Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Κύπρου

Όλοι οι σύνδεσμοι που κρατάνε τη σημαία του δικεφάλου ψηλά, μακριά απ την πατρίδα
Άβαταρ μέλους
Limassol

Δημοσίευση από Limassol »

Αν θελετε να ορισουμε 1 μερα εδω στην Λεμεσο να βρεθουμε οσο πιο πολλοι μπορουμε να τα πουμε και να δοκιμασουμε να κανουμε τουλαχιστον 1 οικιμα στο οποιο θα μαζευωμαστε να τα λεμε και να βλεπουμε τα παιχνιδια του ΠΑΟΚ. Τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους.

Αν συμφωνητε θα ριξω 1 ημερομηνια κατω και βλεπουπε
Άβαταρ μέλους
g4limassol

Δημοσίευση από g4limassol »

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ,ΛΕΜΕΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΤΙ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

ADERFIA,AN DEN EXEI PROXWRHSEI KATI,THA HTAN MIA KALH EFKAIRIA NA VRETHEITE STON FILIKO AGWNA TOU PAOK POU THA GINEI STHN KYPRO TO KALOKAIRI OPWS AKOUGETAI.LOGIKA THA DWTHEI KERKIDA,OPOTE EKEI MPOREITE NA KSEKINHSETE TIS PRWTES EPAFES.PSAXTEITE LIGO.KSANALEW OTI EXW FILOUS APO KYPRO,SYMFOITHTES PAOKIA.THA EINAI EKEI LOGIKA KAI AYTOI
PAOK PANTOU!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Limassol

Ολοι εκει θα ειμαστε οπως και πριν 5-6 χρονια που παιξαμε με αποελ θυμαμε ειμασταν καμια 800.
Άβαταρ μέλους
g4limassol

ΝΟΜΙΖΩ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΙΛΕ :) ΩΡΑΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΝΑΜΕ :D

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
petrovgr

Δημοσίευση από petrovgr »

Λοιπόν 2-3 μέρες πριν το παιχνίδι με την Ομόνοια θα γίνει συνάντηση για να αποφασίσουμε για τα πανώ που θα φτιάξουμε, αλλά και για το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας του ΣΦ ΠΑΟΚ ΚΥΠΡΟΥ. Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει PM
Άβαταρ μέλους
Limassol

Ολοι μπορειτε να προσφερετε
Ολοι να ειστε στο ΓΣΠ 21 Αυγουστου

Θα υπαρξει μια συνγκεντρωση σις 18 Αυγουστου ωρα 19-00 στο Ζυγι για να πουμε τις αποψεις μας και να βαλουμε τις ιδεες μας για δραστηριοποιηση ενος συνδεσμου ΠΑΟΚ ΚΥΠΡΟΥ με το δικο του οικημα.
Άβαταρ μέλους
Limassol

Θα μαζευτουμε ολοι στις 19-00 στο καφε ΟΚΤΑΓΩΝΟ που βρισκετε στο σταυροδρομι παρα τον αυτοκινητοδρομο και εκει θα αποφασισουμε αν θα παμε πιο κατω στα για ψαρι και ουζο.
ten ten

Δημοσίευση από ten ten »

μαγκες οσο αφορα τον συνδεσμο που πρεπει αμεσα να λειτουργησει πρεπει να γνωριζουμε πως χρειαζετε(1) να διαφημιστει η προσπαθεια(2)να παρουμε τις σχετικες αδειες.το πρωτο ειναι ευκολο.το δευτερο ομως απαιτει προσπαθεια απο ατομα που βρισκονται θεσσαλονικη.εγω προσωπικα ετσι για πλακα ειπα πως ψαχνομαστε για συνδεσμο σε φιλους,αυτοι το διεδωσαν παραπερα και ηδη γυρω στα 30 ατομα( μονο για λευκωσια μιλαω)ειναι ετοιμοι να γραφτουν.
GEO PAOK

Δημοσίευση από GEO PAOK »

Παιδια Χαιρετώ και εγώ από μεριά μου !!!

