Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GI4NNEN4 έγραψε:
Υ.Γ.: Όσον αφορά μανούρες και επεισόδια, φαντάζομαι έχετε παρακολουθήσει πως "αντιμετωπίζει" κατι τέτοια "περιστατικά" η τούρκικη αστυνομία ε;
Εννοείς π.χ. του στύλ "Εξπρές του Μεσονυκτίου" κ.λ.π., ετσι;
Προτείνω λοιπόν στους συνδέσμους μας, από σήμερα και μέχρι την παραμονή της αναχώρησης, καθημερινά σεμινάρια με επαναλαμβανόμενη προβολή της ταινίας "Εξπρές του μεσονυκτίου" σε όλα τα μέλη των εκδρομών για την ΠΟΛΗ. Ίσως να φέρει κάποιο αποτέλεσμα!
Υ.Γ. Δυστυχώς όμως, μπορεί όντως αυτή η εκδρομή να πάρει δυσάρεστη τροπή για τα άτομα και για τον ΠΑΟΚ. Θα χρειαστεί μεγάλη πειθαρχία και σύνεση από όλους. Όλα να πάνε κατ΄ ευχήν!
Από την Τετάρτη 11 Αυγούστου έως και την Τρίτη 17 Αυγούστου οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη θέση τους, ενώ οι μή κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια που δεν αντιστοιχούν σε θέσεις διαρκείας. Την Τετάρτη 18 Αυγούστου θα απελευθερωθούν προς πώληση και οι θέσεις των κατόχων διαρκείας που δεν ανανέωσαν.
Το παιχνίδι αναμφίβολα έχει το δικό του ειδικό βάρος και νομίζω κυρίως για εκείνους που θα τραβηχτούν στην Πόλη και ίσως να είναι η πρώτη φορα που θα πάνε.
Δε θέλω να κουράσω με "εκθέσεις ιδεών" (άλλωστε από ότι διαβάζω δεν βρίσκουν και πολλές συμπάθειες εδώ μέσα!), απλά καλώ τα αδέρφια που θα πάνε, να χαρούν, να ζήσουν, να νιώσουν, να απολαύσουν τη μαγεία της Πόλης. (και του ΠΑΟΚ φυσικά!)
Την Πολίτισσα γιαγιά μου δεν την γνώρισα δυστυχώς, αλλα μέσα μου έχουν χαραχθεί οι αφηγήσεις της αδερφής της, όσο την πρόλαβα.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά να λέει συχνά, "οι Τούρκοι αγόρι μου μυρίζουν!". "Γιατί μυρίζουν γιαγιά?", "Γιατί είναι αβάφτιστοι παιδί μου!", μου απαντούσε.
Η εικόνα του Τούρκου που "μυρίζει" είχε γίνει βίωμα μου, κι όταν πήγαμε κάποτε με τους γονείς να δούμε τον τόπο της καταγωγής μας, προσπαθούσα να εντοπίσω τη "μυρωδιά του αβάπτιστου"! Δεν τα κατάφερα, το πολύ πολύ να μύρισα κανένα άρωμα Chanel νούμερο 5 ή καμια ρακί!
Η Πόλη είναι μαγική, είναι ένα καζάνι από αρώματα, χρώματα, θρησκείες, γλώσσες, ανθρώπους, πολιτισμούς, ζήστε τη μαγεία της και χαρείτε την Παοκάρα μας!
Κι ας αφήσουμε την ομάδα να αντιμετωπίσει επαγγελαμτικά το παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τα πάντα για την πρόκριση.
Μολις έκλεισα για το εντός! Αγχώθηκα ήδη γαμώτο.Όταν όμως σκέφτομαι λογικά,αν η άμυνα δεν επαναλάβει το γαμο-8λεπτο και η επίθεση παίξει φωτιά όπως με Αγιαξ,δεν μπορεί να μην πάμε καλά.
Θέμη έχεις δίκαιο. Η αύρα της Πόλης απλά είναι ανεπανάληπτη. Ειδικά τα συναισθήματα που νιώθεις όταν μπαίνεις στην Αγία Σοφία...δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Τόση συγκίνηση δεν ξαναένιωσα στην ζωή μου. Δεν σταματούσα να σταυροκοπιέμαι.
Παλικάρια μπορούμε για μια φορά να φωνάζουμε όλο το γήπεδο για 90 λεπτά? Αν το κάνουμε η προκριση είναι σίγουρη
Δυστυχώς απ' ότι διαβάζω και βλέπω σε φωτογραφίες σήμερα υπήρχε μια ολιγωρία ανάλογη με αυτή του ματς με την ΑΕΚ πριν 2 χρόνια. Τότε βέβαια υπήρχε και η καθυστέρηση με την απεργία της εφορίας αλλά πάλι δεν είχαν τοποθετηθεί τα απαραίτητα για εμάς τους Έλληνες κάγκελα ώστε να σεβαστούμε τον άλλο που περιμένει από τις 8 και να μην μπούμε μπροστά του άσχετα αν ήρθαμε στις 11.
Εκείνο ήταν το τελευταίο ματς που είχε παρατηρηθεί κάτι τέτοιο και δυστυχώς ξαναεμφανίστηκε σήμερα. Μάλλον δεν περιμέναν τέτοια προσέλευση αλλά ας προσπαθήσουν να μην ξανασυμβεί.
Πηγα κατα τις 11 κ κατι σημερα στην Τουμπα και δυστυχως για ακομη μια φορα οπως και με τον αγιαξ τα εισητηρια για την 4 αλλα και την 7 ειχαν τελειωσει...Απο 18 του μηνος θα βγουν οσα ξεμειναν απο τους κατοχους διαρκειας???
Ξερει κανεις ποτε θα βγουν τα εισητηρια για το παιχνιδι στην τουρκια και πως μπορει να τα προμηθευτει καποιος που δεν ειναι σε συνδεσμο?
Ναι φίλε μου, 18 θα διατείθονται όσες θέσεις δεν ανανεώθηκαν για το συγκεκριμένο ματς από τον κάτοχό τους.
Για το εκτός, αν κρίνω από το προηγούμενο ματς στην Ολλανδία που έκανα τα αδύνατα δυνατά να βρω εισιτήριο χωρίς να ανήκω σε σύνδεσμο μάλλον και γι αυτό το ματς δεν μπορείς να προμηθευτείς από κάπου αλλού. Η ζήτηση είναι μεγάλη οπότε και τα παιδιά των συνδέσμων δεν μπορούν να δώσουν σε μη συνδεσμίτες και να αφήσουν συνδεσμίτες εκτός.