Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Φιλε,Οlorin,τα χρονια της μιζεριας ηταν πολλα και αφησαν τα σημαδια τους!Ειδικα στους νεοτερους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ!
Το θεμα ειναι να ξαναλλαξουμε αυτη τη νοοτροπια!!!Δεν συμβαδιζει με το μεγαλειο αυτης της ομαδας!
Το θεμα ειναι να ξαναλλαξουμε αυτη τη νοοτροπια!!!Δεν συμβαδιζει με το μεγαλειο αυτης της ομαδας!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Η Ομάδα πρέπει να είναι 1000% έτοιμη στα 2 παιχνίδια με τους Τούρκους, απερίσπαστη από κάθε κατινιά και παπαρολογία!
ΠΑΟΚ θυμήσου την πρόκριση την θέλουνε εκατομμύρια οπαδοί σου!
ΠΑΟΚ θυμήσου την πρόκριση την θέλουνε εκατομμύρια οπαδοί σου!
Καταλαβαίνω φίλε μου ....αλλά δεν το ξέρω και αυτό ρε φίλε...πραγματικά...ούτε ξέρω ακόμα και τι λεφτά (μισθό) παίρνει ο Ζαγοράκης και άλλοι στον ΠΑΟΚ....Κάποιοι λέγαν ότι έχουν συμβόλαια παιχτών...κάποιοι άλλοι λέγαν ότι δεν παίρνουν λεφτά και παίρνουν ένα απλό μισθό ...αλλά δεν ξέρω τι είναι αλήθεια....Δεν είμαι για τίποτε σίγουρος...ας το ρωτήσουν και αυτό στο Ζαγοράκη τα ΑΡΔ σε κάποια συνέντευξη τύπου .....Maximus έγραψε:
Καταλαβαινεις τι εννοω ρε φιλε φαντομα... Δεν θα μπορουσε ο οποιοσδηποτε, ουτε θα ειχε την ορεξη βεβαια να ασχοληθει με τον ΠΑΟΚ... Αν ηταν ετσι, θα βαζαμε 5-6 παλληκαρια δικα μας στη διοικηση και θα καναμε κουμαντο λαικης βασης...
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι τώρα κάνουν το ένα παιδικό λάθος μετά το άλλο παιδικό λάθος και αργά ή γρήγορα θα καούνε....
Δεν μου άρεσε καθόλου ειδικά αυτό το καλοκαίρι....
Ας κοιτάξουν να συμμαζευτούν λίγο ή αν δεν μπορούν ας έρθουν νέα πρόσωπα να διοικήσουν ή να κάνουμε ακόμα και εκλογές για νέα διοίκηση....και να βάλει ελεύθερα όποιος θέλει υποψηφιότητα....και να ψηφίσει όλος ο λαός του ΠΑΟΚ...
μην γινεις ντεμης θοδωρη!!!διωξε τους αυλικους που οποτε βρισκουν ευκαιρια ασελγουν στο επι τοσα χρονια πτωμα του νεκρου ΠΑΟΚ και οχι αυτους που ηταν εκει στις δυσκολες στιγμες!
Στήριξη και πίστη στην διοίκηση!
Όποιος και να είναι οι ανακατατάξεις στην ομάδα, το μοντέλο της διαφάνειας θα πρέπει να διατηρηθεί..
Όποιος και να είναι οι ανακατατάξεις στην ομάδα, το μοντέλο της διαφάνειας θα πρέπει να διατηρηθεί..
Πόσων ομάδων οι οπαδοί ξέρουν το άνοιγμα (και πιο πριν τα πλεονάσματα) της ΠΑΕ τους με τόση λεπτομέρεια; Υπάρχουν ελλείψεις κι εγώ θέλω να διορθωθούν...