Είμαι και εγώ μέσα για την δημιουργία του Συνδέσμου εδώ στην Κύπρο , είμαι Λευκωσία και αγωνιώ να γνωρίσω άλλους Παοκτσίδες εδώ στην Κύπρο!!!

Κάτι διάβασα πιό πάνω για μιά συνάντηση είναι σίγουρη ?

Περιμένω νέα σας !!!
Άβαταρ μέλους
Limassol

Περιπου 20 ατομα απο Λεμεσο ειναι ετοιμα να ερθουν στις 18 Αυγουστου στο Ζυγι. Αν ερθουν αλλοι τοσοι απο Λευκωσια και Λαρνακα ειναι ενταξει γιατι ως πρωτη συναντηση δεν χρειαζουνται παρα πολλοι, εξαλλου θα δωθουν φυλλαδια στο παιχνιδι με την Ομονοια για τα επομενα σχεδια. Οποιον ξερετε φερτε τον μαζι σας.
Άβαταρ μέλους
Limassol

Θα γινει διαφιμιση απο τα ραδια στις 14 και 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ για την συναντηση στο Ζυγι καθως και SMS απο τηλεφωνα μεταξυ μας που ειναι το εξης:

ΠΑΟΚΤΣΗ ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΖΥΓΙ 18-8-2008 ΩΡΑ 19-00 ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΟΚΤΑΓΩΝΟ.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Οποιοι θελετε μπορειτε να αρχισετε να το στελνετε
Άβαταρ μέλους
g4limassol

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝ ΤΗ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

Σύναξη φίλων ΠΑΟΚ Κύπρου

Τη Δευτέρα 11 Αυγούστου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση φίλων Π.Α.Ο.Κ. στο εστιατόριο Καθοδόν (τέρμα Λήδρας 62 D) πριν το φυλάκιο. Η συνέλευση έχει σκοπό την ίδρυση εκ νέου του Συνδέσμου Φίλων Π.Α.Ο.Κ.
Επίσης θα δοθούν λεπτομέρειες για τον φιλικό αγώνα Ομόνοια - Π.Α.Ο.Κ. στις 21 Αυγούστου στο ΓΣΠ. Οι φίλοι του Π.Α.Ο.Κ. θα λάβουν το νότιο πέταλο του ΓΣΠ και η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.
Τη Δευτέρα όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες της Κύπρου πρέπει να δηλώσουμε παρών!
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 99-483001, 99-558613
ten ten

Δημοσίευση από ten ten »

δε νομιζω να ειναι καποιος απο εδω μεσα.αυτο δε λεει τιποτα ας γινουν 2 συγκεντρωσεις.απο το ακουσμα του σημειου συγκεντρωσης πιθανολογω πως προσκαλει ο σακης.αγνο παοκτσακι.εχει βαλει τηλεφωνο.τιποτα κρυφο
GEO PAOK

Δημοσίευση από GEO PAOK »

Την ανακοίνωση που λές πιό πάνω την είδα και εγώ στην Κυριακάτικη ΄σημερινή΄ με το πιό πάνω κείμενο.
Πάντως καλό θα ήταν να υπάρχει μιά ενωμένη οργάνωση Λευκωσίας - Λεμεσού όχι μόνο για τον ερχόμενο φιλίκό με την Ομόνοια αλλά και για τον πολύπόθυτο Σύνδεσμο.

Εδώ μιά άλλη ανακοίνωση που βρήκα

http://www.sigmalive.com/sports/footbal ... ague/49048

Και αν είναι έτσι που λένε ότι θα δώσουν όλο το Νότιο πέταλο είναι περίπου 4500 εισιτήρια.
Οπως έμαθα θα έρθουν και ΠΑΟΚΙΑ απο Σαλόνικα , άντε να τους καλοδεχτούμε!!!

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
:?: :evil:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εξωτερικού”