ΠΑΟΚ - Αjax 3-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Re: ΠΑΟΚ - Αjax 3-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από toursounidis »

Mεγαλο κριμα.....
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Moican είσαι το λιγότερο τραγικός όταν πετάς την εύκολη παπαριά σου χωρίς καν να σκέφτεσαι ότι η ομάδα υπό τον αγαπημένο σου πέρυσι βρέθηκε εκτός Ευρώπης από μιά ομάδα 20 κλάσεις κατώτερης του Αγιαξ και δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς γι' αυτό.
Οσο για τον Μαλεζά, πάντα όποιος δεν παίζει είναι ο καλύτερος,μόνο που ο Μαλεζάς έπαιξε στην Ολλανδία και θυμόμαστε όλοι καλά πως πήγε η άμυνα εκεί.
Ο οποίος Μαλεζάς αν δεν με απατάει η μνήμη μου στα play-off τον πάγκο γυάλιζε και έπαιζε ο Τσιρίλο με τον Σαβίνι.
Οι παίκτες είναι συγκεκριμένοι είτε το θέλουμε,είτε όχι....αυτοί είναι και εκτός του Κοντρέρας όποιον άλλον βάλεις πλάι του παίρνεις ρίσκο.Είναι όλοι το λιγότερο μέτριοι.

Εγώ θα είχα μιά δικαιολογία να μην μου αρέσει κάποιος που ακολουθεί το πλάνο Σάντος...εσύ είσαι μάλλον διαχασμένη προσωπικότητα όταν κράζεις τον Δερμιτζάκη επειδή ακολουθεί το πλάνο του αγαπημένου σου προπονητή...άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ή μάλλον αυτά παθαίνεις όταν είσαι σε σύγχυση....
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Κρίμα...Δεν έχω παράπονο από κανένα εγώ...
Ξαναλέω με ότι έχεις μάχεσαι και ότι επιλογές κάνεις κρίνονται εκ των υστέρων...οπότε ίσως και ο Μαλεζάς να έκανε πατάτες...δε ξέρω...δε μπορώ να ξέρω...

Βρήκε δύναμη η ομάδα και πάλεψε...Κοιτάμε την κλήρωση και αναμένουμε την επόμενη Ολλανδικιά, μαμώ το μπελά μου, μία θα τη σκίσουμε που θα πάει...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μετα το 2ο γκολ και μεχρι το τελοσ γκρινια και μιρλα πολυ...στο πρωτο ημιχρονο κολαστηριο ο αζαξ φανηκε οτι επηρεαστηκε πολυ...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΠΤ...ΕΙΔΑΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΤΙΖΑΜΕ 83 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ..ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ...ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

υγ για να πω την κακια μου να χιουμορισουμε ο πιο τυχερος χθες ηταν ο ζλαταν...αμα ειχε χασει αυτος τα 2 αχαστα η τουμπα δεν θα ειχε αδειασει σημερα... :twisted: :twisted:

υγ2 δεν πειραζει βλανταν αρκει να μην ξαναβαρεσεις πεναλτυ ομως...δε γινεται ολα χαμηλα και στην ευθεια ακομα και εμεις ξερουμε πως να πεσουμε...εστω αν τα βαρας εκει λιγο ψηλα γαμωτο...δεν πειραζει ομως ρε μαγκα 8-) 8-)

υγ3 μην ακουω για μαλεζα καρντασια ενταξει καταλαβαινω την πικρια ολων αλλα μην αρχισουμε τα μετα χριστον...ο τσιριλο καλος ηταν σχετικα εκανε 1-2 μαλακιες αλλα τπτ το ιδιαιτερο...απλα ρε αδερφια να σκεφτεστε οτι μαρκαρε τον σουαρεζ οχι τον κοκε...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Kαι να καταλήξω ρε παιδιά...
Τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά, αλλά όχι και να τα παρατήσουμε...Υπάρχει το κλίμα ''και τώρα τι;''
Πρέπει να προσπαθήσουμε κι άλλο..είναι απλό...καταστροφολογία δε μας χρειάζεται...
Να αναλογιστούμε τις δυσκολίες και να συνεχίσουμε...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μπονο ,εισαι για γελια ειλικρινα...Εκτος και απο κωλοτουμπας γιατι εκτος απο την συνηθισμενη σου μαλακια για την χερενφεν δεν εχεις κατι αλλο να πεις...'ολο τα ιδια και τα ιδια και οποτε θυμασαι μας λες και για τον αποκλεισμο απο το γιαννενο...
Ο Μαλεζας επαξε στην Ολλανδια με τον Τσιριλο ,οχι με τον Κοντρερας...Ακομα να μου πεις ποσα παιχνιδια επαιξαν...Μαλλον δεν ξερεις...

