Εγώ πάλι που θέλω ξανά "βαριά" φανέλα, είμαι παρανοϊκός ????Odi έγραψε:..Τώρα πάμε για το Γιουρόπα όπου πρέπει να αποφύγουμε Λίβερπουλ,Γιουβέντους,Μαν Σίτι,Πόρτο..ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
ΠΑΟΚ - Αjax 3-3 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Αjax 3-3 Σχόλια & παραλειπόμενα
ναι
συναδελφος και συ..
συγκατοικοι ειμαστε ολοι στην τρελα........

συγκατοικοι ειμαστε ολοι στην τρελα........
Re: ΠΑΟΚ - ajax 3-3 σχόλια αγώνα και παραλειπόμενα
Γι'αυτό και δεν μπορείς να νιώσεις το μεγαλείο του ΠΑΟΚ.navigator11 έγραψε:lioste έγραψε:Ρε δεν ντρέπεστε λίγο να μιλάτε έτσι για συνοπαδούς σας;
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ.
Τουλάχιστον έτσι έκανες κόσμο.....Κάποτε........
φιλε σταματα το εδω.τελειωσε η ....... συμπαρασταση-ομερτα-ασυλια στον καθε Μ Α Λ Α Κ Α,που δηλωνει απλα συνοπαδος.και ιδιαιτερα κομψα μιλαμε.κοφτο εδω,δε σε παιρνει.για εξηγησε μου για ποιο λογο δε θα μου ..... επιτραπει απο κατι νταηδες του κωλου να στηριξω την ομαδα μου σε 2 βδομαδες,ισως 3,σε εναν ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ?στ'@ρχιδι@ μου τα μπαχαλα,η πρεζα,η μαλαματινα και οι εκδρομες.εμενα παοκτση με εκανε ο πατερας μου κι οχι τα καραγκιοζιλικια στα οποια επιδιδονταν λογης-λογης περιεργοι.αντε να τελειωνουμε με τα παραμυθια.αυτα να τα λενε μεταξυ τους εντος ή εκτος συνδεσμων οι ..... νταηδες και να φουσκωνουν απο ...... περηφανια!ως εδω ομως.απαιτω απο τη διοικηση να τους αφανισει απο προσωπου γης ........
Δεν πείραζει. Δεν φταις εσύ.
Και δεν θα μου πεις που θα σταματήσω!

- PaOkArAsIrAkLiO
Αν αυτο ειναι το μεγαλειο του ΠΑΟΚ μαλλον κατι δεν εχουμε καταλαβει σωστα!! Αν το μεγαλειο μιας ομαδας ειναι οι οπαδοι της να πηγαινουν κοντρα στους κανονισμους,να βαζουν σε κινδυνο τη σωματικη ακεραιοτητα των αντιπαλων, να τιμωρουν την ομαδα τους και να στερουν απο χιλιαδες αλλους "συνοπαδους" τους τη δυνατοτητα να παρακολουθησουν και να υποστηριξουν την αγαπημενη τους ομαδα...μαλλον κατι παει στραβα!!!
Γράφοντας για πρώτη φορά, αν και είμαι μέλος πολύ καιρό, δεν έχω τη δύναμη να γκρινιάξω για τίποτα. Απλώς υπάρχει μία πίκρα για μία ακόμα χαμένη ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να πω δεν πειράζει, διότι εμένα προσωπικά με πειράζει και πολύ μάλιστα, αφού ευτυχώς ή δυστυχώς εδώ και χρόνια έχω συνδέσει την καλή ή την κακή μου διάθεση της Δευτέρας (ή της κάθε επόμενης ημέρας) με το το αν νίκησε ή όχι ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη ημέρα. Δύσκολα μπορείς να εξηγήσεις στον άλλο που σε ρωτάει "καλά για μία ομάδα κάνεις έτσι", ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μία απλή ομάδα αλλά τρόπος ζωής, τον οποίον δεν μπορείς να αλλάξεις ούτε αφού περάσεις την εφηβεία, τελειώσεις το πανεπιστήμιο, κάνεις οικογένεια και αποκτήσεις παιδιά.
