ΠΑΟΚ - Fenerbahçe 19/8 21:30 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: ΠΑΟΚ - Fenerbahçe 19/8 Τούμπα

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

μαγκες ειναι δυσκολη ομαδα .....ειμαστε ατυχοιι ενταξει τι να κανουμε,,,,,,,,???????????????????????

υπαρχει πιεση για τα λεφτα γ τη προκριση κ αυτο μπορει να μην μα βγει σε καλο .........

οσο το παμε κοντρα τοσο μας γ@μαει .......γ αυτο γραψτε τα ολα στα @@ σας .....

αυτο κανω κ εγω κ δεν εχω καταφερει τπτ
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Παίδες καλησπέρα. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα προηγούμενα και ίσως επαναλαμβάνω πράγματα που έχουν ειπωθεί. Στην αρχή είπα όχι πάλι δύσκολος αντίπαλος, γ"μω την ατυχία μου. Αλλά μετά συλλογίστηκα ότι είναι η πρώτη ευκαιρία να δούμε επιτέλους τον ΠΑΟΚ μας στην Πόλη. Όνειρο ζωής και δεν έχω πάει ποτέ στην Πόλη. Οπότε ότι και να γίνει εγώ ετοιμάζομαι για να είμαι εκεί, χάσω ή κερδίσω δεν με νοιάζει.

Αγωνιστικά θεωρώ ότι παλεύεται.

ΥΣ. Αν γνωρίζει κάποιος εάν θα γίνει εκδρομή από Αθήνα ας το πει μήπως ακι οργανωθούμε
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

κοιτα τα μουνοπανααα τι εχουν κανει μην πατησουν το ποδι τους εδω τη γαμησανννννννννν :D :D :D :D :D :D :D :D
http://www.fenerbahce.org/eng/

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Νομιζω εχουμε καταλαβει πλεον ολοι την πραγματικη ζημια που μας εκανε η διοικηση γουμενου κ που θα μας κυνηγαει για πολλα χρονια ακομα.. Εχουμε να βγουμε ευρωπη απο τη χρονια που η ΕΠΟ (με προεδρο ολοι ξερουμε ποιον) δεν δεχτηκε την εγγυητικη του ερασιτεχνη λογω χρεων κ την θυμομαστε ολοι την ιστορια.. Τα γαμησιατικα των γουμενομπατατουδηδων θα τα πληρωνουμε πολλα χρονια ακομα.. Σε αντιθεση με ομαδες τυπου αεκ44 που ξεκινανε τη χρονια τελη αυγουστου κ παιζουν με χωρια, η δικια μας περσινη πορεια επιβραβευεται με αγιαξ και φενερ..

Βεβαια θα μπορουσε να ναι και χειροτερα και να πηγαιναμε τουμπα για να θαυμασουμε ρομπινιο και τεβες μετα απο τεσσαρα στο μαντσεστερ οποτε ας μην βριζουμε την τυχη μας.. Υπουλα ματς μου φαινονται και δε μ αρεσει η αναταραχη που υπαρχει και στις δυο ομαδες γιατι παραδοσιακα δεν μπορουμε να διαχειριστουμε τα εσωτερικα μας προβληματα και συνηθιζουμε να ανασταινουμε ομαδες σε κριση.. Μπορουμε παντως να περασουμε αρκει να παιξουμε με το παθος που παιξαμε με αγιαξ και να διορθωθουν τα αμυντικα κενα.. Ευελπιστω οτι ο παυλος θα προλαβει να κανει σοβαρη προετοιμασια και να εμφανιστουμε καλυτεροι.. Τα υπολοιπα περι σημαδιακων αριθμων, πατριωτισμου και πολεμου ορθοδοξιας- μουσουλμανισμου ειναι να χαμε να λεγαμε..

ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!

ΥΓ Ζαγορ τα εισιτηρια για το εκτος εδρας δωστα ολα στη θυρα 4 γιατι αλλιως θα θρηνησουμε θυματα
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

PARASANDALOS έγραψε:κοιτα τα μουνοπανααα τι εχουν κανει μην πατησουν το ποδι τους εδω τη γαμησανννννννννν :D :D :D :D :D :D :D :D
http://www.fenerbahce.org/eng/

Εικόνα
Εικόνα
καλά καλά δεν πέρασε μια μέρα και αρχίσανε τις παραποιήσεις συμβόλων!!!
Π@υστότουρκοι!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Sera4 έγραψε:ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΡ@ΜΟΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ[/b][/size] :nairepaok:
Επιτέλους!

Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της "παραποίησης"... Για να προκαλέσουν απλά; Ή είχαν κανένα άλλο σήμα στην αποθήκη; ...

