Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 4/8 21:45 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Par1s

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 4/8 21:45 nova1

Δημοσίευση από Par1s »

Δεν δέχομαι το ότι δεν βρήκε κάποιος εισιτήριο, εκτός αν είναι από επαρχεία.. Όσοι λένε ότι δεν βρήκαν εισιτήριο απλά δεν κάτσανε σε μία κωλοουρά για να πάρουν.. Είχα πέρυσι και πρόπερσι διαρκείας αλλά φέτος επειδή 18/8 φεύγω στρατό δεν πήρα. Πήγα την Δευτέρα και περίμενα 2 ώρες και πήρα 3 εισιτήρια.. Όποιος δεν πήγε να περιμένει, ας μην πάει στο γήπεδο... Ένα ξέρω πάντως, όποιος θέλει πραγματικά εισιτήριο και δεν σκέφτεται "Ε, εντάξει μωρέ θα μπω". Βρίσκει μια χαρά... Ουστ τζαμπατζήδες
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Aureliano Buendia έγραψε:
gate4mitsos έγραψε:Ειναι μικρο το γηπεδο,τοσα λιγα εισιτηρια για τοσο πολυ λαο σε ενα σπουδαιο παιχνιδι...

Η διψα του λαου για ευρωπαικα παιχνιδια ειναι μεγαλη και ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο στη Θεσσαλονικη,δηλαδη ο Πατρινος ο ΠΑΟΚτσης ή ο Κρητικος ο ΠΑΟΚτσης ή ο αθηναιος ο ΠΑΟΚτσης τι να κανει?
Δεκτό αυτό που λες Μήτσο.
Αν θυμάμαι καλά είσαι από Λάρισα, οπότε το έχεις βιώσει και εσύ.
Πίστεψέ με όμως, η συντριπτική πλειοψηφία που θεωρεί το γήπεδό μας ξέφραγο αμπέλι και νιώθει πως έχει δικαίωμα να μπαίνει και να βγαίνει όποτε γουστάρει και να κουβαλάει ότι γουστάρει και να φέρεται όπως γουστάρει, ξέρεις ποιο είναι? Είναι Θεσσαλονικείς, είναι μιζεροπροπονητές της εξέδρας, είναι συνωμοσιολόγοι νηπιακού επιπέδου, είναι σκυλάκια εγκεφαλικά νεκρών ραδιοαστέρων της πόλης του Παπαγεωργόπουλου και λίαν συντόμως του Γκιουλέκα, είναι αυτοί που θα φτύνουν οικογένεις Νορβηγών που ήρθαν για το ματς με τη Βάλε Ρέγγα, είναι αυτοί που προπηλακίζουν και πουλάνε τρελίτσα σε κάθε στιγμή γιατί στο σπίτι πέφτει παντόφλα συζύγου ή μαμάς.
Τιμή και δόξα σε όσα παιδιά κρατάνε τη σημάια του ΠΑΟΚ ψηλά στην ελληνική επικράτεια αλλά το φαινόμενο του τζαμπαντάν και των πανηγυρτζήδων δεν έχει σχέση με αυτούς.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου αδερφε,στο μονο που διαφωνουμε ειναι οτι μενω αθηνα 8-)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

gate4mitsos έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:
gate4mitsos έγραψε:Ειναι μικρο το γηπεδο,τοσα λιγα εισιτηρια για τοσο πολυ λαο σε ενα σπουδαιο παιχνιδι...

