σάρκες του ΠΑΟΚ μας
Παιδιά φοβάμαι μην έχουμε καμία επανάλυψη του σκηνικού της P.S.G....
Δεν θέλει και πολύ. Ενα άσχημο αποτέλεσμα, μία πρόκληση από τους Τούρκους, λίγο το κεφάλι μερικών που θα γεμίσει από φωνές κατά Ζαγοράκη δεν θέλει και πολύ να πάμε ξανά 20 χρόνια πίσω.
Τα έχουμε γαμήσει που τα έχουμε γαμήσει μην υποθηκεύσουμε και το μέλλον μας....θα είναι το τελειωτικό μας χτύπημα.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
Δεν θέλει και πολύ. Ενα άσχημο αποτέλεσμα, μία πρόκληση από τους Τούρκους, λίγο το κεφάλι μερικών που θα γεμίσει από φωνές κατά Ζαγοράκη δεν θέλει και πολύ να πάμε ξανά 20 χρόνια πίσω.
Τα έχουμε γαμήσει που τα έχουμε γαμήσει μην υποθηκεύσουμε και το μέλλον μας....θα είναι το τελειωτικό μας χτύπημα.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
- nyxteridas
Για όσους έχουν πάρει πολύ πατριωτικά το παιχνίδι, απλά θα ήθελα να τους παρακαλέσω να μην ξαναφωνάξουν το σύνθημα «Τούρκος Τούρκος είναι ο μπαμπάς σας»
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Αυτό πρέπει να είναι στην κορυφή των topics.
Οι "σασταλεγα"κηδες παρακαλούνται να απέχουν.
ΠΑΟΚ γ@μα τους φερεντζέ λουκούμ
Οι "σασταλεγα"κηδες παρακαλούνται να απέχουν.
ΠΑΟΚ γ@μα τους φερεντζέ λουκούμ
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geotoumba την Τετ 11 Αύγ 2010, 16:17, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Ρε γαμωτο δεν μπορω να διανοηθω οτι και φετος δε θα βλεπω τον ΠΑΟΚ στην Ευρωπη!
Δηλαδη δε γινεται να βγαιναμε Ευρωπη με Γιασεμακη κλπ
(οχι οτι τοτε δεν ειχαμε καλη ομαδα,απλως πιστευω οτι αυτη που εχουμε τωρα ειναι καλυτερη) και να μη βγαινουμε τωρα με την εξαιρετικη ομαδα που εχουμε χτισει τα τελευταια χρονια!
Τωρα για τιτλο τι να πω... ενα κυπελλο δεν αξιζει σ'αυτη την ομαδα?
Εχω απελπιστει ρε π@υστη μου,εφυγε και ο Ζησης τωρα και μας γ@μησε περισσοτερο την ψυχολογια...
Δηλαδη δε γινεται να βγαιναμε Ευρωπη με Γιασεμακη κλπ
(οχι οτι τοτε δεν ειχαμε καλη ομαδα,απλως πιστευω οτι αυτη που εχουμε τωρα ειναι καλυτερη) και να μη βγαινουμε τωρα με την εξαιρετικη ομαδα που εχουμε χτισει τα τελευταια χρονια!
Τωρα για τιτλο τι να πω... ενα κυπελλο δεν αξιζει σ'αυτη την ομαδα?
Εχω απελπιστει ρε π@υστη μου,εφυγε και ο Ζησης τωρα και μας γ@μησε περισσοτερο την ψυχολογια...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
φιλαράκι ο ΠΑΟΚ τότε, είχε μεν γιασεμάκη, αλλά είχε ήδη κτίσει ευρωπαίκό προφίλ. Επί 10 συναπτά έτη, αν θυμάμαι καλά, συμμετείχε στο "ουεφάκι" που κορόίδευαν οι εξυπνάκηδες.
με την μέταλλουργκ, ήμασταν στο γκρουπ των ισχυρών, αλλά και παλι με το ζόρι προκριθήκαμε, 2-2 στο ντονετσκ με 9 παίχτες! έκτοτε μεσολάβησε η μαύρη χρονιά του αποκλεισμού από την ευρώπη με την ρουφινιά του σπανού, λόγω οικονομικών, και χρονιές που δεν βγήκαμε καν ευρώπη αγωνιστικά. αυτά όλα είχαν σαν αποτέλεσμα να μείνουμε πολύ πίσω στην κατάταξη της ευρώπης και να έχουμε μεταπηδήσει στο γκρουπ των αδυνάτων. Είδες η ΑΕΚ , μια χαρά άκοπα θα πάρει την πρόκριση και θα μπει στους ομίλους του europa. Εμείς θα φτύξουμε΄αίμα για να μπούμε.
