Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Συμφωνώ...το βάζελο έτσι κι αλλιώς τον υπολογίζαμε...αυτό που φοβάμαι και περιμένω είναι οτι αποκλείεται να κάνουν χρονιές σαν την περσυνή το ναυτότσουρμο και η κούλα...
Η μεγαλη απορια σε σχεση με εμας ειναι σε τι κατασταση θα ειναι φετος περσινα βασικα ατου μας.Ο γκαρσια θα κανει ιδια χρονια,ο ιβιτς ο λινο ο σορλιν παικτες απο 32 εως 34 χρονων που απο πισω τους ειναι το χαος.
το καλο φετος ειναι οτι πηραμε καλους παιχτες στις μεταγραφες
τον ζουελα και τον σαλπιγγιδη τους ξεραμε
τελικα μαλλον βγαινει καλος και ο τηνυσιος οποτε ηταν πετυχημενη μεταγραφικη περιοδος μετα απο δυο αποτυχημενες μεταγραφικες περιοδους
ημαστε καλυτεροι απο περυσι στο ροστερ αν δεν φυγει κανενας σημαντικος παιχτης
τον ζουελα και τον σαλπιγγιδη τους ξεραμε
τελικα μαλλον βγαινει καλος και ο τηνυσιος οποτε ηταν πετυχημενη μεταγραφικη περιοδος μετα απο δυο αποτυχημενες μεταγραφικες περιοδους
ημαστε καλυτεροι απο περυσι στο ροστερ αν δεν φυγει κανενας σημαντικος παιχτης
Αυτες ηταν δηλαδη οι μεταγραφες που περιμενες εσυ κατακτωντας την δευτερη θεση? Ο Ζουελα που δεν επαιξε στους 2 πιο σημαντικους αγωνες αφηνοντας τον Τσιριλο να οργιασει και τον Μπουσαιντι ο οποιος δειχνει καποια καλα στοιχεια αλλα σε ετοιμοτητα και επιπεδο για τα συγκεκριμενα παιχνιδια δεν ηταν.Ακομα μου φαινεται πως δεν εχουμε καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι για τον ΠΑΟΚ η προκριση σε ευρωπαικους ομιλους.
σε σχεση με τις μεταγραφες στις 2 προηγουμενες μεταγραφικες περιοφδους ειμαι πολυ ευχαριστημενος
αν ρωτησεις εγω τι παιχτες θα ηθελα σιγουρα θα ηθελα καλυτερες και περισσοτερες μεταγραφες και σε θεσεις στο κεντρο το εχω ξαναπει
τουλαχιστον αυτοι που πηραμε ειναι καλοι παιχτες και καλυτεροι απο αυτους που ειχαμε οποτε δεν πεταχτηκαν χρηματα
αν ρωτησεις εγω τι παιχτες θα ηθελα σιγουρα θα ηθελα καλυτερες και περισσοτερες μεταγραφες και σε θεσεις στο κεντρο το εχω ξαναπει
τουλαχιστον αυτοι που πηραμε ειναι καλοι παιχτες και καλυτεροι απο αυτους που ειχαμε οποτε δεν πεταχτηκαν χρηματα
Τελικά την πρόκριση χτες τη χάσαμε γιατί δεν κάναμε καλύτερες μεταγραφές ??? Γιατί ο Λίνο ήρθε τραυματίας, ο Κοντρέρας έλειπε λόγω μουντιάλ, ο Μαλεζάς μία από τα ίδια, ο Ζουέλα (μαλλον) δεν προσέχθηκε αρκετά στην προετοιμασία και ο Μπους που δείχνει επαρκής για τη θέση, απλά ήρθε αργά. Μου δείχνει οτι μάλλον φταίει ο προγραμματισμός...μπορεί όμως και όχι.joshua έγραψε:Αυτες ηταν δηλαδη οι μεταγραφες που περιμενες εσυ κατακτωντας την δευτερη θεση? Ο Ζουελα που δεν επαιξε στους 2 πιο σημαντικους αγωνες αφηνοντας τον Τσιριλο να οργιασει και τον Μπουσαιντι ο οποιος δειχνει καποια καλα στοιχεια αλλα σε ετοιμοτητα και επιπεδο για τα συγκεκριμενα παιχνιδια δεν ηταν.Ακομα μου φαινεται πως δεν εχουμε καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι για τον ΠΑΟΚ η προκριση σε ευρωπαικους ομιλους.