Η ομάδα δεν είναι κακή. Χρειάζεται απλώς να προστεθούν κάποιες πινελιές στον καμβά. Ελπίζω τώρα που αποφάσισα εντέλει να γράφω να έχω την ευκαιρία να αναλύσω και να τεκμηριώσω τι εννοώ. Χρειάζεται τώρα δύναμη (από τους ίδιους τους παίκτες) και στήριξη (από εμάς τους οπαδούς) ώστε να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο Europa League. Οψόμεθα.
Σε κάθε περίπτωση ότι και να γίνει, προκριθούμε ή αποκλειστούμε, και πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε. Για μένα προσωπικά δεν θα αλλάξει τίποτα. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα αξακολουθήσει να υπάρχει για να γεμίζει (μαζί με τα αγαπημένα μου πρόσωπα) τη ζωή μου και να συνεχίσει να με κάνει να αισθάνομαι υπερήφανος που επέλεξα να τον υποστηρίζω αν και ζω 500 χιλιόμετρα μακριά.
Αυτά προς το παρόν. Καλημέρα σε όλους.
Η ομάδα δεν είναι κακή. Χρειάζεται απλώς να προστεθούν κάποιες πινελιές στον καμβά. Ελπίζω τώρα που αποφάσισα εντέλει να γράφω να έχω την ευκαιρία να αναλύσω και να τεκμηριώσω τι εννοώ. Χρειάζεται τώρα δύναμη (από τους ίδιους τους παίκτες) και στήριξη (από εμάς τους οπαδούς) ώστε να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο Europa League. Οψόμεθα.
Σε κάθε περίπτωση ότι και να γίνει, προκριθούμε ή αποκλειστούμε, και πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε. Για μένα προσωπικά δεν θα αλλάξει τίποτα. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα αξακολουθήσει να υπάρχει για να γεμίζει (μαζί με τα αγαπημένα μου πρόσωπα) τη ζωή μου και να συνεχίσει να με κάνει να αισθάνομαι υπερήφανος που επέλεξα να τον υποστηρίζω αν και ζω 500 χιλιόμετρα μακριά.
Παρατήρησα ολλανδικές διαφημίσεις στο γήπεδο...
Καμία γαμημένη πολυεθνική δε μας στάμπαρε για χορηγία ρε πούστη μου...
Καμία γαμημένη πολυεθνική δε μας στάμπαρε για χορηγία ρε πούστη μου...
Διαβάζω καθημερινά το forum αλλά δεν γράφω.
Σήμερα όμως πρέπει
ΠΑΟΚ είμαστε γιατί ποτέ μας δεν λησμονήσαμε τις χαμένες πατρίδες,τα Άγια εκείνα χώματα που ποτίστηκαν με το αίμα των προγόνων μας.Είμαστε για τον πολιτισμό που διδάξαμε ''απέναντι'' και όχι μόνο.
Είμαστε όμως και για την τρέλα,την υπέρμετρη μαγκιά,το θάρρος αλλά και το θράσσος.
Αν τα συνδυάσεις όλα αυτά,είμαστε ΠΑΟΚ για την θλίψη που αντιπροσωπεύει ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ,αυτό το τόσο τιμιμένο σύμβολο. Θλίψη για την αδικία και τον κατατρεγμό που δεχόμασταν παλιότερα από μουσουλμάνους και τώρα από το κατεστημένο.
Χθες έφυγα από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά. Η ομάδα μου έπρεπε να νικίσει. Τα λάθη του ηλίθιου Ιταλού θα μας γίνουν μάθημα και η άμυνα θα δέσει. Ελπίζω.
Το πρόβλημα είναι άλλο. Πριν το ματς,έβαλα στοίχημα με οπαδό άλλης ομάδας. Το παιδί υποστήριζε ότι αν φάμε γκολ η 5 και η 6 θα το βουλώσει και απλά θα παρακολουθεί. Εγώ φυσικά και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ύποστήριζα ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει σε μικρούς αγώνες.
Το στοίχημα όμως το έχασα.
Είχα καιρό να μπω στην 5. Απογοήτευση. Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Γιατί όλοι εσείς που το βουλώνετε όταν δεχθούμε γκολ,υποστηρίζετε ότι ήμαστε διαφορέτικοί από τους Αθηναίους? Όκ δέχομαι ότι άνθρωποι 50άρηδες και άνω,δεν μπρούν να φωνάζουν για 90 λεπτά,αλλά οι υπόλοιποι?
Πότε επιτέλους θα μπουν συντονιστές και σε άλλες θύρες? Δεν μπορεί να φωνάζω μόνος μου μήπως και ακολουθήσει κανείς...
