Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Έτσι Kolokotroni. Η υπογραφή μου βρίσκει τη δικαίωσή της. Τέρμα στις βλαχομαγκιές, τόπο στην ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΓΚΙΑ!
Θα είμαι κι εγώ εκεί, από τη θύρα την 7 θα τα δω όλα. Θα φοράω μπλούζα ΠΑΟΚ, θα έχω σημαία, κασκόλ, καπέλο και πεντέξι ρολά από ταμειακές μηχανές που ευτυχώς ΔΕΝ απαγορεύονται. Μπορεί να πάρω και καμιά χολς, μολς πώς λέγονται οι καραμέλες για το λαιμό, το τσάι πιο δύσκολα κουβαλιέται, κάτι θα πρέπει να κάνουμε στο ημίχρονο για να αντέξει ο λαιμός
Η τελευταία προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κάνει λίγο χώρο στο γήπεδο, ώστε να δώσει το δικαίωμα σε περισσότερους φίλους του να δουν από κοντά το αυριανό παιχνίδι με τον Άγιαξ, έπεσε στο κενό.
Ο Άγιαξ ενημέρωσε επισήμως τον ΠΑΟΚ ότι αύριο στην Τούμπα θα βρίσκονται 105 οπαδοί του και στην Τούμπα σκέφτηκαν πως είναι κρίμα για έναν τόσο μικρό αριθμό φιλάθλων να μείνει κενή η Θύρα 8.
Μόλις έφτασαν οι αξιωματούχοι του Άγιαξ στο γήπεδο, για την προπόνηση της ομάδας τους, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ζήτησαν από τους Ολλανδούς, να δεχτούν να φιλοξενηθούν οι οπαδοί τους στον 4ο όροφο του κτιρίου, έτσι ώστε να μπορέσει να βγάλει ο ΠΑΟΚ σήμερα το πρωί στα εκδοτήρια τα 3.300 εισιτήρια για τη Θύρα 8.
Οι Ολλανδοί απάντησαν αρνητικά για λόγους ασφαλείας κι έτσι αποκλείστηκε οριστικά το ενδεχόμενο να διατεθούν περισσότερα εισιτήρια. Όπως είναι γνωστό, από την Παρασκευή δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα και για όσους δεν έχουν εξασφαλίσει, θα είναι μάταιος κόπος να πλησιάσουν αύριο την Τούμπα.
καλησπερα σε ολους. τρελη ζεστη σημερα δεν ειχα και δουλεια καθησα και διαβασα τις σελιδες του τοπικ.
θα σταθω λιγο σε ένα θεμα που παντα με ενοχλουσε αλλα πλεον με την διψα που εχει ο κοσμος για να πιασει θεση στην τουμπα με ενοχλει ακομη περισσοτερο.
διαβασα καποιους φιλους που παραδεχτηκαν μεσα από τα ποστ τους ότι θα προσπαθησουν να μπουν χωρις εισητηριο ή να βαλουν φιλους που δεν εχουν εισητηριο. διαβασα και οσους αντεδρασαν τους οποιους σεβομαι γιατι σε μια δυσκολη περιοδο τα σκανε για την ομαδα.
αυτό που θελω να πω είναι ότι ειμαι με τα παιδια που δεν εχουν εισητηριο και θελουν να μπουν στην τουμπα. μπορω να καταλαβω και πως νοιωθει αυτος που πληρωνει και τους κινδυνους για την παε. και παλι όμως ειμαι με τα αλανια που θελουν να μπουν χωρις εισητηριο.
προσοχη. ειμαι με τον κατ’αναγκη τσαμπατζη και όχι με τον κατ’επαναληψη και κατ’εξακολουθηση τσαμπατζη. και είναι ασχετο το ότι εγω στην θεση τους θα καθομουν σπιτι μου.
ο λογος είναι απλος. με βγαζει από τα ρουχα μου η αθλια πρακτικη της παε ΠΑΟΚ να μοιραζει εισητηρια (διαρκειας ή απλα δεν με ενδιαφερει) μεσω εφημεριδων, ραδιοφωνων, σαιτ (νεα μοδα) και αλλων εκμεταλευτων της τρελας του Παοκτση οπαδου.