Η διψα του λαου για ευρωπαικα παιχνιδια ειναι μεγαλη και ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο στη Θεσσαλονικη,δηλαδη ο Πατρινος ο ΠΑΟΚτσης ή ο Κρητικος ο ΠΑΟΚτσης ή ο αθηναιος ο ΠΑΟΚτσης τι να κανει?
Δεκτό αυτό που λες Μήτσο.
Αν θυμάμαι καλά είσαι από Λάρισα, οπότε το έχεις βιώσει και εσύ.
Πίστεψέ με όμως, η συντριπτική πλειοψηφία που θεωρεί το γήπεδό μας ξέφραγο αμπέλι και νιώθει πως έχει δικαίωμα να μπαίνει και να βγαίνει όποτε γουστάρει και να κουβαλάει ότι γουστάρει και να φέρεται όπως γουστάρει, ξέρεις ποιο είναι? Είναι Θεσσαλονικείς, είναι μιζεροπροπονητές της εξέδρας, είναι συνωμοσιολόγοι νηπιακού επιπέδου, είναι σκυλάκια εγκεφαλικά νεκρών ραδιοαστέρων της πόλης του Παπαγεωργόπουλου και λίαν συντόμως του Γκιουλέκα, είναι αυτοί που θα φτύνουν οικογένεις Νορβηγών που ήρθαν για το ματς με τη Βάλε Ρέγγα, είναι αυτοί που προπηλακίζουν και πουλάνε τρελίτσα σε κάθε στιγμή γιατί στο σπίτι πέφτει παντόφλα συζύγου ή μαμάς.
Τιμή και δόξα σε όσα παιδιά κρατάνε τη σημάια του ΠΑΟΚ ψηλά στην ελληνική επικράτεια αλλά το φαινόμενο του τζαμπαντάν και των πανηγυρτζήδων δεν έχει σχέση με αυτούς.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου αδερφε,στο μονο που διαφωνουμε ειναι οτι μενω αθηνα 8-)
Γράψε λάθος :opaokara:
Με ποιον να σε μπέρδεψα τώρα, αυτό αναρωτιέμαι :?: :?: :?:
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Par1s έγραψε:Δεν δέχομαι το ότι δεν βρήκε κάποιος εισιτήριο, εκτός αν είναι από επαρχεία.. Όσοι λένε ότι δεν βρήκαν εισιτήριο απλά δεν κάτσανε σε μία κωλοουρά για να πάρουν.. Είχα πέρυσι και πρόπερσι διαρκείας αλλά φέτος επειδή 18/8 φεύγω στρατό δεν πήρα. Πήγα την Δευτέρα και περίμενα 2 ώρες και πήρα 3 εισιτήρια.. Όποιος δεν πήγε να περιμένει, ας μην πάει στο γήπεδο... Ένα ξέρω πάντως, όποιος θέλει πραγματικά εισιτήριο και δεν σκέφτεται "Ε, εντάξει μωρέ θα μπω". Βρίσκει μια χαρά... Ουστ τζαμπατζήδες

Για αυτο ακριβως δεν βρηκα επειδη ειμαι απο επαρχεια....μια μερα μετα το ματς παω απο τον συνδεσμο για την εκδρομη και ακουω sold out... σκεφτομουν για το να παω στο ματς η οχι..αλλα τελικα σιγα μην παω....οπως ειπε και ενας αδερφος πιο πανω...δεν ειναι μαλακες αυτοι που εχουν διαρκειας και εισιτηρια...γιαι ετσι ενιωθα και εγω τις προηγουμενες χρονιες που ειχα διαρκειας
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Aπορω γιατι θελετε να πατε στο ματς ντε και καλα...
Λες και δεν θα παιξουμε στα πλει οφ του CL και με μεγαλυτερη ομαδα (Τοτεναμ)
Λες και δεν θα περασουμε στους ομιλους με (Μπαρτσα,Λυων,Ζενιτ,)
Θα δωσουμε αλλους 4 αγωνες τουλαχιστον στον Ναο στην κορυφαια διασυλλογικη διοργανωση για αυτο cool... 8-)
Θα βγουν κι αλλα διαρκειας μετα το ματς του Αγιαξ... 8-)
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

DC έγραψε:Τιγκόν, μην ξεθαρρεύεις επειδή δεν απάντησα που με είπες βλάκα και τελεμέ. Ούτε που κοιμούνται οι mods.
Κουλάρισε και απόλαυσε την σιωπή μου.
τελος παντων συγνωμη DC γι'αυτα που ειπα πριν, τα ειπα πανω στα νευρα επειδη με εκρινες χωρις να με ξερεις και ιδιαιτερα το οτι μαυρισες την τελευταια μου φραση που ηταν ακρως χιουμοριστικη και εννοειτε πως σεβομαι το γηπεδο μας και ειμαι υπερ τον τουρνικε......(1.5 χρονο εδω και κοντα 1000 post δεν εχω βρισει ποτε κανεναν).
Par1s

Δημοσίευση από Par1s »

tigon4 έγραψε:εγω παντως θα παω μαζι με αλλα 3 ατομα....και το μονο που εχουμε ειναι 1 διαρκειας (το δικο μου)...πως γινεται να μπουμε 4 ατομα με 1 διαρκειας ....ηδη εχουμε αρχισει τον σχεδιασμο της εισβολης στον ΝΑΟ.
tigon4 έγραψε:...εννοειτε πως σεβομαι το γηπεδο μας και ειμαι υπερ τον τουρνικε
Ότι να 'ναι λες φίλε.. Μία λες πως καταστρώνεις σχέδιο για το πως θα μπουν 3 άτομα χωρίς εισιτήριο και τώρα μας λες πως είσαι υπέρ των τουρνικιέ.. Μάλλον είσαι λίγο μπερδεμένος με τον εαυτό σου και αυτό κάνει κακό σε άλλους.
tigon4 έγραψε:ε και εγω απο επαρχια ειμαι......αλλα ο καθε τελεμες εδω...τελος παντων.
Επίσης τι επαρχία; Πλάκα κάνεις; Από Καλλικράτεια που μένεις μίση ώρα δρόμος είναι; Δεν χρειάζεται να μένεις απέναντι από το γήπεδο για να πας να πάρεις εισιτήριο..