Το "κραζω" απορω απο που το βγαζεις...Κοιταξε ,γλυφτης και κομπλεξικος δεν ειμαι..
Οταν δεν μου αρεσει κατι το λεω, και οχι λεω κατι για να πω οπως μας τα ζαλιζες εσυ με τον Σαντος..!!
Καταλαβες .?

μου αρεσει παντως που αναγνωρισες τον ευατο σου σαν ¨γκρινιαρη"...Συνηδειτοποιημενη προσωπικοτητα μου φαινεσαι..
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

κατστροφη το ματς...αλλα συνεχιζουμε οσο πισω και αν μας ριχνει ο αποκλεισμος και οι οικονομικες συνεπειες του...για αυτο ομως δεν φταιει η ομαδα (το τελευται0).....ουτε μπορω ουτε θελω να τα ριξω στο τσιριλλο τον κρεσιτς ή τον μπουσαιντι. συνολικα κερδιζουμε συνολικα χανουμε.....ενα μεγαλο κριμα μου βγαινει και ειμαι ετοιμος να σκασω απο χθες.....
ΠΑΟΚ στις χαρες ΠΑΟΚΑΡΑ στις λυπες
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν μπορω,πλεον να φανταστω,ποιος αλλος τροπος υπαρχει για να αποκλειστουμε........Πιστευα και πιστευω πολυ σ'αυτην την ομαδα γι'αυτο και πιστευα-ημουν σιγουρος-οτι θα προκριθουμε!

Αλλα,οταν ο ιδιος ο προπονητης του Αγιαξ,λεει πως ηταν τυχεροι.......εγω τι να πω....

Δεν μπορει.....καποια στιγμη,η πουτανα η ζωη,θα μας τα δωσει ολα μαζεμενα!!Με την τυχη δεν μπορει να τα βαλει κανεις......

Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.....η προκριση χαθηκε απο εναν παικτη-τον Τσιριλο...

Καθε φορα,μετα απο τετοια ματς,λεω πως τα εχουμε δει ολα και καθε φορα βλεπω και κατι ακομα...Το οτι θα εβαζα 3 γκολ στον Αγιαξ ενω θα ειχα χασει πεναλτι,θα εσωζαν την μπαλα δυο φορες πανω στη γραμμη ενω δεν θα μου δινοταν και ενα πεναλτι..........αυτο δεν μπορουσα να το φανταστω.....

Το γεγονος οτι η ομαδα δεν τα παρατησε μετα το 1-3 λεει πολλα!!!!Το γεγονος οτι η κερκιδα τα παρατησε μετα το 1-3 λεει,επισης πολλα!!!

Πρεπει καποτε να καταλαβετε,ολοι οσοι ερχεστε στο γηπεδο πως μπαχαλο και μαγκια,δεν ειναι να αναψεις ενα πυρσο και να την πεσεις σε 100 τουριστες ολλανδους αλλα να πιστευετε στο ακατορθωτο και με την τρελα σας να υποστηριζεται την ομαδα μεχρι τελους και ανεξαρτητως αποτελεσματος!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ!!

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ δεν εχει γινει γνωστος για τους πυρσους και για τα πεσιματα αλλα για την τρελα και την αγαπη για την ομαδα...Οσοι θελετε τα πρωτα,εχω να σας συστησω μια ομαδα της πολης μας που εχει εφεση στις μαλακιες!

Στο γηπεδο,εδω και μερικα χρονια φωναζουμε μονο οταν η ομαδα παει καλα.....Περισσοτερο μας σμπρωχνει η ομαδα παρα εμεις αυτην....

