η πιο ομορφη ασπρομαυρη φανελα που εχω δει για ΠΑΟΚ πραγματικα ιδανικη...Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Έτσι θα ήθελα την φανέλα μας και μα βαρβάτη χορηγία από..κάθε άποψη όμως.
![]()
Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
τελικα ισως καλυτερα που θα εχουμε την περσινη ριγε (οπως ακουγεται) γιατι μου φαινεται πως η καινουργια θα ηταν τερας...yiannisPAOKitalia έγραψε:Φετινές puma
rennes
tottenham
Μιας και άρεσε πολύ η φανέλα του Άκη είπα να βάλω λίγο και το δικό μου χέρι..
Σου βρήκα και χορηγό Άκη.. Αντί-οπαπ.

Σου βρήκα και χορηγό Άκη.. Αντί-οπαπ.

Επειδή πολύ γκρίνια πέφτει για την Puma (κι εγώ γκρινιάζω), θα ήθελα να μου πείτε ποιά φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας ζηλέψατε τη σεζόν 09/10 ή και παλαιότερες.
Τί θέλω να πώ,
- Αν είχαμε adidas, θα ήταν σαν της εθνικής Γερμανίας; σαν της Chelsea; ή μήπως σαν της εθνικής Ελλάδος και της Λάρισας;
- Αν είχαμε Umbro, θα ήταν σαν της Manchester City; σαν της Lille; ή σαν του Πανθρακικού και του ΠΑΣ;
- Αν είχαμε Nike, Θα ήταν σαν της Juventus; σαν της Barcelona; ή μηπως θα ήταν σαν τις καινούριες της Ξάνθης;
Γνώμη μου λοιπόν είναι ότι επειδή αφενός η ελληνική αγορά είναι αρκετά μικρή (εμπορικά) για τα δεδομένα των μεγάλων εταιριών, και αφετέρου το ποδοσφαιρικό μας επίπεδο χαμηλό, μονίμως μ@λ@κίες θα μας δίνουν.
Υ.Γ.: Επειδή βλέπω οτι η αδυναμία των περισσοτέρων εδω μέσα είναι η adidas, εύχομαι να μην κλείσουμε με τη συγκεκριμένη εταιρία, γιατί αν μας παρουσιάσει καμια μ@λ@κί@ φανέλα, άντε μετά να σας συνεφέρω...

Τί θέλω να πώ,
- Αν είχαμε adidas, θα ήταν σαν της εθνικής Γερμανίας; σαν της Chelsea; ή μήπως σαν της εθνικής Ελλάδος και της Λάρισας;
- Αν είχαμε Umbro, θα ήταν σαν της Manchester City; σαν της Lille; ή σαν του Πανθρακικού και του ΠΑΣ;
- Αν είχαμε Nike, Θα ήταν σαν της Juventus; σαν της Barcelona; ή μηπως θα ήταν σαν τις καινούριες της Ξάνθης;
Γνώμη μου λοιπόν είναι ότι επειδή αφενός η ελληνική αγορά είναι αρκετά μικρή (εμπορικά) για τα δεδομένα των μεγάλων εταιριών, και αφετέρου το ποδοσφαιρικό μας επίπεδο χαμηλό, μονίμως μ@λ@κίες θα μας δίνουν.
Υ.Γ.: Επειδή βλέπω οτι η αδυναμία των περισσοτέρων εδω μέσα είναι η adidas, εύχομαι να μην κλείσουμε με τη συγκεκριμένη εταιρία, γιατί αν μας παρουσιάσει καμια μ@λ@κί@ φανέλα, άντε μετά να σας συνεφέρω...

η φετινή φανέλα του που$τόγαυρου (σε ΜΑΥΡΟ φυσικά) θα ήταν πολύ... ταύλα
για το σχέδιο μιλάω
δεν ξέρω τι σκ@τα ποιότητα έχει..
για το σχέδιο μιλάω
- Μπαρκαρούτσος
Αδέρφια την Τετάρτη με τον Αία στον Ναό πάλι με πυτζάμες θα πάμε ή θα δούμε καμιά ρίγα???\
+1926
interad έγραψε:η φετινή φανέλα του που$τόγαυρου (σε ΜΑΥΡΟ φυσικά) θα ήταν πολύ... ταύλα
για το σχέδιο μιλάω
+1926
Δεν μπορώ να κρίνω. Δεν μπορώ να την αντικρίσω ψύχραιμα.interad έγραψε:η φετινή φανέλα του που$τόγαυρου (σε ΜΑΥΡΟ φυσικά) θα ήταν πολύ... ταύλα
για το σχέδιο μιλάω

-
ΡιγεRoMaN έγραψε:Αδέρφια την Τετάρτη με τον Αία στον Ναό πάλι με πυτζάμες θα πάμε ή θα δούμε καμιά ρίγα???

