ΠΑΟΚ - Αjax 3-3 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - ajax 3-3 σχόλια αγώνα και παραλειπόμενα
Navigator11 κι εγώ αυτό λέω. Με τα αν δε γράφεται ιστορία αλλά 5 λεπτάκια ακόμα, δε θέλαμε παραπάνω.
μα ειναι δυνατον η γυναικα του σουαρζ να γεννησει μετα το παιχνι θα μας τρελανεις μωρη??? ευχομαι ρε λοκοπαιδι σουαρεζ να μοιαζει στον ανιτα το παιδι σου,..
- Caballo Viejo
Μαζί σου ρε φίλε navigator, έτσι έχουν τα πράγματα. Ένας αείμνηστος πρόεδρος Σ.Φ. του ΠΑΟΚ μου λέγε πολλά χρόνια πριν πως είχε βαρεθεί να βλέπει ανθρώπους να έρχονται στο σύνδεσμο με το όραμα των τσαμπουκάδων και μόνο κσι για το πόσο τον χάλαγε η ταύτιση του ένδοξου ονόματος της ομάδας μας μ' αυτή την κατάσταση.
Απλά αναρωτήθηκα, μιας και είναι μεγάλη η πίκρα η δική μου και πολλών άλλων παλιών Παοκτσήδων φίλων μου, διότι τα τελευταία χρόνια αναθαρρήσαμε, βάλαμε Nova και πήγαμε και σε μερικά ματς. Καταλαβαίνεις... Φαντάσου ότι απόψε παρά τον αποκλεισμό ψήναμε γυναίκες και παιδιά για να πάμε στο επόμενο ματς στην Τούμπα και κανονίζαμε άδειες, αμάξια κ.λ.π. κι ας μην μας περισσεύουν τα φράγκα. Και τώρα κάποιοι "Παοκτσήδες" θα μας το στερήσουν.
Απλά αναρωτήθηκα, μιας και είναι μεγάλη η πίκρα η δική μου και πολλών άλλων παλιών Παοκτσήδων φίλων μου, διότι τα τελευταία χρόνια αναθαρρήσαμε, βάλαμε Nova και πήγαμε και σε μερικά ματς. Καταλαβαίνεις... Φαντάσου ότι απόψε παρά τον αποκλεισμό ψήναμε γυναίκες και παιδιά για να πάμε στο επόμενο ματς στην Τούμπα και κανονίζαμε άδειες, αμάξια κ.λ.π. κι ας μην μας περισσεύουν τα φράγκα. Και τώρα κάποιοι "Παοκτσήδες" θα μας το στερήσουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Πέμ 05 Αύγ 2010, 01:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγω φοβάμαι μην μείνει έγκυος και ο τσιριλο μετα το @@@ση που του εκανε παλι.
μονη παραφωνία της ομαδας και στα 2 παιχνιδια απορω γιατι επαιζε απορω.
μονη παραφωνία της ομαδας και στα 2 παιχνιδια απορω γιατι επαιζε απορω.
- navigator11
lioste έγραψε:Ρε δεν ντρέπεστε λίγο να μιλάτε έτσι για συνοπαδούς σας;
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ.
Τουλάχιστον έτσι έκανες κόσμο.....Κάποτε........
φιλε σταματα το εδω.τελειωσε η ....... συμπαρασταση-ομερτα-ασυλια στον καθε Μ Α Λ Α Κ Α,που δηλωνει απλα συνοπαδος.και ιδιαιτερα κομψα μιλαμε.κοφτο εδω,δε σε παιρνει.για εξηγησε μου για ποιο λογο δε θα μου ..... επιτραπει απο κατι νταηδες του κωλου να στηριξω την ομαδα μου σε 2 βδομαδες,ισως 3,σε εναν ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ?στ'@ρχιδι@ μου τα μπαχαλα,η πρεζα,η μαλαματινα και οι εκδρομες.εμενα παοκτση με εκανε ο πατερας μου κι οχι τα καραγκιοζιλικια στα οποια επιδιδονταν λογης-λογης περιεργοι.αντε να τελειωνουμε με τα παραμυθια.αυτα να τα λενε μεταξυ τους εντος ή εκτος συνδεσμων οι ..... νταηδες και να φουσκωνουν απο ...... περηφανια!ως εδω ομως.απαιτω απο τη διοικηση να τους αφανισει απο προσωπου γης ........
