Διακοπές
- ΑποστόληςΑ
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
Το Σάββατο, πρώτα ο Θεός, φεύγω για παραθέρι στην Τήνο. Τον αγώνα της 4ης Αυγούστου θα τον δω σε κάποια καφετέρια της πόλης.
Θα απαλλαγείτε από τον ενοχλητικό με τα μπλε γράμματα, αν και μόνο για ένα 15θήμερο!
Θα απαλλαγείτε από τον ενοχλητικό με τα μπλε γράμματα, αν και μόνο για ένα 15θήμερο!
Εσεις καλα πηγατε διακοπες ..εμεις που γυρισαμε και θελουμε να ξαναπαμε τι κανουμε..?
Τουλαχισοτν ενα Baraκι να ειχαμε ,καμια μπυριτσα και λιγο ..."ματι"..!!
Θα αρκουσαν εστω..!!
[youtube]PHUiduhZ16g[/youtube]
ΥΓ. Ιδιος ο Ζουελα ειναι ο Akon..!!

Θα αρκουσαν εστω..!!

ΥΓ. Ιδιος ο Ζουελα ειναι ο Akon..!!

Πηγα Ιο γυρισα προχθες και ξαναπαω παλι Ιο το δεκαπενταυγουστο για δευτερο ημιχρονο , φθηνος και χυμα τουρισμος μονο για σολο η αντροπαρεα/κοριτσοπαρεα , ιδανικο για να ξεδωσεις (για μενα ειδικα οι πρωτες σολο διακοπες μετα απο 4 χρονια με κοπελα ). Επισης εκει σιχαθηκα τις ελληνιδες με το μπλαζε υφακι τους και λατρεψα τις ιταλιδες που ειναι θεες και τσαχπινες.ενας λογος που τα επομενα τουλαχιστον δυο χρονια θα πηγαινω εκει δεν ειναι μονο τα κορτσοπουλα αλλα οτι ειδα και το 1-1 στο Αρινα και εφυγα με γαματες αναμνησεις.
το συνηστω για προσφατα χωρισμενους , αντροπαρεα , για οικονομικη λυση (ειδικα το καμπινγκ που πηγα) , γι'αυτους που σιχαινονται τα ελληνικα (παιζει ΜΟΝΟ ξενα παντου) , για οσους ψαχνουν να ''ξεδωσουν'' γενικως...
το συνηστω για προσφατα χωρισμενους , αντροπαρεα , για οικονομικη λυση (ειδικα το καμπινγκ που πηγα) , γι'αυτους που σιχαινονται τα ελληνικα (παιζει ΜΟΝΟ ξενα παντου) , για οσους ψαχνουν να ''ξεδωσουν'' γενικως...
ιος της ιταλιδας το καγκελο κανονικα...μακραν οι πιο ομορφες γυναικες στην ευρωπη πιστευω...

ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΑΣ (και νυν κατά διαστήματα) ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ...(ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ "ΚΑΜΑΚΙ" ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ since 1983) ... ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ...
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ "TOP" ΠΛΕΟΝ...
(ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΜΩΣ)

moican4 έγραψε:Εσεις καλα πηγατε διακοπες ..εμεις που γυρισαμε και θελουμε να ξαναπαμε τι κανουμε..?![]()
Θα αρκουσαν εστω..!!![]()
ΥΓ. Ιδιος ο Ζουελα ειναι ο Akon..!!![]()
![]()
![]()

Ρε μην κάνετε τέτοια ρε αλήτες..Έχω να δω ήλιο από τις 6 Ιουλίου που γύρισα από Ελλάδα λέμε...

Εγώ μπορώ να πω πως ένας Θεός ξέρει αν καταφέρω να δω ήλιο φέτος (εξαιρούνται οι 2 μέρες στη Σανη πριν από 15 μέρες!!)
- PAOKfanAthens
Εγω αργω ακομα!
Τελη Αυγουστου γυρναω στη χαβουζα...Μερα με τη μερα γινεται καλυτερα!Η θαλασσα καλυτερευει,τα ξενυχτια γινονται ολο και περισσοτερα,τα beach party αρχιζουν...Γενικα το καλοκαιρι τωρα αρχιζει!

-
Διακοπές? Τι είναι? Τρώγεται?
E lamogito?
Btw, αν κάποιος ενδιαφέρεται για πτήσεις Θεσσαλονίκη-Milano (ή Αθήνα-Milano) απευθείας (με/χωρίς επιστροφή), πολύ χαμηλές τιμές με easyjet, εγώ έκλεισα εισιτήριο με επιστροφή 58 euros.
Φέτος, άδεια... καλοκαιρινή συνδιάζεται με την φθινοπωρινή, 31 Αυγούστου έρχομαι Θεσσαλονίκη για 10 ολόκληρες μέρες, και μετά πίσω πάλι! Διακοπές θα κάνουμε στην εξωτική Τρίπολη..Billy4 έγραψε:Ρε μην κάνετε τέτοια ρε αλήτες..Έχω να δω ήλιο από τις 6 Ιουλίου που γύρισα από Ελλάδα λέμε...![]()
![]()
![]()

Btw, αν κάποιος ενδιαφέρεται για πτήσεις Θεσσαλονίκη-Milano (ή Αθήνα-Milano) απευθείας (με/χωρίς επιστροφή), πολύ χαμηλές τιμές με easyjet, εγώ έκλεισα εισιτήριο με επιστροφή 58 euros.
Ναι, το φετινό καλοκαίρι ήταν περίεργο. Ήρθα Ελλάδα μόλις για 6 μέρες, από τις οποίες τις 3 έτρεχα στον οδοντίατρο και τις άλλες τρεις περιοδεία στα σόια. Περιμένω τον Σεπτέμβρη πως και πως για να έρθω για 25 μερούλες να χορτάσω Θεσ/κη, Κατερίνη και να δω και 1-2 ματσάκια της ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Βέβαια παίζουμε εκείνη την περίοδο με κάτι λιμά τύπου Ολ. Βόλου, Άρη κλπ αλλά δε βαριέσαι, Τούμπα να 'ναι κι ότι να 'ναι.
χεχε....yiannisPAOKitalia έγραψε:... Διακοπές θα κάνουμε στην εξωτική Τρίπολη..E lamogito?
...

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Zorro4 έγραψε:ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΑΣ (και νυν κατά διαστήματα) ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ...(ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ "ΚΑΜΑΚΙ" ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ since 1983) ... ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ...
+4
Κολοσσος!