Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
http://sport24.gr/Paraxena/polu_ksulo_s ... 41255.html
Επειδή δεν τον αναφέρατε φέτος νομίζω ότι το παλικάρι μετά το προχθεσινό κέρδισε επάξια την θέση του στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ ....
Πιστεύω ότι αν φωτίσει από ψηλά μεθαύριο στέλνω πρώτα τον Μούσλι και παίρνω αυτόν ... Άξιο παλικάρι ... Πανάξιο ...
Εντωμεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω ... Πρώτα ο ηρακλής μετά η λάρισα και μετά με Μπαστιά ... Οι Ιταλοί έχουν κάνει πουτάνα όλα τα φιλικά ...
Φανταστητε να είχαν κανέναν φιλικό με εμάς ... Το γέλιο της αρκούδας ...
Επειδή δεν τον αναφέρατε φέτος νομίζω ότι το παλικάρι μετά το προχθεσινό κέρδισε επάξια την θέση του στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ ....
Πιστεύω ότι αν φωτίσει από ψηλά μεθαύριο στέλνω πρώτα τον Μούσλι και παίρνω αυτόν ... Άξιο παλικάρι ... Πανάξιο ...
Εντωμεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω ... Πρώτα ο ηρακλής μετά η λάρισα και μετά με Μπαστιά ... Οι Ιταλοί έχουν κάνει πουτάνα όλα τα φιλικά ...
Φανταστητε να είχαν κανέναν φιλικό με εμάς ... Το γέλιο της αρκούδας ...
Τους σουτζουκωσε το αλανι ο λαριβεις.. Παρτε τον στην ομαδαρα μασ ΧΘΕΣ!

http://paokacademy2010.blogspot.com/201 ... -post.html
Παραπάνω μπορείτε να αναγνωρίσετε το νέο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ για το διάστημα 2014-2024.
Αν αυτός δεν είναι η μετεμψύχωση του Μαλιούφα εγώ είμαι ο παπα Χρήστος ... Εντωμεταξύ ο Μαλιούφας είναι παλίκαρος ακόμα και έχει πολλά χρόνια μπροστά του ...
Έχω πάθει ζημιά με τον καζανοκέφαλο που πήραμε ...

Παραπάνω μπορείτε να αναγνωρίσετε το νέο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ για το διάστημα 2014-2024.
Αν αυτός δεν είναι η μετεμψύχωση του Μαλιούφα εγώ είμαι ο παπα Χρήστος ... Εντωμεταξύ ο Μαλιούφας είναι παλίκαρος ακόμα και έχει πολλά χρόνια μπροστά του ...
Έχω πάθει ζημιά με τον καζανοκέφαλο που πήραμε ...

το ποντιακι θα γραψει ιστορια οπως τοσοι αλλοι ποντιοι στον μεγαλο ΠΑΟΚ....

Μόλις διάβασα στο Μετρο πως ο Ηρακλής έκλεισε τον Χοσεμι. Κάπως μου κατσε......30 χρονών με 30 παιχνίδια βασικός στην Α' Ισπανίας με μια μικρομεσαία όντως ομάδα αλλά σταθερά καλή τα τελευταία χρόνια στο καλύτερο ίσως πρωτάθλημα της Ευρώπης. Και αντ'αυτού πήρα έναν 32ρονο παίκτη, χωρίς ουσιαστικά συμμετοχές πέρσι στο χειρότερο από το Ελληνικό πρωτάθλημα της Αυστρίας.......
Μου είναι συμπαθής ο Τυνήσιος, και προβλέπω 'συμπαθητικά' να παίζει αλλά μια πικρή γεύση στο στόμα μου την άφησε αυτή η είδηση....κυρίως γιατί αποδεικνύει πως ο παίχτης δεν ήταν ούτε απρόσιτος, ούτε ακριβός.......
Τέλος πάντων.....καλή μας τύχη αύριο παίδες.
Μου είναι συμπαθής ο Τυνήσιος, και προβλέπω 'συμπαθητικά' να παίζει αλλά μια πικρή γεύση στο στόμα μου την άφησε αυτή η είδηση....κυρίως γιατί αποδεικνύει πως ο παίχτης δεν ήταν ούτε απρόσιτος, ούτε ακριβός.......