Μακριά τα πολιτικά ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ απ' την Τούμπα. ΠΑΟΚτσήδες υπάρχουν σε όλο το πολιτικό φάσμα...

Δε θέλω να δοθούν εισιτήρια, λυπάμαι που το λέω. Υποπτεύομαι βάσιμα όπως και πολλοί άλλοι ότι θα γίνει της σουλτάνας με τον έναν τρόπο ή τον άλλον... Ίσως το θέμα να ρυθμιστεί πολιτικά.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Παιδιά μία σημείωση μην μπερδεύετε τα πολιτικά με τα κομματικά και τις κομματικές ιδεολογίες. Οι διωγμοί των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Καπαδόκκων, των Κωνσταντινουπολιτών και όλων των άλλων Ελλήνων των αλησμόνητων πατρίδων από τους Τούρκους καθώς και τα γεγονότα της τρομοκρατίας του 1956 στη Κωνσταντινούπολη ήταν πολιτικά γεγονότα.
Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να γίνουν 2 καλοί ποδοσφαιρικοί αγώνες. Αλλά μην τολμήσουν να μας προκαλέσουν. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να εξασφαλίσει την παρουσία των οπαδών μας στην Κωνσταντινούπολη. Το απαιτεί η ιστορία του ΠΑΟΚ. Εκεί στην Αγιά Σοφιά να κάνουμε τον σταυρό μας και να πάμε μετά στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Οι ιστορικές αναφορές, άσχετα απ' την αλήθεια τους και την αξία τους, απλά θα εκτραχύνουν το κλίμα ανάμεσα στους οπαδούς τη στιγμή που οι παίχτες θα θέλουν να παίξουν καλά και να πάρουν την πρόκριση και όχι να λύσουν ζητήματα αιώνων. Αυτό δε θέλω Κολοκοτρώνη, να χάσουμε τις προτεραιότητές μας. Μακάρι να βρεθεί τρόπος και να γίνει ανταλλαγή εισιτηρίων απλά στην παρούσα φάση δεν το θέλω. Το ζήτημα αυτό μόνο πολιτικά μπορεί να ρυθμιστεί...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Για τους παίχτες ναι συμφωνώ. Για τους έλληνες το κόβω κομμάτι δύσκολο βέβαια. Αλλά για μας τους φιλάθλους δεν μπορείς ρε γαμώτο να πεις είναι 2 ποδοσφαιρικά παιχνίδια μόνο. Εγώ πιέζομαι αλλά δεν μου βγαίνει. Δεν μπορώ σκάω.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

άκουσα στο ραδιόφωνο πριν καμμία ώρα ότι το αν θα δοθούν εισητήρια στις δύο ομάδες ή όχι, είναι θέμα των 2 υπουργείων εξωτερικών των δύο χωρών, τα οποία θα διευθετήσουν το θέμα!! :shock:
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι δεν είναι 2 απλοί ποδοσφαιρικοί αγώνες. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.......
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Γιατί παραξενεύεσαι φίλε Κολοκοτρώνη; Απλά όλοι αυτοί που μας πιπιλίζουν το κεφάλι με την ελληνοτουρκική φιλία φοβούνται μήπως σηκωθεί το τηλεοπτικό χαλί στο Σαράτσογλου ή στην Τούμπα και φανεί η μεγάλη αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο. Θα χαλάσει η μανέστρα τους...
Προσωπικά, θα ήθελα πολύ να δώ τα λάβαρα του ΠΑΟΚ στην πόλη. Όμως επειδή βλέπω ότι η υπόθεση αυτή θα γεμίσει σταδιακά παρελθοντολογία, μίσος και ίσως και διάφορες προβοκάτσιες, κι επειδή αγαπάω πολύ τον ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να μετακινηθούν φιλάθλοι ούτε δικοί μας ούτε της Φενέρ.
Βρωμάει από μακριά το πράγμα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Αδερφέ Caballo Viejo είναι πολύ λογική η άποψή σου. Και εγώ προβληματίζομαι, μην νομίζεις.
Αλλά θέλω σαν π@υστης να πάω στην Πόλη με τα λάβαρα του ΠΑΟΚ. Εκεί να τα υψώσω και να φωνάζω για την ΠΑΟΚΑΡΑ μπροστά σε χιλιάδες τουρκαλάδες. Ανατριχιάζω και μόνο που το γράφω,, όπως όλοι μας φαντάζομαι. Εύχομαι να αξιωθούμε και να είμαστε μέσα στο Σαράτσογλου! Είναι το κάτι άλλο, τρελλαίνομαι με την ιδέα!