- emeissaspsirizoume4
Εύσημα από Μακ Ντούγκαλ!
Ποδόσφαιρο, Ευρώπη 05 Αυγ. 2010 00:56 - Από Κώστας Πετρωτός
Αρκετά ευχαριστημένος από την οργάνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την συμπεριφορά των οπαδών του "Δικεφάλου" και από τα έργα που έγιναν στην Τούμπα εμφανίστηκε μετά την λήξη του ματς ο Σκωτσέζος παρατηρητής της UEFA
http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/eus ... 50945.html
Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, δύο-τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν κοντά στην Θύρα 8 για να απαντήσουν λεκτικά στα συνθήματα πανηγυρισμού των Ολλανδών. Οι οπαδοί του Ααίαντα προκάλεσαν με την σειρά τους σηκώνοντας ένα λάβαρο του σκουληκιου, προκαλώντας τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς που είχαν μείνει στη θύρα 7 και τη θύρα 2 της Τούμπας. Η ένταση έμεινε μόνο σε επίπεδα λεκτικής αντιπαράθεσης και ρίψης ελάχιστων μπουκαλιών και εκτονώθηκε με την αποτελεσματική παρέμβαση των σεκιούριτι της ΠΑΕ και της αστυνομικής δύναμης.
http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/ent ... 50843.html
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
Αρκετά ευχαριστημένος από την οργάνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την συμπεριφορά των οπαδών του "Δικεφάλου" και από τα έργα που έγιναν στην Τούμπα εμφανίστηκε μετά την λήξη του ματς ο Σκωτσέζος παρατηρητής της UEFA
Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, δύο-τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν κοντά στην Θύρα 8 για να απαντήσουν λεκτικά στα συνθήματα πανηγυρισμού των Ολλανδών. Οι οπαδοί του Ααίαντα προκάλεσαν με την σειρά τους σηκώνοντας ένα λάβαρο του σκουληκιου, προκαλώντας τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς που είχαν μείνει στη θύρα 7 και τη θύρα 2 της Τούμπας. Η ένταση έμεινε μόνο σε επίπεδα λεκτικής αντιπαράθεσης και ρίψης ελάχιστων μπουκαλιών και εκτονώθηκε με την αποτελεσματική παρέμβαση των σεκιούριτι της ΠΑΕ και της αστυνομικής δύναμης.
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
Μακάρι να το περάσαν στα ψιλά κι ας μπήκε στο φύλλο αγώνος. Ελπίζω να τη γλιτώσουμε.
Γι αυτόν ακριβώς το λόγο είπα να το αφήσουμε. Γιατί δυστυχώς τα άτομα αυτά είναι αναμεσά μας και πάνω κάτω ξέρουμε ποιοι είναι. Αλλά όλοι έχουμε συμφωνήσει ασυναίσθητα σε μια σιωπή γιατί αυτό είναι που κάνει ο Έλληνας. Δεν προδίδει τον αδερφό του.
Και γι αυτό μίλησα για @@. Γιατί αν τα βάλεις μαζί τους τότε θα τους δεις να γίνονται πολλοί περισσότεροι από 5-10 που νομίζουμε ότι είναι. Δεν θα αναφερθώ περισσότερο στο θέμα γιατί θα πω βαριά πράγματα. Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι όλοι εμείς να μην γίνει ξανά αυτό που έγινε σήμερα. Ακόμα και να τη γλιτώσουμε σήμερα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ
Γι αυτόν ακριβώς το λόγο είπα να το αφήσουμε. Γιατί δυστυχώς τα άτομα αυτά είναι αναμεσά μας και πάνω κάτω ξέρουμε ποιοι είναι. Αλλά όλοι έχουμε συμφωνήσει ασυναίσθητα σε μια σιωπή γιατί αυτό είναι που κάνει ο Έλληνας. Δεν προδίδει τον αδερφό του.
