sidpanos έγραψε:την κλήρωση της ομάδας του την είδε?
γιατί σίγουρα περίμενε να ακούσει ΠΑΟΚ,και μπορεί να ξεχάστηκε
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
[youtube]FkqIPTYo0zc[/youtube]
Βρε βρε πως αλλαζουν οι καιροι...!!! Τα φυτα μιλησαν . .
Αλλα και οι αλλοι ,μπαμ κανουν πως τους εχει βαλει ο χοντρος για να βρισουν και να κραξουν για να δημιουργησουν κλιμα εναντιον τους...

ΥΓ. Ευχομαι φετος να παλευετε για τα πλευ οφ κωλογαυροι..
Βρε βρε πως αλλαζουν οι καιροι...!!! Τα φυτα μιλησαν . .
Αλλα και οι αλλοι ,μπαμ κανουν πως τους εχει βαλει ο χοντρος για να βρισουν και να κραξουν για να δημιουργησουν κλιμα εναντιον τους...
Είπα κι εγώ θα δω κάνα κορνέ να μου ανοίξει η όρεξη αλλά απογοητεύτηκα!!!
"ο θεμα ειναι θα τον δουμε μετα την επετειο του τορπιλισμου της Ελλης ?? Καθοτι θα εχουν παιξει και κανα δυο γυρους στο Εuropa League.

Παντως με την πρεμουρα που εχουν οι γαυροι δεν βλεπω να πληρωνει κοινοχρηστα για πετρελαιο φετος . "
Aυτο ειναι το σχολιο μου σχετικα με τον Λινεν σε μια συζητηση με τον gash γυρω στις 12 Ιουνιου στο παρον τοπικ.
Νιωθω δικαιωμενος .

Παντως με την πρεμουρα που εχουν οι γαυροι δεν βλεπω να πληρωνει κοινοχρηστα για πετρελαιο φετος . "
Aυτο ειναι το σχολιο μου σχετικα με τον Λινεν σε μια συζητηση με τον gash γυρω στις 12 Ιουνιου στο παρον τοπικ.
Νιωθω δικαιωμενος .
- sidpanos
σε όλες τις ιστοσελίδες λέει μέσες άκρες...
ρούλα-κούλα γελούν...
ΠΑΟΚ δύσκολα...
να δουμε ποιος θα γελάσει τελευταίος...
ρούλα-κούλα γελούν...
ΠΑΟΚ δύσκολα...
να δουμε ποιος θα γελάσει τελευταίος...
moican4 έγραψε:[youtube]FkqIPTYo0zc[/youtube]
Βρε βρε πως αλλαζουν οι καιροι...!!! Τα φυτα μιλησαν . .![]()
![]()
Αλλα και οι αλλοι ,μπαμ κανουν πως τους εχει βαλει ο χοντρος για να βρισουν και να κραξουν για να δημιουργησουν κλιμα εναντιον τους...![]()
![]()
ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΠΛΩΣΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ...
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ...
ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ ...
shark4 έγραψε:"ο θεμα ειναι θα τον δουμε μετα την επετειο του τορπιλισμου της Ελλης ?? Καθοτι θα εχουν παιξει και κανα δυο γυρους στο Εuropa League.![]()
Νιωθω δικαιωμενος .![]()
Και πολύ καλά κάνεις....Ποιός είσαι....ο μάντης κάΡχας ???
Σας ειπα οτι ο γαυρος θα μεινει εξω απο τους εβραιους και τωρα θα σας πω οτι οι εβραιοι θα μεινουν εξω απο την αουστρια.MANIAKOS έγραψε:λοκοφαρδα σκουλικια.....με αουστρια...γελουσε ο κοντης
απολαυσαμε χθες απο τη μια τα μυρια του γαυρου και απο την αλλη τον ακριβοπληρωμενο και εμπειρο προπονητη των σκουληκιων...ο ΠΑΟΚ ειναι 3 κλασεις πανω απο αυτους...
σκουληκια δεν πειραζει ρε το πανι θα κανετε αλλο...ρωτηστε τους ιερολοχιτες τι τραβηξαν...
σκουληκια δεν πειραζει ρε το πανι θα κανετε αλλο...ρωτηστε τους ιερολοχιτες τι τραβηξαν...
Μιλαμε για πολυ ξυλο δεν προλαβαινε να τις μαζευει ο πριγκηπας,τωρα πλακωνονται μεταξυ τους μιλαμε για μεγαλα σουργελα ουστ που πουλατε και μουρη αδερφες.
- krik the greek
Ετυχε να το βλέπω το ματσ στην τηλεόραση άρπαξε αρκετές ο πρίγκιπας τον ρίξαν κάτω ντροπή όντως