Play-offs Europa League
Re: Play-off round Europa League
αδερφε εγω προτιμω την psvteod1980 έγραψε:Πείτε με ότι θέλετε αλλά θέλω Feyenord ή Άλκμααρ...
τριτη και φαρμακερη με την καριολα και αυτην γαμω την ολλανδια τους γαμω
-
Οι reds είναι το ιδανικό θύμα για μένα....Δε θα ξέρουν τι τους χτύπησε...Τον μόνο που φοβάμαι είναι ο Μπρούνο που θα παίζει τον Τόρες, αλλά έτσι όπως τον είδα στο μουντιάλ, τον έχει για πλάκα...
Μεγάλα παιχνίδια, Μεγάλες προκρίσεις....

Μεγάλα παιχνίδια, Μεγάλες προκρίσεις....

- navigator11
σε θεωρω προκαταβολικα υπευθυνο νικολα αν σκασει καμμια μαλακια με ρεντς αυριο.το νου σου ρεμαλι,το νου σου .....
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ChjuOerjYyY&hl=el_GR&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ChjuOerjYyY&hl=el_GR&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ChjuOerjYyY&hl=el_GR&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ChjuOerjYyY&hl=el_GR&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- paoki_sweden
Jeremy4 έγραψε:Εγώ αυτούς τους Δανούς θέλω...
I agree with you my brother. I think they are the best opponent for us in this round
Υπάρχει και η κούλα ρε τρελέ...και ως πρωταθλήτρια θέρους, σίγουρα θα περάσει....
navi, καλύτερα να έχουν εκείνοι το νού τους. Τα λιμάνια μας πάνε φέτος (μη κοιτάς στην Ολλανδία, το Ρόττερνταμ είναι το μεγάλο)....
navi, καλύτερα να έχουν εκείνοι το νού τους. Τα λιμάνια μας πάνε φέτος (μη κοιτάς στην Ολλανδία, το Ρόττερνταμ είναι το μεγάλο)....
- navigator11
Από ένα πρόχειρο υπολογισμό αποκλείστηκαν 4 ομάδες που ήταν από πάνω μας, οπότε δεν αλλάζει κάτι.
Ο ρούλης λίγο ήθελε να πάει στους ισχυρούς, δε θα το άντεχα μετά τον τρόπο που έφαγαν τα κανελλόνια...
Σύμφωνα λοιπόν με το site της uefa και κάνοντας τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στους ισχυρούς, οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ είναι οι εξής:
Liverpool
Porto
CSKA Moscow
PSV Eindhoven
Juventus
Sporting
Fenerbahce
Stuttgart
Alkmaar
Steaua B.
Lille
Galatasaray
Bayer Leverkusen
Paris Saint-Germain
Celtic
Club Brugge
Palermo
Getafe
Besiktas
Man. City
Aston Villa
Lokomotiv Moscow
Metalist Kharkiv (αυτή που είχε παίξει ο γαύρος πριν λίγα χρόνια σε ομίλους του ΟΥΕΦΑ)
Levski Sofia
Unirea
Austria Wien
Feyenord
Mallorca
Litex Lovech
CSKA Sofia
OB Odense
Dnipro
Napoli
Borussia Dortmund
Dinamo Zagreb
BATE Borisov
Αν δεν έχω κάνει λάθος αυτοί είναι, διαλέχτε..!
Προσωπικά προτιμώ από το φτηνό καλάθι, αλλιώς για την ιδιαιτερότητα της κάθε κόντρας μία εκ των:
Liverpool (λόγω ονόματος)
Galatasaray, Fenerbahce & Besiktas (λόγω Πόλης)
Napoli (για να γουστάρουν οι παλιοί)
Edit 1&2: αποκλείστηκε ο Ερ. Αστέρας, άρα ανεβαίνει στους ισχυρούς η Ανόρθωση (ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάτι, γιατί επόμενος είναι ο Ρούλης!)
Edit 3: Πέρασε και η Σπόρτινγκ, οπότε έκλεισε το γκρουπ.
Edit 4: Κι άλλο λάθος, στους αδύνατους κι η Ανόρθωση.
ΥΓ: Σκατά τελείως τα έκανα! Εγκαταλείπω!!
Ο ρούλης λίγο ήθελε να πάει στους ισχυρούς, δε θα το άντεχα μετά τον τρόπο που έφαγαν τα κανελλόνια...
Σύμφωνα λοιπόν με το site της uefa και κάνοντας τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στους ισχυρούς, οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ είναι οι εξής:
Liverpool
Porto
CSKA Moscow
PSV Eindhoven
Juventus
Sporting
Fenerbahce
Stuttgart
Alkmaar
Steaua B.
Lille
Galatasaray
Bayer Leverkusen
Paris Saint-Germain
Celtic
Club Brugge
Palermo
Getafe
Besiktas
Man. City
Aston Villa
Lokomotiv Moscow
Metalist Kharkiv (αυτή που είχε παίξει ο γαύρος πριν λίγα χρόνια σε ομίλους του ΟΥΕΦΑ)
Levski Sofia
Unirea
Austria Wien
Feyenord
Mallorca
Litex Lovech
CSKA Sofia
OB Odense
Dnipro
Napoli
Borussia Dortmund
Dinamo Zagreb
BATE Borisov
Αν δεν έχω κάνει λάθος αυτοί είναι, διαλέχτε..!
Προσωπικά προτιμώ από το φτηνό καλάθι, αλλιώς για την ιδιαιτερότητα της κάθε κόντρας μία εκ των:
Liverpool (λόγω ονόματος)
Galatasaray, Fenerbahce & Besiktas (λόγω Πόλης)
Napoli (για να γουστάρουν οι παλιοί)
Edit 1&2: αποκλείστηκε ο Ερ. Αστέρας, άρα ανεβαίνει στους ισχυρούς η Ανόρθωση (ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάτι, γιατί επόμενος είναι ο Ρούλης!)
Edit 3: Πέρασε και η Σπόρτινγκ, οπότε έκλεισε το γκρουπ.
Edit 4: Κι άλλο λάθος, στους αδύνατους κι η Ανόρθωση.
ΥΓ: Σκατά τελείως τα έκανα! Εγκαταλείπω!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος deep_down την Παρ 06 Αύγ 2010, 00:01, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- paok4kyriakos
Η κόκκινη πουτ@να της Σερβίας αποκλείστηκε από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, αν και πολύ θα ήθελα να παίξουμε με δαύτους να βγάλουμε τρελά γούστα με τα αδέλφια μας!
Δίκιο έχεις, την πάτησα από τη λαχτάρα να παίξουμε μαζί! 
Το είδα και νωρίτερα και χάρηκα κιόλας και τώρα την έβαλα στις αντιπάλους μας!
Το διόρθωσα, ευχαριστώ για την επισήμανση.

Το είδα και νωρίτερα και χάρηκα κιόλας και τώρα την έβαλα στις αντιπάλους μας!
Το διόρθωσα, ευχαριστώ για την επισήμανση.
- navigator11