Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
makiz

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από makiz »

κατι, καποιοσ τρυπα την ομαδα και δυστηχως παρεσερνει και εμας σ αυτο.....

ας μην τασομασται υπερ η κατα νωριτερα πριν της αληθειας.....

θα χωριστουμε μετα σε 3 ?

αγγελοσκυλα.....
ζησοσκυλα.....
ζαγοροσκυλα.....

ΠΑΟΚ-ΑΛΗΘΕΙΑ-ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΡΕ.....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DC έγραψε:Μάλλον είναι πολλά τα λεφτά του λεκανοπεδίου Ζήση.

ενω πριν δεν ηταν ελεω ..... κρισης?ας καλλιεργουμε σιγα-σιγα κλιμα οτι κι αυτος,σαν το σαντος,μας πουλησε,ΑΝ,λεω ΑΝ φυγει ......

Sera4 έγραψε:αδερφια δεν ξερω εσεις τι λετε και τι κανετε αλλα εγω θα γραψω αυτο που ειχα γραψει και με την παραιτηση τεο...το ποταμι δε γυριζει πισω οπως και να το κανουμε...στην παε δεν καθεται κανεις με το ζορι...

υγ δε μπορω να μπω και παλι σε τρυπακι ζαγορικοι και βρυζικοι αυτα που κανετε ειναι λαλακιες..

σερα φιλε μου να με συμπαθας αλλα,οταν η ομαδα σιγα-σιγα αποψιλωνεται των ακρογωνιαιων λιθων που την εφεραν μια ανασα απο τα πλει-οφ του τσου-λου,με ορατο το ενδεχομενο να χασει και μελη του ροστερ σε περιπτωση μη εισοδου στο γιουροπα,δε γινεται να μιλαμε για ποταμια και πισωγυρισματα.το οτι ο ΠΑΟΚ απο το προπερσινο καλοκαιρι μεχρι και το μαίο φετος ειχε τοσο ανοδικη πορεια ηταν προίον της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ 3 ανθρωπων!ο ενας αποχωρησε και ενδεχεται να φυγει κι ο αλλος (ελπιζω ΟΧΙ).δε γινεται να εθελοτυφλουμε ουτε στην αναγκη (ευλογη) μας να πεισουμε εαυτους οτι ολα πηγαιναν πανε και θα εξακολουθουν να πηγαινουν εξισου καλα να υποτιμουμε το ρολο και την παρουσια συγκεκριμενων ΠΡΟΣΩΠΩΝ στη ..... φρενηρη πορεια του ΠΑΟΚ των τελευταιων ετων!για μενα δεν ισχυουν αυτα τα "ΠΑΟΚ εισαι,δε χαθηκαμε τα προηγουμενα χρονια τωρα θα χαθουμε;,αναντικαταστατοι υπαρχουν μονο στα νεκροταφεια,το ποταμι δε γυριζει πισω" κοκ.δλδ ποσο ευκολα ξεχνανε καποιοι οτι μετα τον ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ,τον οποιο φαγανε κατι λινατσες που κανουν περαντζαδες απο ολες τις συχνοτητες και λενε τη μια ανοησια πισω απο την αλλη,ο ΠΑΟΚ εκανε να βρει σοβαρους ανθρωπους να τον ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ δεκαετιες για να βρει λιγη απο την τεραστια αιγλη του?στον ΠΑΟΚ η ιστορια δειχνει οτι ΣΟΒΑΡΟΙ,ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ απο ΣΥΣΣΩΜΟ σχεδον τον κοσμο ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ του αντικειμενου σπανια εχουν αναλαβει τα διοικητικα ηνια.ευλογα οποτε υπαρχει και ανησυχια,ακομα-ακομα και "καταστροφολογια"!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