Έτσι είναι στα Βαλκάνια δίνουν πιο απλά σχέδια.Δεν υπάρχει περίπτωση πχ η adidas να δώσει τα ίδια σχέδια που δίνει στη Τσέλσι και σε άλλες 5-6 ομάδες.GI4NNEN4 έγραψε:Επειδή πολύ γκρίνια πέφτει για την Puma (κι εγώ γκρινιάζω), θα ήθελα να μου πείτε ποιά φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας ζηλέψατε τη σεζόν 09/10 ή και παλαιότερες.
Τί θέλω να πώ,
Υ.Γ.: Επειδή βλέπω οτι η αδυναμία των περισσοτέρων εδω μέσα είναι η adidas, εύχομαι να μην κλείσουμε με τη συγκεκριμένη εταιρία, γιατί αν μας παρουσιάσει καμια μ@λ@κί@ φανέλα, άντε μετά να σας συνεφέρω...![]()
![]()
Η umbro του Πανθρακικού μια χαρά ήταν ρε

Φαντάσου το γαύρο που υποτίθεται πως τον προσέχει και έπαιξε ευρωπα'ι'κά ματς με εκείνο το κενό στη φανέλαinterad έγραψε:η φετινή φανέλα του που$τόγαυρου (σε ΜΑΥΡΟ φυσικά) θα ήταν πολύ... ταύλα
για το σχέδιο μιλάω

- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Οφείλω να ομολογήσω, οτι το χέρι σου κάνει θαύματα..

Η δε χορηγία είναι, αν όχι η καλύτερη, από τις καλύτερες ιδέες, τόσο οικονομικά, όσο και αισθητικά..
Αν εξέλειπε το κόκκινο χρώμα θα ήταν το τέλειο..

Η φανέλα "τα σπάει" αδερφέ, έτσι;..