Εδώ ισχύει υτό που λένε, αμαρτίες γο(υμε)ναίων παιδεύουσι τέκνα.
με την μέταλλουργκ, ήμασταν στο γκρουπ των ισχυρών, αλλά και παλι με το ζόρι προκριθήκαμε, 2-2 στο ντονετσκ με 9 παίχτες! έκτοτε μεσολάβησε η μαύρη χρονιά του αποκλεισμού από την ευρώπη με την ρουφινιά του σπανού, λόγω οικονομικών, και χρονιές που δεν βγήκαμε καν ευρώπη αγωνιστικά. αυτά όλα είχαν σαν αποτέλεσμα να μείνουμε πολύ πίσω στην κατάταξη της ευρώπης και να έχουμε μεταπηδήσει στο γκρουπ των αδυνάτων. Είδες η ΑΕΚ , μια χαρά άκοπα θα πάρει την πρόκριση και θα μπει στους ομίλους του europa. Εμείς θα φτύξουμε΄αίμα για να μπούμε.
Εδώ ισχύει υτό που λένε, αμαρτίες γο(υμε)ναίων παιδεύουσι τέκνα.
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ...ΜΙΡΛΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...
ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΑΙΜΑΙ
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ...ΜΙΡΛΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...
ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΑΙΜΑΙ

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΕΜΠΛΟΚΗ μέχρι τέλος!
Υ.Γ. ρε συ ευθύμη που το παίζεις και ΠΑΟΚτσής και βγαίνεις στο λιμπερο, ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ ΜΑΪΝΤΑΝΕ ΦΤΑΝΕΙ!
Υ.Γ. ρε συ ευθύμη που το παίζεις και ΠΑΟΚτσής και βγαίνεις στο λιμπερο, ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ ΜΑΪΝΤΑΝΕ ΦΤΑΝΕΙ!
Το λοιπον αδερφια.
Ενα εχω να πω.
Ναι μεν και εγω ξενερωσα με την παραιτηση Βρυζα.
Αλλα.
ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ
Δεν εχουμε περιθωρεια για κλαματα και οδυρμους.
Η ομαδα εχει να δωσει δυο δυσκολους αγωνες που θα δωσουν μια μεγαλη οικονομιη ανασα στην ομαδα μας.
Η προκριση ειναι μονοδρομος, οσο και η στηριξη στον ΠΑΟΚ μας.
Πρεπει ΤΩΡΑ να παρουμε ΕΜΕΙΣ την ομαδα στα χερια μας!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!
Δεν υπαρχει χρονος για να ζοριζουμε τον νου μας, με πιθανοτητες και περιπτωσεις και με τα αν, και ισως.
ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ.
Ντοπες σε παικτες διοικηση και οτι αλλο υπαρχει, σε σχεση με τον ΠΑΟΚ.
Και μετα θα δουμε τι εγινε.
Οχι ομως τωρα.
ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ!
Ενα εχω να πω.
Ναι μεν και εγω ξενερωσα με την παραιτηση Βρυζα.
Αλλα.
ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ
Δεν εχουμε περιθωρεια για κλαματα και οδυρμους.
Η ομαδα εχει να δωσει δυο δυσκολους αγωνες που θα δωσουν μια μεγαλη οικονομιη ανασα στην ομαδα μας.
Η προκριση ειναι μονοδρομος, οσο και η στηριξη στον ΠΑΟΚ μας.
Πρεπει ΤΩΡΑ να παρουμε ΕΜΕΙΣ την ομαδα στα χερια μας!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!
Δεν υπαρχει χρονος για να ζοριζουμε τον νου μας, με πιθανοτητες και περιπτωσεις και με τα αν, και ισως.
ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ.
Ντοπες σε παικτες διοικηση και οτι αλλο υπαρχει, σε σχεση με τον ΠΑΟΚ.
Και μετα θα δουμε τι εγινε.
Οχι ομως τωρα.
ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ!