15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από ronaldo »

theo86 έγραψε:Σε δικαιολογώ γιατί δεν είσαι κομπλεξικος
απλά αμπαλος είσαι κ σπάς@@!@
οι δυο Παύλου είναι μεγαλύτεροι ηγετες
στην σύγχρονη ιστορία μας κ ΕΣΥ προσπαθείς να τους
βγάλεις άχρηστους!!!
Αλλά εσένα σου αρέσουν μόνο οι σπριντερ ενώ αυτοί είναι
ποδοσφαιριστές...αν ήταν ακόμα γρήγοροι ακόμα μόνο στην τηλεόραση θα τους βλέπαμε
και εσυ εισαι μαλ@@@
για να παιξεις μπαλα πρεπει να τρεχεις

ο σουαρες και ο σουλειμανι και ο εμανουελσον ειναι σπριντερ που ξερουν μπαλα
και ολοι οι μεγαλοι παιχτες συνδυαζουν ταχυτητα και τεχνικη
αν δεν εχεις ενα απο τα 2 problema
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Μη βρίζεστε ρε παίδες. Δεν έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

RoMaN έγραψε:Αδερφέ ronaldo, στο τόπικ του Μουσλίμοβιτς λες ότι "σιγά μην έπαιρνε καμιά ομάδα τον Contreras." Μιλάς σοβαρά? Είναι ο καλύτερος αμυντικός που 'χεις τώρα στην ομάδα, ηγετική φυσιογνωμία, οργανώνει καλά την άμυνα, είναι ψύχραιμος και μπορεί να το μεταδώσει στους έταιρους 3 της άμυνας, και της ομάδας ολόκληρης (γι αυτό άλλωστε χρίστηκε αρχηγός!). Και μας λες εσύ ότι δε θα πάρει κανείς τον Contreras?? Κάτω από 2 μύρια δεν φεύγει..άσε που ο Δερμιτζάκης τον χαρακτήρισε ηγέτη και σημαντικό παίκτη. Οπότε μην λες πολλά, ο παίκτης δεν φεύγει από την ομάδα, κανείς δεν τον θέλει εκτός ομάδας εκτός από σένα.

Αδερφικά και ΠΑΟΚτσήδικα
2 εκατομυρια δεν παιρνουμε ουτε στο ονειρο μας

εμενα δεν με πειραζει να μεινει αλλα δεν ξερω τι θα γινεται θελω τον μαλεζα βασικο
δεν ξερω ποιος απο τους τσιριλο και κοντρερας θα καθεται παγκο η και οι 2

ο μαλεζας πρεπει να ειναι βασικος
Άβαταρ μέλους
An4k1n

Δημοσίευση από An4k1n »

ε στειλε ενα mail στον δερμιτζακη, να βαζει τον μαλεζα...

Εχουμε τον πονο μας, εχουμε και κατι περιεργους εδω μεσα....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτοι το μονο που ξερουν να παιζουν ειναι επιθεση το εχει στο dna της αυτη η ομαδα απλα σημερα ειχαν ολη την τυχη της γης επανω τους σε αντιθεση με εμας που ειχαμε ολη την ατυχια.
Δεν θα μιλησω για ατομικη αποδοση παιχτων το μονο που θα πω ειναι οτι χασαμε κατι που μας αξιζε.

Υ.Γ Ο σουαρες ειναι μεσα στους 4-5 καλυτερους επιθετικους της γης το απεδειξε σημερα απεναντι σε παιχτες που δεν εχουν σε καμια περιπτωση την κλαση να τον αντιμετωπισουν, εδωσε κυριολεκτικα την προκριση στην ομαδα του εστω και με αρκετη δοση τυχης, αλλα αν δεν υπηρχε αυτος θα περναγαμε σιγουρα αλλα με τα αν δεν γινετε τιποτα γιαυτο συνεχιζουμε με το κεφαλι ψηλα και οπου μας βγαλει.