εχουμε και λεμε:
100 διαρκειας η εξεδρα 50 διαρκειας η γκολνιους 10 εισητηρια την εβδομαδα ο ραπτοπουλος 10 την εβδομαδα ο μετρουλακης 20 την εβδομαδα ο λαγογιαννης 10 την εβδομαδα ο τσορμπα 10 την εβδομαδα ο κολκας 10 την εβδομαδα ο ζαγορας 20 την εβδομαδα ο βασιλοπουλος 10 την εβδομαδα ο μητσος 20 την εβδομαδα ο κιτσος 30 την εβδομαδα ο μακης 40 την εβδομαδα ο τακης
για καθιστε καλα ρε μαγκες. άλλη δουλεια δεν εχετε, εισητηρια στα ραδιοφωνα μοιραζετε? προσωπικα ετυχε περυσι πριν από ένα ματς να βρεθω για ασχετη δουλεια σε έναν ραδιοφωνικο σταθμο και η κοπελα στη γραμματεια παρελαβε έναν φακελο με τουλαχιστον 200 εισητηρια. γυρισαν τα μυαλα μου.
και θεωρω αστειο το επιχειρημα ότι αντι να πληρωσουν τις διαφημιστικες καμπανιες (διαρκειας, αυξησεις μ.κ κτλ) δινουν στα μμε εισητηρια. να πληρωσουν τις διαφημισεις τους και να αφησουν τα εισητηρια για τα εκδοτηρια να τα παρει ο κοσμακης. και βεβαια δεν ξερω καν εάν ισχυει κατι τετοιο. μπορει να τα παιρνουν και τελειως κουτρα δηλαδη. απλα το εχω διαβασει εδώ μεσα, το θεωρω πιθανο αλλα ταυτοχρονα αθλιο.
μιλαμε για καραμπινατη εκμεταλευση της τρελας του Παοκτση να δει την ομαδα. για 2 εισητηρια στελνουν sms 100-200 ατομα και πληρωνουν σε αυτά τα καθικια πανω από 1 ευρω ο καθενας. και η παε ΠΑΟΚ σφυριζει αδιαφορα ενώ είναι συμμετοχη σε αυτή την …. (για εμενα λαμογια)
η τουμπα εχει 29,000 θεσεις. αν βγαλεις τα 3500 χιλ που εκοψαν οι ολλανδοι, τα 19000 διαρκειας και τα περιπου 1000 που μοιραζουν τα μμε τι μενει για τον κοσμακη που γουσταρει να δει ΠΑΟΚ? το τριτο το μακρυτερο???
οποιος μπηκε στο ιντερνετ μετα τον αγωνα στο αμστερνταμ μπορουσε να βγαλει εισητηριο μονο για τις 1-2-3. τον ρωτας τον αλλον εάν εχει να δωσει 60, 80 ή 100 ευρω για ένα ματς? εάν τα ειχε θα επαιρνε διαρκειας.
αντι λοιπον να την πεφτουμε σε παιδια που δεν μπορεσαν να παρουν διαρκειας και δεν προλαβαν να βγαλουν εισητηριο για τον αγωνα, να την πεφτουμε στους εκμεταλευτες (μμε) που τους αρπαζουν το ευρω αλλα φυσικα και σε αυτους που επιτρεπουν την εκμεταλευση της τρελας του Παοκτση με την αθλια πολιτικη χορηγησης εισητηριων προς μεταπωληση (παε ΠΑΟΚ). ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ SMS.
Σωστός.... χθες παραγωγός κράτησε τον κόσμο ως τις 2 το βράδυ για να κάνει την κλήρωση και είχε 350 περίπου sms για εισητήριο ΠΑΟΚ... για κάντε μία σούμα και δείτε πόσο πάει το μαλλί... ΟΥΣΤ βρε καραγκιοζάκια αλλά και κρίμα για την πολιτική όλως των ΠΑΕ που το κάνουν αυτό και δυστυχώς και του ΠΑΟΚ για χ ψ λόγους...
τελειως λαθος το σκεπτικο σου κος...καταρχην μιλας για κοροιδια της παε ενω συμμεριζεσαι την κοροιδια αυτων των παιδιων στους συνοπαδους τους...δεν σκεφτεσαι καθολου την πιθανη τιμωρια της εδρας εξαιτιας αυτου του γεγονοτος..επισης αυτη η τακτικη της παε της ανταποδοσης δλδ ειναι κατι που γινεται σε ολες της παε δεν ειναι καμια πρωτοτυπια...πανω απο 300 δεν ειναι αυτα τα εισητηρια(τα οποια καταληγουν σε συνοπαδους μας)...φυσικα δεν ειχε μετα τον αγωνα με το αζαξ εισητηρια στην 4 τα εισητηρια ειχαν βγει πριν τον αγωνα τι να κανουμε ας μην περιμεναν καποιοι να δουν την καταληξη για να ψαχτουν μετα...η 7 δεν βγαζει εισητηρια ειναι ολα διαρκειας...η 8 δυστυχως κλειστη...τι να κανουμε αυτο ειναι το γηπεδο μας...δε μπορουν να δουν ολοι το ματς απλα τα πραγματα πρεπει να το σεβαστουν αυτο ολοι...τελος δε χωραει δικαιολογια στους τζαμπατζηδες...