εγώ έχω ορισμένες απορίες και σκέψεις. Πρώτον αναμφισβήτητα η ανάκαμψη του ΠΑΟΚ άρχισε με τον Ζήση τεχνικό διευθηντή και όχι την πρώτη χρονιά του Ζαγόρ που βγήκαμε ένατοι , αν δεν κάνω λάθος η χειρότερη θέση στην ιστορία μας.Δεύτερον με Γκαγκάτση μεσολαβητή , είχαμε το φιάσκο του Κουτσιανικούλη υπό τις ευλογίες του Ζαγόρ , ο Βρύζας δεν ακούστηκε πουθενά σε εκείνη την ιστορία. Τρίτον πέρισυ τέτοια εποχή , πάλι μπουρδέλο ήμασταν , και η ανάκαμψη άρχισε όταν παραιτήθηκε για άγνωστους λόγους ο Ζαγόρ . Μετά γύρισε ασφαλώς , αλλά δεν μας εξήγησε ποτέ ούτε γιατί έφυγε ούτε γιατί ξαναγύρισε και μάλιστα ντε και καλά στην θέση του προέδρου. Τεταρτον , πέρυσι δεν μας έλεγαν με τον Σάντος οτί συμφώνησαν σε ανανέωση και μάλιστα μεταξύ αντρών δεν χρειαζονται άμεσα υπογραφές;Πέμπτον γιατί έχουμε διευθηντή της ΠΑΕ έναν νεαρό άβγαλτο δικηγόρο χωρίς καμία επαγγελματική εμπειρία , είτε λέγεται Γκαγκάτσης είτε όχι;Έκτον γιατί είναι ανύπαρκτο το τμήμα επικοινωνίας , τύπου κ.λ.π;
Θα μπορούσα να γράψω και άλλα πολλά αλλά θα κουράσω. Απλώς να υπενθυμίσω οτί η διοίκηση είναι πρωτοδικείου και όχι κάτοχος των μετοχών ή εκλεγμένη. Ως εκ τούτου δεν είναι μαγαζί κανενός...
Θα μπορούσα να γράψω και άλλα πολλά αλλά θα κουράσω. Απλώς να υπενθυμίσω οτί η διοίκηση είναι πρωτοδικείου και όχι κάτοχος των μετοχών ή εκλεγμένη. Ως εκ τούτου δεν είναι μαγαζί κανενός...
Θόδωρε κράτα γερά δεν θέλω να ξυπνήσω πάλι ένα πρωϊ και να ακούσω και για δική σου αποχώρηση
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
Ναι έχεις κάνει λάθη αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι δεν γίνανε με κακή πρόθεση από μεριά σου
Ενα μόνο σου ζητώ καθαρό μυαλό ξέρω είναι δύσκολο θα ακούσεις πολλά αυτές τις μέρες αλλά σε παρακαλώ τουλάχιστον εσύ τήρησε το χιλιοειπωμένο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
Ναι έχεις κάνει λάθη αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι δεν γίνανε με κακή πρόθεση από μεριά σου
Ενα μόνο σου ζητώ καθαρό μυαλό ξέρω είναι δύσκολο θα ακούσεις πολλά αυτές τις μέρες αλλά σε παρακαλώ τουλάχιστον εσύ τήρησε το χιλιοειπωμένο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
Οσοι αμφισβητουν τη διαφανεια και αφηνουν υπονοουμενα για την καθαροτητα του Τεο ειναι απλα τραγικοι και υποκινουμενοι. Οι φημες αυτες εχουν συγκεκριμενες πηγες, οι οποιες συνεχιζουν να παλευουν για τα δικα τους συμφεροντα, τα οποια δε συμβαδιζουν φυσικα με αυτα του ΠΑΟΚ.
Για οποιον ενδιαφερεται, υπαρχει ο ισολογισμος της ΠΑΕ στο επισημο σαιτ. Αρκει βεβαια να ξερει κανεις να διαβασει εναν ισολογισμο και να μην ειναι τσομπανης (η ακομα χειροτερα, προβατο).
Για οποιον ενδιαφερεται, υπαρχει ο ισολογισμος της ΠΑΕ στο επισημο σαιτ. Αρκει βεβαια να ξερει κανεις να διαβασει εναν ισολογισμο και να μην ειναι τσομπανης (η ακομα χειροτερα, προβατο).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τετ 11 Αύγ 2010, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ολα αυτα που γινονται στον ΠΑΟΚ (φυγη βρυζα,φυγη-ερχομος ζαγορακη,ερχομος-φυγη γκαγκατση,γκαγκατσης τζουνιορ,ανανεωση σαντος,φυγη σαντος,2 εκ. για κουτσιανικουλη) αντιστοιχουν στη φραση μοντελο διαφανειας,μισο λεπτο να ξανανοιξω το λεξικο