Υ.Γ Γιατι δεν τον πουλησατε ρε γαμημενοι πουστοφλωροι, τωρα που θα τον δωσετε θα γινετε πουτανες με τον επομενο αντιπαλο σας, γαμημενη τυχη ποτε θα μας χαμογελασεις και εμας?
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Εγώ είμαι μ@λ@κ@ς αλλά ΕΣΥ άσχετος κ έχτος πραγματικότητας!!!
Δηλαδα νομίζεις ότι μπορούμε να πάρουμε τετοιους παίχτες κ
εμείς είμαστε κολλημένοι στον Πάμπλο;;;;
Με την λογική σου ούτε ο ζουελα μπορούσε να αγωνιστεί σήμερα γιατί είναι αργος...
όπως ούτε ο σαλπι για δεν είναι τεχνίτης...
Κ εγώ ο μ@λ@κ@ς ήθελα να πάρουμε για μπροστά τον φορλαν αλλά καλά λες
δεν κάνει γιατί με ιβιτς κ φορλαν μπροστά θα είμαστε πολύ αργοι...
Τον μπουλο φορλαν!!!!go village να πίνεις τα mate σου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το προβλημα στην αμυνα περσι ηταν οτι δεν ειχαμε κπν να καθαρισει τις μπαλιες τις ψηλες πρωτος στη μπαλα.....αλλα δεν το διορθωσαμε.....απο τον κοντρερας δεν μπορουμε να το απιτησουμε αυτο....αφηναμε την μπαλα να σκασει και εκει ειχαν πλεονεκτημα.....
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

theo86 έγραψε:Εγώ είμαι μ@λ@κ@ς αλλά ΕΣΥ άσχετος κ έχτος πραγματικότητας!!!
Δηλαδα νομίζεις ότι μπορούμε να πάρουμε τετοιους παίχτες κ
εμείς είμαστε κολλημένοι στον Πάμπλο;;;;
Με την λογική σου ούτε ο ζουελα μπορούσε να αγωνιστεί σήμερα γιατί είναι αργος...
όπως ούτε ο σαλπι για δεν είναι τεχνίτης...
Κ εγώ ο μ@λ@κ@ς ήθελα να πάρουμε για μπροστά τον φορλαν αλλά καλά λες
δεν κάνει γιατί με ιβιτς κ φορλαν μπροστά θα είμαστε πολύ αργοι...
Τον μπουλο φορλαν!!!!go village να πίνεις τα mate σου
ο ζουελα ειναι γρηγορος παιχτης για τα δεδομενα της Ελλαδας αμα δεν το ξερεις
και ο μαλεζας ειναι γρηγορος
αυτοι οι 2 ειναι οι πιο γρηγοροι αμυντικοι μας

ο τσιριλο και ο κοντρερας χωρις να ειναι πολυ αργοι σε καμια περιπτωση δεν ειναι γρηγοροι και δεν μπορουν να παιζουν μαζι

ο φορλαν δεν ειναι αργος αμα δεν το ξερεις

ο ιβιτς ναι ειναι αργος
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ronaldo έγραψε:
2 εκατομυρια δεν παιρνουμε ουτε στο ονειρο μας

εμενα δεν με πειραζει να μεινει αλλα δεν ξερω τι θα γινεται θελω τον μαλεζα βασικο
δεν ξερω ποιος απο τους τσιριλο και κοντρερας θα καθεται παγκο η και οι 2