ΠΑΟΚ ζούμε στην Πόλη να σε δούμε!
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:Παιδιά μία σημείωση μην μπερδεύετε τα πολιτικά με τα κομματικά και τις κομματικές ιδεολογίες. Οι διωγμοί των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Καπαδόκκων, των Κωνσταντινουπολιτών και όλων των άλλων Ελλήνων των αλησμόνητων πατρίδων από τους Τούρκους καθώς και τα γεγονότα της τρομοκρατίας του 1956 στη Κωνσταντινούπολη ήταν πολιτικά γεγονότα.
Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να γίνουν 2 καλοί ποδοσφαιρικοί αγώνες. Αλλά μην τολμήσουν να μας προκαλέσουν. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να εξασφαλίσει την παρουσία των οπαδών μας στην Κωνσταντινούπολη. Το απαιτεί η ιστορία του ΠΑΟΚ. Εκεί στην Αγιά Σοφιά να κάνουμε τον σταυρό μας και να πάμε μετά στο γήπεδο.
Ρε συ οπλαρχηγε το ιδιο μπορουν να σου πουν ομως και οι τουρκοι για αντιστοιχους διωγμους τουρκων απο την ελλαδα, για την εισβολη του ελληνικου στρατου στην τουρκια, για σφαγες τουρκοκυπριων κλπ τα οποια επισης ηταν πολιτικα γεγονοτα.. Δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να διαιωνιζουμε αυτο το μισος, σαν λαοι δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα..
Αν ηταν μπεσικτας η γαλατα δεν θα ειχα κανενα αγχος επι του θεματος, αλλα εχω την εντυπωση οτι οι οπαδοι της φενερ ειναι φανατικοι ισλαμιστες οπως ειπε κ καποιος παραπανω αρα θεωρω πολυ πιθανο να μας προκαλεσουν αλλα δεν πρεπει να απαντησουμε..Ας χαρουμε την ιστορικη στιγμη της επιστροφης του ΠΑΟΚ στον τοπο που ιδρυθηκε χωρις παρατραγουδα απο την πλευρα μας..
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Αν και διαφωνώ, σέβομαι τη γνώμη και την επιθυμία σου αδερφέ Κολοκοτρώνη. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί και μένα η Πόλη με συγκινεί βαθιά και μου έχει μείνει αξέχαστο ένα ταξίδι που έκανα εκεί.
Όμως πιστεύω ότι τελικά δεν θα αφήσουν με τίποτα μετακινηθεί κόσμος εκατέρωθεν, για τους λόγους που σου εξήγησα πιο πάνω και ίσως να είναι καλύτερα έτσι.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

geo_athens4 έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:Παιδιά μία σημείωση μην μπερδεύετε τα πολιτικά με τα κομματικά και τις κομματικές ιδεολογίες. Οι διωγμοί των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Καπαδόκκων, των Κωνσταντινουπολιτών και όλων των άλλων Ελλήνων των αλησμόνητων πατρίδων από τους Τούρκους καθώς και τα γεγονότα της τρομοκρατίας του 1956 στη Κωνσταντινούπολη ήταν πολιτικά γεγονότα.
Ρε συ οπλαρχηγε το ιδιο μπορουν να σου πουν ομως και οι τουρκοι για αντιστοιχους διωγμους τουρκων απο την ελλαδα, για την εισβολη του ελληνικου στρατου στην τουρκια, για σφαγες τουρκοκυπριων κλπ τα οποια επισης ηταν πολιτικα γεγονοτα.. Δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να διαιωνιζουμε αυτο το μισος, σαν λαοι δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα..
Αν ηταν μπεσικτας η γαλατα δεν θα ειχα κανενα αγχος επι του θεματος, αλλα εχω την εντυπωση οτι οι οπαδοι της φενερ ειναι φανατικοι ισλαμιστες οπως ειπε κ καποιος παραπανω αρα θεωρω πολυ πιθανο να μας προκαλεσουν αλλα δεν πρεπει να απαντησουμε..Ας χαρουμε την ιστορικη στιγμη της επιστροφης του ΠΑΟΚ στον τοπο που ιδρυθηκε χωρις παρατραγουδα απο την πλευρα μας..
φφφσιτ μπόινγκ!!!! :shock:

να σου κάνω μία ερώτηση?
πιστεύεις ότι στην καταστροφή της σμύρνης, υπήρξε συνωστισμός των ελλήνων στην προκυμαία?

δηλαδή τώρα τι μας είπες, ότι η γενοκτονία των ποντίων είναι στο δικό μας μυαλό μόνο?

Ρε παιδιά με όλο τον σεβασμό απέναντί σας, διαβάστε λίγο ιστορία.
Η φενέρ έχει γκρίζους λύκους στις τάξεις της. Στάνταρ αυτό. Οπως στάνταρ είναι ότι θα μας προκαλέσουν.
Εμείς τι θα κάνουμε? Εκεί απάντησέ μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”