DC έγραψε:
free4 έγραψε:Μάγκες, τρωγόμαστε από μέσα και χαμπάρι δεν παίρνουμε...
Εγώ τάσσομαι με τον Ζήση!!!
Φρι, με το συμπάθιο αλλά ..... παπαρίζεσαι.
Προς τι η ξαφνική απαξίωση του Ζαγόρ; Όταν σε έφερνε πριν 3 μήνες μια ανάσα από το πρωτάθλημα, ήταν καλός;
Ακούς εκεί .... από την μια μη τρώγεστε και από την άλλη είμαι με τον Ζήση ....
Μάλλον εσύ προσπαθείς να δημιουργήσεις δύο πόλους.
Aδερφέ μου, το ότι δε μιλάνε πολλοί εδώ μέσα (εμένα με ξέρετε, δεν έχω να αποδείξω τίποτα) δε σημαίνει ότι όλα πάνε ρολόι! Αν ψάξεις και ρωτησεις τους συνδεσμους ποια γνώμη έχουν για τον Ζαγόρ, θα σε πουν όχι ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια, πίστεψε με!!
Άβαταρ μέλους
geotoumba

Δημοσίευση από geotoumba »

Ελα,σιγα-σιγα να αραιωνουμε...Σκυλος above all
Ποιος ΠΑΟΚ τωρα...Δεν πειραζει συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες("ο ζησης ειναι αδερφος")

Παντως ο Ζησης εχει το δικαιωμα τουλαχιστον μιας επιστροφης ;)
Τι παραπανω εχει ο ζαγορακης δλδ?

ΠΑΟΚ πανω απο ολα χωρις κρεμμυδι :twisted:

Υ.Γ.
Μάγκες, τρωγόμαστε από μέσα και χαμπάρι δεν παίρνουμε...
Εγώ τάσσομαι με τον Ζήση!!!
Εγω παντως τασσομαι με τον ΠΑΟΚ...ΣΤΑ π@παρια μου και ο τεο και ο ζησης και ολα τα προσωπα :nairepaok:
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

free4 έγραψε:
Εμμένει στην παραίτηση ο Ζήσης Βρύζας

Από την περασμένη εβδομάδα ο Ζήσης Βρύζας ανακοίνωσε στον Ζαγοράκη την απόφασή του να παραιτηθεί και η θέση του δεν άλλαξε ούτε μετά το ραντεβού των δύο ανδρών το μεσημέρι της Τρίτης (10/8)

Μία ανακοίνωση, που θα εκδώσει σε λίγη ώρα ο Ζήσης Βρύζας, απομένει για να δημοσιοποιηθεί η απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ. H απόφαση του Βρύζα για παραίτηση υπάρχει από την περασμένη εβδομάδα, την είχε κοινοποιήσει στον Θοδωρή Ζαγοράκη και ο πρόεδρος της ΠΑΕ του είχε δώσει ολιγοήμερη άδεια για να το ξανασκεφτεί.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν την Τρίτη (10/8) στη Μάδυτο Χαλκιδικής, όπου ο Ζήσης Βρύζας διατηρεί εξοχική κατοικία. Στη συζήτηση που έγινε ο Βρύζας επέμεινε στην απόφασή του για παραίτηση, θεωρώντας ότι σε αυτή τη φάση δεν προσφέρει όσα θα ήθελε, ενώ διαπιστώνει και διαφορά φιλοσοφίας.

Η παραίτηση του Βρύζα σαφώς και δημιουργεί έντονο προβληματισμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια περιέβαλε με απόλυτη συσπείρωση και εμπιστοσύνη το δίδυμο των βετεράνων άσων, που ανέλαβαν σε μία δύσκολη εποχή να ηγηθούν της ΠΑΕ.

http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika ... 61091.html
ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!

ΥΓ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!!

Αθυτο οχι Μαδυτο...απο χθες βραδυ ο Ζησης ειναι εξαφανισμενος (με την κυρα μαζι )... λεπτομερειες δεν παιζουν ρολο...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

geotoumba έγραψε: Εγω παντως τασσομαι με τον ΠΑΟΚ...ΣΤΑ π@παρια μου και ο τεο και ο ζησης και ολα τα προσωπα :nairepaok:
+10000000000000000000000000000000001
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Sera4 έγραψε:αδερφια δεν ξερω εσεις τι λετε και τι κανετε αλλα εγω θα γραψω αυτο που ειχα γραψει και με την παραιτηση τεο...το ποταμι δε γυριζει πισω οπως και να το κανουμε...στην παε δεν καθεται κανεις με το ζορι...