Μα σαν την ριγέ δεν έχει... Καλές και οι άλλες αλλά βασική πρέπει να είναι οι ριγέ με πολλές ρίγες. Όπως η παλιά μας η Adidas..Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε: Η φανέλα "τα σπάει" αδερφέ, έτσι;..
- kotsos
Η φανέλα του Akis είναι όντως εντυπωσιακή, αν και ώντας η πουτάνα του γιακά, θα προτιμούσα και κάτι σχετικό κάτω απ το λαιμό!!!
Για να μιλήσουμε λιγο σημειολογικά, την προηγούμενη φορά που βγήκαμε στα προκριματικά του τσου-λου, οι ριγέ εμφανίσεις ήταν περα για πέρα κακόγουστες, με πολύ παχιές ρίγες οι οποίες ξεθωριάζαν όσο πλησιάζανε προς το κεφάλι, σαν να μπήκαν στο πληντύριο με υπερβολική δόση ace gentile, αυτό που βάζει τρίποντα η μαμά!Τότε στη διοίκηση ήταν κ ο κ.Ηγούμενος οπότε υποθέτω πως το γούστο χάθηκε σε κανένα φαξ..
Φέτος που τα πράματα ήδη κινούνται πιο αισιόδοξα, ευελπιστώ σε φανέλα- υπερπαραγωγή! Μακάρι να τη διάλεξε ο Ζήσης που έχει και μια ιταλική φινέτσα και είναι ομορφόπαιδο.. Γιατί εάν κρίνουμε από τα πουκάμισα του Ζαγόρ...
Για να μιλήσουμε λιγο σημειολογικά, την προηγούμενη φορά που βγήκαμε στα προκριματικά του τσου-λου, οι ριγέ εμφανίσεις ήταν περα για πέρα κακόγουστες, με πολύ παχιές ρίγες οι οποίες ξεθωριάζαν όσο πλησιάζανε προς το κεφάλι, σαν να μπήκαν στο πληντύριο με υπερβολική δόση ace gentile, αυτό που βάζει τρίποντα η μαμά!Τότε στη διοίκηση ήταν κ ο κ.Ηγούμενος οπότε υποθέτω πως το γούστο χάθηκε σε κανένα φαξ..
Φέτος που τα πράματα ήδη κινούνται πιο αισιόδοξα, ευελπιστώ σε φανέλα- υπερπαραγωγή! Μακάρι να τη διάλεξε ο Ζήσης που έχει και μια ιταλική φινέτσα και είναι ομορφόπαιδο.. Γιατί εάν κρίνουμε από τα πουκάμισα του Ζαγόρ...
- Aureliano Buendia
- pagotatzis
η φανέλα που φορούσε ο γαύρος στα 2 ευρωπαϊκά του παιχνίδια είναι η ίδια με την δίκια μας την μαύρη από το mats με Aγιαξ! καινούργιο σχέδιο τις puma το οποιο φορούσαν αρκετές ομάδες στο μουντιάλ!interad έγραψε:η φετινή φανέλα του που$τόγαυρου (σε ΜΑΥΡΟ φυσικά) θα ήταν πολύ... ταύλα
τώρα ας μιλήσουμε λίγο για τι χορηγίες
ερώτηση:
η ΠΑΕ πληρώνει για να φοράει puma η η puma πληρώνει για να φοράει η ομάδα puma?
αρκετές σελίδες πιο πίσω το είχαμε κάνει θέμα kai οι πιο πολλοί μου είχαν απαντήσει ,ότι η παε πληρώνει.
αυτό εγώ δεν το πιστεύω και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι μια αθλητική εταιρία πληρώνει για να μπει στην ομάδα!
τώρα κάτι άλλο!
δεν πιστεύω με τίποτα ότι η puma και άλλες εταιρίες δεν σου δίνουν το ίδιο σχέδιο με άλλες ομάδες τις bundesliga η Seria A p.x.
ένα παράδειγμα
πέρσι φορούσαμε στην προετοιμασία όπως και φέτος φανέλα την οποια φορούσανε κορυφαίες ομάδες σε όλον τον κόσμο ως βασική φανέλα!
Stuttgart feyenord lazio bordaeux Mονακό και άλλες πολλές.
εμείς γιατί είχαμε την σειρά king και την μπαγιάτικη ριγέ?
μην ψάχνετε το λάθος στην puma
η παε διαλέγει τα σχέδια όπως γίνετε και σε όλες τις ομάδες,μονο που στην chelsea στην Totanham και στην μπάγερν υπάρχουν ειδικοί που η δουλειά τους είναι μονο ηφανέλα τις ομάδας!
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν φτάνει μονο να αλλάξουμε εταιρία πρέπει να έρθει και κάποιος με γούστο να είναι υπεύθυνος για τις φανέλες!
- Μπαρκαρούτσος
Αδερφέ δεν νομίζω να πληρώνει η Π.Α.Ε., γιατί θα 'ταν τρελό να δίνεις (πχ) 100.000 ευρώ και μετά να τους δίνεις ένα ποσοστό από τα προϊόντα της μπουτίκ σου!Δηλαδή σαν οικονομική αυτοκτονία ακούγεται το να πλερώνεις για να φοράς μια εταιρία.. Μπορεί βέβαια να βγω και λανθασμένος. Με αυτήν την λογική θα συνέφερε χίλιες φορές (
) η δημιουργία μιας PAOK Sportswear που θα ντυνόμασταν μόνοι μας και δεν θα 'χαμε καμία χρηματική απώλεια, παρά μόνο κέρδη!
Το να μας πληρώνει η Puma φαίνεται πιο λογικό, αφού μέσω του Π.Α.Ο.Κ. (και του κάθε Π.Α.Ο.Κ.) διαφημίζεται περισσότερο και λογικά θα 'χει + ένα ποσοστό από τις πωλήσεις των προϊόντων.

Το να μας πληρώνει η Puma φαίνεται πιο λογικό, αφού μέσω του Π.Α.Ο.Κ. (και του κάθε Π.Α.Ο.Κ.) διαφημίζεται περισσότερο και λογικά θα 'χει + ένα ποσοστό από τις πωλήσεις των προϊόντων.
Παρεμπιπτόντως, αυτή ΓΑΜΑΕΙ! Συγχαρητήρια, από τις καλύτερες που 'χω δει εδώ μέσα..έχει πολύ καλό πράγμα αυτό το topic! Πολύ ωραίες φανέλες, άμα έβγαινε καμιά από δω, πάω στοίχημα ότι και οπαδοί άλλων ομάδων θα τις έπαιρναν!