Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
ποσα δεν ξερουμε... Τεο γιατι ο μουστακιας εβγαλε το θεμα πρωτος ρε???? γαμω την γραμμη μου γαμω..... α ρε free4 ..ποσο δικαιο μαλλον εχεις σε πολλα απο οσα γραφεις... ενα θα πω και θα σταματησω εδω... Ο ΖΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ... απο πολλες και διασταυρωμενες πηγες αυτο...ΤΕΛΟΣ.......
σορρυ κιολας αλλα τι μουτζα πως την θες??free4 έγραψε: Εγώ τάσσομαι με τον Ζήση!!!
ακου κει τασσομαι με τον εναν η τον αλλον... στα παπαρια μου ολοι.... μονο ΠΑΟΚ! οποιος ειναι με τον ΠΑΟΚ μαζι του, οποιος δεν ειναι δε μ απασχολει.... αντε γιατι μας εχετε τρελανει με την προσωπολατρεια τοσο καιρο....
υ.γ. αδερφια κλειστε ραδια, φορουμ, εφημεριδες... εχουμε να δουμε μπολικη παπαρολογια τις επομενες ωρες που μονο κακο θα μας κανει... βλεπετε τι γινεται εδω και λιγες ωρες ... μονο στο φορουμ οι παπαριες πανε αβερτα με τους γνωστες εκ των εσω και τους ξερω αλλα δε μιλαω... ολοι τα ξερουν ολα αλλα δε μπορουν να μιλησουν....

- Maximus
Παιδια, δεν θελω να πω φρασεις κλισε "οχι διχονοιες" κλπ ,αλλα ειναι φανερο οτι τον διχασμο και τον εμφυλιο δεν τον γλιτωνουμε... Εχουμε ηδη χωριστει, αν δεν το εχετε καταλαβει...
Οκ, αν δεν ειναι εμφυλιος, θα ειναι τρομερη φθορα που θα μας φαει αργα ή γρηγορα... Θα μας φαει ομως...
Οκ, αν δεν ειναι εμφυλιος, θα ειναι τρομερη φθορα που θα μας φαει αργα ή γρηγορα... Θα μας φαει ομως...
τα λεω ρε Σερα αλλα ειναι τοσοι οι γνωστες εδω μεσα και οι εκκολαπτομενοι αρδ που περναν τη παπαρογραμμη τους τη τρελα μου μεσα... 
υ.γ. Μαξιμε αμαν κανουμε για κατι τετοιους διχασμους... ειναι στο αιμα μας ρε γαμωτο

υ.γ. Μαξιμε αμαν κανουμε για κατι τετοιους διχασμους... ειναι στο αιμα μας ρε γαμωτο
- Maximus
Προτεινω να μαλωσουμε τα Σαντοσκυλα με τα Αγγελοσκυλα...Πιο light...
Γιατι αν ερθει η στιγμη να μαλωσουν τα Ζαγοροσκυλα με τα Ζησοσκυλα, τοτε κλαφτα...

Γιατι αν ερθει η στιγμη να μαλωσουν τα Ζαγοροσκυλα με τα Ζησοσκυλα, τοτε κλαφτα...
ρε nov... το ιδιο πραγμα λετε..με διαφορετικα λογια ΑΠΛΑ...novito έγραψε:σορρυ κιολας αλλα τι μουτζα πως την θες??free4 έγραψε: Εγώ τάσσομαι με τον Ζήση!!!
ακου κει τασσομαι με τον εναν η τον αλλον... στα παπαρια μου ολοι.... μονο ΠΑΟΚ! οποιος ειναι με τον ΠΑΟΚ μαζι του, οποιος δεν ειναι δε μ απασχολει.... αντε γιατι μας εχετε τρελανει με την προσωπολατρεια τοσο καιρο....
υ.γ. αδερφια κλειστε ραδια, φορουμ, εφημεριδες... εχουμε να δουμε μπολικη παπαρολογια τις επομενες ωρες που μονο κακο θα μας κανει... βλεπετε τι γινεται εδω και λιγες ωρες ... μονο στο φορουμ οι παπαριες πανε αβερτα με τους γνωστες εκ των εσω και τους ξερω αλλα δε μιλαω... ολοι τα ξερουν ολα αλλα δε μπορουν να μιλησουν....![]()
γι αυτο σας λεω κλειστε τα κι ας περιμενουμε τα οποια επισημα.. αν βγει κατι δηλαδη...
«Αποφασίσαμε από κοινού με τον Πρόεδρο να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ως μέλος αυτής της προσπάθειας, από διάφορες μάλιστα θέσεις (Ποδοσφαιριστής, Τεχνικός Διευθυντής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) πιστεύω ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια, πάθος και υπευθυνότητα τον Σύλλογο. Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ακόμη κι όταν διαφωνήσαμε, προσπαθήσαμε να συνθέσουμε τις διαφωνίες μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... 3&extLang=
Οποιος κατάφερε(και καλό θα ήταν επειδή δεν ξέρουμε να μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα και να τασόμαστε φανατικά υπέρ του ενός ή του άλλου) να κάνει αυτό το καλοκαίρι(που υποτίθεται πως ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση και όλα φαινόταν καλά)να μοιάζει με εφιάλτης,να του δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια γιατί πρόκειται για μεγάλο κατόρθωμα.....
Αντε γειά ρε ΠΑΟΚ,άντε γειά....
Αντε γειά ρε ΠΑΟΚ,άντε γειά....
και η δικια του δηλωση
«Αποφασίσαμε από κοινού με τον Πρόεδρο να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ως μέλος αυτής της προσπάθειας, από διάφορες μάλιστα θέσεις (Ποδοσφαιριστής, Τεχνικός Διευθυντής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) πιστεύω ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια, πάθος και υπευθυνότητα τον Σύλλογο. Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ακόμη κι όταν διαφωνήσαμε, προσπαθήσαμε να συνθέσουμε τις διαφωνίες μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».
και η δικια του δηλωση
Προδιαγράφει ότι πάει κάπου αλλού αυτό εδώ, μάλλον.
"Του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στη συνέχεια."
"Του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στη συνέχεια."
Ευχομαι να μην έχω γίνει μάντης κακών...
Μερικές φορές Νοβίτο, δε μας φταίει κανένας ΑΡΔ, κανένας οπαδός, κανένας άλλος πέραν από τον ίδιο μας τον καμένο εγκέφαλο!!! Κι επειδή δε μας αρέσει να είμαστε σαν κάποιους άλλους που δειλιάζουν να μιλήσουν και να πουν διάφορα, εχουμε τα @@ να πούμε αυτά που σκεφτόμαστε...
Αντε να σας δω τώρα!!
Μερικές φορές Νοβίτο, δε μας φταίει κανένας ΑΡΔ, κανένας οπαδός, κανένας άλλος πέραν από τον ίδιο μας τον καμένο εγκέφαλο!!! Κι επειδή δε μας αρέσει να είμαστε σαν κάποιους άλλους που δειλιάζουν να μιλήσουν και να πουν διάφορα, εχουμε τα @@ να πούμε αυτά που σκεφτόμαστε...
Αντε να σας δω τώρα!!