Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Maximus »

niko70 έγραψε:
Δε πάνε να γαμηθούνε και οι δύο...και οι δύο όμως...ΠΑΟΚ ρε ΜΑΛΑΚΕΣ και μόνοι μας.....
Ενταξει, ο πρωτος πιο πολυ ομως! :lol: Για τον δευτερο δεν νομιζω οτι φταιει μονο αυτος που εφυγε...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ρε συ Μαξιμε ακομα και τωρα κακια για τον Σαντος?? εφυγε ρε συ, ηρεμησε... :lol: :lol:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

pilotos έγραψε:Ρε θα τρελαθούμε.
Βρε brigade, χωρίζω γω με τη γυναίκα μου, θα βγω να πω τους λόγους;
Mείνετε στα γεγονότα, κρίνετε τα ΓΕΓΟΝΌΤΑ και μόνο και τέλος το θεμα, όχι σήμερα, χτες από το μυαλό σας.

Τι με νοιάζει τώρα γιατί και πως και πότε. Οσο συνεχίζεται η παραφιλολογία, μόνο κακό κάνει στην ΟΜΑΔΑ!
Και το χειρότερο κακό θα το κάνετε εσείς οι οπαδοί στην ομάδα, με τα όσα θα σας μπολιάσουν στο κεφάλι σας τα μμε της πόλης.

Στο τέλος θα περάσει η φενέρ και σεις θα σκέφτεστε τι έγινε, πως έγινε και γιατί έγινε.

Τέλος ο Ζήσης , στο καλό να πάει, εμείς θα είμαστε εκεί που ξέρει, αν θέλει θα μας ξαναβρεί ξέρει που.

26 το πρωί πετάμε για την ΠΟΛΗ, Ζήση χάνεις το ταξίδι της ζωής σου, μόνο αυτό σου λέω. Διάλεξες τη χειρότερη ώρα για να φύγεις-
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kαλος,χρυσος,αγιος αλλα στην ευχη της Παναγιας!!!!Δεν εχω χρονο για στεναχωριες.

ΣΤΙΣ 26 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε τν καθαρο τον βρυζα και τον βρωμικο ζαγορ.. Τι μ@λακιεσ διαβαζω.

Και στο κατω κατω αν γινονται βρωμικα πραγματα που τα ξερει και οχι απλα δεν τα λεει αλλα αφηνει να γινονται για μενα θα θεωρηθει προδωτησ..

Ο χρονοσ θα δειξει..
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ευτυχώς που πάει στην εθνική....
στην αθήνα με πρασινοκόκκινα χρήματα που λέει ο αδερφος πιο πανω θα εκανε θαυματα...

Κρίσεις για τον ίδιο δε θα κάνω, αφού δεν αναφέρει τους λόγους της παραίτησης, αλλά ούτε και για τον Ζαγόρ.
Καλή επιτυχία Ζήση, σε ευχαριστούμε.

π.σ. το μόνο οφθαλμοφανές είναι οτι ο Ζαγόρ του 2007 δεν έχει καμία σχέση με τον Ζαγόρ του 2010.....Όπως και ο ΠΑΟΚ άλλωστε....
Επίσης επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά το οτι η Θεσσαλονίκη μικραίνει την Ομάδα Μας.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αναρωτιέμαι .... (συνδυάζοντας και την ανάθεση των υποδομών) αν η φυγή του Ζήση έχει να κάνει με τον Πουρλιοτόπουλο ειδικότερα.
thief

Δημοσίευση από thief »

O Bρύζας γιατί ξέρει την αγάπη που έχει ο κόσμος στο πρόσωπο του, κατά την γνώμη μου δεν θα πήγαινε ποτέ σε ΟΣΦΠ ή Βάζελο (αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις), αλλά στην Εθνική ε'ιναι πιο Light τα πράγματα...

Παντως η ΕΠΟ μας έχει κάνει 2 στα 2.... είδε ότι το πρώτο τρύπημα (Σαντος) πέτυχε και με το παραπάνω και έβαλε σε εφαρμογή και το δεύτερο και πιο μεγάλο....
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xXXjye2YmPs&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xXXjye2YmPs&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

Eμεις μαζι, για μια ζωη
αετε, αετε, δικεφαλεεε

ολοι οι αλλοι πηγαινοερχονται τελικα....

υ.γ. ΠΑΟΚ μπορεις, μπορεις, μπορεις να προκριθεις... ολα τ αλλα να πα να γαμηθουν...
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Bono έγραψε:Ο Σάντος πήγε Εθνική,ο Βρύζας λέγεται ότι τον ακολουθεί
ε άμα σε κανα δίμηνο δω και τον Ζαγοράκη κάπου εκεί κοντά και όλοι τους μονιασμένοι να προσπαθούν για το καλό της Εθνικής της χαμουτζίας δεν θα πρόκειται πλέον για τραγωδία αλλά για κωμωδία.
Τότε να πάνε και οι 3 να γαμηθούνε....

Μάξιμε, ο επόμενος που θα βγεί και θα πουλήσει ΠΑΟΚοφροσύνη, ο Θεός ο ίδιος να είναι, θα του πώ να πάει παρέα με τους άλλους...

