10. Olivier Sorlin
- ΑποστόληςΑ
Re: 10. Olivier Sorlin
Να προσθέσω και κάτι που θυμήθηκα...στο χαμένο σουτ του Πάμπλο με το δεξί, είναι πίσω από τον ϊβιτς που δίνει την πάσα και περιμένει να σουτάρει...
Μπορεί να μήν έχει την 'γλύκα' κάποιων άλλων αλλά είναι απο τα κλειδιά της ομάδας όπως είναι τώρα στημένη

Συμφωνω απολυτα με ολα τα λεγομενα σου για τον σορλεν νικο, ανεβηκε πολυ μαζι με ολη την ομαδα στο β ημιχρονο,
οσο για τη φαση που ειπες εχοντας εικονα μονο απο τη live μεταδοση δεν το εχω ξαναδει δηλαδη νομιζω οτι πισω απο τον ιβιτς ειναι ο τσιριλο, χωρις να εχει μεγαλη σημασια αυτο απλα κουβεντα να γινεται.
οσο για τη φαση που ειπες εχοντας εικονα μονο απο τη live μεταδοση δεν το εχω ξαναδει δηλαδη νομιζω οτι πισω απο τον ιβιτς ειναι ο τσιριλο, χωρις να εχει μεγαλη σημασια αυτο απλα κουβεντα να γινεται.
-
Dimg4
Απλως νομιζω οτι αν περασουμε θα εχουμε την δυνατοτητα να παρουμε καλυτερο. Ο Σορλεν ειναι αυτος που ξερουμε, τιποτα παραπανω αλλα δυστυχως οταν ειναι χωμα ειναι χωμα... Ανυπαρκτος επιθετικα με μια εκνευριστικη συνηθεια να κοιταει παντα πισω οταν παιρνει γρηγορη μπαλια.
Υπερπολύτιμος και αν περάσουμε δε νομίζω ότι πρέπει να παρουσιάσουμε σημάδια νεοπλουτισμού...
Έχουμε περσινά παθήματα...χαμηλά τη μπάλα στα εξωαγωνιστικά...
Έχουμε περσινά παθήματα...χαμηλά τη μπάλα στα εξωαγωνιστικά...