Κανεις δεν μπορει να ξερει τι θα γινοταν με αλλες μεταγραφες, η προκριση με εναν αντιπαλο οπως ο ajax ηταν πολυ δυσκολη οποιον και να εφερνες.Αλλα οταν ο Βρυζας ελεγε οτι θα γινουν λιγες αλλα ποιοτικες προσθηκες να ειμαστε ειλικρινης με τους εαυτους μας δεν μας περναγε απο το μυαλο ο ζουελα και ο μπουσαιντι παικτες με αγωνιστικη απραξια τα τελευταια χρονια η οποια φανηκε ειτε στο γηπεδο (μπουσαιντι) ειτε στον παγκο (ζουελα).Κακα τα ψεμματα εκανε λαθη η διοικηση σε σχεδιασμο και προγραμματισμο.Πηρες 5ο στοπερ και δεν πηρες βασικο αριστεροποδαρο χαφ και δεν επαιξε καν.Το αριστερο μπακ σαβινι βγηκε στοπερ και αυτο, δεν εκανες κινηση για να φυγει και δεν πηρες και αριστερο μπακ και επαιξες με σναου.Δεν πηραμε τον Μαρκος Αντονιο τον οποιο ειχαμε δοκιμασει και ξεραμε γιατι δεν ξεραμε τι θα κανουμε με το οικονομικο αλλα μετα απο 1 εβδομαδα πηραμε με 300.000 τον Δανεικο!!! Ζουελα.Τωρα αν με αλλο στοπερ στη θεση Τσιριλο αλλο αριστερο μπακ στη θεση σναου ενα εντεκαδατο αριστερο χαφ και ενα πιο ετοιμο δεξι μπακ και πιο σιγουρη παικτικη αξια θα ειχαμε περισσοτερες ελπιδες? Πιστευω με την εικονα μας και αυτη του ajax αρκετες περισσοτερες .Επρεπε να ρισκαρουμε? Κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια.
- Federacion
ΝΑΙ επρεπε να ρισκάρουμε. Μα τί συζητάμε τώρα........
ο ζαγορακης αυτος ειναι δεν ρισκαρει τι να κανουμε τωρα
παει στα σιγουρα με την προυποθεση οτι η ομαδα θα αποκλειστει να βγει η χρονια
και εγω πιστευω πως αν δεν ρισκαρεις δεν προκειται να παρεις και λεφτα
αλλα η διοικηση ειναι αυτη που παιρνει τις αποφασεις
παει στα σιγουρα με την προυποθεση οτι η ομαδα θα αποκλειστει να βγει η χρονια
και εγω πιστευω πως αν δεν ρισκαρεις δεν προκειται να παρεις και λεφτα
αλλα η διοικηση ειναι αυτη που παιρνει τις αποφασεις
Joshua όλα αυτά που λες παραπάνω και με τα οποία συμφωνώ 101% δεν αποτελούν σε καμιά περίπτωση ρίσκο.
Απλώς μιά καλύτερη κατανομή των χρημάτων η οποία θα ήταν επιβεβλημένη.
Ειδικά η περίπτωση Σαβίνι που πάρθηκε για αρ. μπακ, μας βγήκε σέντερ-μπακ και τελικά είναι 3η επιλογή στη μία θέση και 5η στην άλλη,παίρνοντας και 300 χιλ. βγάζει μάτια.
Απλώς μιά καλύτερη κατανομή των χρημάτων η οποία θα ήταν επιβεβλημένη.
Ειδικά η περίπτωση Σαβίνι που πάρθηκε για αρ. μπακ, μας βγήκε σέντερ-μπακ και τελικά είναι 3η επιλογή στη μία θέση και 5η στην άλλη,παίρνοντας και 300 χιλ. βγάζει μάτια.
Δεν μου αρεσει να μιλαω υποθετικα με αν και αν αλλα θα το κανω αλωστε οι στιγμες μετα το ματς προσφερονται για καφενειακες συζητησεις για χαλαρωση.Με ενα ποσο της ταξης των 800.000 θα μπορουσες να κατεβαινες χτες με μαρκος αντονιο κοντρερας μεντι και αρανο στην αμηνα γκαρσια βιτολο βιερινια ιβιτς καστιγιο σαλπι.Αν δε ειχες πχ διωξει και τον σαβινι πεφτουμε στις 500.000.Ειναι τοσα πολλα σε σχεση με την διαφορα επιπεδου που προσωπικα πιστευω οτι δημιουργειται?Ο αρανο ειναι ενα τυχαιο παραδειγμα αλλα δεν νομιζω οτι θα ηταν κακη λυση ως διδυμο με τον λινο.Ο καστιγιο λενε οτι δεν ειχε παιχνιδια και κακο χαρακτηρα ο μπουσαιντι με 9 αποβολες και 1 χρονο εκτος γηπεδων δεν μας πειραζε?Το ποσο βγαινει με 300.000 καστιγιο 500.000 μεντι και καμια 250ρα ο αρανο μειον τα 250 του μπουσαιντι.
-
Μου αρεσεις γιατι εχεις παντα επιχειρηματα.Τα ονοματα ηταν τυχαια για να τονησουν αυτο που ειπε και ο Βono.Οτι δεν χρειαζοταν πολλα λεφτα αλλα καλητερος προγραμματισμος.Οσον αφορα τον καστιγιο μην ξανανοιξουμε κουβεντα δεν εχει νοημα πια αλλα για να περασω σε ομιλους και να τσεπωσω 5 μυρια τον διαβολο τον ιδιο αν μπορουσα να εχω να με βοηθησει δεν θα ειχα κανενα προβλημα.Ας ελπισουμε να ξαναδουμε προκριματικα τσουλου.niko70 έγραψε:Sorry φίλε, αλλά Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ.....