ΜΑΛΑΚΕΣ, δε σέβονται αυτόν τον κόσμο που μάτωσε και ματώνει κάθε μέρα γι'αυτή την ομάδα. Δε θέλω να ακούσω ΤΙΠΟΤΑ από ΚΑΝΕΝΑ. ΠΑΟΚ είμαστε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ...όλοι οι άλλοι να πάνε ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

Kolokotronis_4 έγραψε:ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ και ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ?

Σε μία βδομάδα δίνουμε τον υπερ πάντων αγώνα με τους τούρκους και εσείς (όλοι μέσα, από τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα μέχρι τον τελευταίο οπαδό της Ομάδας) κάνετε σαν γκομενίτσες αγ@μητες και κουτσομπόλες κατινίτσες?

Ρε πάτε καλά?
Επικοινωνείτε με τον αφαλό σας?

ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

Εν μέρει, συμφωνώ μαζί σου αδερφέ με το καταπληκτικό avatar, αλλά από την άλλη, ένα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί ο ΠΑΟΚτσής να το αφήσει ασχολίαστο. Και συναρτήσει της αποχώρησης Σάντος, Κονσεϊσάο, Βρύζα, διαπιστώνει κανείς οτι έχουμε αρχίσει να θυμίζουμε ρδελομπου. Οι διακριτοί ρόλοι του προηγούμενου σχήματος εξασφάλιζαν τη σωστή κατανομή της εργασίας και των αρμοδιοτήτων. Το οργανόγραμμα του ΠΑΟΚ ήταν αυτό που πραγματικά μας ανέβασε επίπεδο, γιατί ο καθένας ασχολούνταν με αυτό που ήξερε και μπορούσε. Πλέον, όλες οι αρμοδιότητες πέφτουν πάνω στο Ζαγοράκη, με αποτέλεσμα, αν η πίεση ήταν χ τα προηγούμενα χρόνια, τώρα θα γίνει χ^2. Και με το "βεβαρυμένο" ιστορικό του, μπορεί μετά από έναν ενδεχόμενο (φευ) αποκλεισμό, να πάρει το καπελάκι του και να πάει σε άλλες πολιτείες, όπου ο πόνος και τα βάσανα δεν υπάρχουν. Το μαξιλάρι Πουρλιοτόπουλος, όμως δεν ακούγεται τόσο ξεκούραστο, όπως το μαξιλάρι Βρύζας, έτσι δεν είναι?

Γενικά η κατάσταση είναι σκατά και ότι και λέει ο καθένας για σημαντικούς αγώνες κτλ, αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα που ενδεχομένως να έχει πολλαπλές παρενέργειες -ακόμη και επί των επερχόμενων σημαντικών αγώνων. Δε νομίζω οι παίχτες να πέταξαν τη σκούφια τους όταν έμαθαν τα νέα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του. Δεν με ενδιαφέρει πως που και γιατί παραιτήθηκε. Στα @@ μου. Τέρμα οι προσωπολατρείες και προσωπολαγνείες. Μόνο ΠΑΟΚ.
Δεν έχω χρόνο για τίποτα παραπανω, με πιέζει το παιχνίδι με τη φενέρ.

Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Ελα,χαβαλέ μπορεί να κάνουμε αλλά δε φταίει η Εθνική...τα μάτια μας μόνοι μας τα βγάλαμε στην περίπτωση Βρύζα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Kolokotronis_4 έγραψε:Καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του. Δεν με ενδιαφέρει πως που και γιατί παραιτήθηκε. Στα @@ μου. Τέρμα οι προσωπολατρείες και προσωπολαγνείες. Μόνο ΠΑΟΚ.

Αρχηγέ 26 το πρωί στην Αγιά Σοφιά, από κει θα ξεκινήσουμε εμείς οι "ανένταχτοι"
;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

Και στο κατω κατω αν γινονται βρωμικα πραγματα που τα ξερει και οχι απλα δεν τα λεει αλλα αφηνει να γινονται για μενα θα θεωρηθει προδωτησ..
Ρε φίλε πλάκα κάνεις?Εδώ ακόμα δεν έχουν κάνει συνέντευξη τύπου για να σου πουν από που έγινε η τρύπα των 3ων εκατομμυρίων ευρώ και περιμένεις να σου πουν το τι γίνεται στο παρασκήνιο???

Υ.Γ.ΜΜΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

pilotos έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:Καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του. Δεν με ενδιαφέρει πως που και γιατί παραιτήθηκε. Στα @@ μου. Τέρμα οι προσωπολατρείες και προσωπολαγνείες. Μόνο ΠΑΟΚ.

Αρχηγέ 26 το πρωί στην Αγιά Σοφιά, από κει θα ξεκινήσουμε εμείς οι "ανένταχτοι"
;) ;) ;)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚτσάκι μου! 2500 χιλιάδες ΠΑΟΚια τρελλαμένα να τραγουδάμε μέσα στο σαράτσογλου!
Αυτό δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ να μας το στερήσει!

ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΕ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ μας το χρωστάει η μοίρα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”