ο μαλεζας πρεπει να ειναι βασικος
Συμφωνώ για το ότι ο Στέλιος πρέπει να 'ναι βασικός, κι εγώ τον γουστάρω πολύ σαν παίκτη. Ο καλός Μαλεζάς είναι καλύτερος από τον καλό Cirillo, ο κακός Μαλεζάς όμως είναι πολύ κακός, τρύπα στην άμυνα, όπως ακριβώς και ο Cirillo! Τέλος πάντων, ας λήξει εδώ το θέμα. Π.Α.Ο.Κ. είμαστε, κι εσύ κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Αν ο φορλαν είναι γρήγορος τότε ο αγκουερο είναι
μονοθέσιο της Φεράρι...
Εγώ ξέρω ότι ο πάμπλο είναι πιο γρήγορος κ από τους δυο που ανεφερες!!
Οι ζζ σου ζητάνε συγνώμη που με τα λίγα φράγκα που έχουν στη διάθεση τους σου φεραν αυτά τα παλτα...
Όσο για τον ζουελα που λες ότι είναι γρήγορος για τα δεδομένα της ελλαδος να σου θυμίσω ότι παίζαμε αγώνα τσου λου οπότε μιλάμε για ευρωπαϊκά δεδομένα κ για αντιπάλους κάτι σουαρεζ εμανουελσον σουλειμανι κτλ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο κοντρερας ειναι ο πιο γρηγορος αμυντικος μας υστερει σε δυναμη και ογκο...γι αυτο θα πρεπε να υπαρχει παρτενερ με με αυτα τα χαρκτηριστικα αλλα δεν υπαρχει(ο ζουελα εκτος αποστολης νομιζω ητανε...???)
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Σχετικα κακος χτες.......
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

MANIAKOS έγραψε:ο κοντρερας ειναι ο πιο γρηγορος αμυντικος μας υστερει σε δυναμη και ογκο...γι αυτο θα πρεπε να υπαρχει παρτενερ με με αυτα τα χαρκτηριστικα αλλα δεν υπαρχει(ο ζουελα εκτος αποστολης νομιζω ητανε...???)
Εκτός αποστολής και νομίζω είναι και αρκετά επιβαρυμένος λόγω της δεύτερης προετοιμασίας που έκανε με εμάς.. :roll: :pano:
akaklas

Δημοσίευση από akaklas »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:ο κοντρερας ειναι ο πιο γρηγορος αμυντικος μας υστερει σε δυναμη και ογκο...γι αυτο θα πρεπε να υπαρχει παρτενερ με με αυτα τα χαρκτηριστικα αλλα δεν υπαρχει(ο ζουελα εκτος αποστολης νομιζω ητανε...???)
Εκτός αποστολής και νομίζω είναι και αρκετά επιβαρυμένος λόγω της δεύτερης προετοιμασίας που έκανε με εμάς.. :roll: :pano:
1ο αγωνα λεει ο ενας για τον Κοντρερα αλλα δεν ηταν φουλ ετοιμος λοφω μουντιαλ, 2η προετοιμασια για τον Ζουελα ο αλλος, θα ανεβει ο Μπουσαιντι ο τριτος ,λες και διαβαζω προετοιμασια ομαδας και κανει φιλικα να ετοιμαστει,
Οκ παληκαρια , οταν παιξουμε με τον Αγιαξ στα προκριματικα του Τσαμπιονς Ληγκ ελπιζω να ειναι ετοιμοι και ξυπνηστε με να δω τους αγωνες.
Οι αλλοι δηλαδη με Σουαρεθ ,Φαν ντερ Βιλ κλπ που επαιξαν μεχρι τελους στο μουντιαλ και παιξανε με εμας με 5 προπονησεις (ειδικα ο Σουαρεθ και με σουρτα φερτα στην βαρκελωνη για τον διαδοχο) τι ειναι εξωγηινοι? Μονο εμεις το μονο που κανουμε καλα ειναι να βρισκουμε δικαιολογιες, οχι δεν ηταν ετοιμος ,οχι επαιξε μουντιαλ οχι το ενα οχι το αλλο.
Σοβαρευτειτε επι τελους,
Αυτους εχουμε ,αυτους εμπιστευομαστε ,αυτοι μας εφεραν μεχρι εδω και χρειαζονται σεβασμο αλλα να τους δικαιολογουμε στα παντα δεν ειναι σωστο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χρειαζόμαστε τον συνετό και ψύχραιμο Pablo και στα δύο παιχνίδια. Πήρε πιστεύω αρκετό χρόνιο για να συνέλθει αγωνιστικά και περιμένω να τον δω μεθαύριο. Οι ικανότητές του δεν αμφισβητούνται. Όσο για τον Ζουέλα, νομίζω ότι είναι τραυματίας και σίγουρα δεν θα παίξει με τους Τούρκους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”