- navigator11
εκ πρωτης αναγνωσης τα οσα γραφεις μοιαζουν λογικα φιλε μου σαν αντιδραση στην αποκτηση (;) χοσεμι απο τα πουρά.απ'την αλλη παντως,αν το καλοζυγισεις,μοιαζει το λιγοτερο παραδοξο το γεγονος ενα "ονομα" σαν τον ισπανο στα 30 του και κατοπιν γεματης χρονιας να εκανε τοσο μεγαλες εκπτωσεις στις γενικοτερες απαιτησεις του και να δεχτηκε την προταση του 1000 ετη ατιτλος.δυσεξηγητο ......
- sidpanos
χωρίς να θέλω να μειώσω την μεταγραφή της γριας...cellophan έγραψε:Μόλις διάβασα στο Μετρο πως ο Ηρακλής έκλεισε τον Χοσεμι. Κάπως μου κατσε......30 χρονών με 30 παιχνίδια βασικός στην Α' Ισπανίας με μια μικρομεσαία όντως ομάδα αλλά σταθερά καλή τα τελευταία χρόνια στο καλύτερο ίσως πρωτάθλημα της Ευρώπης. Και αντ'αυτού πήρα έναν 32ρονο παίκτη, χωρίς ουσιαστικά συμμετοχές πέρσι στο χειρότερο από το Ελληνικό πρωτάθλημα της Αυστρίας.......
ο παίχτης προτάθηκε σε μας...εξετάστηκε και κατόπιν απορρίφθηκε ελέω σνάου...
πρόσεξε..προτάθηκε στον ΠΑΟΚ που έχει ευκαιρία και φιλοδοξεί να βγει τσάμπιονς λιγκ...
αργότερα ο παίχτης κλείνει στη γρια...
Μια ομάδα που θα παλέψει για τη σωτηρία της...
Εύλογα λοιπόν διερωτόμαι....Γριά στην ισπανία δεν υπάρχει?
Τι συμβόλαιο του έκανε που δεν μπορούσε να αρνηθεί...?
φέτος ανέβηκαν 3 ομάδες...εκεί δεν χωρούσε κάπου?
Κάτι βρωμάει...και δεν είναι πόδια...

ε οχι και 32χρονο σοβαρεψου 29 χρονων ειναι ο ανθρωπος...cellophan έγραψε:Και αντ'αυτού πήρα έναν 32ρονο παίκτη, χωρίς ουσιαστικά συμμετοχές πέρσι στο χειρότερο από το Ελληνικό πρωτάθλημα της Αυστρίας...