υγ τα διαρκεας δεν πρεπει να ηταν τζαμπε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 03 Αύγ 2010, 18:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
teod1980 έγραψε:Σωστός.... χθες παραγωγός κράτησε τον κόσμο ως τις 2 το βράδυ για να κάνει την κλήρωση και είχε 350 περίπου sms για εισητήριο ΠΑΟΚ... για κάντε μία σούμα και δείτε πόσο πάει το μαλλί... ΟΥΣΤ βρε καραγκιοζάκια αλλά και κρίμα για την πολιτική όλως των ΠΑΕ που το κάνουν αυτό και δυστυχώς και του ΠΑΟΚ για χ ψ λόγους...
ετσι δουλευει η αγορα θοδωρα πως να το κανουμε...εγω στη θεση τους απλα δεν θα εμπαινα σε διαδικασια να στειλω μνμ..
sera4 δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι σε ολα φιλε. παντως
Sera4 έγραψε:καταρχην μιλας για κοροιδια της παε ενω συμμεριζεσαι την κοροιδια αυτων των παιδιων στους συνοπαδους τους
εκανα διαχωρισμο μεταξυ του κατ'αναγκη και του κατ'επαναληψη τζαμπατζη
Sera4 έγραψε:δεν σκεφτεσαι καθολου την πιθανη τιμωρια της εδρας εξαιτιας αυτου του γεγονοτος
εδω δεν την σκεφτηκε η παε που στερησε απο τα εκδοτηρια καμια 1000αδα εισητηρια
Sera4 έγραψε:επισης αυτη η τακτικη της παε της ανταποδοσης δλδ ειναι κατι που γινεται σε ολες της παε δεν ειναι καμια πρωτοτυπια
δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι υπολοιπες παε. και παραγκες κανουν αλλα αυτη την συνηθισμενη πρακτικη δεν νομιζω οτι θελουμε να την ακολουθησουμε. ασε που δεν γεμιζουν τα γηπεδα τους και τους παιρνει να το κανουν. και του ΠΑΟΚ το γηπεδο εαν ηταν αδειο ας εδιναν και οποιος ειναι τοσο λακαμας ας στειλει sms αντι να παει στο εκδοτηριο.
Sera4 έγραψε:πανω απο 200 δεν ειναι αυτα τα εισητηρια
δες τα πρωτοσελιδα της εξεδρας και της γκολνιους και θα δεις οτι 150 διακρειας μοιραζουν μονο αυτες οι δυο εφημεριδες. το νουμερο ειναι πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που νομιζεις.
Sera4 έγραψε:δε μπορουν να δουν ολοι το ματς απλα τα πραγματα πρεπει να το σεβαστουν αυτο ολοι...τελος δε χωραει δικαιολογια στους τζαμπατζηδες...
σε αυτο συμφωνω. δεν μπορουμε να το δουμε ολοι. αυτο ομως δεν σημαινει οτι οι χιλοι απο εμας πρεπει να στειλουμε sms στον μετρουλακη στον ζαγορα και στον βασιλοπουλο.
Εμενα,θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω καθετα χωρις να θελω να μειωσω την τρελα που εχουν ολοι να δουν τον αγωνα.Και ο λογος ειναι απλος......εαν,για τον αυριανο αγωνα υπηρχαν 50-60 χιλιαδες εισιτηρια,ειναι σιγουρο πως θα εξαντλουνταν.Τι σημαινει αυτο?.....οτι αυριο μπορει να εχει μεσα 40000 κοσμο......?
Και θα πω και κατι που μπορει να φανει σκληρο αλλα ειναι η πραγματικοτητα.....που ηταν ολοι αυτοι που τωρα ψαχνουν εισιτηρια τις πρωτες δυο μερες που βγηκαν?.....Εγω,πιστευα πως θα εξαντληθουν μολις βγουν.Οταν εμαθα πως την Τεταρτη υπηρχαν εισιτηρια,τρελαθηκα!
Και,φυσικα,μετα το αποτελεσμα στο Αμστερνταμ,εμφανιστηκαν και οι πανηγυρτζηδες............
