ΠΑΟΚ - Αjax 3-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
GEO PAOK

Re: ΠΑΟΚ - ajax 3-3 σχόλια αγώνα και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από GEO PAOK »

κεκλεισμενων των θυρών και πόσο πρόστιμο για μια χούφτα τσογλάνια επιτέλους η ασφαλεια δεν εκανε τιποτα !!!?

ας βγουνε τα βιντεο να δουμε πιοι ηταν οι ψευτομαγκες ........ δεν τους αφηναν να βγουν εξω και μετα επρεπε να γινει μεσα βλακεςςςςςςςςςςςςςςς.

Ποτε γινεται οι κληρωση για το ουεφα ρε μαγκες?
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Παρασκευή? Δεν είμαι σίγουρος όμως
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

ξερει κανεις τι γινεται τωρα? νομιζω στο ουεφα ειμαστε στους αδυνατους..ποιοι ειναι ομως στους ιισχυρους? εχοθμε ελπιδες? αυτη η ομαδα που ειδα με αγιαξ και στιν ολλανδια και εδω παντως με κανει να περπαταω με το κεφαλι ψηλα και να ελπιζω με οποιονδηποτε αντιπαλο! πληρωσαμε ατυχια και απειρια..το μεγαλυτερο λαθος θα ειναι τωρα να αναλωθουμε σε επιρηψη ευθυνων..ΝΑΙ το πιστευω οτι η εθρςπαικη μασ πορεια δε τελειωσε εδω..αντιθετωως μολισ αρχισε.. :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Αδερφέ μου, αυτό το ότι έγινε έγινε πες το σε όλα τα αδέρφια μας που δεν θα δουν τον ΠΑΟΚ στο επόμενο ματς. Άστο λοιπόν...
Άβαταρ μέλους
krik the greek

Δημοσίευση από krik the greek »

Παρασκευή 14:30 η κλήρωση νομίζω
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Tην Παρασκευή η κλήρωση.
GEO PAOK

Δημοσίευση από GEO PAOK »

Να κλεισουμε απο τωρα θεσεις ταρατσα λαιμαιιιιιιιιιιιιιιιι

ορε γλεντιαααααααααααα μεσα στην πικρα μας οι κροτιδες που 8α πεσουν απο εξω λες να μας τιμωρησουν και ετσι
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Και μάλλον πρέπει να περιμένουμε τους αγώνες αύριο για να δούμε που βρισκόμαστε και με ποιους μπορεί να πέσουμε.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πάμε παρακάτω...

Να βρούμε λεφτά είναι ο μεγάλος στόχος...

Πάμε παρακάτω...Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα....
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Caballo Viejo έγραψε:Αδερφέ μου, αυτό το ότι έγινε έγινε πες το σε όλα τα αδέρφια μας που δεν θα δουν τον ΠΑΟΚ στο επόμενο ματς. Άστο λοιπόν...

φιλε δε καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις..ημουν με οδικη εκδρομη ολλανδια και μολις γυρισα απο γηπεδο..λες να μη χαλαστηκα να μη σπαστικα? αυτο που λεω ειναι οτι εχουμε μπροστα μας κι αλλα ματς πολυ σημαντικα και αυτη η ομαδα εχει θετικα στοιχεια και χρειαζεται τη στηριξη μας..τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο
Άβαταρ μέλους
stefwow

Δημοσίευση από stefwow »

εφοσον ερχομαστε απο αποκλεισμου τσ λου, εχω την εντυπωση οτι παμε στσ ισχυρους στην κληρωση.. αλλα δεν ειμαι σιγουροσ !
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Τόσο καιρό λέτε για τα ράδια της πόλης και αυτούς που είναι μπροστά από τα μικρόφωνα και τους μίρλες που είναι στα τηλέφωνα. Πρώτη φορά σήμερα έβαλα να ακούσω και έχω βγεί από τα ρούχα μου...Τόση ΜΑΛΑΚΙΑ μαζεμένη δεν αντέχεται με τίποτα....
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Ένταση με τους Ολλανδούς

Κατά την αποχώρηση των οπαδών του ΠΑΟΚ από τη θύρα 7, υπήρξαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις με τους Ολλανδούς οπαδούς που κατέληξαν σε ρίψη αντικειμένων. Τα πνεύματα ηρέμησαν σύντομα, με παρέμβαση της αστυνομίας και ανδρών της εταιρίας ασφάλειας του γηπέδου. Αυτό ήταν το μόνο δυσάρεστο περιστατικό της βραδιάς, που κατά τ’ άλλα κύληψε άψογα σε επίπεδο οργάνωσης.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1471

Ας ελπίσουμε ότι θα πέσουμε στα μαλακά..

Γραφτηκε στο φυλο αγωνα οποτε παιζει τιμωρια. Ακομα και αν ειναι προστιμο θα ειναι πολυ μεγαλο!! Αλλα πολυ φοβαμαι για τιμωρια εδρας.
Αν ειναι αυτο το προστιμο μπορει να φτασει και στα 5 εκατομυρια ευρω αν ειναι ο λογος που θα αποκλειστουμε απο τους ομιλους!!!!

Και ερωτω.

Ρε σεις παιδια...τι δουλεια ειχατε να πεταξετε μπουκαλια στους Ολλανδους? Γιατι το κανατε αυτο? δειξτε λιγη αυτοσυγκρατηση κ προσεξτε περισσοτερο την επομενη φορα!
Αφου τα χουμε πει....μην ερχεστε φορτωμενοι στο γηπεδο μονο και μονο για να ξεσπασετε επειδη η ξεκωλιασμενη η συφιλιασμενη η μανα σας ειναι μια καραπουταναρα του κερατα!

Αντε ΓΑΜΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Τετ 04 Αύγ 2010, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

stefwow έγραψε:εφοσον ερχομαστε απο αποκλεισμου τσ λου, εχω την εντυπωση οτι παμε στσ ισχυρους στην κληρωση.. αλλα δεν ειμαι σιγουροσ !

Kι εγώ έτσι νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

epitropos έγραψε:
Caballo Viejo έγραψε:Αδερφέ μου, αυτό το ότι έγινε έγινε πες το σε όλα τα αδέρφια μας που δεν θα δουν τον ΠΑΟΚ στο επόμενο ματς. Άστο λοιπόν...

φιλε δε καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις..ημουν με οδικη εκδρομη ολλανδια και μολις γυρισα απο γηπεδο..λες να μη χαλαστηκα να μη σπαστικα? αυτο που λεω ειναι οτι εχουμε μπροστα μας κι αλλα ματς πολυ σημαντικα και αυτη η ομαδα εχει θετικα στοιχεια και χρειαζεται τη στηριξη μας..τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο

Σε μένα πήγαινε. Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό. Και δεν βλέπω κάποιον να έχει τα @@ να το κάνει και να ερθει σε κόντρα με αυτούς τους λίγους. Οπότε, πάμε παρακάτω και πρέπει μόνοι μας να αποτρέψουμε το επόμενο. Κατα τα άλλα συμφωνώ ότι είναι μεγάλο πλήγμα. Όλη μας η προσπάθεια πρέπει να πάει στην αποτροπή του επόμενου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”