υγ δε μπορω να μπω και παλι σε τρυπακι ζαγορικοι και βρυζικοι αυτα που κανετε ειναι λαλακιες..
+1
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

geotoumba έγραψε:!
Εγω παντως τασσομαι με τον ΠΑΟΚ...ΣΤΑ π@παρια μου και ο τεο και ο ζησης και ολα τα προσωπα :nairepaok:[/quote]

+1926
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Την απόφασή του να παραιτηθεί δεν θα την κρίνω.

Θα κάνει όμως την απόφασή του πράξη, κάνοντας την ομάδα πουτάνα, μόλις μιά βδομάδα πρίν απο εναν κρισιμότατο αγώνα;

Χάνω πάσα ιδέα.
paokassss

Δημοσίευση από paokassss »

Τόσο καιρό δεν πίστευα τιποτα από όλα που λέγανε για ζήση-ζαγόρ κτλ ούτε ασχολήθηκα και πολύ μ αυτά που γράφατε στις πίσω σελίδες γιατί δεν το πίστεψα απλά ότι υπάρχει θέμα...2 φίλοι που έχουν περάσει τόσα να μην μιλιούνται κτλ ή να υπάρχει θέμα τελος πάντων για αποχώρηση... Τελικά από ότι φαίνεται είναι οριστικό...
Ε λοιπόν ζήση-ζαγόρ,σας αγαπάω, μας πήγατε πολύ ψηλά αυτά τα χρόνια αλλά άντε και γ@μηθείτε δλδ... Φέυγει ο ένας, κουράστηκε,φεύγει ο άλλος βαρέθηκε......Βαρεθήκαμε και μεις να περιμένουμε σα γκόμενες ποιο πρωί θα ξυπνήσετε στραβά και θα μας αφήσετε στα κρύα του λουτρού....ΖΉΣΗ στην ευχή του θεού αγορίνα μου..ΘΟΔΩΡΕ σε κανα μήνα από τι σε κόβω χαιρετίσματα και σε σένα... ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ....Δεν καταστροφολογώ αδέρφια....
Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες τι και πως και γιατι ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΦΕΝΕΡ... :opaokara: :opaokara: :opaokara: ΄
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μάγκες, σόρρυ για το ύφος νωρίτερα, αλλά είμαι τρελαμένος..
Δε νοούνται να παίζουμε κρίσιμα ματς για την Ευρώπη κι ο ΠΑΟΚ να βάλλετται εκ των έσω!
Παραιτήθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν το ματς με τον Αγιαξ!!!

Ο Ζαγόρ μάλλον θα κάνει δεκτή, κάτω από πιέσεις την παραίτηση του!
Κι όλα αυτά στην κρισιμότερη καμπή της χρονιάς!!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Το έργο του Ζήση το αναγνωρίζω αλλά ότι και να έγινε είναι ντροπή του που κάνει άνω κάτω την ομάδα πριν τέτοιο ματς!!!Τα ίδια έλεγα και για τον Ζαγοράκη όταν παραιτήθηκε και κρέμασε την ομάδα.ΝΤΡΟΠΗ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ντροπή σε ποιον όμως, μήπως στον ηθικό αυτουργό???
Τεσπα, καλό μας κουράγιο!!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Από αυτά που λες φρεε, υποστηρίζεις ότι ο Ζαγόρ εξώθησε με πράξεις του τον Βρύζα στην παραίτηση, σωστά κρίνω ή όχι;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σε όσους ευθύνονται ντροπή.Αν πραγματικά ισχύει το "ΠΑΟΚ πάνω απ όλα" ας μας το αποδείξουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”