Για τον Χοσέμι καλά τα γράφεις. Το Νοέμβρη του 1979 γεννήθηκε, άρα είναι όντως 30. Νομίζω πάντως ότι απορρίφθηκε για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, κανείς δεν είπε ότι είναι κακός παίκτης.cellophan έγραψε:Μόλις διάβασα στο Μετρο πως ο Ηρακλής έκλεισε τον Χοσεμι. Κάπως μου κατσε......30 χρονών με 30 παιχνίδια βασικός στην Α' Ισπανίας με μια μικρομεσαία όντως ομάδα αλλά σταθερά καλή τα τελευταία χρόνια στο καλύτερο ίσως πρωτάθλημα της Ευρώπης. Και αντ'αυτού πήρα έναν 32ρονο παίκτη, χωρίς ουσιαστικά συμμετοχές πέρσι στο χειρότερο από το Ελληνικό πρωτάθλημα της Αυστρίας.......
Τον Τυνήσιο, τί σε έπιασε και του έβαλες τρία χρόνια ακόμη στην καμπούρα, ενώ είναι μικρότερος του Ισπανού; Γεννημένος τον Απρίλη του 1981 είναι, 32χρονο θα τον πεις το 2013...
Και είναι και κάτι που θέλω καιρό τώρα να το γράψω για τον Μπουσαϊντι. Τον παίκτη δεν τον ξέρω, γιατί δεν παρακολουθούσα ποτέ Ουκρανικό ή Αυστριακό πρωτάθλημα, φαντάζομαι ούτε κάποιος άλλος εδώ μέσα.
Όταν λέμε ότι ψάχνουμε καλό παίκτη με λίγα λεφτά, τί ακριβώς εννούμε; Αν πάρεις παίκτη από τη Λίβερπουλ ή από τη Ρεάλ, και παλτό να είναι, θα τον ακριβοπληρώσεις, όπως παλιότερα ο βάζελος τον Μπίστσαν ή ο γάβρος με τον Ραούλ Μπράβο. Προσοχή, δεν λέω ότι όποιος έρχεται από εκεί είναι παλτό, ο Ριέρα π.χ. έχει τα φόντα για πολύ καλή καριέρα. Εννοώ ότι οι "γνωστοί" παίκτες από "γνωστές" ομάδες συνήθως κοστίζουν. Εμείς ψάχνουμε για παίκτες "φθηνούς και καλούς". Αυτοί είτε θα είναι γνωστοί μας από το ελληνικό πρωτάθλημα (Βιτόλο, Ίβιτς, Φιλομένο, Τσιρίλο κλπ), είτε θα είναι γνωστοί στον Ζήση (Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Σαβίνι κλπ) είτε θα είναι "λαχεία" (Λίνο, Βιεϊρίνια, Σορλέν, Μπουσαϊντί) που δεν έπαιζαν στις ομάδες τους, είτε γιατί υπήρχαν καλύτεροι, είτε μάλωσαν με τον προπονητή/διοίκηση.
Μία φορά σκάσαμε λεφτά για παίκτη, επειδή φαινόταν κάτι ξεχωριστό (και είναι μαζί με τον Νίνη οι πιο ελπιδοφόροι Έλληνες επιθετικοί) και περιμέναμε από την πρώτη χρονιά να κάνει απόσβεση...
παιδες ασχετο αλλα σχετικο
Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω - GetGreeceBack.com
19 Απριλίου παραδόθηκαν τα ηνία της χώρας στο Δ.Ν.Τ και την "τρόικα". Ακολούθησαν πρακτικές παράκαμψης της Βουλής των Ελλήνων και του Συντάγματος. Γνωρίζουμε όλοι ποια θα είναι η τύχη μας από εδώ και πέρα. Γνωρίζουμε τι συνέβη στην Αργεντινή και τις χώρες που "στηρίχτηκαν" από το Δ.Ν.Τ. Η διαφθορά στη χώρα μας έχει φτάσει σε απροχώρητο σημείο. Τα νομοσχέδια για την οικονομική εξαθλίωση των απλών πολιτών περνούν με ρυθμούς που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε. Η πορεία αυτή οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Περίπου 2.000.000 άνεργοι (ανεπίσημα) έχουν φτάσει στα όρια της πείνας. Οι αυτοκτονίες, η βία και η εγκληματικότητα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.
Εμείς είμαστε όμως Έλληνες. Το ξεχάσατε αυτό. Δεν είμαστε Αργεντίνοι. Δεν θα κατεβούμε με άδειες κατσαρόλες. Δεν θα φτάσουμε εκεί. Όσοι υποτίμησαν τους Έλληνες το πλήρωσαν ακριβά. Διαβάστε Ελληνική ιστορία. Αρχαία ή νεότερη.
Για το λόγο αυτό αφήσαμε για λίγο στην άκρη τις κομματικές, ιδεολογικές, φιλοσοφικές διαφορές μας και ενωθήκαμε. Διαμαρτυρόμαστε. Είμαστε ικανοί άνθρωποι. Μας καταντήσατε στην εξαθλίωση, με πενιχρούς μισθούς με ανύπαρκτο μέλλον. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, να μεγαλώσουμε την υπάρχουσα. Θέλουμε να κάνουμε όνειρα. Θέλουμε να χαμογελάμε. Θέλουμε να κοιμόμαστε ήσυχα τα βράδια. ΚΑΙ θα το πετύχουμε.