Δεν είναι δυνατόν,στο πρώτο ημίχρονο να σπάμε τα ντεσιμπελόμετρα,και μετά μόκο.Δεν έχουμε παίχτες εκατομυρίων για να παίζουνε και σε γήπεδο τένις. Ο μόνος τρόπος για να ξεφτυλίσουμε την Μπαρτσελόνα είναι να σείεται η γη συνέχεια,όπως όταν φωνάζει ΠΑΟΚ όλο το γήπεδο.
Στην ΤΟΥΜΠΑ ρε δεν πάμε για να δούμε μπάλα. Πάμε για να παίξουμε μπάλα,με τον τρόπο μας!!!
Τα πανώ υπεροχα. Ανατρίχιασα όταν τα είδα.
Συγνώμη για το μαλακισμένο ύφος μου αλλά ούτε να κοιμηθώ δεν μπόρεσα. Νιώθω όπως όταν με παράτησε ο έρωτας της ζωής μου,πριν χρόνια...
Σήμερα όμως πρέπει
ΠΑΟΚ είμαστε γιατί ποτέ μας δεν λησμονήσαμε τις χαμένες πατρίδες,τα Άγια εκείνα χώματα που ποτίστηκαν με το αίμα των προγόνων μας.Είμαστε για τον πολιτισμό που διδάξαμε ''απέναντι'' και όχι μόνο.
Είμαστε όμως και για την τρέλα,την υπέρμετρη μαγκιά,το θάρρος αλλά και το θράσσος.
Αν τα συνδυάσεις όλα αυτά,είμαστε ΠΑΟΚ για την θλίψη που αντιπροσωπεύει ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ,αυτό το τόσο τιμιμένο σύμβολο. Θλίψη για την αδικία και τον κατατρεγμό που δεχόμασταν παλιότερα από μουσουλμάνους και τώρα από το κατεστημένο.
Χθες έφυγα από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά. Η ομάδα μου έπρεπε να νικίσει. Τα λάθη του ηλίθιου Ιταλού θα μας γίνουν μάθημα και η άμυνα θα δέσει. Ελπίζω.
Το πρόβλημα είναι άλλο. Πριν το ματς,έβαλα στοίχημα με οπαδό άλλης ομάδας. Το παιδί υποστήριζε ότι αν φάμε γκολ η 5 και η 6 θα το βουλώσει και απλά θα παρακολουθεί. Εγώ φυσικά και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ύποστήριζα ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει σε μικρούς αγώνες.
Το στοίχημα όμως το έχασα.
Είχα καιρό να μπω στην 5. Απογοήτευση. Δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Γιατί όλοι εσείς που το βουλώνετε όταν δεχθούμε γκολ,υποστηρίζετε ότι ήμαστε διαφορέτικοί από τους Αθηναίους? Όκ δέχομαι ότι άνθρωποι 50άρηδες και άνω,δεν μπρούν να φωνάζουν για 90 λεπτά,αλλά οι υπόλοιποι?
Πότε επιτέλους θα μπουν συντονιστές και σε άλλες θύρες? Δεν μπορεί να φωνάζω μόνος μου μήπως και ακολουθήσει κανείς...
Δεν είναι δυνατόν,στο πρώτο ημίχρονο να σπάμε τα ντεσιμπελόμετρα,και μετά μόκο.Δεν έχουμε παίχτες εκατομυρίων για να παίζουνε και σε γήπεδο τένις. Ο μόνος τρόπος για να ξεφτυλίσουμε την Μπαρτσελόνα είναι να σείεται η γη συνέχεια,όπως όταν φωνάζει ΠΑΟΚ όλο το γήπεδο.
Στην ΤΟΥΜΠΑ ρε δεν πάμε για να δούμε μπάλα. Πάμε για να παίξουμε μπάλα,με τον τρόπο μας!!!
Τα πανώ υπεροχα. Ανατρίχιασα όταν τα είδα.
Συγνώμη για το μαλακισμένο ύφος μου αλλά ούτε να κοιμηθώ δεν μπόρεσα. Νιώθω όπως όταν με παράτησε ο έρωτας της ζωής μου,πριν χρόνια...