Επειδη,πλεον,το επομενο ευρωπαϊκο ραντεβου αποκτα το χαρακτηρισμο του αγωνα διχως αυριο,ας μαζεψουμε τα μυαλα μας,την πικρα μας και οτι αλλο εχει ο καθενας μας και να παμε να παρουμε την προκριση!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ,ΑΕΤΕ,ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Μπραβο σε ολα τα παιδια.Λιγη τυχη θελαμε...
Η πικρα ειναι μεγαλη αλλα πρεπει να παμε μπροστα.
Ας κρατησουμε τα θετικα απο τις δυο αναμετρησεις που ειναι πολλα και παμε παρακατω.
Εχουμε καινουριο πολεμο,αυριο θα ξερουμε τον αντιπαλο.
Παμε να περασουμε ομιλους και να προκριθουμε κι απο αυτους.
-Και ας ξεχασουμε τον Σαντος!!!!
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

moican4 έγραψε: Ο Μαλεζας επαξε στην Ολλανδια με τον Τσιριλο ,οχι με τον Κοντρερας...Ακομα να μου πεις ποσα παιχνιδια επαιξαν...Μαλλον δεν ξερεις...
Το "κραζω" απορω απο που το βγαζεις...Κοιταξε ,γλυφτης και κομπλεξικος δεν ειμαι..
Οταν δεν μου αρεσει κατι το λεω, και οχι λεω κατι για να πω οπως μας τα ζαλιζες εσυ με τον Σαντος..!!
Καταλαβες .?
Που είδες ότι γράφω ότι έπαιζε δίδυμο Κοντρέρας Μαλεζάς στην Ολλανδία είναι απορίας άξιον....η σύγχυσή σου είναι πλήρης.
Μ' αρέσει πάντως πως οι άλλοι "κράζουν" και σου "τα ζαλίζουν"ενώ εσύ απλώς λες αυτό που δεν σ' αρέσει.
Αντε συνέχισε μόνος σου τις εξυπνάδες επιπέδου νηπιαγωγείου.
petros1994

Δημοσίευση από petros1994 »

μπραβο σε ολους.Αξιζαμε να περασουμε αλλα δεν ειχαμε τυχη.Ισως αν δεν ειχαμε κλειστει στην αρχη του 2ου ημιχρονου να μην ειχαμε φαει 3.Παντως καταφεραμε να το γυρισουμε 1 γ@μημενο γκολ θελαμε ,τις φασεις τις καναμε.
Άβαταρ μέλους
mauros hmer

Δημοσίευση από mauros hmer »

[youtube]bS-l3DTIGAI[/youtube]

Σαν αετός
πάνω από τις λύπες
ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ...
makiz

Δημοσίευση από makiz »

ΠΑΟΚ- αγιαξ...........................................................................................................
...............Ο Δεμιρτζακης....................................................................ο bruno............. ..........................................................................................................................
..............................................!!!! ο ΠΑΟΚ..............................................................
..................o σαλπι............................................λαθη........................................!!!!!

ΑΥΤΑ........!!!!

(εαν η ομαδα δειχνει τετοιο παθος σε καθε ματς.....μες την ΤΟΥΜΠΑ δεν εχουμε να φοβηθουμε κανενα τουλαχιστον για το πρωταθλημα....ολους θα τους εχουμε για τριμπαλο)
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Καποτε χαναμε στα πεναλτυ, χθες χασαμε στο πεναλτυ! Αν προσθεσεις τις ιστορικες ευκαιριες που εχει χασει αυτη η ομαδα, σε πιανει μελαγχολια...

Ελπιζω να φυγει γρηγορα ο κομπος στο λαιμο που νιωθουμε ολοι! Ναι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, ειμαστε σκασμενοι που δεν περασες τον Αγιαξ!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

ΜΠΟΝΟ, επειδη η το χαζο κανεις η εισαι στο παραθετω...Εκει πηγαινε για τον Μαλεζα...ΕΚΤΟς και θεωρεις τον τσιριλο ισαξιο του κοντρερας για να στο κανω λιανα...
Οσο για τον Μαλεζά, πάντα όποιος δεν παίζει είναι ο καλύτερος,μόνο που ο Μαλεζάς έπαιξε στην Ολλανδία και θυμόμαστε όλοι καλά πως πήγε η άμυνα εκεί.
Επισης αποριας αξιον που λες και εσυ του μη νηπιαγωγειου που ειδες το κραξιμο...
Ολα σου τα ποστ μεσα στην μλακια ειναι με τον ΣΑΝΤΟς 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..εγω ποτε προλαβα και εκραξα δεν μας ειπες..?

Συνεχισε στο ιδιο τεμπο...Καπου ξανα θα πεταχτεις σε καποιο μου ποστ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”