Απλά οι φίλοι σου είναι τζαμπατζήδες. Τέλος :redcard:
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

εγω περιμενα 3 λεπτα και πηρα ομορφα και ωραια το εισητηριακι μου απο το νετ την πρωτη μερα..τωρα αν καποιοι περιμεναν να δουν τι σκορ θα ερθει και αναλογα να πραξουν ας το δουν στα καφε..
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ετοιμος ήμουν να στο ρίξω το μπανάκι για μια βδομάδα τιγκον...
ένα κλικ μακριά...
αν και πρώτα θα έπρεπε να σέβεστε εσείς τους υπόλοιπους που μιλάτε...
γιατί αν θεωρείς βλάκα κάποιον που γράφει εδώ,τότε είσαι άλλο τόσο εσύ που δέχεσαι να γράφεις μαζί με έναν βλάκα...

δεν θα το προχωρήσω...
αν γίνει δεκτή η συγνώμη...

για το άλλο θέμα...απο την μια είναι άδικο που στην πέσανε..

απο την άλλη έχουν κάθε δίκιο όπως και εγώ...γιατί πήραμε το διαρκείας...

ΠΑΕ ΠΑΟΚ....ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ...ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΜΕ...

8 μύρια απο διαρκείας...πιστεύω το λιγότερο που αξίζουμε είναι να βλέπουμε ματς,φυσιολογικά γιατί το πληρώσαμε...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Οι απαγορεύσεις που θα ανακοινώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

1) Απαγορεύεται η ρίψη εντός γηπέδου οποιουδήποτε αντικειμένου. «Ούτε πλαστικό κύπελλο δεν πρέπει να πέσει μέσα», λένε στον ΠΑΟΚ.

2) Απαγορεύεται «διά ροπάλου» η προσπάθεια οποιουδήποτε να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Αν τυχόν παρατηρηθεί φαινόμενο υπεράριθμων φιλάθλων, η τιμωρία είναι σίγουρη και μεγάλη.

3) Απαγορεύεται η χρήση πυρσών στην αρχή ή σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Αυτό που στην Ελλάδα επιτρέπεται, ούτε καν που νοείται σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

4) Απαγορεύεται η προσπάθεια να μπει φίλαθλος στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα για να πάρει φανέλες παικτών.

http://www.sport-fm.gr/article/285541

Μηπως πρεπει να το μεταφρασουμε και σε αλλες γλωσσες για να γινει κατανοητο ..? Αν δεν πειθαρχησουμε θα εχουμε προβλημα...Ας αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες του..
Άβαταρ μέλους
xrhstos_volos4

Δημοσίευση από xrhstos_volos4 »

και εγω αλανια ειμαι απο βολο και αυριο ξεκιναω για θεσσαλονικη...μεχρι τελευταια στιγμη θα ψαχνω εγια εισητηριο μηπως και μου κατσει, αλλιως σε καμια καφετερια...δεν ειμαι υπερ του τζαμπα...οντως, χρειαζομαστε μεγαλυτερο γηπεδο αλλα τι να κανουμε...30 χιλιαδες χωραει? 30χιλιαδες θα πανε.... :pano:

τωρα αν καποιοι δηθεν εξυπνοι νομιζουν θα την βγαλουν καθαρη με το ντου...νταξει...τι να πω δεν ξερω...

χαιρετισματα απο βολο!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

moican4 έγραψε:Οι απαγορεύσεις που θα ανακοινώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

1) Απαγορεύεται η ρίψη εντός γηπέδου οποιουδήποτε αντικειμένου. «Ούτε πλαστικό κύπελλο δεν πρέπει να πέσει μέσα», λένε στον ΠΑΟΚ.

2) Απαγορεύεται «διά ροπάλου» η προσπάθεια οποιουδήποτε να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Αν τυχόν παρατηρηθεί φαινόμενο υπεράριθμων φιλάθλων, η τιμωρία είναι σίγουρη και μεγάλη.

3) Απαγορεύεται η χρήση πυρσών στην αρχή ή σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Αυτό που στην Ελλάδα επιτρέπεται, ούτε καν που νοείται σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

4) Απαγορεύεται η προσπάθεια να μπει φίλαθλος στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα για να πάρει φανέλες παικτών.

να το δούμε και το ρόπαλο κάποτε...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

To 'ξερα εγώ.. λίγο το μπλε, λίγο το ρόπαλο... σατανόγρια! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

χαχα
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

moican4 έγραψε:Οι απαγορεύσεις που θα ανακοινώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μηπως πρεπει να το μεταφρασουμε και σε αλλες γλωσσες για να γινει κατανοητο ..? Αν δεν πειθαρχησουμε θα εχουμε προβλημα...Ας αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες του..
Μιλαμε για βαρυ χρηματικο προστιμο η ακομα και τιμωρια της εδρας?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”