Έχει ξεκινήσει από χτες η στοχοποίηση παιχτών...Το αγαπημένο σπορ ημών αλλά και των ΑΡΔ. Τρία λάθη λέει που στοίχησαν την πρόκριση, την υπέρβαση, τα λεφτά και άλλα αγαπημένα...Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα προσωπικά λάθη στοιχίζουν στο τέννις και στο 1 με 1 που παίζαμε όταν είμαστε παιδιά. Οι ομάδες έχουν 11 παίχτες στο γήπεδο, 7 στον πάγκο, 7 εκτός αποστολής, 2 προπονητές, 1 γιατρό, 1 γυμναστή, 2 φυσιοθεραπευτές και μία διοίκηση...Τα λάθη που είναι πιθανό να κάνει κάποιος, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τα καλύπτουν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι...Εκτός και αν οι Πουγιόλ, Τέρρυ, και τα λοιπά μεγαθήρια καταπίνουν τους αντίπαλους επιθετικούς μονάχοι τους...Εκτός και αν οι Τσεχ, Σέζαρ και λοιποί δεν έχουν "πνίξει" ποτέ φάση...
σωστος..ολοι μαζι κερδιζουν και ολοι μαζι χανουν σε μια ομαδα.......
το θεμα της κερκιδας ειναι σημαντικο και θελει πολυ συζητηση..Οντως η κατασταση ωρες ωρες ειναι απογοητευτικη ..Απο την μια δεν μπορεις να φωναζεις 90 λεπτα συνεχως απο την αλλη οταν η ομαδα βρισκεται πισω στο σκορ ή ειναι σε μια δυσκολη κατασταση εκει χρειαζεται να φωναξεις για να αφυπνισεις ,να τονωσεις ....
Τωρα χθες μετα το 1-3 υπηρξε βουβαμαρα μεχρι να συνελθεις απο το σοκ...Μετα βελτιωθηκε καπως..
Κανενας συντονισητς δεν χρειαζεται..Για να φωναξεις πρεπει να το θελεις και να βγαινει απο μεσα σου..
Τωρα χθες μετα το 1-3 υπηρξε βουβαμαρα μεχρι να συνελθεις απο το σοκ...Μετα βελτιωθηκε καπως..
Κανενας συντονισητς δεν χρειαζεται..Για να φωναξεις πρεπει να το θελεις και να βγαινει απο μεσα σου..
ετσι ειναι συνφωνω με τους προλαλησαντες...το ποδοσφαιρο ειναι και θεμα τυχης και λαθων...μας μενει η πολυ μεγαλη πικρια(παλι χανουμε τον υπνο μας) αλλα σε αντιθεση με περυσι πεσαμε με ψηλα το κεφαλι σαν ΠΑΟΚ...και θα πεταξουμε παλι σαν ΠΑΟΚ...δειξαμε χθες οτι μπορουμε να περιμενουμε πολλα πραγματα φετος...
Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niko70 έγραψε:Εγώ πάλι που θέλω ξανά "βαριά" φανέλα, είμαι παρανοϊκός ????Odi έγραψε:..Τώρα πάμε για το Γιουρόπα όπου πρέπει να αποφύγουμε Λίβερπουλ,Γιουβέντους,Μαν Σίτι,Πόρτο..ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
- paok_athens_g4
Kap έγραψε:Γράφοντας για πρώτη φορά, αν και είμαι μέλος πολύ καιρό, δεν έχω τη δύναμη να γκρινιάξω για τίποτα. Απλώς υπάρχει μία πίκρα για μία ακόμα χαμένη ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να πω δεν πειράζει, διότι εμένα προσωπικά με πειράζει και πολύ μάλιστα, αφού ευτυχώς ή δυστυχώς εδώ και χρόνια έχω συνδέσει την καλή ή την κακή μου διάθεση της Δευτέρας (ή της κάθε επόμενης ημέρας) με το το αν νίκησε ή όχι ο ΠΑΟΚ την προηγούμενη ημέρα. Δύσκολα μπορείς να εξηγήσεις στον άλλο που σε ρωτάει "καλά για μία ομάδα κάνεις έτσι", ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μία απλή ομάδα αλλά τρόπος ζωής, τον οποίον δεν μπορείς να αλλάξεις ούτε αφού περάσεις την εφηβεία, τελειώσεις το πανεπιστήμιο, κάνεις οικογένεια και αποκτήσεις παιδιά.
τα ειπες ολα ρε αδερφε........