Οσο για αυτο το αισχος που συμβαινει με τα εισιτηρια απο τους γ@μοσταθμους.........δεν μπορω να καταλαβω πως η ΠΑΕ επιτρεπει σε καποιους αστειους να εκμεταλλευονται την τρελα μας για τον ΠΑΟΚ!!!
σε ειπα τα διαρκειας της εξεδρας και γκολνιους δεν πρεπει να ηταν τζαμπε...
1000???καλα χαλαρωσε λιγο σε λιγο θα μας πεις πως δεν εβγαλαν εισητηρια και στα εκδοτηρια... δεν υπαρχει κατα συνθηκη και κατ εξακολουθηση τζαμπτζης...υπαρχει ο φιλαθλος με το εισητηριο και ο τζαμπατζης... η παε δεν κοροιδευει κανεναν...οι ιδιοι που στελνουν μνμ κοροιδευουν τον εαυτο τους...
mpafos4 έγραψε:Και θα πω και κατι που μπορει να φανει σκληρο αλλα ειναι η πραγματικοτητα.....που ηταν ολοι αυτοι που τωρα ψαχνουν εισιτηρια τις πρωτες δυο μερες που βγηκαν?.....Εγω,πιστευα πως θα εξαντληθουν μολις βγουν.Οταν εμαθα πως την Τεταρτη υπηρχαν εισιτηρια,τρελαθηκα!
Και,φυσικα,μετα το αποτελεσμα στο Αμστερνταμ,εμφανιστηκαν και οι πανηγυρτζηδες............
Τάσης υποτίμησης του Δικεφάλου έδειξε για μία ακόμη φορά ο Μάρτιν Γιολ. Βερτόγκεν: "Όταν είσαι Άγιαξ, μαθαίνεις να παίζεις υπό πίεση"
Ο Μάρτιν Γιολ και ο Γιαν Βερτόγκεν δίνουν αυτή την ώρα συνέντευξη Τύπου. Οι αρχικές ερωτήσεις γίνονται από την ολλανδική τηλεόραση που έχει τα δικαιώματα του αγώνα στην χώρα της Τουλίπας.
"Δεν άλλαξε η κατάσταση σε σχέση με μία εβδομάδα πριν. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν μπορεί να παίξει ο Ενό. Σήμερα (3/8) θα μάθουμε από το γιατρό αν παίξει ο Λίντγκρεν. Θα είναι δύσκολα για μας αν δεν τα καταφέρει. Θα δούμε την κατάσταση. Το αποτέλεσμα στην Ολλανδία δεν ήταν πολύ καλό για μας. Αν βάλουμε, όμως, ένα ή περισσότερα γκολ θα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε".
Σε ερώτηση για το αν έμαθε κάτι από το πρώτο ματς ο τεχνικός του Άγιαξ απάντησε: "Πιέσαμε από νωρίς στο ματς. Αυτός ήταν ο σωστός τρόπος. Κάναμε, όμως, πολλές ευκαιρίες που δεν τελειώσαμε. Είναι η σωστή μέθοδος αυτή. Και ο ΠΑΟΚ, όμως, έκανε μερικές φορές γρήγορες αλλαγές από άμυνα σε επίθεση και πέτυχε και ένα γκολ".
Σε ό,τι αφορά στην αποτυχία στο Σούπερ Καπ τόνισε: "Αφήσαμε πίσω μας το ματς με την Τβέντε για το Σούπερ Καπ. Αύριο (4/8) είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για την ομάδα και τον κόσμο. Για τους παίκτες, που είναι νεαροί και θέλουν να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όχι, δεν θα είναι αποτυχία αν δεν τα καταφέρουμε. Και πέρυσι παίξαμε στο Γιουρόπα Λιγκ και πήγαμε καλά. Θα μας πειράξει, όμως, θα είναι αποτυχία αν αποκλειστούμε από ομάδα που δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με εμάς, που είναι κατώτερης ποιότητας".
Ο τεχνικός του Άγιαξ έκανε λόγο για υγιή πίεση που υπάρχει στην ομάδα του και αναφέρθηκε εκ νέου στον τρόπο που αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες στο πρώτο παιχνίδι: " Οι τακτικές που αγωνίστηκαν και οι δύο ομάδες ήταν ωραίες. Ο ΠΑΟΚ είχε υπομονή και πήρε το αποτέλεσμα. Αν εμείς ήμασταν πιο εύστοχοι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για εμάς".
