Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 4/8 21:45 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 4/8 21:45 nova1

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Εικόνα

Λιανίστε τους!
Άβαταρ μέλους
esteban 4

Δημοσίευση από esteban 4 »

αντε μαρη σουαρενα γεννα! οταν σπασουν τα νερα ο ΠΑΟΚ θα εχει προκριθει και ο σουαρες θα εχει για παιδι ενα υγειαιστατο ΠΑΟΚΤΣΗ! :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ελειπα μερες.......θελω να γραψω τοσα πολλα αλλα δεν ειναι η ωρα........Υπαρχουν 5-6 οι οποιοι μετα την κληρωση,οχι απλως το πιστευαν,αλλα προσπαθουσαν και προσπαθουν να τονωσουν το ηθικο ολων μας!!!Αν γυρισετε στην προηγουμενη σελιδα θα βρειτε τους τρεις.

Επειδη,το πρωτο παιγνιδι,το ειδα με εναν ΠΑΟΚΤΣΗ που πιστευε πως θα φαμε μια τεσσαρα......(μου εσπασε τα νευρα!!!).....το μονο που θελω να παρακαλεσω στους απαισιοδοξους ειναι να κρατησουν την απαισιοδοξια μεσα τους,γιατι εγω,οπως ειχα γραψει αμεσως μετα την κληρωση.............

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ CL ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ!!!!!!!!!!ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!

Sera,kolokotroni,MALEF,interad,gash κ.α......παμε να τους γ@μησουμε!!!!!Ο πολυς σεβασμος βλαπτει!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

esteban 4 έγραψε:αντε μαρη σουαρενα γεννα! οταν σπασουν τα νερα ο παοκ θα εχει προκριθει και ο σουαρες θα εχει για παιδι ενα υγειαιστατο ΠΑΟΚΤΣΗ! :opaokara:

μακαρι αδερφε.να χει να θυμαται τουλαχιστον κατι ευχαριστο τη συγκεκριμενη ημερομηνια ο ουρουγουανος καραγκουνης .....

για να δουμε τι θα δουμε.η αγωνια (μου) κορυφωνεται ωρα με την ωρα.
mpafos4 έγραψε:Ελειπα μερες.......θελω να γραψω τοσα πολλα αλλα δεν ειναι η ωρα........Υπαρχουν 5-6 οι οποιοι μετα την κληρωση,οχι απλως το πιστευαν,αλλα προσπαθουσαν και προσπαθουν να τονωσουν το ηθικο ολων μας!!!Αν γυρισετε στην προηγουμενη σελιδα θα βρειτε τους τρεις.

Επειδη,το πρωτο παιγνιδι,το ειδα με εναν ΠΑΟΚΤΣΗ που πιστευε πως θα φαμε μια τεσσαρα......(μου εσπασε τα νευρα!!!).....το μονο που θελω να παρακαλεσω στους απαισιοδοξους ειναι να κρατησουν την απαισιοδοξια μεσα τους,γιατι εγω,οπως ειχα γραψει αμεσως μετα την κληρωση.............

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ CL ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΩ!!!!!!!!!!ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!

Sera,kolokotroni,MALEF,interad,gash κ.α......παμε να τους γ@μησουμε!!!!!Ο πολυς σεβασμος βλαπτει!!!!!!!!!!

ο εμμετρος σεβασμος απεναντι σε μια ανωτερη ομαδα και ο ορθολογισμος βεβαια δεν ειναι κακοι συμβουλοι.προσγειωση,μετρημενη αισιοδοξια και βουρ στη μαχη.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Φιλε μου,θα συμφωνουσα,απολυτα,μαζι σου εαν δεν επροκειτο για συνθηκες αγωνα.Απο τη στιγμη που μπαινεις μεσα στον αγωνιστικο χωρο, σεβασμος= φοβος.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΠΑΦΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ...

ΜΟΝΟ ΣΑΥΛΑ ΠΑΘΟΣ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ...ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ...ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ 30000 ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΑΠ ΕΞΩ...

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΑΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

ΣΚΥΛΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΦΡΕΣΚΑ Κ@ΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ...

ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΑΟ :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

ΥΓ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΣΟΥΑΡΕΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΖΕΡΑ ΑΣ ΠΑΙΞΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑΙ..
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ηρθε η ωρα που ολοι περιμεναμε.................

ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΑΖΑΞ ΠΑΙΞΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
esteban 4

Δημοσίευση από esteban 4 »

http://www.metropolisradio.gr/ekplixis- ... -eginan-20 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ???
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

chill out...

Εγω θέλω πρόκριση ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνει ο Σουάρεζ χέρι πάνω στη γραμμή στο 120.
Ακόμη κι άν χρειαστεί να εκτελέσει το πέναλτυ ο Σώτος.
Ακόμη κι άν το χάσει και πάμε στα πέναλτυ με τερματοφύλακα Κουτζαβασίλη.

Ακόμη κι έτσι.
Μόνο πρόκριση ακόμη και με 1-1 (11-10 πεν.)

υγ. Ευχόμαι στην ομάδα μας ψυχραιμία και ΟΛΗ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
Άβαταρ μέλους
jimpapa
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jimpapa »

Παιδια να ρωτησω κατι ...

αυτες οι 100 τουλιπες που ερχονται , δεν χωρανε κατω απο τον ΠΙΝΑΚΑ ? στο κλουβακι εκει ? Θυμαμαι μια χρονια ειχαμε βαλει εκει τους οπαδους της RANGERS , μια χαρα ειχανε χωρεσει και δεν τους πειραξε και κανενας , κατι μπουκαλια ειχανε φαει μονο οταν πανηγυριζανε :roll: ....θελω να πω δεν ειναι κριμα να μεινει μια κερκιδα με 3500 χωριτηκοτητα αδεια για 100 βλακες ? :cry: :cry: ειναι και εσοδα που χανει η ομαδα ... .... Θα εχουνε και καλυτερη ΘΕΑ τα παιδακια να χαζευουν τον λαο μας .... οσο ναναι ειναι πιο κεντρικα ! :D :D

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ....Επεσα ΜΕΣΑ στην προβλεψη μου ( ειχα και γεννεθλια εικεινη την μερα ) για το 1-1 ...το επαιξα και στοιχημα :lol: και πιστευω οτι το ματς στην ΤΟΥΜΠΑ θα ληξει 0-0 .... αυτααααααααα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

σιγουράκι λοιπόν το 0-0
ολοι στοίχημα (ιντερνετικο μη ξεχνιόμαστε)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ήρθαμε σκαστοί...από την κλινική...
ΠΑΟΚάρα μου...δε το ξέρουν οι γιατροί...
και θα 'ρθουμε ξανά...γιατί από παλιά..
μας παλάβωσε...η ασπρόμαυρη στολή...

Ρε και με την Barcelona να παίζαμε και με την περσινή Ίντερ του Μουρίνιου πάλι θα προκρινόμασταν...
Άντε ρε..ποιος AJAX τώρα ρε...με τις μακρυμαλλούσες μαύρες και τα βέλγικα ταγάρια...
όσο για τον Σουαρέζ...ας σκύψει το κεφάλι στον τιτάνα Πάμπλο και από του χρόνου ας κάνει και Ευρωπαϊκή πορεία όπου και να παίζει...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

αυριο θα εχει 40 βαθμους θα λιωσουν ................. :D :D :D
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

30000 γυμνοι/γυμνες 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”