Και γι αυτό μίλησα για @@. Γιατί αν τα βάλεις μαζί τους τότε θα τους δεις να γίνονται πολλοί περισσότεροι από 5-10 που νομίζουμε ότι είναι. Δεν θα αναφερθώ περισσότερο στο θέμα γιατί θα πω βαριά πράγματα. Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι όλοι εμείς να μην γίνει ξανά αυτό που έγινε σήμερα. Ακόμα και να τη γλιτώσουμε σήμερα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ
- navigator11
emeissaspsirizoume4 έγραψε:Εύσημα από Μακ Ντούγκαλ!
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
δεν ειχα καμμια αμφιβολια οτι θα εκανες την εμφανιση σου προς υπερασπιση των ....... παιδιων.αγαπη,συμπαρασταση,μαλαματινα,peace,love,drugs,r'n'r .....
συνεχιζετε καποιοι να βρισκετε ελαφρυντικα για "αδερφια" σας.
Φίλε kos, διαφωνώ γιατί και σήμερα υπήρχαν βοήθειες προς τα μπακ. Αλλά ο Μαρκαντώνης που κολλάει σε όλα αυτά ?? Το λέω γιατί ουσιαστικά μέμφεσαι τη διοίκηση που τον άφησε κλπ...kos έγραψε:περυσι δεν ειχαμε τον Μ.Α αλλα ειχαμε τον Φ.Σ που τις ευκολες καθετες πασες στον σουαρες θα τις εκοβε στο 5ο λεπτο και δεν θα αφηνε μονο του τον τσιριλο να τον παιζει ο αλλος με την πλατην και να μην εχει συμπαικτη στα 6 μετρα.
ο αγιαξ εβγαζε οχι 1 αλλα 2 κρυφους και επαιζε με 3-4 πισω απο την μπαλα. ο ΠΑΟΚ δεν πιεσε ουτε στην μπαλα, ουτε καταφερε να ντουμπλαρει τον φορ τους. τι καταφερε ακομη δεν εχω καταλαβει.
και επαναλαμβανω οτι ο αγια απο το 60-65 δεν υπηρχε στο γηπεδο. κοπηκαν στην μεση και εφαγαν αστεια γκολ.
αυτο σε κανει να δειχνεις καλος επιθετικα αλλα εισαι? το μελλον θα δειξει. παντως αμυντικα ησουν τραγικος. ειδικα στο κεντρο της αμυνας γιατι τα μπακ σου πηγαν καλα.
Τεσπα, η επίθεση για μένα έχει ανέβει 2 σκάλες από περισυ. Θα πω μόνο ότι ο επιθετικός κορυφής μας σε 2 ματς, έχει "σπάσει" τη μπάλλα 2 φορές και έχουμε σκοράρει 2 γκολ. Ο Μούσλι, στα 2 χρόνια που είναι στην ομάδα, πόσες φορές το είχε κάνει ?? Δεν περιμένω απάντηση γιατί θυμάμαι πολύ καλά τις φορές που ΔΕΝ το είχε κάνει (σε κρίσιμα σημεία) και για μας ήταν χαμένοι βαθμοί...Δεν έχω τίποτα με το Μούσλι, απλά το συγκεκριμένο δεν το έχει....
Η άμυνα θα πρέπει να βρει κάποια στιγμή τα περσινά της πατήματα και εννοώ η συνολική αμυντική λειτουργία...
- Caballo Viejo
Τελικά τι έγινε με τον παρατηρητή; Έγραψε κάτι εις βάρος μας ή όχι; Όποιος έχει κάτι θετικό ας μας ενημερώσει παρακαλώ.
Όχι φυσικά για να αλλάξω γνώμη για όσους κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ αλλά γιατί έχω μεγάλη αγωνία και επιθυμία να δω τον ομάδα στην Τούμπα στον επόμενο γύρο.
Όχι φυσικά για να αλλάξω γνώμη για όσους κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ αλλά γιατί έχω μεγάλη αγωνία και επιθυμία να δω τον ομάδα στην Τούμπα στον επόμενο γύρο.
- emeissaspsirizoume4
Άκυρο, μ@λακία είπα. Μόνο το σπορτόσκυλο και το πλέιερ λένε ότι γράφτηκε. Τα άλλα δεν αναφέρουν τίποτα.Billy4 έγραψε:Γράφτηκε λένε τα περισσότερα σάιτ