"Είμαστε ενημερωμένοι"
Ο τεχνικός του Αίαντα υποστήριξε ότι η μία ομάδα γνωρίζει πλέον καλά την άλλη. "Εμείς ξέρουμε ότι ο Ίβιτς προερχόταν από τραυματισμό αλλά αγωνίστηκε. Ότι αύριο (4/8) μπορεί να μην αγωνιστούν δύο παίκτες του ΠΑΟΚ. Είμαστε καλά ενημερωμένοι. Η δυσκολία είναι πως στον ΠΑΟΚ ήρθε νέος προπονητής".
Υπερτόνισε, εξάλλου, την ανάγκη του Άγιαξ να σκοράρει: "Είναι ποδόσφαιρο και όταν χάνεις πρέπει να βάλεις γκολ. Εμείς και στο 0-0 θέλουμε γκολ. Αν υπάρχει ένα σενάριο που δεν είναι γνωστό δεν θα σας το πούμε σήμερα".
Όσο για τα αγωνιστικά πλάνα του, επεσήμανε: "Θα δούμε αν θα παίξει ο Σουλειμάνι σέντερ φορ. Ήμουν ευχαριστημένος από Σουλειμάνι στην προετοιμασία. Τραυματίστηκε και αυτό φάνηκε στο ματς, αλλά ήταν καλός. Αϊσάτι ίσως αγωνιστεί. Πήγε πολύ καλά στο ματς που έπαιξε με την ομάδα νέων ως δεξιός χαφ, ενώ και πέρυσι που έπαιξε αριστερά ήταν εξίσου καλός. Εξάλλου, αν δεν έχουμε τον Λϊτγκρεν στον αγώνα, θα λείπουν αρκετοί παίκτες από τη μεσαία γραμμή".
Για την υπερβολική ζέστη που συνάντησε η ομάδα του στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε: "Παλιότερα μας μάθαιναν αν φοράμε χοντρά ρούχα στη ζέστη για να συνηθίζουμε στη θερμοκρασία. Οπότε αύριο (4/8) θα φορέσουμε την κανονική εμφάνισή μας και δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα'.
Όσον για την ατμόσφαιρα της Τούμπας, επεσήμανε: "Οι παίκτες μου ξέρουν τι να περιμένουν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουν".
Βερτόγκεν: "Να τους χτυπήσουμε με την ικανότητά μας"
Ο Γιαν Βερτόγκεν τόνισε ότι δεν φοβούνται την Τούμπα και τις καιρικές συνθήκες. "Παρόλο που είμαστε ομάδα με νέους παίκτες. Έχουμε εμπειρίες σε διάφορα γήπεδα. Νομίζω ότι πρέπει να τους "χτυπήσουμε" με την ικανότητά μας. Να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η αυτοπεποίθησή μας δεν επηρεάστηκε από την ήττα κόντρα στην Τβέντε. Είμαστε Άγιαξ, έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε δύσκολες έδρες. Και στην Ολλανδία αντιμετωπίζουμε δύσκολες έδρες. Όταν είσαι Άγιαξ μαθαίνεις να παίζεις υπό πίεση".
με το να πεις εσυ και με το να πω και εγω δεν αλλαζει κατι. γνωμη σου και γνωμη μου. παντως η παε οπως και να το δεις ειναι συμμετοχη σε αυτη την αθλιοτητα. ειτε τα εισητηρια ειναι 1000 ειτε ειναι 1. στην ουσια επιτρεπει σε αυτα τα αρπακτικα να μεταπωλουν τα εισητηρια του ΠΑΟΚ. και αυτο ειναι απαραδεκτο.
και βεβαια καμια αγορα δεν δουλευει ετσι. επιλογη της παε ειναι να μην πληρωνει τις διαφημισεις της αλλα να δινει εισητηρια στα μμε. μια επιλογη που δεν μπορεις να φανταστεις ποσο τους βολευει.
Φιλε Κος θα μου επιτρεψεις αλλα θα διαφωνησω μαζι σου . Ο τζαμπατζης ειτε κατ'αναγκη ειτε κατ' εξακολουθηση ειτε κατα συρροη ειναι παντα ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ . Ζημιωνει την ομαδα , πιθανως να δημιουργησει προβληματα ενω -σε πιο απλα ελληνικα - ειναι σαν να λεει σε ολους τους αλλους " ειστε μ@λακες ". Απο εκει και περα για τον αριθμο των εισιτηριων που βγαζει στο σφυρι η ΠΑΕ μεσω των γνωστων ημιαμορφωτων γυμνοσαλιαγκων που πουλανε κατα περισταση οπαδιλικι αφηνοντας πισω τους μονο βρωμια και δυσωδια , δηλαδη τους τοπικους και οχι μονο δημοσιογ... , αυτο ΝΑΙ , να το συζητησουμε .