Φτιάξαμε την καλύτερα οργανωμένη διαδικτυακή κίνηση στην ιστορία της χώρας. Είμαστε νέοι άνθρωποι ή άνθρωποι που αισθάνονται νέοι. Κάνατε το λάθος να μας περάσετε για κακομοίρηδες. Για μίζερους. Για ανίκανους. Για άχρηστους. Δεν είμαστε. Είμαστε ικανότατοι. Κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, επιστήμονες, γιατροί, οικονομολόγοι παγκόσμια είναι Έλληνες. Η κίνησή μας λέγεται "Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω". Αυτό ακριβώς θέλουμε. Μας πήρατε τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, τη νιότη, το χαμόγελο, τη ζωή μας. Μας πήρατε το τιμόνι της χώρας. Θα τα πάρουμε πίσω.
Μαζεύουμε χιλιάδες υπογραφές. Θα κατεβούμε στο δρόμο στις 6 Σεπτεμβρίου του 2010. Φτιάξαμε ένα βίντεο που εξηγεί την ιδέα της κίνησης: http://www.youtube.com/watch?v=-tLNYUzxSZk . Σηκώσαμε το δικτυακό τόπο: www.GetGreeceBack.com. Συζητάμε, σχολιάζουμε, ενημερώνουμε ΜΜΕ όλου του πλανήτη. Θα μας ακούσουν.
Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω - GetGreeceBack.com
19 Απριλίου παραδόθηκαν τα ηνία της χώρας στο Δ.Ν.Τ και την "τρόικα". Ακολούθησαν πρακτικές παράκαμψης της Βουλής των Ελλήνων και του Συντάγματος. Γνωρίζουμε όλοι ποια θα είναι η τύχη μας από εδώ και πέρα. Γνωρίζουμε τι συνέβη στην Αργεντινή και τις χώρες που "στηρίχτηκαν" από το Δ.Ν.Τ. Η διαφθορά στη χώρα μας έχει φτάσει σε απροχώρητο σημείο. Τα νομοσχέδια για την οικονομική εξαθλίωση των απλών πολιτών περνούν με ρυθμούς που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε. Η πορεία αυτή οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Περίπου 2.000.000 άνεργοι (ανεπίσημα) έχουν φτάσει στα όρια της πείνας. Οι αυτοκτονίες, η βία και η εγκληματικότητα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.
Εμείς είμαστε όμως Έλληνες. Το ξεχάσατε αυτό. Δεν είμαστε Αργεντίνοι. Δεν θα κατεβούμε με άδειες κατσαρόλες. Δεν θα φτάσουμε εκεί. Όσοι υποτίμησαν τους Έλληνες το πλήρωσαν ακριβά. Διαβάστε Ελληνική ιστορία. Αρχαία ή νεότερη.
Για το λόγο αυτό αφήσαμε για λίγο στην άκρη τις κομματικές, ιδεολογικές, φιλοσοφικές διαφορές μας και ενωθήκαμε. Διαμαρτυρόμαστε. Είμαστε ικανοί άνθρωποι. Μας καταντήσατε στην εξαθλίωση, με πενιχρούς μισθούς με ανύπαρκτο μέλλον. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, να μεγαλώσουμε την υπάρχουσα. Θέλουμε να κάνουμε όνειρα. Θέλουμε να χαμογελάμε. Θέλουμε να κοιμόμαστε ήσυχα τα βράδια. ΚΑΙ θα το πετύχουμε.
Φτιάξαμε την καλύτερα οργανωμένη διαδικτυακή κίνηση στην ιστορία της χώρας. Είμαστε νέοι άνθρωποι ή άνθρωποι που αισθάνονται νέοι. Κάνατε το λάθος να μας περάσετε για κακομοίρηδες. Για μίζερους. Για ανίκανους. Για άχρηστους. Δεν είμαστε. Είμαστε ικανότατοι. Κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, επιστήμονες, γιατροί, οικονομολόγοι παγκόσμια είναι Έλληνες. Η κίνησή μας λέγεται "Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω". Αυτό ακριβώς θέλουμε. Μας πήρατε τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, τη νιότη, το χαμόγελο, τη ζωή μας. Μας πήρατε το τιμόνι της χώρας. Θα τα πάρουμε πίσω.
Μαζεύουμε χιλιάδες υπογραφές. Θα κατεβούμε στο δρόμο στις 6 Σεπτεμβρίου του 2010. Φτιάξαμε ένα βίντεο που εξηγεί την ιδέα της κίνησης: http://www.youtube.com/watch?v=-tLNYUzxSZk . Σηκώσαμε το δικτυακό τόπο: www.GetGreeceBack.com. Συζητάμε, σχολιάζουμε, ενημερώνουμε ΜΜΕ όλου του πλανήτη. Θα μας ακούσουν.
Φίλε μου, πόσο σχετικές μπορεί να είναι οι μασονικές πυραμίδες με τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ;
Του ριξα τρία χρόνια στο κεφάλι από τα νεύρα μου.....ένα για κάθε γκόλ που θα ρίξουμε στον Αγιαξ σήμερα......Sera4 έγραψε:ε οχι και 32χρονο σοβαρεψου 29 χρονων ειναι ο ανθρωπος...cellophan έγραψε:Και αντ'αυτού πήρα έναν 32ρονο παίκτη, χωρίς ουσιαστικά συμμετοχές πέρσι στο χειρότερο από το Ελληνικό πρωτάθλημα της Αυστρίας...:ugeek: :ugeek:

τα πετυχες τα γκολ παντως cellophan τα εξερχομενα....αλλα μας καψαν τα εισερχομενα........
Ο σαββακης ηρθε?
Ο σαββακης ηρθε?